2013. november 27., szerda

TO - 1x8 - online magyar felirattal

CW TV Now 2013/14-es promo

Hírek, infók


Valamilyen hír a Vámpírnaplókkal kapcsolatban? - Chery
Ausiello: Most, hogy Damon Augustine múltjára fény derült, készüljetek fel néhány 'igazán király visszatekintésre', a december 5-i epizódban. Ian Somerhalder elárulta, hogy a jelenetek brutálisak és őrültek lesznek. Olyannyira, hogy Nina Dobrev ezt fűzte hozzá: "Undorító volt. Nem vagyok jó az ilyen típusú dolgokban és utáltam is nézni. Valószínűleg be fogom csukni a szemem, ha majd nézem a TV-ben."

Tudtok bármilyen infóval szolgálni Damon visszatekintéséről a következő epizódban? - Leona
NATALIE: Azon kívűl, hogy az 1950-es évek Damon-jét láthatjuk bőrszerkóban és hasonlók? Nos, mikor Dr. Maxfield tesztelni fog rajta valamit, az Damon-t emlékeztetni fogja arra, amikor tűvel szúrkálták. Ez pedig előhoz egy másik emléket is, egy régóta nem látott Salvatore rokonról.

Figyelmbe véve Bonnie új szerepét a Vámpírnaplókban, mint a Túlvilág horgonya, lehetőségünk lesz majd ismerős arcokat látni? - Audrey
Hogy trükkösen válaszoljunk kérdésedre, itt van, mit mondott Kat Graham: "Igen, Bonnie-t nagyon sok ismerős arc fogja meglátogatni. Sok ismerős arcot fogtok látni." - mondta nevetve, s hozzátette: "Tetszik, ahogyan megválaszoltam a kérdést. Megyek és hátba veregetem magam."

TO - 1x8 letöltési linkek


1x8 -  The River in Reverse



Eredeti nyelven:

- Netload


Felirat / angol:

- Podnapisi


Feliratok / magyar:

- Podnapisi
- Feliratok.info


Következő rész előzetes: 1x9 - Reigning Pain