3.ÉVAD

3x01- The Birthday (A szülinap)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

Elena 18.születésnapja azzal indul, hogy Caroline partit szervez neki, de Elena próbál valamilyen használható nyomot találni, hogy megtalálják Stefant. Damon is Stefant keresi és közben vigyáz Elenára, hogy bármi olyat tegyen, amivel magára vonhatja Klaus figyelmét. Eközben Klaus és Stefan egy vérfarkast keresnek, akit Ray Sutton-nak hívnak. Most, hogy már Jeremy is a Grillben dolgozik Mattel, azzal a helyzettel küszködik, hogy látja Vicki és Anna szellemeit, mióta Bonnie mágiával visszahozta az életbe. Alaric megpróbálja a tőle telhető legjobbat, hogy vigyázzon Elena-ra és Jeremy-re, míg tovább gyászolja Jenna-t. Caroline és Tyler egy váratlan kihívással néznek szembe.
 3x02-The Hybrid (A hibrid)


Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

Klaus újabb terven töri agyát, amivel még több erőre tud szert tenni, de még a vérfarkas Ray Sutton közreműködésével sem megy minden úgy, ahogy azt Klaus eltervezte. Damon és Alaric vonakodva, de egyetértenek Elena új stratégiájával, hogy megtalálják Stefant, eközben Damont váratlan harcban találják egy veszélyes ellenséggel. Jeremy Matthez fordul segítségért, mert próbálja megérteni, hogy mit akarnak tőle a múltbéli szellemek. Eközben Carolinenak is szüksége van a segítségére, hogy Tyler szembe tudjon nézni az anyjával.
 3x03-The End of the Affair (A kapcsolat vége)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

FANTASZTIKUS 20 ÉV - Klaus és Stefan Chicago-ba érkeznek,ahol találkoznak egy vámpírral Stefan múltjából,aki még mindig érdeklődik iránta.A visszaemlékezési jeleneteknél láthatjuk Chicago-ban 1920-ban Stefan egyik sötét tettét. Damon kap egy tippet Stefan és Klaus hollétéről,egy ismeretlen forrástól,aztán Elenával a nyomukba erednek.Vissza Mystic Fallsba- Tyler aggódik Caroline miatt,és a sheriftől kér segítséget.


 3x04-Disturbing Behavior (Zavaró viselkedés)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

Még mindig Chicago, ahol Klaus felhasználja egy régi boszi ismerősét Gloria-t , hogy segítsen neki kideríteni miért is nem működik a terve. Gloria varázslata érdekes dolgokat fed fel az igazsággal kapcsolatban, de Gloria hamar rájön a rejtély megoldásához szüksége lesz Stefan tudására. Mikor Stefan hirtelen egy veszélyes helyzetben találja magát váratlan szövetségestől kap segítséget. Eközben Mystic Falls-ban egy idegesítő új ellenség túllöki Damon-t a határon és ezután Damon kirohanása maradandó következményekkel jár. Caroline a saját érzelmeivel küzd, miközben próbál segíteni Elenának szembenézni az érzéseivel. Jeremy egy rövid de zavaró áttörést ér el az egyik szellem látogatójával, de ez csak még jobban összezavarja. Végül Bonnie-nak lesz egy furcsa találkozója, ami mindenkire hatással lesz.


3x05-The Reckoning (A megtorlás)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

Annak ellenére ami történt,Caroline elhatározza,hogy Elenával,Bonnie-val és Matt-el együtt élvezni fogja a gólyabált,a Mystic Falls-i középiskolai tanév megkezdése előtt.{Amerikában ezt az estét-Senior Prank Night-nek nevezik} Azonban nemsokára a hivatlan vendégek jelennek meg a partin,akiknek köszönhetően az este halálos fordulatot vesz.Damon meggyőzi Jeremy-t,hogy használják az új kapcsolatát a túlvilággal,annak érdekében hogy megtalálják a módját Klaus legyőzésére.Klaus egyre inkább befolyásolja Stefant,és egyre erőszakosabb és veszélyesebb célokra használja őt.
 3x06-Smells Like Teen Spirit (Az egyezség)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

A végzős év első napján Elena, Caroline, Bonnie és Matt még mindig a történtekből próbálnak felalélni, míg Tyler úgy tűnik, egy kicsit jobban élvezi a dolgokat, mint kéne. Damont idegesíti az új vendég, és mindenkit meglep egy új diák érkezése Alaric történelem csoportjába. Matt Bonnie-tól kér segítséget, amikor rájön, hogy súlyos hibát vétett. Eközben Stefan folytatja Klaus legutóbbi megbízását. Joseph Morgan nem, Steven R. McQueen viszont feltűnik a részben.

 3x07-Ghost World (Szellemvilág)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar ÉJSZAKAI MEGVILÁGÍÁS - Mystic Falls készül, hogy megünnepeljék a hagyományos Éjszakai Megvilágítás' napját, ezalatt a várost elárasztották a halottak lelkei. Miután Damon átesik egy különösen erőszakos találkozással egy szellemmel, Bonnie segítségét kéri, hogy találja meg az okát, mitől ilyen erősek a szellemek. Elena meggyőzi Jeremy-t, hogy használja a túlvilági kapcsolatait, hogy segítsen neki egy új módot találni, amivel elérje Stefan-t, ezzel Jeremy-t egy borzalmas választás elé állítva. Végül Alaric felfedez egy régóta rejtve maradt nyomot a múltban.3x08-Ordinary People (Hétköznapi emeberek)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar AZ EREDETI CSALÁD - Bonnie és Elena segítségével Alaric próbálja megfejteni a legutóbbi felfedezésének az értelmét.Elena és Rebeka küzdenek a hatalmi harcért,amíg Rebeka végre felfed egy régi családi titkot,és ez ő erőszakos múltját,ami közös Klaussal és Elijah-val. Damon egy új könyörtelen móddal próbálja megtörni Stefant. Mindketten meglepődnek a váratlan szövetségesen.
3x09-Homecoming (Hazatérés)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar  

FELLÉP A ‘MY MORNING JACKET’ CÍMŰ ROCKEGYÜTTES – A Hazatérés napi tánc estéjén Rebecah elmondja Elenának, hogy miért olyan fontos számára ez az este, ami meglehetősen ellentmondásos érzelmeket vált ki Elenából. Carolinet és Matt-tet is sokkolja Tyler viselkedése. Az este egy szürreális fordulatot vesz, amikor Klaus nekilát megvalósítani legújabb tervét. Damon elhatározza, hogy túljár Klaus eszén, aminek érdekében belemegy egy veszélyes szövetségbe, ami végül az események ijesztő fordulatához vezet. A ‘My Moning Jacket’ nevű együttes fellép a partin.
 3x10-The New Deal (Fordulópont)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

Mivel Stefan elrejtette a Klaus családját tartalmazó koporsókat, Klaus bosszút forral bizonyítva Damonnek és Elenának, hogy senki sincs biztonságban, amíg vissza nem kapja amit elvettek tőle. Tyler továbbra is próbálja a legtöbbet kihozni a hibrid képességéből, de szembe kell néznie tettei következményeivel. Egy félelmetes esemény végett Elena és Alaric egyre jobban aggódik Jeremy biztonságáért. Alaric találkozik a gyönyörű Dr. Fellel , akit lenyűgöz a férfi csodálatos gyógyulási képessége. Elena új alkut akar kötni Klaussal, de sokkoló híreket kap.
 3x11-Our Town (Vakmerő döntés)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

SZÜLETÉSNAP ÉS BÚCSÚ - Caroline-nak nincs kedve megünnepelni a 18.születésnapját,ennek ellenére Elena,Bonnie és Matt meglepik őt egy kis ünnepséggel egy szokatlan helyen.Damon és Stefan nem tudnak megegyezni hogy hogyan kezeljék Klaust.Stefan vakmerően úgy dönt hogy teszteli a teóriáját, és ezzel hogy minden nagyon veszélyessé válik.Bonnie nyugtalan,amikor Elena elmondja neki Jereny új tervét.Egy alapítói találkozón Alaric megint belebotlik Fell doktornőbe,aki éppen egy veszekedés közepén van a volt barátjával,aki egy bírósági orvos {David Colin Smith játsza}.Tyler elutasítja Klaus új kérését,és meglepi,amikor úgy néz ki hogy Klaus elfogadta a döntését. 3x12-The Ties That Bind (Véres titok)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

BONNIE ANYJA SZEREPÉBEN A VENDÉGSZEREPLŐ PERSIA WHITE - Bonnie úgyvéli hogy a visszatérő álmai Klaus koporsójairól elvezetik őt a válaszhoz hogy hogyan ölheti meg őt.Az álmai az anyjával Abby-vel való találkozáshoz is elvezetik őt,akit 15 éve nem látott már.Abby távoli farmján Elena és Bonnie találkoznak Jamie-vel {vendégszereplő Robert Ri’chard},a fiatalemberrel aki évekóta Abby-vel él.Bonnie a hirtelen látogatásával meglepi az anyját,de mindent megtesz azért hogy magyarázatot kérjen a múltban történtek miatt.Tyler váratlan szövetségesre lel,hogy visszanyerje a szabad akaratát.Damont érdeklődését felkelti Alaric új barátnője-Dr.Fell, míg Klaus továbbra is folytatja a kellemetlen alkudozást Stefannal,akinél a családja koporsói vannak. 3x13-Bringing out the Dead (Feltámadás)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

CSALÁDI VACSORA - Forbes sheriff Alaricnak és Elenának nyugtalanító híreket ad át egy fegyverről,amit egy nemrég elkövetett gyilkosságnál használtak.Mivel a Salvatore testvérek egyre jobban igyekeznek megölni Klaust,Stefan-Bonniehoz,és Abbyhez fordul,míg Damon egy régi ismerős segítségével szeretne létre hozni egy jól kitervelt tervet.Klaus a saját terveit készítgeti,rendez egy furcsa összejövetelt,amin felfed egy újabb családi titkok,-tele erőszakkal.A parti egy nem várt vendéggel végződik.Caroline szíve összetörik,mert nem tud megakadályozni egy közeledő tragédiát.
3x14-DangerousLiaisons(Veszedelmes viszonyok)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

EGY ELVARÁZSOLT ESTE – Elena meglepődik,amikor meghívást kap egy bálba,amikor Damon és Stefan meghallja,hogy Klaus lesz a házigazda és az újonnan felújított villájában lesz a bál ragaszkodni fognak hozzá,hogy részt vegyenek vele.Caroline és Matt is kap meghívást a bálba egy váratlan csodálótól. Az elegáns partin,Elena tudomást szerez egy borzasztó tervről,ami számos halálesetet követel majd,el kell döntenie,hogy kiben bízik meg annyira,hogy megossza ezt az új információt. Caroline felfedezi Klaus egy olyan oldalát,amiről senki sem tudott. Végül az erőszak és az összetört remények estéje után Damon úgy dönt,hogy másik utat keres Klaus legyőzéséhez.
_

 3x15-All My Children (Vérvonal)


DOBJ FEL EGY ÉRMÉT - Miután Elena napja azzal kezdődött hogy rájött Damon újabb félrelépésére,frusztrált az miatt is hogy a barátai közül senki nemért egyet vele az elsők elleni tervével kapcsolatban.Bonnie és Abby akiket újra befolyásol a boszorkányok sorsa,egy szertartásban vesznek részt,hogy megnyudtassák a természet szellemeit.Amikor Elijah ultimátumot ad Stefannak és Damonnak amellyel Elenát is veszélybe sodorhatják,Alarichoz és Meredithez fordulnak segítségért egy tervben amely rettenetes választáshoz vezeti őket.Candice Accola szintén játszik ebben az epizódban.


 3x16-1912 

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

A GYILKOSSÁGI REJTÉLY FOKOZÓDIK – A Mystic Falls-i gyilkosságok emlékeztetik Damon-t az egy évszázaddal ezelőtti gyilkosságokra. Az 1912-es visszaemlékezésben Damon felidézi a gyönyörű vámpírt Sage-t, aki megmutatja neki egy teljesen új módját a vámpírlétnek. Forbes sheriff figyelmezteti Damon-t, hogy ne vegyen részt a nyomozásban, de Damon meg van győződve arról, hogy a sheriff rossz nyomot követ. Elena és Matt a betörés után nyomoz és bizonyítékot keres, hogy Dr. Fell egy gyilkos. Rebekah érdeklődni kezd a város egyik legrégebbi tárgyának a megtalálásában. Végül Elena életének egy új szakaszát gondolja végig. Damon pedig egy érzelmi vallomást tesz Stefannak.


 3x17-Break On Through (Áttörés)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

CSALÁDI TÖRTÉNETEK – Egy évszázaddal azután, hogy először találkozott Damon és Sage, most a Wickery-híd felújítására rendezett ünnepségen újra összetalálkoznak. Damon meglepődik azon, miért tért vissza Sage és örömmel veszi, hogy egy szokatlan módszerrel segít Rebekah-val szemben. Abby nehezen éli meg új életét, annak ellenére is, hogy Bonnie és Caroline nagy erőfeszítéseket tesz. Amikor Damon elmondja Elenának Stefan legutóbbi küzdelmét, a lány megkéri segítsen egy barátján, annak reményében, hogy közelebb hozhatja Stefan emberségét. Végül Damon felfedez egy új titkos fegyvert és Stefan-t is beavatja.


3x18-The Murder of One (Láncreakció)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

TYLER ÚJRA MYSTIC FALLSBAN - Elena és Damon elindul együtt Denverbe, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Jeremy biztonságban van ott, és megnézni, hogy az ő különleges képességei segíthetnek-e feltárni a számukra szükséges információkat egy ősi vámpír vérvonalról. Nem tart sokáig nekik rájönni, hogy Jeremy ismét „rossz” emberekkel lóg. Stefan és Klaus egy brutális keresésére indul egy eltűnt fegyvernek. Caroline meglepődik, amikor Tyler visszatér a városba, de Tyler hamarosan rájön, hogy van valami Caroline és Klaus között. Matt keze tele van, mert próbálja Rebekah-t lefoglalni a közelgő 1920-as évek táncának szervezésével.3x19-Hearth of Darness (A sötétség szíve)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

TYLER VISSZATÉR MYSTIC FALLSBA - Elena és Damon elindul együtt Denverbe, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Jeremy biztonságban van ott, és megnézni, hogy az ő különleges képességei segíthetnek-e feltárni a számukra szükséges információkat egy ősi vámpír vérvonalról. Nem tart sokáig nekik rájönni, hogy Jeremy ismét „rossz” emberekkel lóg. Stefan és Klaus egy brutális keresésére indul egy eltűnt fegyvernek. Caroline meglepődik, amikor Tyler visszatér a városba, de Tyler hamarosan rájön, hogy van valami Caroline és Klaus között. Matt keze tele van, mert próbálja Rebekah-t lefoglalni a közelgő 1920-as évek táncának szervezésével.3x20- Do Not Go Gentle (Az alteregó)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

AMIT A VILÁG KÍNÁL - Alaric rátalál egy teljesen váratlan szövetségesre,aki majd elkíséri őt egy új veszélyesúton,amíg Damon és Meredith próbálják kitalálni hogy mi legyen a következő lépésük.Bonnie megkéri Jamie-t hogy kísérje el őt az 1920-as iskolai bálra,Caroline javaslatára Elena pedig Stefant hívja el.Caroline meglepődik amikor Tyler megjelenik a bálon,és készen áll arra hogy lenyügözze őt,de Klaus mindent megtesz azért hogy közéjük álljon.A táncos bál egy halálos fordulatot vesz,amikor Stefan és Damon rájönnek hogy szükségük van Matt,Jeremy és különösen Bonnie segítségére -hogy fordítja vissza a varázslatot,ami összesüket elpusztíthat.

3x21-Before Sunset (Mielőtt lemegy a nap)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

EGY NAP VÁMPÍROK NÉLKÜL - Klaus meg akarja valósítani szándékát, miszerint Elenával elhagyja a várost, de egy váratlan új ellenség ellenállásával találja szembe magát. Bonnie Abby segítségét kéri egy bonyolult varázsigéhez. Ahogy az események egyre inkább irányíthatatlanná válnak, Elena Tyler segítségével elszántan védelmezni próbálja Caroline-t, Damont és Stefant, miközben Bonnie és Jeremy félelmetes kockázatot vállalnak, hogy kiderítsék, hatásos-e a varázsige. Damon és Stefan egy meglepően őszinte beszélgetést folytatnak a jövőjükről.


3x22-The Departed (A vámpírvadász)

Online: Felirattal/Szinkronnal | Letöltés: Eredetiben/Szinkronnal | Felirat : angol/magyar 

A TITKOS HŐS – Azzal a szándékkal, hogy megvédje nővérét, Jeremy úgy dönt, hogy mindent meg fog változtatni. A jelenlegi helyzet kemény valóságában Elena az egyszerűbb életéért vágyakozik, amikor még a szülei, Grayson és Miranda, Jenna néni életben voltak és a legnagyobb problémája a Mattel való kapcsolata volt. Stefan és Damon összefognak és elhagyják Mystic Fallst egy küldetés érdekében, de ez az összefogás feloszlik, amikor Elenának szüksége van egyikükre. Caroline és Tyler egy életet megváltoztató döntés meghozására kényszerülnek. Végül Bonnie alkut köt, aminek szívszorító következményei lesznek.

43 megjegyzés:

 1. lécci ha tudjátok akkor rajkjátok fel ma gyarul

  VálaszTörlés
 2. a harmadik és a negyedik évadot

  VálaszTörlés
 3. Nem tudjátok felrakni magyar szinkronnal?

  VálaszTörlés
 4. amíg nem szinkronizálják le addig az oldal se tehet semmit..;) -.-"

  VálaszTörlés
 5. Amíg valamelyik magyar csatorna nem veszi meg a filmet és elkezdik szinkronizálni majd leadnia tv-ben addig honnan tenné fel "még ma" ??
  Ha igazán érdekel akkor elkezded nézni feliratosan ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem még ma-t akart volna írni ha tovább olvastad volna ott volt csak a következő sorba h gyarul tehát magyarul....de osztozom a véleményeden....;-)

   Törlés
 6. Én is szeretném magyar szinkronnal látni. :)De azt olvastam, hogy nem is biztos, hogy lesz magyar szinkronnal , mert a magyar nézettség nem volt a legjobb. :/ Azért még reménykedni szabad! :))
  Most felirattal nézem, de így nem a legjobb.

  VálaszTörlés
 7. hy mikor rakjátok fel az 5 . évadot hm .

  VálaszTörlés
 8. Még most forgatják az 5. évadot. Amerikában se ment, hogy tehetnék fel? xD

  VálaszTörlés
 9. Nekem döglött be a gépem vagy tényleg nincs hangja az 3x5 résznek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a 3. évadban vannak olyan részek ahol nincs hang

   Törlés
  2. nekem volt hangja a 3. évad 5. résznek

   Törlés
  3. de viszont nem tudom megnézni a 3. évad 15.részt

   Törlés
 10. Szerintem el lehet viselni feliratosan mondjuk igazbhogy én is jobban szerettem magyarul de szerintem igy is tűrhető. :) Annyira imádom ezt a filmet ♥ Nektek ki a kedvencetek :Stefan vagy Damon?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Stefan "emberibb", de Damon olyan helyes!!:-))

   Törlés
  2. sztem angolul felirat nelkul a legjobb...

   Törlés
  3. Micsoda kérdés?!

   Hát persze hogy Damon!!! :)

   Törlés
  4. Szerintem Stefan :)))

   Törlés
 11. Tegnap néztem meg a 2.évad utolsó részét, örülök, hogy van folytatás!!!

  VálaszTörlés
 12. imádom ezt az oldalt :D ♥

  VálaszTörlés
 13. Elena vámpírrá fog változni 4. évadban???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen ( szomszédom mondta )


   Törlés
  2. vagy a 3.évad végén. :)

   Törlés
  3. csak a 3.évad végén pont tegnap néztem a tv-ben ;)

   Törlés
 14. mikor jön a 03.03 szinkronosan?

  VálaszTörlés
 15. Mikor tuddnád szinkronosan is felteni?
  Csak mert a coolon már rég megy a 3.évad magyarul. Csak az a baj hogy nagyon későn és ezért néhány részt nemtuttam megnézni.

  VálaszTörlés
 16. A nyári szünetben is folytatják a Vámpírnaplók a Cool-on

  VálaszTörlés
 17. Valaki tudna nekem segíteni mert nemtom megnézni a filefactory a szinkront.

  VálaszTörlés
 18. Szia! A hatodik rész helyett az ötödik rész töltődik le! Nem jól lett felrakva?
  KÉRLEK RAKD FEL MÉGEGYSZER A HATODIK RÉSZT!!!!
  ELŐRE IS KÖSZI!!!!!

  VálaszTörlés
 19. Légyszíves a hatodikat tedd fel újra!!Kétszer van az ötödik felrakva!!

  VálaszTörlés
 20. mikor tudnád magyar szinkronnal feltenni a 3.és a 4. evadot?????

  VálaszTörlés
 21. a 4.évadot is fogják szinkronizálni?

  VálaszTörlés
 22. Sziasztok! miért nincs a 18.résztől felrakva szinkrososan? :(
  nem tudjátok felrakni?
  nemszeretném feliratosan nézni :/

  VálaszTörlés
 23. Hali .
  a 19.résztől felraknátok szinkronosan? PLS

  VálaszTörlés
 24. Sziasztok .
  Hat szerintem ia kene mar a szinkron a 19.tol:)

  VálaszTörlés
 25. Sziasztok
  21-22.részt igazán felrakhatnáátok már :)

  VálaszTörlés
 26. a 4. évadot is szinkronizálják?

  VálaszTörlés
 27. Nekem feliratosan is joo.. Lényeg az hogy tudoom néznii..:)

  VálaszTörlés