2012. november 22., csütörtök

1 hét 1 nap és új rész.


4x08 Spoiler



A CW kiadta a hivatalos leírást a december 6 epizódról a The Vampire Diaries, "Well always have Bourbon Street". A visszaemlékezés az 1942-es New Orleansra, amikor Damon és Stefan egy közúti utazáson vannak,hogy megtalálják azt a személyt, aki emlékszik az utolsó látogatásukra New Orleansban.

Amikor Stefan szembesíti Damont a ténnyel, Damonnek nincs más választása, mint hogy segítsen Stefannak nyomozni.
Damon és Stefan látogatás a modern New Orleansba, hogy hátha akad valaki aki emlékszik az eseményekre az utolsó látogatásukra 1942-ben, köztük az egyik Damon egykori szerelme Charlotte ~ sztárvendége Madeline Zima .
Elena, Caroline és Bonnie rendez egy ottalvós bulit és az feszültség nő, amikor Elena szállít néhány sokkoló hírt.
Hayley ~ sztárvendége Phoebe Tonkin- sürgetésére, Tyler szembeszáll Klaus egyik "hibridjével" Kimberlyvel ~ sztárvendége Alyssa Diaz- és a helyzet gyorsan fokozódik az erőszakká.
Végül, Damon egy szívszagattó döntéssel áll szemben.

Itt is egy új évad elé nézünk :)


2012. november 21., szerda

Remélem gyakorlatilag is!! :):)

Elméletileg a Twilight 3 főszereplője(Kristen,Robert,Taylor) szerepelni fognak a 4x013 részben.

Delena spoiler


Tudtok valamit arról,hogy mit terveznek a Delena párosnak?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az egyik legemlékezetesebb pillanata ennek a pátnak, azaz a Miss Mystic falls-i táncuk az első évadban megismétlődne? Ezek ketten megint egymásra találnak az ünnepségen, tánc közben, ám ezúttal még Stefan sem áll közöttük. Mi mást mondhatnék? Nagy feszültség készül Elena és Caroline között... Hmm... Lehet hogy a két dolog összefüggésben áll?

Érdekesség :D

Ennyien néztük múlt héten a TVD-t! 

TV Guide Spoiler

Imádom a sorozatban a Stefan és Caroline közti barátságot. Láthatunk majd többet ebből? - Joan
Határozottan, s egyébként a következő epizódban együtt tesznek egy fontos felfedezést. Candice Accola pedig elárulta, hogy Stefan és Caroline végre több időt töltenek együtt."Mindketten védik azokat, akiket szeretnek, persze más és más körülmények között, s nem is mindig értenek egyet a másik féllel." - árulta el Accola. "Végre több időt tölt majd egymással Caroline és Stefan, ami már esedékes volt."

Új karakterek szereposztása


Vaughn: Charlie Bewley fogja alakítani, aki szerepelt az alkonyatban is, ahol Dimitrit játszotta. A 13. résztől fogja játszani az Ötök egyikét, de csak néhány epizód erejéig marad. 

Caitlin: Camille Guaty fogja játszani. Ő lesz  a nő Shane professzor múltjából. Shane köztudottan segíteni akar visszaszerezni Bonnie-nak az erejét, ám lehet rossz híreket szállít a lánynak, mikor elmondja, hogy ő küldte Connor-t a városba.

4x07 "My Brother Keeper" Képek :)


EW interjú- Julie Plec

A The Vampire Diaries producere, Julie Plec a novemberi Entertainment Weekly magazinban válaszolt a rajongók kérdéseire, melyeket a twitteren tehettek fel.

Nem tetszik nekem, hogy összehasonlítják Szent Stefant és a gonosz Damont.Lehet, hogy Damonnak vannak problémái az önkontrollal,de soha nem irtott ki egy egész falut."
Damon egy olyan karakter, akinek szüksége van rá hogy a többiek megítéljék,véleményt alkossanak róla,hogy később elfogadja a kritikákat és döntésre jusson,milyen személyiség és vámpír szeretne lenni.Stefan a ´´járó következménye´´ a tetteinek.Többet hozzá tenni szinte igazságtalan lenne.
Nem szeretem Elenát. Fáraszt a folytonos nyafogása,és hogy másokat hibáztat a saját problémái miatt.
Elena problémái leküzdeni a vámpírizmust a személyiségében gyökereznek,amilyen annak idején volt az emberi élete alatt.Ez azt jelenti,hogy a következő hetekben az álláspontja jelentősen megváltozik.Elhagyjuk az önsajnálatot,és továbblépünk egy teljesen új helyzetbe.
Melyik ponton ér véget a szerelmi háromszög?Ez tisztességtelennek tűnik Damon és Stefan számára is.

Klaus is jófiú lesz ??! o.O

Sokan örülnének (avagy nem) a válasznak, hogy igen, de mégsem ez a helyzet. Hogy Klaus jóindulatú és kedves legyen, arra nem sok esély van.

A kérdésre a válasz, hogy Klaus jó lesz-e vagy sem, visszanyeri emberségét, elég csak annyi, hogy szót ejtsünk a pszichopatákról. Ők nem változnak. Soha. Hiszen pszichopaták! Szadisták, gyilkosok és bosszúállóak, valamint nincs logikus magyarázat arra, amit tesznek. Egyesek elmebetegnek nevezik az ilyeneket. Vagy tébolyodottan vonzónak.

De arra van esély, hogy egy randi Caroline-nal megváltoztassa Klaus-t? Talán. De csak akkor, ha nem öli meg a lányt... egyelőre. :D

Zap2It Spoiler Candice Accolával

Mindjárt karácsony Mystic Falls-ban! Bár az ünnepnapot nem feltétlenül kell megemlíteni, hiszen kissé zavarosan telik az idő a városban (még mindig 2010 lenne?), de a téli szünet előtt sor kerül a karácsonyi epizódra. Egy téli Csodaország szemtanúi lehetünk, mely boldog és vidám lesz, tele csupa jó dolgokkal. "Nagyon, nagyon szép lesz." - árulta el Candice Accola. "A forgatási helyszín hihetetlenül gyönyörű volt, s ez egy őrült, őrült epizód. Hatalmas rész lesz, s rengeteg minden fog történni. Persze minden jól megy, tökéletes lesz, szép, problémák sem lesznek, s mindenki az epizód végén boldogan fogja kortyolgatni a bögre kakaóját." - mondta Accola. (Elektra: Csak úgy mellékesen, Candice a "mocskos kis hazudó" hírében áll ;) )

Candice Accola fotósorozat

A Show Me Your Mumu-tól kaptunk egy fotósorozatot Candice-van, (6db)

Amerika Legszexisebb férfiai

A People’s magazin bemutatta a 2012-es év ’Legszexisebb Amerikai Férfijait’. Az 50-es listán sorozatunkból csupán Ian Somerhalder kapott helyet, aki így is csak a 18. helyen végzett...

TV Guide interjú

Nina, Ian, Joseph, Candice és Steven beszélnek egy keveset velünk a sorozat alakulásáról.

2012. november 20., kedd

Caroline és Klaus

Biztos rengeteg Klaus és Caroline jelenetek lesznek a jövőben.Lássuk talán a lágyabb oldalát Klausnak.Olyan ez, mint egy nagy játék , és bosszantó  játékok vannak .Ez az, amit  megmutat a két karakter. A játékot , bár az is vezethet feltárni a különböző igazságokat,hogy láss egy kicsit mélyebbre mindkét emberben.Ő nem tud könnyen szeretni, mivel az egész tömeggyilkos dolog ott van, hogy legyen valami, hogy Caroline és Klaus, más, mint a maszk és az álarc.Ő mentette meg az életét.Klaus mentette meg Caroline életét.Szereti, az első alkalomtól fogva Caroline-t és ezáltal jobb "ember" lehet belőle...

Spoiler 4x07

Ez a legszebb évszak Mystic Fallsban: dance idő! Nos, a Miss Mystic Fallsi felvonulás ideje, pontosabban, ami természetesen,tökéletes lehetőség a gyönyörű és egyformán robbant bomba, hölgyek versengésének, és még rakjunk rá néhány lapáttal,nem biztos, hogy a rajongók kedvenc párja lesz idén a Miss Mystc Fallsi pár.Mit szólnátok ha egy pár legemlékezetesebb pillanatát egy komoly tánc örökítené meg, a Miss Mystic Fallsi felvonulás szezonjában? Ők ismét együtt találják magukat a táncparketten az idei felvonuláson és ez alkalommal nem Stefan áll közéjük (metaforikusan, természetesen).Súlyos  feszültség következhet be Elena és Caroline között. Hmmm ....Vajon kinek ki lesz a párja.....Miért? Egyáltalán hogyan? Na és ki lesz az idei Miss Mystic Fallsi pár?...

Érdemes elolvasni :)


Hozunk egy "vak spoilert" amit az E!Online tett közzé:) Lényege, hogy kapunk egy fontos infót de azt nem árulják el,hogy melyik sorozatról van szó! Azt nekünk kell kitalálni:) Szerintünk egyértelműen TVD de, hogy mi a ti véleményetek azt döntsétek el magatok:D Saját felelősségedre olvasd!

Megbízható forrásból tudjuk,hogy két karakter az egyik kedvenc sorozatunkból lefekszik egymással.Hamarosan!És teljesen letaglóz majd ez titeket.
Ez egy hatalmas csavar a történetben,amit csak úgy azonnal nem mondhatunk el nektek,mert... nem! Aztán mi lenne a móka benne?
De azt elmondhatjuk hogy ez a pár:

-tagja egy sorozat fő szerelmi háromszögének
-hatalmas rajongótábora van (de ellen tábor is)
-már egy ideje lassacskán kibontakoznak (már több mint a 3.évadtól bontakozik)
-egy népszerű televíziós sorozat része

Képek 4x08 "We'll Always Have Bourbon Street"-ról


Bárcsak....

Szerintem nem hiányozna a Hollywood felirat ha ez lenne helyette! ;)

2012. november 19., hétfő

II. Világháborús Képek! (4x08 ♥)


People's Choice Awards

A People's Choice Awards 2013. Január 9.-én kerül megrendezésre Amerikában. Sorozatunkat, sztárjainkat sőt, még rajongótáborunkat is jelölték. Íme a kategóriák, amiben szerepel TVD.

  • FAVORITE SCI-FI/FANTASY SHOW | The Vampire Diaries
  • FAVORITE DRAMATIC TV ACTOR | Ian Somerhalder, Paul Wesley
  • FAVORITE DRAMATIC TV ACTRESS | Nina Dobrev
  • FAVORITE TV FAN FOLLOWING | A TVD rajongótábora (mi)
Szavazni ITT lehet :)

Charming Vampires Convetian árak

Összegyűjtöttem nektek az eddig elérhető jegyeket, és FT-ba is átváltottam nektek az euró mostani állása szerint. Az árak elég borsosak, sajnos :/
3 sztárvendég biztos, de 5 tervezett.
PASSION* jegy: €460,00 | ~130.355Ft
  • számozott és foglalt ülőhely az 1. számú zónában (legközelebb a vendégekhez, színpadhoz)
  • 1 autogramm minden vendégtől
  • 1 egyéni fotó minden vendéggel külön
  • részvétel a Paneleken
  • belépés a Merchandising Zónába
  • Convention ajándék-csomag
  • elsődleges belépés mindenhová
  • ingyenes belépés a SSPCG-ra
  • lehetőség, hogy további autogramm, fotó, valamint meet and greet jegyeket vásárolhass
HUNGER** jegy: €280,00 | ~79.346Ft
  • számozott és foglalt ülőhely a 2. Zónában
  • 1 autogramm minden vendégtől
  • 1 közös fotó együtt az összes vendéggel
  • részvétel a Paneleken
  • belépés a Merchandising Zónába
  • Convention ajándék-csomag
  • lehetőség, hogy további autogramm, fotó, valamint meet and greet jegyeket vásárolhass


Zebra a forgatáson

Spoiler a további bejegyzésnél! :)

2012. november 18., vasárnap

Vámpírnaplók Magyarországon!

Ahogy már Stefan B egy Ian által kitett tweettel igazolta, a hírek megerősödtek! A „Charming Vampires Convention and Environmental Event” 2013-ban Magyarországon is megrendezésre kerül!  2013. június 28-30 között érkeznek Butapestre, azaz csupán 2 napig tartózkodnak kis országunkban. Az még nem tisztázódott, melyik sztárok fognak eljönni hazánkba, eddig Ian a biztos :) A pontos helyszín mér szervezés alatt áll, az ezzel kapcsolatos információkra még várni kell.
"Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek, ezért számíthattok ilyen témájú panelekre és egyéb meglepetésekre! Az IAN SOMERHALDER FOUNDATION (ISF) a Convention nyereségének 25%-át meg fogja kapni. Valamint bemutatkozik a Nature Protection Fund (NPF), ISF European Support és a Nemzetközi „Akciók a Természetért” Alapítvány” / International „Actions for Nature” Foundation (IAN FOUNDATION)." 
"Első sztárvendégünk IAN SOMERHALDER! Kérlek nézd meg a jegyeinket vele kapcsolatban! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Convention-ra csak belépőjegyekkel (PASSES) léphetsz be! Így ha kizárólag csak autogramm, fotó, meet & greet, vagy SSPCG jegyet vásárolsz, nem léphetsz be a Convention területére! Hogy ezt elkerüld, kérlek alaposan olvasd át a vásárlási feltételeket!"
Na, ugye megyünk ? :D ♥♥

4x07 Spoiler

Volt egy pillanatnyi csend Elena és Stefan között. Rendben, most beszéljünk Delenaról. A Vampire Diaries "We All Go a Little Mad Sometimes" egy érzelmi hullámvasút volt. Különösen akkor, ha Elena fel fedi azt a tényt, hogy az ő érzései Damon iránt megváltozott most, hogy ő egy vámpír. Kár, hogy a Stefan nem bátor, és beismeri, hogy nem tudja többé tovább csinálni "ezt". Minden, amit mondott az tény, hogy nem csak Elena érez úgy Damon iránt. Ez kölcsönös kettőjükre nézve jelen esetben. Az érzés olyan erős, hogy már tolta ki őt Stefan szerető öleléséből, és egyenesen a világ egyetlen "vámpírszerelmére" tud gondolni. De vajon ez azt jelenti, hogy továbblépett, és lecsap az első Salvatore testvérre?

Kicsi TVD

Nézelődtem facebookon, és akkor találtam ezt a képet, a Vampire Diaries külföldi oldala osztotta meg. Gondoltam megosztom veletek, szerintem nagyon cukik *_*