2013. február 28., csütörtök

TVD 4x17 Because the night ismertető

Visszatekintés Damon '70-es évekbeli New Yorki életébe. Felismerve, hogy Elenának szüksége van egy kis időre Mystic Falls-tól távol, Damon elviszi őt New York-ba, ahol az 1970-es években nagy kanállal falta az életet. Amikor Rebekah is felbukkan New York-ban, Lenyű- gözi Elena titkos napirendje. A visszatekintés felfedi Damon hedonista életét egy underground clubjelenetben, és egy bonyolult találkozása lesz Lexivel. Eközben Caroline és Stefan próbálják meggyőzi Klaust, hogy az lenne a legjobb a saját érdekében is, ha segítene nekik Silas utáni nyomozásban. Bonnie küzd, hogy ne csússzon ki a lába alól a talaj, hogy tudja irányítani önmagát, és a helyes dolgot tegye.







      

2013. február 27., szerda

Ki adták az utolsó rész dátumát!!:)

A 4. évad utolsó epizódja, a 23. rész május 16-án kerül a képernyőkre. Ezen a napon ünnepli Joseph Morgan, a Vámpìrnaplók Klausa 32. születésnapját. Azonban, hogy az 5. évad mikor kezdődik még nem hozták nyilvánosságra.

2013. február 25., hétfő

Elena spoiler



Nem csak a nézőket, hanem a szereplőgárdát is teljesen sokkolták a legutóbbi rész történései, hiszen Jeremy karaktere a jelenlegi évadban vált kulcsfontosságúvá, most pedig hirtelen vége mindennek, többek között Elena eddigi életének is: öccse elvesztése a felismerhetetlenségig fogja változtatni az eddig megismert lányt és végre előtérbe kerül sötét oldala is.

„A múlt és az e heti epizód között történt változások komoly kihívást jelentettek számomra, mint színésznő. Ez egy érzelmi hullámvasút és át kellett mennem néhány sötét helyen is, így jelentős része az utazásának. Jeremy volt az utolsó családtagja, így Elena most teljesen a mélybe fog zuhanni. Minden áron meg akarja védeni szeretteit, most pedig nem sikerült neki és teljesen fel fogja emészteni.” - mondta Nina az ET Online-nak, majd hozzátette, hogy Steven R. McQueen számára keserédes volt az epizód forgatása, hiszen megölték, mégis izgatott volt, hogy része lehetett egy ilyen élménydús eseményben.

Elena számára nagyon hosszú időt fog igényelni a talpra állás. Teljes depresszióba fog esni, de a gyász, TV-ben eddig még sosem látott formában fog zajlani. Viszont pozitív változást is hozott a halál, mivel a kis csapat tagjait még erősebb kötelék fogja összekötni most, hogy vigyázniuk kell a mentálisan instabil, lassan teljesen megőrülő Elenára, aki eddig még ismeretlen oldalát fogja megmutatni a nézőknek.

2013. február 24., vasárnap

Tények...

4 darab tény... /nem biztos forrás/
  • Klaus szexelni fog Caroline-nal a 4x18-ban!
  • Elijah meg fogja csókolni Katherinet mert azt hiszi, hogy Elena az, a 4x17ben vagy a 4x18ban!
  • Damon meg fogja ölni Katherinet.
  • Caroline meg fog halni ebben az évadban és az ő halála lesz a legsokkolóbb halál a Vámpírnaplókban.
Szerintetek melyik igaz?

Julie Plec interjú a TV Line-tól

Gondolom nem lehetett Jeremy kiírása mellett dönteni. Miért érezted úgy, hogy ez szükséges lépés volt?
Az egész hátterében Elena továbbfejlődése áll, az, hogy vámpír lett, amkt soha nem akart. És mikor minden helyrejött volbna, jött a kötődés. Elenának most megismerjük a sötétebb oldalát, mert a sorozat legjószívűbb karaktere kikapcsolta az emberségét. Jeremy volt az egyetlen, aki az emberi léthez kötötte. Most hogy megsiratta, Elena darabjaira hullott.
Elena nyilvánvaló, hogy nem könnyen fog túllépni öccse halálán. Elképzelhető, hogy még jó ideig az érzelemmentes elenát látjuk a képernyőn?
Igen, mivel nehéz lenne újra azt az elenát látni, mikor darabjaira hullt a padlón a gyásza miatt. Érzelemmentessé vált, de valahogy mégis boldog, hiszen kihasználhatja a vámpírság szebb oldalait: ahol nincs szenvedés, bűntudat és fájdalom..
Folytatás belül...