2013. január 12., szombat

Az eredeti vámpírok külön sorozatban?

A The Hollywood Reporter értesülései szerint nagyon úgy néz ki, hogy a The CW nevű csatorna készít egy spin-off sorozatot a The Vampire Diaries nevű sorozathoz.

A cím Originals lenne, egy potenciális új The CW-sorozat, mely az Eredeti vámpírok családjáról szólna, főszerepben Klaus-szal, melyet egy 4. évados Vámpírnaplók epizód vezetne fel. (Ugyanez volt a helyzet a The Finder-rel, amit a Bones egy része vezetett fel. A The Finder sajnos csak egy évadot élt meg.) Az epizódot Julie Plec fogja írni, aki besegítene a sorozatban, az executive producer pedig Leslie Morgenstein és Gina Girolamo lenne.

Az április 25-én levetítésre kerülő Vámpírnaplók-epizódban (mely Eredeti-centrikus rész lesz) Klaus visszatér New Orleans francia negyedének természetfeletti központjába, egy városba, melynek felépítésében évszázadokkal ezelőtt segédkezett. Klaus itt találkozna régi pártfogoltjával, az ördögi Marcel-lel. A sorozatban szerepelne a Vámpírnaplók 4. évadában nemrég debütált Phoebe Tonkin is. Kulcsfontosságú, visszatérő szereplő lenne.

4x10-After School Special Webklip 1

2013. január 11., péntek

4x10- After School Party Ausztrál előzetes


Stefan: Mennyire vannak együtt? Mondd el! Mennyire vannak együtt?

TESTVÉR A TESTVÉR ELLEN

HIBRID A HIBRID ELLEN

Klaus: Hol van Tyler Lockwood?

A HÁBORÚ CSAK MOST KEZDŐDIK

2013. január 10., csütörtök

TVD Con-friss hírek

Kiderült, hogy a Canvas Warriors is részt vesz a magyarországi Vampire Diaries Convetion-on. Van TVD-s ékszerük, meg több apróságuk, és Ian ISF alapítványához is vannak külön termékek, amiket már most imádok. Gondolom lehet majd vásárolni. Termékekről képek a hivatalos oldalon: ITT











Elena Spoiler

Valahányszor szünet van a The Vampire Diaries háza táján, az élet üresnek, sivárnak és mindenekelőtt kínzón agyarmentesnek tűnik. Kedves Mystic Falls rajongók, a  Hollywood.com tett róla, hogy ne legyen ekkora hiányérzetünk, ugyanis az oldal elbeszélgetett Julie Plec-el, sorozatunk mindentudó producerével. 

Annak ellenére, hogy Stefan forrongó dühvel fogadta testvére, Damon és Elena kapcsolatát, Julie beszámolt róla, hogy ennek a szerelmi háromszögnek még közel sincs vége. "Elena gondolatmenetét alapvetően két kombináció határozza meg. Az első a szörnyű veszteség, hogy nem tud Damon mellett lenni, a másik pedig a gyötrő bűntudat, hogy megbántotta Stefant."
És ott van egy harmadik személy is: Jeremy. "Elena érzelmileg is zavarodott, mert nem lehet ott a testvére mellett, mikor fel kell fedni a vadász jelének egészét. Szóval van ok az aggodalmára."

Egyszóval Elena Gilbertnek nem lesz egyszerű a végzős éve, főleg most, hogy vámpír.

És egy kérdés: Elena meg fogja kérdőjelezni a kötődéssel kapcsolatos elméletet, vagy szerinte Damon az igazi?
Julie: "Persze Elena folyton agyal rajta, vajon az érzései valódiak-e. Mert igazinak tűnnek. "
A pontos választ arra, hogy az érzések valódiak, vagy csak a kötődés idézi elő őket, még 1 hetet várhatunk, legalábbis, ha a jövőheti részben fény derül rá.


4x12-A View To Kill hivatalos ismertető

VESZÉLYES KAPCSOLATOK- Mikor Rebekah nem ért egyet testvérének, Klaus-nak a tervével, hogy állítsák meg Kol-t és védjék meg Jeremy-t, Klaus Stefan-hoz fordul segítségért. Miután Bonnie összeveszik édesapjával, Hopkins polgármester szokatlan módon akar véget vetni az erőszaknak Mystic Falls-ban. Bonnie-nak egy ijesztő találkozásban lesz része Kol-lal és egy váratlan látogatóval. Klaus növeli a Salvatore testvérek közötti, eddig is érezhető feszültséget, mikor felfed egy személyes dolgot Stefan-ről, majd meglepi Damon-t azzal, hogy tanácsot kér tőle. Elena beszél Stefan-nek a veszélyes tervéről, amit Jeremy számára dolgozott ki, nehéz helyzetbe hozva Stefan-t. Amikor a '80-as évek táncát törli Hopkins polgármester, Stefan megtalálja a módját, hogyan engesztelhetné ki a csalódott Rebekah-t.

2013. január 9., szerda

Spoiler

Hogyan viseli majd Stefan a szakítást, mikor 17.-én visszatér a sorozat?
Az attól is függ, honnan nézzük.  Mikor rádöbben, hogy milyen mély Elena-Damon kapcsolata, eléggé dühös lesz. Ám egy dögös szőke segít elfojtani a bánatát. Már csak az a kérdés, hogy melyik dögös szőke??

Happy Birthday, Nina!

Drága színésznőnk, Nina Dobrev a mai napon ünnepli 24. születésapját. Ezúttal kívánunk neki az oldal és annak minden látogatója nevében Boldog Születésnapot!

04x10 After School Special hivatalos képek

(Nagy méretért katt a képre)
16db

2013. január 8., kedd

2013. január 7., hétfő

Forgatás

Elkezdődtek újra a forgatások (Ian és Julie is megosztotta a Twitter-en) szóval hamarosan hozok új képeket, spoilereket és videókat (ha kiadják végre)! Szóval nemsokára újabb hírek! (Valószínűleg ezért jöttek ilyen hamar Nina-ék haza a forgatások miatt)

TVD Style ;)

2013. január 6., vasárnap

Ian 6 órája tette közzé :)


ian somerhalder ‏@iansomerhalder

Coming home to you USA!Oh how I love Asia-I will miss you. See you soon here again!

Ian és Nina visszatértek

Ahogy már tudtuk, Sanghaj-ból Ázsiába mentek onnan Tokióba majd vissza Amerikába! (Tokión csak átszállás volt)
Annyira tetszett nekik Ázsia, hogy lehet vissza térnek! :)