2012. február 21., kedd

The Hollywood Reporter:Julie Plec a Salvatore testvárekről
THP: Voltak utalások a régi Stefanra és Damonra. Újra a régiek lesznek?
Julie Plec: "Mindkét karakter, sokat beszéltünk Stefan útjáról, és az ő sötét oldalairól, de mi szintén voltunk tanúi Damon újtának, erősebb és könnyedebb részének is. Egyik testvér sem érzi teljesen kényelmesen magát a saját bőrében, és próbálnak áttörni."

Joseph Morgan szívesen forgatna Jared Padaleckivel
A Vámpírnaplók rosszfiúja elismerően nyilatkozott az Odaát sztárjáról, akit alig néhány hete ismert meg közelebbről.

A StarryMaggal készült interjújában a The Vampire Diaries kedvenc rosszfiúja, Joseph Morgan néhány elismerő szóval illette kollégáját, a szintén The CW-s Jared Padaleckit, akit a csatorna egyik rendezvényén ismert meg néhány héttel ezelőtt. A magazin kérdésére válaszolva Klaus megformálója elárulta, a The Secret Circle és az Odaát szereplőivel forgatna szívesen.

Már beszámoltunk róla, hogy a The Vampire Diaries ismét visszatér a 2012-esPaleyFestre. Nemrég kiderült, hogy kik vesznek részt majd rajta. Julie Plec, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola és Matt Davisis ott lesznek. Az esemény 2012. március 10-én kerül megrendezésre, a Beverly Hills-i Saban Színházban.
Új szereplő?
A spoilerTV.com értesülése szerint a Vámpírnaplók sorozatban egy új vendégszereplőt ismerhetünk meg.Linds Edwards kapta egy Kenny nevü srác szerepét.Először a 3x18 epizódban kellene megismernünk őt.Egyenlőre más infót nem tudunk a karakterről.
MegaCon 2012
Ezen a hétvégén Orlandóban egy rajongói eseményt tartottak - MegaCon 2012.A meghívottak között sok sztár van,és ugyebár nem hiányozhatnak a Vámpírnaplók sorozat szereplői sem.A TVD-ből jelen voltak:Lauren Cohan (Rose), Joseph Morgan (Klaus) a David Anders (John).Szombaton ők hárman válaszolgattak a rajongók kérdéseire.Néhány képet és videót hoztam nektek,és pár kérdést és választ is.

Mit gondoltok a Twilight Sagáról?
Joseph:Amikor ott a vámpírok ki mennek a napra,tündökölnek.Amikor mi megyünk ki,felgyulladunk..

A helyiségben valakinek megszólalt a telefonja erre David:´´Mond meg hogy hívjanak vissza később,most elfoglaltak vagyunk.´´

Kedvenc tv sorozat?
Joseph:The Walking Dead.
David:Breaking Bad.

Hogyan készültél fel arra hogy vámpír leszel és híres?
Joseph:Egy héttel előtte szakítottam a barátnőmmel.

Ha játszhatnátok valaki mást a Vámpírnaplókból,ki lenne az?
´´Damont!´´ -válaszoltak egyszerre mind a hárman.{még Lauren is}

Klaroline valaha valóság lesz?
Joseph:Természetellenes lenne nem gondolkodni erről.Akar egy kis szerelmet,de nem én írom a sorozatot.
Josephnek néha változtatnia kell a párbeszédén hogy egy kicsit britesen hangzon,mert ő brit,és a forgatókönyv írók néha amerikai angolosan írnak.
Joseph:Ti még nem hallottátok Klaust tüsszenteni?Nos,lehet hogy csak háromszor tüsszentett ,de ez volt a legaranyosabb dolog.

Kivel forgattok szivesen jelenetet?
Azonnali és egyszeri válasz:´´Ian.´´



2012. február 20., hétfő

3x15-All My Children zenelista
The Civil Wars – Poison & Wine
Civil Twilight – Fire Escape
We Were Promised Jetpacks – Medicine
Dum Dum Girls – Teardrops On My Pillow
Ume – Rubicon
Kevin Daniel – Guarded