2011. június 21., kedd

Mikor jön a 3. évad?
Magam sem hittem el, ahogy olvastam (mivel elvileg hivatalos tették a dátumot: szeptember 8.), de a 3. évad csak szeptember 15-én kezdődik el. Kibírni biztosan kibírjuk még azt az egy hetet, de elhitetni, hogy egy adott napon kezdődik az új évad, majd egy héttel eltolni, az nem szép dolog.
Nina és Ian megérkeznek az MMVA-ra! (videó)
Még egy MMVA-s videó, melyben láthatjuk, ahogy Nina és Ian kiszállnak a limuzinból. A vörös szőnyegen egy hölgyemény kérdezgette őket, s mikor megkérdezte Ian-t, hogy számára mi lesz az est legizgalmasabb dolga/fénypontja, a férfi azt válaszolta: Nina Dobrev (persze miután Nina viccesen mutatott saját magára, hogy Ian mondja őt).
Nina és Ian az MMVA-n! (videó)
Hoztam nektek egy videót az MMVA-ról, melyben Selena Gomez konferálja fel Nina Dobrev-et, akinek kedvese is betoppan később, azaz Ian Somerhalder. Ha ez nem lenne még elég, az adott kategóriának a győztese Selena kedvese lett, vagyis Justin Bieber.
Vanessa Hudgens rákattant a Vámpírnaplók sztárjára! (pletyka)

A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens teljesen rákattant a Vámpírnaplók című sorozatra, és állítólag alig bírja kivárni, hogy végre elkezdődjön a harmadik évad. Vanessát, aki talán ismét megpróbálja Zac Efronnal, a pletykák szerint nem csak a történet fogta meg, hanem a szívtipró Salvatore testvérek, és már többször megpendítette közeli barátainak, hogy amint véget ér Nina Dobrev és Ian Somerhalder románca, azonnal ringbe száll az csodás szemű Somerhalderért. Ti mit gondoltok, Ian nemet tudna mondani egy ilyen csajra?
Nina Dobrev - Heidi Hartwig fotósorozat
Hoztam egy Nina Dobrev fotósorozatot, melyet Heidi Hartwig, profi fotós készített. Igaz, hogy ez tavalyi, s fel is lett töltve 2010 februárjában, de akkor csak 2 db kép. Most viszont 5, s mindegyik jobb minőségben.