2012. szeptember 22., szombat

Rövid szerepet kap Gabby Douglas a Vámpírnaplókban

 

Az olimpiai arany érmes tornász, Gabby Douglas újabb egyik álma vált valóra — részt vehetett a kedvenc sorozatának, a Vámpírnaplók egyik részének forgatásán.
A 16 éves Gabbynek lesz egy rövidke kis jelenése a sorozat 4. évadának 7.-ik részében. "Annyira izgatott voltam!" mondta el a tornász a TV Guidenak szerdán, amikor megtudta, hogy felbukkan a sorozatban.

4x02-Memorial epizódképek


2012. szeptember 21., péntek

Paul interjú

Ez most nem a szokványos CW-s videó, hiszen Paullal már olyan is volt , hanem tvfanatic.com-os, amelyben Paul beszél Elena választásáról, az új kiképzett vadászról stb. Ez most nem egy olyan CW-s interjú, mint az eddigiek, hanem tvfanatic.com-os, amelyben Paul beszél Elena választásáról, az új kiképzett vadászról stb.

Kat Graham a Bonnie-ról és a 4. évadról


Kat Graham már készített sok interjút, melyben a 4. évadról beszél, és úgy néz ki, hogy a dolgok csak még jobban elfajulnak. A Give My Remote-nál beszél egy kicsit a premierről, a Growing Pains című epizódról. "Az első epizód olyan, mintha beledobnának egy aligátorokkal tele gödörbe." Kat szerint Bonnie-nak még sok teendője lesz ebben az évadban: "Olyan most, mint karácsonykor."

Michael Trevino interjú

2012. szeptember 20., csütörtök

4x01- Growing Pains hivatalos ismertető

 A CW megosztotta velünk a 4. évad 1. epizódjának hivatalos leírását. 
"ELENA LEGROSSZABB RÉMÁLMA – Elena balesete utáni reggelen arra ébred, hogy amitől legjobban rettegett valóra vált. Meghalt vámpírvérrel a szervezetében, most keresztül kell mennie egy szörnyű átváltozáson és vámpír lesz vagy választja a biztos halált. Stefan megígéri Elenának, hogy Ő és Bonnie megpróbál kiutat találni a helyzetből, Damon viszont dühös öccsére, amiért hagyta Elenát meghalni. Bonnie súlyos árat fizet a kísérletért, hogy megváltoztassa Elena sorsát, Damon addig dühét és csalódottságát Matt-ten vezeti le. Rebekah-t mélyen megérinti Stefan és Elena egymás iránti odaadása. Végül Pastor Young és a Városi Tanács tagjai elkezdik felkeresni a város vámpírjait és támogatóikat, ami egy váratlan tragédiába csap át."




Továbbá a TV Guide Magazinban megjelent egy újabb promókép egy The Vampire Diaries-ről szóló cikk mellett. A kép fent, a cikk pedig a bejegyzés belsejében :P

A cikkben szerepel Damon kommentárja:´Elena azelőtt erős nő volt.Most már egy sokkal erősebb ellenfél,és képes szétrúgni a seggét valami jelentősnek is.´´

Spoilerek

Kérlek, bármi a TVD-ről?
"Van egy jó tanácsom számotokra: a hetedik epizódot élőben nézzétek. A barátaitokkal. Jó sok alkohol (vagy sör társaságában, ha nem töltötted be a huszonegyet vagy a tizennyolcat). És mindenféle snack is legyen."

Milyen lesz Elena az átváltozása alatt?
"A kérdés inkább az, hogy “Kire/mire fog támaszkodni?” Emlékeztek az első évadra? Amikor Elena és Stefan naplót vezetett? Ha a lapok beszélni tudnának! Ha tudnának, tudni szeretnénk, hogy mit mondanának, amikor ezt írja: “Kedves Naplóm, most már vámpír vagyok.”"


2012. szeptember 18., kedd

2012. szeptember 17., hétfő

Seventeen Magazin dedikálás

(Nagyobb méretért KATT a képre)
A hétvégén Nina feltűnt a Seventeen Magazin szeptemberi számának dedikálásán, ahol egy kisebb fotósorozat is készült róla. A dedikálásról is hoztam képeket, továbbá az egész fotósorozat tt van :) Színésznőnk elbűvölő volt, mint mindig.