2011. május 6., péntek

2.21-The Sun Also Rises
Letöltés   Felirat


Online is felkerült!
A Teen Choice Awards-on jelölve lett a Vampire Diaries 4 kategóriában:

  • Fantasy/Sci-fi:Vampire Diaries
  • Actor Fantasy/Scifi:Paul Wesley/Stefan Salvatore
  • Actress Fantasy/Sci-Fi:Nina Dobrev/Elena Gilbert
  • Villian: Ian Somerhalder/Damon Salvatore
Szavazni csak úgy tudtok,hogy regisztráltok,de életkornak mindenképpen 13-19 évet írj be,mert azért Teen Choice Awards...hogy a tinik választanak :)


Előkerült egy amatőr felvétel, amin Ian autogramokat osztogat. A videó június 12.-én készült West Hollywood-ban :)


Újabb interjú Candice Accola-val

Hoztam egy kis érdekességet! A CW VD-s cuccokat árul honlapján, természetesen nem kis összegért. Most felrakott a webáruházára egy kis újdonságot. Meglehet venni Elena verbénás nyakékét, Katherine nyakláncát, és Bonnie boszorkány kristályos nyakláncát xĐ Elena nyaklánca átszámolva forintba durván 9.000 FT (ez a legdrágább). A honlapon találhatók még ruhák, karkötők...stb. A CW webáruházát itt megnézhetitek. És itt az előbb említett 3 nyaklánc :
Elena nyaklánca
Bonnie nyaklánca
Kethrine nyaklánca



2011. május 5., csütörtök

Latina magazin
Latina magazin készített Michael Trevinoval egy interjút, valamint egy fotósorozatot is készítettek. Nagyon-nagyon jó lett a fotósorozat *-* Amúgy az interjúra térve, azt mondta, hogy Tyler nem szerepel a 2×22-ben. Nos lehet, hogy Tyler nem éri meg a 2×22-t? Mit gondoltok?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Mit tudsz elmondani nekünk a ma esti epizódról?
-Az előző epizód folytatása, tehát éjszaka játszódik. Mindenki azt akarja, hogy a rituálé befejeződjön és Tyler visszaváltozzon. Látni fogjuk miután Tyler visszaváltozott, a kapcsolatát Caroline-nal és Matt-tel.  Látni fogjuk a szerelmi háromszöget. És ez fontos, hisz ez az első alkalom, amikor Matt látta Tyler vérfarkas formáját, szóval lesz magyarázkodás és megtudjuk, hogy Matt hogyan fogadja a dolgokat.

-Lesz feszültség Tyler, Caroline és Matt közt?
-Nem mondanám feszültségnek, mert a feszültség egy rossz dolok, negatív dolog. Inkább az óvatos szót használnám.

-Írd le a ma esti epizódot három szóval.
-Ohh, ember. Három szóban? Szomorú. Játékos. Az én személyes véleményem szerint ebben az epizódban sokkal több dolog történik, mint a fináléban – és nem azért mondom, mert nem szerepelek a fináléban. Miután látták a rajongók az epizódokat és elmondják véleményüket, akkor döntsék majd el, hogy a 21-es vagy a 22-es epizód volt nagyobb. Én a 21-est gondolom.
Teóriák, azaz már csak egy hét van hátra
Amiket most hoztam, ezek mind teóriák, tehát egyáltalán nem biztos, hogy valamelyik be fog következni. De, köztük lehet olyan is, mely igaz.

Damon vérfarkas harapása:
- Damon túléli az évadot.
- Ahogy Damob meg lett harapva, olyan módon lehet talán megmenteni őt.
- A hasonmásság előnyeit még maga Elena sem tudja. Bár evvel nem tudja megmenteni Damon-t.
- A harapás nem a finálé fő cselekményvonala.

Halálok:
- A rózsát a Gilbert sír mellé teszik. Talán Jenna lesz az, akit temetnek, mint Jenna Sommers. Meg is lehet érteni, hogy a nővére mellé temetik, ha ő hal meg.
- Jenna, Alaric, Katherine, Liz és Matt - közülük három biztosan nem éli meg a következő évadot.
- John részt vesz a temetésen, persze élve.
- Halálos áldozatokat követel a finálé. Viszont ez nem azt jelenti, hogy minden halálnak köze van a Klaus-cselekményszálhoz.
- Két karakter természetfeletti módon fog meghalni.
- Jeremy nem hal meg, legalábbis a fináléban még nem.
- Aki meghal, meghal örökre. A három karakter közül egynek a temetését láthatjuk majd.
- Valaki meghal a 21. epizódban, de a véres fináléban is folytatódik mindez.
- Három fontos karakter fog meghalni.
- A halálok száma 5-10 között alakul majd.


Elena:
- Elena vámpírrá fog változni, mely talán bizonyos dolgoktól majd megvédi. Talán követik a könyvet, hiszen a második végén Elena vámpír lett.
- Kissé költői lenne, hogy a második évad végén lenne a lány vámpír, hiszen a második könyv végén az lett.
- John meghal, Bonnie megmenti Damon-t, Elena vámpír lesz - a három közül kettő nem valósul meg.
- Elena sokkal többet fog sírni a harmadik évadban. Többet, mint eddig összesen a két szezon alatt.
- Sokkal sötétebb Elena-ra kell számítani a harmadik évadban.
- Vicces lesz, ha találkozik vámpír Elena és vámpír Katherine: így nem tudjuk, melyik melyik. Vámpír Elena azonban lehet, hogy nem lesz többé "szép, önzetlen és ártatlan".



3. évad:
- A készítők legalább már 5 évadot megterveztek, addig biztosan nem fogynak ki a történetekből.
- Még több sötétség uralkodik majd a sorozaton, a harmadik évad során.
- A harmadik évad jelmondatai: "magány, elkülönítés és vámpírrá válás".
- Elijah egyfajta csatorna, kötelék a két csapat között: Elena-ék és Klaus-ék. A harmadik évadban több is kiderülhet.
- Összesen hét testvér van az Eredetieknél, plusz egy "rosszfiú vérfarkas" apa és egy "őrült vámpír" anya.
- Klaus terve ha sikerül, egy olyan fajt hozhat létre, melynek ő az első tagja. A vámpír-vérfarkas hibrid. A második évad vége ennek megakadályozásáról szól.



Greta és Bonnie:
- Greta sokkal erősebb, mint Maddox (Klaus varázslója, aki meghalt).
- Bonnie és Greta két különböző személyiség: míg egyikük jó, a másik velejéig romlott. Bonnie viszont olyan távlatokba is képes elmenni (használa Klaus-nál a száz boszorkány erejét), ami nem mindenkinél fog tetszést kiváltani.



Klaus:
- Klaus fizikailag bántja Katherine-t az epizód alatt (2.21 - The Sun Also Rises), viszont Elena érzelmileg megy tönkre. Klaus vörössé változtatja a várost, és ha félsz, jól teszed, hiszen ez még csak a kezdet.
- Klaus jóformán végez az összes emberrel, akinek kapcsolata volt Elena-val. Ezt mind a rituálé előtt teszi meg.
- Klaus nem hal meg ebben az évadban. Míg az apja elő nem kerül, addig biztosan nem. De lehet, hogy a harmadik évad végéig láthatjuk majd Klaus-t.
- Az előzetesben, 0:32-nél Jenna rátámad Klaus-ra.
Nina Dobrev - Rolling Stone Magazine - Off the cuff
Nina Dobrev a Rolling Stone Magazine-tól, Peter Travers-szel beszélgetett, mi másról, mint a sorozatról. Ha nem tudjátok, hogy mi az elején az a vicces hang, akkor biztosan leestek a székről a videó végén, mert megtudjátok, ki adta ki.


Lauren Cohan - Vámpírnaplók, Chuck után irány a Heavenly!
A tehetséges Lauren Cohant legtöbben a Supernatural és a The Vampire Diaries című sorozatokból ismerhetjük, ám most saját sorozatot kapott.
A The CW amerikai tévécsatorna tudja, mivel fogja meg nézőit. Bár annak idején, mikor a Supernatural című sorozatot kiötlő Eric Kripke azzal állt a csatorna vezetői elé, hogy angyalokat kíván hozzáadni a sorozat mitológiájához, a vezetőség ellenezte az ötletet, később mégis beadták a derekukat, most pedig külön angyalos sorozat indul a lények nagy sikerére való tekintettel.
Az új show címe Heavenly lesz, és bár a készítők eredetileg Katie Cassidyt szerették volna a szerepre, de úgy tűnik, Katie-nek is elege lett abból, amit a The CW az utóbbi időben művelt vele: nem elég, hogy annak idején a Supernaturalben kevesebb epizódban tért vissza, mint az az eredeti szerződésben állt (hála a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csupán 16 részesre sikeredett évadnak), de tavaly még az ő főszereplésével futó Melrose Place 2.0-t sem rendelték be második évadra az alacsony nézettség miatt (persze, hogy alacsony volt a nézettség, semmi reklámot nem kapott gyakorlatilag). A SpoilerTV.com értesülései szerint azonban a 2011–12-es idényre készülő új természetfeletti sorozatnak, a Heavenly-nek (magyar fordításban 'Mennyei') női főszerepét is Katie-nek szánták, aki azonban visszautasította a felkérést.
Nem is csoda, ugyanis a történet alapján a show csupán a Supernaturalben futó, nagy népszerűségnek örvendő angyalmitológiás szál sikerét próbálja meglovagolni, mivel a történet szerint egy, a földre érkezett exangyal egy ügyvédnő mellé szegődik, hogy míg a hölgy az ügyfeleit próbálja megmenteni, addig ő a kliensek lelkének épségéről gondoskodjon. Érdekesség egyébként, hogy az eredetileg Katie-nek szánt szerepet nem más kapta, mint supernaturales exkolléganője, az azóta a Chuckban és a The Vampire Diariesben is feltűnő Lauren Cohan, aki számára nagy valószínűséggel ez a sorozat hozhatja meg a nagy áttörést.
Nina Dobrev - Associated Press interjú (videó)
Most az Associated Press készített Nina-val egy interjút, videó formájában, melyben a színésznő beszél Klaus-ról, aki öldököl, kapcsolatokat rombol szét. Megtudtuk azt is, hogy a 2.21 - The Sun Also Rises elég sokkoló rész lesz, utána majd máshogy látunk mindent.

TV Fanatic interjú Candice Accola-val (videó)
Candice Accola a TV Fanatic-kel ült le beszélgetni, többek között a fináléról, Matt és Caroline kapcsolatáról, valamint arról, mi volt kedvenc beceneve Caroline-ra, amit Damon adott neki: Vampire Barbie (vámpírbarbi) és Blondie (szöszi). Valamint elárulta, nagyon vicces lesz a 2. évad DVD-jén szereplő bakiparádé.
.

Paul és Torrey összeházasodtak?!
A Life & Style információja szerint Paul Wesley állítólag titokban feleségül vette kedvesét, Torrey Devittot.
A hírek szerint a 28 éves Vámpírnaplók (Vampire Diaries) című tévésorozat sztárja és Torrey Devitto állítólag a napokban házasodott össze New Yorkban.
Paul még 2004-ben Marne Pattersonnal randizgatott, de 2007 óta Torrey Devitto színésznő a barátnője, akivel együtt szerepeltek a Killer Movie c. filmben.
A hírt egyelőre hivatalosan senki sem erősítette vagy cáfolta meg.
2.21 és 2.22 - Utolsó előtti epizód és finálé spoilerek
Reméljük, hogy a spoilerek igazak, bár megeshet, hogy lesz olyan ezek közül, mely nem történik meg. Olvassátok el most Ti is!
→ Igen, a 22. rész java Elena és Damon különös helyzetével foglalkozik. Igen, lesz olyan jelenet, ahol Damon a földre omlik az Elfújta a szél jelenetével. És igen, lesz egy csomó Delena jelenet. A sokkoló történéseknek a fináléban semmi közük nem lesz Delenához. Valaki fogja mondani, hogy "nem veszíthetlek el", de ezúttal nem Damon lesz az. Elena mindig meg fog bocsátani Damonnek. Nem számít hogy mit tesz, kit öl meg, hogy viselkedik; mindig meg fog neki bocsátani.
→ A fináléra Stefannak nem lesz oka rá, hogy bántva érezze magát. Bármi is történik, az egy pontos ár, amit meg kell fizetnie a tetteiért.
→ Klaus Elena orra előtt vesz el tőle mindent, amit valaha szeretett. Meg fogja kínozni Katherine-t. Ha Klaus kiváltja a vérfarkas oldalát, képes lesz kialakítani a saját faját, lassan feltölteni a természetfeletti világot a sajátjaival. Ez az egyik fő dolog, amit meg kell majd akadályozni a 3. évadban. Klaus maradni fog - elég hosszú ideig. Legalábbis addig, amíg nem találkozunk a családja többi részével, különösen az apjával.
→ Bonnie terve, hogy megölje Klaust, nem fog működni.
→ Többen is halnak meg. Jenna, Alaric, Katherine, John, Liz és Matt - közülük hárman biztosan nem élik meg a következő évadot.
→ A 21. rész legvégén van egy temetés. Elena, John, Jeremy, Caroline, Matt és Stefan biztosan ott lesznek. Kétlem, hogy Elena a saját temetésére menne el.
→ Az, hogy Elena a hasonmás, olyan előnyöket ad neki, amiről egyikőjük sem tud.
→ Egy véres fináléra számíthatunk. Mindenki, aki túléli a rituálét, veszélyben van. Az első évados fináléval ellentétben, ahol a dolgok többnyire jól végződtek, most minden, ami tönkre tud menni, tönkre fog. Klausnak semmi köze nem lesz a véres eseményekhez. Az utolsó rész címszavai: hamis boldogság, halál, fájdalom és becstelenség. A 22. rész többnyire tükröt tart majd az Alapítók Napjának, és sok dolog, ami a két évad alatt történt, visszaüt a szereplőknek. Árulás is várható.
→ Egy sokkal sötétebb Elenára kell számítani a rituálé után. A piknik sem az lesz, mint amire számítotok.
→ Maddox sokkal erősebb volt, mint Bonnie a 100 halott boszorkány lelke nélkül, és Greta sokkal erősebb, mint Maddox.
→ Már most rettegsz Klaustól? Még csak most kezdett hozzá. A következő epizód arról fog szólni, hogy hogyan vesz el mindent Elenától, amivel törődik és amit szeret, még az áldozat előtt. Vérfürdőt fog rendezni, és lesz valami, ami nagyon nagy hatással lesz a fináléban látható véres eseményekre (és ez nem Klaus-szal kapcsolatos).
Ian, Candice, Nina és Joseph - MTV: 10 on Top
Nina, Ian, Candice és Joseph látható volt az MTV, 10 on Top című műsorában. Erről hoztam most Nektek videót, nézzétek meg!