2011. szeptember 29., csütörtök

TAYLOR KINNEY MASONJE IS VISSZATÉR?

Ez valószínűleg A LEGJOBB HÍR A ZAP2IT-NEK, The Vampire Diaries rajongók! Elvégre, mind tudjuk, mennyire imádjuk a Dögös Mason Lockwood Bácsit.
Talán mégsem nyugszik békében...
Taylor Kinney a napokban tett egy kis kirándulást
 Atlantába, ahol a sorozatot forgatják, és 
természetesen nem tudta elkerülni a figyelmet. 
(Mondjuk, Lady Gagával az oldaladon valószínűleg nem egyszerű 
észrevétlennek maradni. Az nem az ő stílusa.) 
Kiszúrták őket a BRAVES EGYIK MECCSÉN, 
és Michael Trevino is említette párszor a 
Twitteren, hogy Gagával volt Atlantában.
Bizonyos források azt rebesgetik,
 hogy a The Vampire Diaries stábja keményen dolgozik egy 
Halloween-i epizódon, ami október 27-én kerül a TV képernyőkre.
 Úgy hallottuk, nem csak Mason bácsi lesz az egyetlen ismerős arc, 
aki újra felbukkan Mystic Falls-ban... 
Lehet számítani pár régi kedvencre is. (esetleg Lexi...?)

Kezdődjék a találgatás! 
Ti mit gondoltok: MIÉRT TÉRHET VISSZA MASON LOCKWOOD?
 Talán megbosszulni egy bizonyos Damon Salvatore-n, 
hogy kitépte a szívét egy hosszas kínzás után? 
És ha tényleg lesz egy Halloween-i epizód, mire számítotok? 
Várjuk a véleményeket, szárnyaljon a fantázia!
3.03 THE END OF THE AFFAIR JULIE PLEC




Akinek más programja lenne ma éjszakára mint, hogy a Vámpírnaplókat nézze élőben, annak most kedvet csinálok. AZap2it és a TVGuide kiadott egy csomó SPOILERT

1. A ma esti rész visszatekintős lesz. Ellátogatunk az 1920-as évekbe.
2. Végre megtudjuk Klaus miért választotta Stefant.
3. Új szereplők tűnnek fel a sorozatban.
4. Damon és Elena egy ágyban. (ne gondoljatok rosszra!):)
5. Caroline megtöri a szívedet – jó értelemben.
6. Az ékszer sohasem csupán ékszer a sorozatban.

Remélem mindenki kedvet kapott hozzá. Kitartás még 14 óra van hátra. Lehet visszaszámolni.

Új szereplő a VD-ben!!!! SPOILER VESZÉLY
Valószínűleg azt hitte mindenki hogy Katherine-nél nagyobb probléma nem jöhet, pedig de! :) Ezt a nagyobb problémát pedig Rebecca-nak, vagy ha úgy tetszik Bex-nek fogják hívni, aki egy gyönyörű vámpír lesz és már sok-sok évtizede ismeri Stefan-t akivbe annak idején nagyon szerelmes volt és ez a szerelem még mindig nem tűnt el! Egyébként a színésznő az egykori H2O sztárja: Claire Holt (Emma)

Bex-et először a 3x03-as epizódban  csak visszaemlékezésekben láthatjuk majd, de később újra találkozik Stefannal, méghozzá nem is akárhogy! De persze ezt csak majd később tudjuk meg, hogy miként is futnak újra össze. Az biztos hogy meglepő lesz! :)

Szerintem nem fog összejönni Stefan-nal, mert Paul ezt mondta egy interjúban:"Stefan nem gondol más nőre a legcsekélyebb értelemben sem. Szerelmes Elena-ba, és mindent Elena-ért tesz."

De persze itt bármi megtörténhet! :)
Új időpontban az RTL-en!

A Vámpírnaplók sorozat új időpontra került a magyar csatornán. Az RTL Klub úgy döntött, hogy a sorozat mostantól nem péntek esténként kerül vetítésre, hanem átkerül a szerda esti műsorsávba. Valószínűleg a Való Világ 5 indulása is közrejátszatott a sorozat időpontjának változtatásában, de az is lehet, hogy a silány hazai nézettség miatt próbálkoznak áthelyezni, a tengerentúlon nagy sikerrel futó szériát.

Amerikában ugyan a The CW egyik legnézettebb sorozatának számít a két vámpírfivér története, itthon azonban hétről hétre egyre rosszabb nézőszámot produkál. A fiataloknak szóló történet talán tényleg nem a legjobb sávban van a péntek késő esti időpontjával.

A port.hu információi szerint szeptember 30-án nem vetítenek új epizódot, így a legközelebbi részt majd csak október 5-én, szerdán tekinthetjük meg 22:35-es kezdéssel.
Döbbenetes hír érkezett!!
A vámpirnaplók forgatásán Nina Dobrev agyrászkódást kapott!!
Azt mondja már jól van,de volt orvosnál is!!
Aki látta a TVD 2.évad  forgatásának elrontott jeleneteit az láthatta,hogy Nina Dobrev Katherine szerepében nekiesett a falnak!!
Azt viszont nem tudjuk,hogy ettől lett e agyrászkódása!!
Mindenesetre jólvan és folytatja a forgatást!!


Nina Dobrev a Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy baleset történt vele a The Vampire Diaries forgatásán. A lány egy rövid tweetben írta le, hogy enyhe agyrázkódást kapott.

„Még mindig szenvedek az agyrázkódás mellékhatásaitól, amit a forgatáson szereztem... Aú! Jól áll nekem a lila szín egyébként” – írta Nina az oldalon.

Azt eddig is tudtuk, hogy Mystic Falls elég veszélyes város, de úgy tűnik, a forgatások is bővelkednek akcióban. A színésznő a legfrissebb információk szerint jól van, és szinte azonnal folytatni is tudták a forgatást. Mindössze egy kis púp keletkezett a fején.

Vajon végre visszatér Katherine, ahogy Kevin Williamson ígérte? Lehet, hogy miatta került ilyen helyzetbe Miss Dobrev? Hamarosan kiderül. A sorozat csütörtökön jelentkezik az izgalmakkal teli új epizódjával a The CW csatornán.

Bejegyezte: bogáncs
Paul Weslwy FBI-ügynök lesz

A nagy sikerű produkciók szereplőit bizony gyakran beskatulyázzák rajongóik. Nem volt ez másképp Paul Wesley-vel sem, aki megelégelte, hogy jelenleg mindenkit csak vámpír énje érdekel, hiszen ő ennél jóval többre képes, amit örömmel be is bizonyít.

A hírek szerint már le is szerződött egy készülő film, a The Baytown Discoegyik szerepére, így a sorozatban a fiatalabb Salvatorét megtestesítő színész ezúttal egy FBI-ügynök bőrébe bújik majd. A filmben Eva Longorialesz az egyik partnere, aki szintén egy sorozattal, a Született feleségekkel vált híressé.

A film történetéről és így Paul karakteréről is csak kevés információ áll rendelkezésünkre. A produkció az alaptörténet szerint három testvérről szól, akik egy nőnek segítenek megóvni a fiát hirtelen haragú, agresszív apjától. Paul karaktere végig jelen lesz a történet során, és az éppen lejátszódó folyamatok után nyomoz majd.

A tervek szerint a film 2012-ben debütál majd, így úgy tűnik, a jövő év a TVD-sztárok éve lesz: Nina Dobrev készülő filmje, a The Perks of Being a Wallflower is ugyanebben az évben kerül bemutatásra.
Justin Bieber újabb vendégszerepre vágyik

Nemrég végignézhettük a képernyőkön, amint Justin Biebert szitává lövik a híres nyomozós sorozatban, a CSI: Miamiben, most pedig lehetséges, 
hogy újabb közkedvelt sorozatban fogjuk látni. Azonban ezúttal nem egy gyilkosság felfedését a nappaliba hozó részről lenne szó, hanem egy vámpírokkal teli epizódról.

A Vámpírnaplók szépséges sztárja, Nina Dobrev volt, akinek kicsúszott a száján a leleplező mondat.

„Justin Bieber benne akart lenni a sorozatunkban” – kotyogta ki a színésznő a Comic-Conon.

De a producernek, Kevin Williamsonnak nem igazán tetszett az ötlet, és elutasítóan viselkedett, így a nemrég Chris Brownnal duettező fiatalnak marad az éneklés – egyelőre.

„Nem igazán kelti fel az érdeklődésem, hogy egy szupersztárt hívjak be a válogatásra – nyilatkozta. – Én egy jó színészt szeretnék a jó szerepre.”

Kate Graham átigazolna?


Katerina Graham egy interjú során elmondta, hogy Bonnie szerepe a nagy sikerű The Vampire Diaries sorozatban elég megterhelő számára. A forgatások többnyire erdős vidéken zajlanak, ahol bizony a bogarak és pókok is felütik a fejüket. Mint kiderült, a kis boszorkány irtózik az ízeltlábúaktól. Ezért is vállalna szívesen szerepet olyan sorozatban, amit végre a városban forgatnak. Már ki is nézte magának a megfelelő helyet, és elmondta, hogy nagyon szívesen átigazolna a Glee című zenés vígjátéksorozatba, persze csak néhány epizód erejéig.

„Nagyon szeretek énekelni, de úgy érzem, nincs annyira szép hangom. A körülöttem lévők másként gondolják, szerencsére. Igazság szerint nagyon szívesen alakítanék olyan lányt a Glee sorozatban, aki tud, de nagyon fél énekelni. Kíváncsi lennék, mit hozok ki a karakterből. Persze az is jó lenne a dologban, hogy végre a városban forgathatnék. Ez is egy hatalmas pozitívum. Igazi városi lány vagyok. Valószínűleg ezért is tartok ennyire a pókoktól és bogaraktól” – vallotta be a lány.

A rajongóknak azonban egyelőre nem kell aggódni, hiszen Bonnie lesz az egyik kulcsfontosságú karaktere a vámpírsorozat harmadik évadjának, amely szeptember 15-én, csütörtökön indult útjára amerikában a The CW nevű csatornán. Katnek még a bogarak sem állhatnak az útjába, ha meg kell menteni valakit.



Ian rendező akar lenni
Ian Somerhalder, úgy tűnik, nem elégszik meg azzal, hogy színészként és modellként befutott. A The Hollywood Reporternek őszintén elmondta, hogy érdekelné a rendezés, bár ez még a jövő zenéje. Néha már érzi, hogy jobb lenne neki a háttérben, mint a refelktorfényben, hiszen ő sem lesz már fiatalabb.

„Ha már kicsit idősebb leszek, le akarok lassítani, és családot szeretnék. Nagyon sok időt töltök a forgatásokon. Csodálatos, amikor egy rendező és egy színész megérti egymást, és minden úgy történik, ahogy megálmodták. Jelenleg még nem érzem úgy, hogy készen állok a rendezésre, de pár évad múlva le fogok ülni beszélgetni Peter Rothtal, és ha ő is belemegy, akkor ki tudja. Szívesen kipróbálnám magam” – vallotta be a színész.

Jelenleg azonban még Damon Salvatoreként varázsolja el a nézőket a Vámpírnaplók harmadik évadjában, amely ismét tele lesz váratlan és kiszámíthatatlan fordulatokkal. Ian szerint Damon karaktere a legérdekesebb, és nehéz minden egyes epizód során újat és újat mutatni a figurából, de mindemellett imádja a szexi rosszfiút alakítani

2011. szeptember 28., szerda

Nina Dobrev és Joe Jonas - We Day 2011. szeptember 27.




     
3x04 Disturbing Behavior epizódismertető
A CW nyílvánosságra hozta a Vámpírnaplók 3x04 részének a "Disturbing Behavior"-nek a hívatalos tartalmát. A cikk belselyében súlyos spoilerezés van, úgyhogy aki nem szeretne ennyi infót előre az ne olvasson tovább.

folytatás a cikk belsejében...

Még mindig Chicago, ahol Klaus (Joseph Morgan) felhasználja egy régi boszi ismerősét Gloria-t (Charmin Lee), hogy segítsen neki kideríteni miért is nem működik a terve. Gloria varázslata érdekes dolgokat fed fel az igazsággal kapcsolatban, de Gloria hamar rájön a rejtély megoldásához szüksége lesz Stefan (Paul Wesley) tudására. Mikor Stefan hirtelen egy veszélyes helyzetben találja magát váratlan szövetségestől kap segítséget. Eközben Mystic Falls-ban egy idegesítő új ellenség túllöki Damon-t (Ian Somerhalder) a határon és ezután Damon kirohanása maradandó következményekkel jár. Caroline (Candice Accola) a saját érzelmeivel küzd, miközben próbál segíteni Elenának (Nina Dobrev) szembenézni az érzéseivel. Jeremy (Steven R. McQueen) egy rövid de zavaró áttörést ér el az egyik szellem látogatójával, de ez csak még jobban összezavarja. Végül Bonnie-nak (Kat Graham) lesz egy furcsa találkozója, ami mindenkire hatással lesz. Matt Davis szintén szerepelni fog. A részt Wendey Stanzler rendezte és Brian Young írta.
3x03-The end of the Affair- Webclip


És az előzetes:





És a Spoiler fotók: