2012. április 21., szombat

!SPOILEREK!
Zap2it
Ez a rajongás már eléggé megosztott, de Joseph Morgan az idényfinálé után
elmondja, hogy még több sorozatot fognak belevonni. „Az epizód utolsó húsz
másodperce után az „emberek a szájukban fogják érezni a szívüket” – mondja
nekünk. Hogy mi a fordulat ebben a mondatban? „Kétségbeesetten előre
akarod tekerni az időt, és a 4. évad első epizódját nézed, ami rendkívül drámai.
Rengeteg sokkoló dolog lesz benne, ami örökké megváltoztatja a Vámpírnaplók
világát. Rémültnek kellene lenned! Szerintem nem mindenki fogja szeretni és
ez néhány erős véleményt fog provokálni. Ez az emberek számára beszédtémát
fog szerezni, és ez az, amit akarunk.

 RodrigueSaad: Mi fog történni a TVD-ben?
„Vér lesz, az már biztos,’ – ingerel minket Steven R McQueen a TVD évadzárójával kapcsolatban, és igen, meg fog jelenni, ahogy visszajön minden egyes ember az utolsó négy epizódban. Örüljetek, Jeremy rajongók! Még jobb! Úgy tudjuk, hogy visszajön a 4. évadba. Az egész Gilbert- gyűrű-hangolás-viselés-őrület tovább csavarodik. – mondja McQueen. „ Ez volt az egyik sőt az egyetlen dolog, ami megóv engem, az a gyűrű. Érdekes lesz látni, hogy merre megy és hogy fejlődik ebben az évadban és a következőben is.” Mindenkinek jobb lesz frissítenie a TVD „halálkártyáit.”
TVLine
Keresztül fogok menni valami jelentős Vámpírnaplók változáson? Van valami? – AmyAusiello: "A válasz úgy hangzik, hogy Caroline el lesz foglalva, hogy megpróbálja kitalálni a módját, hogy megmentse Tylert, május 10.-én az évadzáró részben. „ Még mindig alakítják a mesteri tervüket, hogyan mentsék meg az Ősi vámpírokat.” – mondja Candice Accola a show végéről. De tekintettel Tyler-re Klaus vérvonalának a része. Ez egy nagy vita – ki fogja magát feláldozni ezen a ponton.” Mindenki párosítva lesz (egy Eredetivel) és meglátjuk, ki lesz erre hajlandó.”Uhh, áldozat? Ez az jelentené, hogy számíthatunk egy szívbehatoló halálra? „Ez nem
(szükségképpen) történik a fináléban.”
(szükségképpen) történik a fináléban.” – válaszolja félénken Accola.
Paul Wesley: Vámpír, aki volt már pucér vérfarkas isű
A 29 éves színész bizony mindent kipróbált már, hogy végre berobbanjon Hollywood A-listásai közé: játszott A narancsvidékben, a Smallville-ben, a Döglött aktákban és még a 24-ben is. A legfurcsább szerepe azonban kétségkívül a Wolf Lake című 10 részes szappanoperában volt, amiben egyébként a twilightos Graham Greene is játszott (tudod, az Alkonyatban ő alakította a Quileute törzs nagy öregjét). Nem is értjük, miért nem ekkor fedezték fel, pedig itt aztán tényleg mindent megmutatott magából...

A tetkó: Még fiatal, punk korszakában készíttette, de mivel nem volt elégedett az eredeti mintával (titkolja, hogy mi volt az!), később ezt a gyönyörű fekete rózsát varratta a helyére.

Amiben nagyon jó: A valóságban teljesen olyan, mint Stefan Salvatore, a dögös vámpír! Na jó, ő nem szokta megkívánni az embervért, viszont ugyanolyan romantikus jó fiú és már tizenéves kora óta nagy-nagy randiszakértő. Egyszer még az apukája hitelkártyáját is lenyúlta, hogy egy lánynak ajándékokat tudjon venni! Azóta persze már van annyi lóvéja, hogy meg tudja lepni Torrey DeVittót (itt láthattad őt: Tuti gimi, Pretty Little Liars, sőt: Vámpírnaplók), aki tavaly április óta a felesége!

Érdekes: Eredetileg Damon szerepére jelentkezett, de a készítők úgy érezték, Paul-nak jobban áll a jó fiú szerep. Huh, képzeljétek el, mi lett volna, ha Ian Somarhalder alakítja a kedves bátyót! Szerintem is teljesen elképzelhetetlen...

Mi jöhet még: Naná, hogy egy mozis főszerep! A The Baytown Disco című vígjátékban ráadásul a szexi Eva Longoria lesz a partnere. Biztos forróak lesznek majd a szerelmes jeleneteik, nem? 
Drasztikus nézettségbeli csökkenés!

Félni nem kell, a maradék három epizód nézettsége nem befolyásolja a szeptemberben érkező 4. évadot, de azért mégis elszomorító, mennyien követték végig a 3.19 - Heart of Darkness című epizódot. Csak 2.18 millió néző ült le a képernyők elé, ami 260 000-rel kevesebb, mint a 18. epizód nézettsége, hiszen azt 2.44 millióan nézték. Reméljük legalább erre a szintre visszakúszik a nézettség, hacsak nem ennél jóval magasabbra.
Candice:"Waterfalls"
Szerintem nagyon ügyi :) Jó hangja van!
3x20-Do Not Go Gentle jelenet
Elijah még visszatér?

Tera: Ha tudtok valamit Elijahról, hogy visszatér-e a sorozatba, akkor kérlek mondjátok el.
Ha tud valamit erről Daniel Gillies (és valószínűleg tudna, ha Elijah készülne valamire), akkor sem mondhatja el. "Nem mondhatom el, hogy éppen mire készül Elijah vagy, hogy ott a lehetőség, hogy esetleg elveszíthetem a munkámat." - nevetett Daniel. De megnyugodhatunk, Gillies mindig szívesen ölti magára Elijah szerepét. "Az időm engedi, úgyhogy én bármiben benne vagyok. Imádom a sorozatot. Nem értem, hogy miért is tűnt el annyira hirtelen azért, amit tett, de nagyon, nagyon hálás vagyok." Tehát Elijah visszatér, aki vagy megmenti, vagy pedig elpusztítja testvérét, Niklaust? Csak remélni lehet.
E!Online-Ian Somerhalder a Salvatore testvérek kötődéséről
Nem rég készitett az E!Online interjút Ian Somerhalderrel,és bár a szinész nagyon ugrató hangulatban volt,adott néhány tippet a jövőbeli Salvatore testvérek kapcsolatáról.

"A testvérek mindketten egyetértenek,ha ő hozzád megy,én elhagyom a várost.De ha hozzám jön te hagyod el.Tehát ez nem lesz furcsa.És ebben mindketten egyetértenek.És ami nagyo jó az az,hogy az elhatározás a lapján a fiúk vágül nagyon őrülten közel kerülnek egy máshoz.Imádom és tényleg nagyon jó ami most történik"-Nyilatkozta Ian Somelhalder......

2012. április 20., péntek

3x19-HEART OF DARKNESS ONLINE
3x19-HEART OF DARKNESS


Letöltés eredeti nyelven:

Letöltés Magyar  felirattal

Online eredeti nyelven:
Angol felirat letöltés:
Magyar felirat letöltés:
Online magyar felirattal:
Zenelista:
Mississippi Twilight “Starting Now” Civil Twilight “Dying To Be Born”The Strange Familiar “Redemption”
Florence + the Machine “Never Let Me Go”
Christel Alsos “When The Light Dies Out
3x20-Do Not Go Gentle promó




2012. április 18., szerda

Vámpirnaplók hirek Delenáról:


A Vámpírnaplók 3x19 "Heart of darkness című epizód különleges örömben részesíti majd,
a Damon és Elena rajongókat.Még ha Elena szíve az utóbbi időkben drámaian is dobogott
főleg Stefan javára,Delena rajongók akkor sem kell aggódnotok.
Bizalmas források megerősítették,hogy Damonnek és Elenának lesz egy forró
jelenetük már a következő epizódban amit április 19-én ad le a CW.
És ellentétben az utolsó epizóddal,ez nem egy álom lesz és halucináció sem.
Ez a találkozó Damon és Elena között több feszültséget visz majd a Salvatore 
testvérek kapcsolatába aminek van értelme mert a 
sorozat vezető producere Julie Plec elárulta;
"Az évad végén a szerelmi háromszögben döntés születik."
SPOILEREK


Hogyan fognak megbírkózni a The Vampire Diaries vámpírjai azzal, hogy ha rossz Őst ölnek meg, akkor ők is meghalhatnak?

“A halál határozottan ott van az évad hátrelévő epizódjaiban.” – mondta Candice Accola, aki azt is megjegyezte, hogy nem lesz könnyebb Damon és Stefan számára, akik már jóval idősebbek, mint a fiatal Caroline, aki számára ez nehezebb lesz. Plusz: nem tudjuk, hogy Rose-t ki változtatta át, de van ennél is egy fontosabb kérdés: “Ki hajlandó feláldozni az életét azért, hogy másoknak jó legyen?” – mondta Candice rejtélyesen.

The Vampire Diaries hiányom van! Van valami?
Úgy tűnik, hogy Caroline azon fog dolgozni, hogyan menthetné meg Tylert az évadzáróban. “Még mindig tartják magukat a tervhez, hogy megöljék az Ősöket.” – mondta Candice. De Tyler Klaus vérvonalának része, szóval ha megölnék a hibridet, akkor Tyler is meghalna. “Vannak stratégiáik. De a nagy kérdés az, hogy ki fogja magát feláldozni ezen a ponton? Mindenki párokban lesz egy Őssel és látni fogjuk, hogy ki hajlandó.” Feláldozni? Ez azt jelenti, hogy számíthatunk szívszaggató halálra? “Nem feltétlen a fináléban fog történni.” – mondta Candice szemérmesen.
3x19-Heart of Darkness KANADAI ELŐZETES
Caroline
Vámpírnaplók! Muszáj tudnom, hogy a kedvenc női karakterem, Caroline szerepelni fog-e a negyedik évadban!
“Nem mondhatom el!” – mondta Candice Accola. “A forgatás véget ért és a végén lesz egy nagy bumm, szóval a nézők tényleg izgatottak lehetnek az évadfinálé miatt.” Bumm, azt mondta? Érdekes szóválasztás Miss Accola. Tűzijáték? Lövések? Robbanások? Tűzijáték, ami felrobbantja a vámpírokat? A lehetőségek száma végtelen.

Én imádom Caroline-t, és ha ő fog meghalni, nem lesz teljes a sorozat.

2012. április 17., kedd


Paul Wesley és Torrey DeVitto a Wizard World Toronto Comic Con-on

Megérkezett a 3x19 Heart Of Darkness jelenetünk, méghozzá egyszerre 2 is


Interjúk: Joseph Morgan a  Pix 11 Morning News-nél, Paul Wesley a  Live! with Kelly-nél
Hoztam nektek 2 videót, mely a fentebb említett sztírok a címben szereplő TV Showk-nál voltak vendégségben. Íme mind a 2, és minegyik tartalmaz egy kis meglepi részletet a következő részből.

 Joseph Morgan és a Pix 11 Morning News




A sorozat jelenlegi gonoszát alakító Joseph Morgan tegnap a Pix 11 Morning Newsvendége volt, melyben elárulta, hogy nagybetűs, EPIC fináléval számolhatunk, s míg a 2. évadzáró cliffhangere lejjebb volt, ezúttal feljebb tehetjük a lécet, ergo izgalmasabb függővéget kapunk.

Joseph többek között válaszolt Twitteren feltett kérdésekre is, így megtudtuk, hogy ha szuperereje lenne, az adamantium karmokat választana (X-Men: Wolverine). Arra a kérdésre pedig, hogy visszaköltözik-e valaha az Egyesült Királyságba, azt válaszolta, hogy igen, szeretne a családjával együtt visszamenni, ha éppen nem Atlantából kell utaznia a New Yorki lakásába. Megtudtuk, hogy Joseph nem arra megy rá, hogy egy lány angol vagy amerikai legyen, hanem átlagos.


Paul Wesley a Live! with Kelly


Paul Wesley április 16-án a Live! with Kelly című műsor vendége volt, aki elárulta, hogy mikor feleségével, Torrey DeVittoval Torontoba utaztak, villám sújtotta a gépüket, így a sorozatban kevesebb bőrfelületét láthatjuk majd. 
Zap2It interjú Steven R McQueent-el
A CW még nem jelentette be a The Vampire Diaries 4.évadát, de a rajongók megnyugodhatnak, hisz nulla százalék esélye van, hogy a csatorna törölje a legjobb minősítésű drámáját. A show biztos, hogy visszatér, de mi tudjuk, hogy nem minden karaktert látjuk viszont a 4.évadban.

Azzal, hogy Jeremy Denverben van, Steven R. McQueen már majdnem eltűnt a 3. évadból. Április 19-én visszatér majd a képernyőkre, amikor Elena és Damon meglátogatja őt – és igen, visszamegy Mystic Fallsba a nővérével.

A sok hiányzás a 3.évadban kétséget keltett bennünk azzal kapcsolatban, hogy viszont látjuk-e majd őt a 4. szezonban.

Szerencsére mi elcsíptük McQueent a Warner Bros’ Television Out of the Box rendezvényén csütörtök este. Egy kis hízelgéssel, de elárulta, hogyJeremy visszatér Mystic Fallsba és nem csak látogatóba jön, ráadásul a 4.évadban is láthatjuk őt. „Nem, szerepelni fogok a következő évadban.” –megígérte nekünk. „Jeremy otthona.”

Amikor következőnek látjuk őt, megtudjuk, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett Denverben. „Jeremy határozottan meg lesz igézve Kol által.” – mondta McQueen. „Nem szerepel sokat ebben az évadban, de majd a következőben behozza a lemaradást.”

Visszajön Virginiába, pont akkor, amikor az iskolai 1920-as évek táncos bálja lesz, ahová az ex barátnője, Bonnie boldogan elmegy az új „szerelmével”, Jamie-vel. McQueen elmondta, hogy láthatjuk Jeremy reakcióját Bonnie új románcára.

Egy csomó dolog történt, mielőtt elmentem.” –mondja. ‎”Amikor visszatérek, teljes képet kapok arról, hogy mi történik. Nektek csak néznetek kell és majd meglátjátok, hogy lesz-e ideje megbirkózni vele vagy sem.”
Rengeteg elvarratlan szál a 4. évadra


A rajongók véleménye megosztott, de Joseph Morgan azt mondta nekünk, hogy az évadfináléban több szál is a homokban végzi majd. “Az utolsó húsz másodpercben az emberek szíve majd ki fog ugrani.” – mondta nekünk. Hogy mi a fordulat ebben?“Mindenki majd a negyedik évad első részét akarja majd látni, olyan drámai lesz. Tele van az epizód sokkoló pillanatokkal és ez örökre megváltoztatja a The Vampire Diaries világát. Félhettek! Attól tartok, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, születhetnek kemény vélemények. Az emberek erről fognak beszélni és pontosan ez az, amit akartunk.”

2012. április 16., hétfő

Nina és Ian a Coachella Music Festival 2012 nevű rendezvényen!

Tavaly is részt vett Nina Dobrev és Ian Somerhalder a Coachella Music Festivalnevű eseményen, és már akkor is bizonyos volt a fotók alapján, hiába titkolóznak, mindenki tudja már, hogy ők egy pár. Nagyon örülök, hiszen ez eddig még nem változott, giszen idén is együtt érkeztek az eseményre. Hoztam néhány idei fotót róluk :)  Olyan CUKIK ♥
TVD és TSC közös előzetes
A CW kiadott egy közös videót a The Vampire Diaries és a The Secret Circle sorozatokból, melyben a hátramaradt 4 részből SPOILEREKET. Az előzetes alatt  Karen Elson - Vicious szám szól.
Alaric:"Azt sem érdemled meg, hogy élhess!"Damon:"Vacsoraidő van!"Damon:"Élek a lehetőséggel"
Spoilerek a hátralévő 4 epizódról
Már egy hét sincs hátra a szünetből, és jövő hét csütörtökön folytatódik a sorozat a 19. résszel.Julie Plec, a sorozat producere azt nyilatkozta, hogy már az évad forgatásának kezdetén tudták, hogy le fogják rántani a leplet a mítoszról, és ki fog derülni, hogy ha egy Ősi vámpír meghal, akkor vele együtt meghal minden vámpír is, akit az ő vérvonalában teremtettek. Julie az Entertainment Weekly-nek adott interjúban rengeteg részletet elárult a sorozat hátralévő négy epizódjával kapcsolatban.

Április 19: 03x19 Heart Of Darkness
Damon és Elena Denverbe utaznak, hogy ellenőrizzék Jeremy-t, akinek fogalma sincs arról, hogy egy Ősi vámpír, Kol a közelében van. Damon és Elena megkérik Jeremy-t, hogy próbálja meg felvenni a kapcsolatot Rose-zal (Lauren Cohan), és kérdezze meg tőle, hogy ki változtatta őt vámpírrá. Ahogy azt az epizód előzetesében láthattuk, Elena el fogja mondani Damonnek, hogy Stefan szerint érez valamit iránta. „A sorozat heves rajongótáborának nagyon heves érzelmei vannak azzal kapcsolatban, hogy Elenának Stefannel vagy Damonnel kellene-e lennie.” – mondja Julie. „Stefan bátorításának köszönhetően Elena megpróbálja kideríteni, hogy mit is érez Damon iránt.” Elena és Damon egy motelben fognak megszállni, ahol lesz többek között bourbon whisky is… Számíthatunk egy kis meztelenkedésre Damon részéről, és arra, hogy a sorozat történetének eddigi egyik legjobb aláfestő zenéjét fogjuk hallani egy jelenet alatt.
Tyler vissza fog térni Mystic Falls-ba, és természetesen találkozni fog Caroline-nal. „Rengeteg szexi és félmeztelen jelenetet fogunk látni az epizódban.”- mondja Julie. „Ahogy azt a Paley Festen is elmondtam, amikor valaki a sorozat romantikus szálairól kérdezett, ez az évad nagyon szomorú volt. Sok volt a szakítás, a tragédia és a depresszió. A következő epizód adni fog egy kezdő lökést a visszatérő romantikának.”
Eközben Klaus és Stefan elszántan fogják keresni a hiányzó karót, amit Alaric alteregója rejtett el.„Alapvetően a jó Alaric nagyon együttműködő, és próbál hőseink segítségére lenni. Sajnos arra nem igazán sikerül rájönniük, hogy miként csalogathatnák elő Alaric sötét énjét, hogy elárulja a titkot, úgyhogy Stefan kínos helyzetbe kerül, amikor erőszakkal próbálja meg kiszedni az információkat a történelemtanárból, miközben próbálja összeszedni magát, és visszatartani a saját sötét énjét. Ebben a részben Alaric és Stefan is felfedezi magában a sötétséget.” – mondja Julie. A jelenet a Salvatore-ház alagsorának cellájában játszódik.
Matt megpróbálja lefoglalni Rebekah-t a középiskola 1920-as éveket felelevenítő bulijának szervezésével, amit a következő epizódban fogunk látni. „Az a helyzet szegény Rebekah-val, hogy akárhányszor élvezi egy kicsit az életet, mindig történik valami szörnyűség. Ez alól ez a rész sem lesz kivétel” – mondta Julie. „Látni fogunk egy nagyon szép, kedves jelenetet Rebekah és Matt között a rész elején, de később minden rosszra fordul.”

Április 26.: 03x20 Do Not Gentle
A 19. epizód végén meg fogjuk tudni, hogy ki akar segíteni Alaric sötét énjének, hogy használja a karót az egyik Ősi vámpír ellen (mivel Esther még korántsem végzett a tervével, hogy megöli gyermekeit, könnyen lehet, hogy ő lesz az). Damon összefog Meredith-szel, és rájön, hogy szüksége van Bonnie-ra, Mattre és Jeremy-re egy varázsigéhez, így el kell mennie az 1920-as éveket felelevenítő bulira, amin Bonnie Jamie-vel vesz részt. Tyler és Klaus Caroline kedvében akarnak járni, míg Elenának Caroline javaslatára Stefan a kísérője. „Damon természetesen a lehető legrosszabbkor fog megérkezni a buliba. Amikor a dolgok épp szépek és nyugodtak Elena és Stefan között, besétál Damon.” – mondja Julie. „Mielőtt eldurvul a helyzet, azért lesz 1-2 szép pillanata a Stelena párosnak. Van egy promo kép, melyen Elena Stefan karjaiban sír. Valóban ennyire durva lenne az idei Évtized Tánc? El kell mondanom, hogy a vágási procedúrának köszönhetően már zsinórban ötször láttam az epizódot, és a vége mindig az, hogy Elenával együtt zokogok, akár egy kisbaba. A különbség az, hogy én nem Stefan karjaiban, hanem egyedül. Egy nagyon erős epizód lesz. Büszkék vagyunk rá.”

Május 3.: 03x21 Before Sunset
Minél későbbi epizódról van szó, Julie annál kevesebbet mesélhet el, hiszen az epizódok egymásra épülnek. „Szívszaggató események fognak bekövetkezni, amint közeledünk az évad végéhez. Itt van Klaus, aki Elenával együtt el akarja hagyni a várost, és még gonoszabb, mint korábban. És itt vannak a szorult helyzetben lévő hőseink. Szokás szerint, mindennek Elena van a középpontjában. Gyakorlatilag mindenki harcba száll az ellenséggel, akit nem nevezhetek meg, ugyanis a 19. epizódban fog lehullni róla a lepel. Az illető könyörtelen és kemény csatát fog indítani hőseink ellen.”- mondta Julie.

Május 10.: 03x22 The Departed
Az évadzáró – betekintést fogunk nyerni Elena korábbi életébe, melyben még nem voltak vámpírok. Látni fogjuk a balesetet, mely során Elena szülei a lánnyal a hátsó ülésen lehajtottak a Wickery-hídról. Látni fogjuk azt is, ahogy Stefan kimentette őt a vízből. Elena dönteni fog a Salvatore-fivérekhez fűződő érzelmeit illetően is. „Nem lesz könnyű. Nagyon érzelmes lesz mindkét oldal számára, ugyanis ez egy nagyon őszinte, tiszta és nehéz döntés lesz. Remélhetőleg ebben az évadban jó munkát végeztünk Elena karakterével, és mindenki meg fogja érteni, hogy miért dönt úgy, ahogy, és hogy az élete ezen szakaszában miért kellett így döntenie.” Hogy Julie sírt-e az évadzáró epizód írása közben? „Rengeteget sírtam. Egyelőre még nem láttam, úgyhogy nem tudom, hogy néz ki a képernyőkön. Nem akarok hencegni,” – nevetett Julie – „de több okból is nagyon sok érzelgősséggel járt megírni az utolsó epizódot. Az egyik ok az volt, amit már olvashattatok. Visszatekintünk arra az időre, amikor Elena még szurkolólány volt, és a focicsapat kapitányával, Mattel járt. Bonnie akkoriban még nem tudta, hogy boszorkány, és azt hitte, hogy csak hátborzongatóan jó érzéke van ahhoz, hogy megjósolja a divat trendeket. Ez a visszaemlékezés nagyon megrendítő, édes és keserű élmény lesz. Reméljük, hogy olyan jól fog elsülni, amennyire szeretnénk, mert nagyon különleges számunkra ez a rész.”
Tyler Spoiler
Gval21: The Vampire Diaries - valami hír Tyler-ről?
"Mindenki kedvenc hibride végre visszatér, mégpedig a 3.19 - Heart of Darkness című epizódban, mellyel létrehoz egy féltékenységi háromszöget Klaus, Caroline és Tyler között. És a Tyler-fanok nyugodtan fellélegezhetnek, ugyanis a fiú nem fog meghalni a 3. évadban, mert a 4. szezonban hatalmas szerephez fog jutni. Szóval érdemes lesz majd azt is nézni."

Zap2It SPOILER-Miért sír Elena?


A Zap2It által kaptuk meg múltkor a 20. epizód képeit, azonban egy kép miatt a rajongók még is aggódnak. Elena gyönyörű a képen, de szemmel láthatólag nem volt valami jó estéje, hisz kísérőpartnere, Stefan vállán sír.

Valószínűleg megsérült, vagy esetleg más vére van a ruhán, ami a kezén van, de tudjuk, hogy Elena nem az a típus, aki azért sírna, mert megsebesült. Sikerült Julie Plec-et elkapnunk a Warner Bros eseményén, így azt is megtudtuk, hogy Elena miért sír.

“Nagyon sok minden történt vele, sok minden felgyülemlett. Illetve nagyon sok minden történik a tánceseményen és ennek a két embernek tényleg szüksége van egymásra. Muszáj érezniük valamit a másik iránt. Nagyon szép pillanat lesz, de szomorú is. Ez egy nagyon szomorú epizód.”
Spoilerek a 4. évadról
" Nagyon dühös lennék, ha nem lenne 4. évad, de azt hiszem nagyon jó esélyekkel indulunk. Rengeteg tervünk van, már el is kezdtünk dolgozni az írói szobában, megelőlegezve a következő évad berendelését. Sok nagyszerű szereplő, fantasztikus romantikus szálak, egy új rejtély, egy új fő gonosz szerepel a terveink között, és az igazat megvallva, már nagyon izgatott vagyok. Nehéz olyan új ellenséget kitalálnunk, aki a maga módján félelmetesebb egy Ősi vámpírnál. Igazi kihívás lesz, majd meglátjuk, hogy mit tudunk kezdeni vele." mondta Julie Plec.

Spoilerek a FINÁLÉRÓL

A Vámpírnaplók stábja a napokban forgatta/forgatja az évadzáró epizódot, és Kat Graham (Bonnie) elárulta nekünk, mit várhatunk az utolsó résztől.  Ian és Joseph is nyilatkozott már, az ő véleményüket kicsit lejjebb láthatjátok.
Kat Graham:
"1. Valaki meg fog halni a fináléban, nagy halál lesz és persze a karakter pusztulására egyáltalán nem is számítunk.
2. Mint tudjuk, az egész 3. évad az Eredeti vámpírokra épült, Kat elmondása szerint pedig elég erőszakos lesz a finálé, bár csak annyira, amennyire szükséges. Nem kell túlzásokba esni.
3. Az epizódban nagyon sok lesz a vér, de ezzel együtt a szerelmi szálakból is eleget kapunk majd. Olyan döntések születnek, amit még maga Kat sem sejtett."