2014. március 6., csütörtök

 Aeron - Shaun Sipos!

Bár nem olyan sok oldalon van kinn az információ én még is fontosnak tartom és szerintem ez nagyon jó dolog, hogy mi is felsorakoztathatunk jó színészeket. A hír szerint. Az Aeront alakított színész: Shaun Sipos magyar származású. Több sorozatban is feltűnt már: Smallville, Vészhelyzet, CSI: Miami helyszínelők. Első filmszerepét a Koponyák 3-ban kapta. Innen pedig ívelt tovább és kisebb szerepet kapott a Végső állomás 2-ben, majd jelentősebb szerepet kapott a rém rendetlen család című sorozatban is. 2013-ban pedig szerepet kapott a nagy sikerű Vampire Diaries-ben. Én személy szerint nagyon örülök neki.:)

2014. március 3., hétfő

Ian Somerhalder meglátogatta a Harvard Egyetemet

Ian Somerhalder meglátogatta a Harvard egyetemet, hogy össztönözze azokat az fiatal tehetséges filmeseket akik részt vettek a Girls Impact The World Film Fesztiválon. 
A GITW film fesztivál és az ösztöndíj program keretében a középiskolai, az egyetemi és a főiskolai 
hallgatóknak be kellett mutatni egy 3-5 perces rövidfilmet amelyekben a különböző globális női 
kérdések, az anyai egészség, mikrofinanszírozási kezdeményezések, gyermek-házasság, és a szegénység csökkentése volt a téma. 
Ian még egy képet is megosztott magáról az instagramon, ahol az egyik osztályterem sarkában ült egy könyvvel.

2014. március 2., vasárnap

Ian Somerhalder a Mardi Grash Fesztiválon

Az egyik kedvenc vámpírunk részt vett a Mardi Gras Fesztiválon, amit Március 1-jén rendezték meg New Orleans-ban, ahol Ian a sorozat rózsafüzéreit dobálta be a rajongók közé.Készült néhány kép és videó is.

TVD - 5x16 epizódcím + TO webklip

Mint olvashattátok a TVD 5x16. részének a címe:
While You Were Sleeping - Miközben te aludtál