2014. január 11., szombat

Új TO képek - Rebekah, Hayley és Davina + 2 jelenetkép

5x12 és 1x12 hivatalos epizódismertetők


KERESVE AZ ARANY KÖZÉPUTAT - Mikor Enzo egy hátborzongató ajándékkal lepi meg Damont, s kitart amellett, hogy a bosszúhadjárat összeköti őket, Damon erejét feszítve egy tiszteletreméltó dolgot szeretne tenni. Miután egy furcsa és zavaró beszélgetést folytatott Nadiával, Matt hirtelen úgy dönt, rendez egy partit, ahol Caroline egy nyomasztó hírt közöl Elenával, s tettének következményeképpen Stefannel és Tylerrel kell szembenéznie. Aaron minden tőle telhetőt megtesz, hogy jóvá tegye családja múltbeli szörnyű tetteit, s új életet kezd. Végül, Elena hirtelen egy életét fenyegető helyzetben találja magát, s csak percek állnak rendelkezésére, hogy kitalálja, hogyan menekítse ki magát.


VISSZATEKINTÉS 1919-BE - Marcel, aki még mindig dühös a közelmúltban történtek miatt, nem hajlandó segíteni Klausnak, mikor egy hátborzongató dolgot forralnak az üstben. Rebekah készültségben áll, mikor áldozati maradványokat talál a dokkoknál, s rögtön rádöbben, hogy ez egy veszélyes varázsló műve, akit régen ismertek. Eközben, mikor Elijah olyan híreket kap, hogy Rebekah veszélyben lehet, Elijah és Hayley elindulnak megkeresni őt. A Rousseau's-ban Cami Marcelt vigasztalja, aki felfed és megoszt a lánnyal pár emléket a múltjából, de az események gyorsan rossz irányt vesznek, mikor egy váratlan látogató megjelenik. Végül, egy erőszakos konfrontáció alakul ki, ahol Klaus egy hatalmas erővel csap össze, melynek páratlan előnye van vele szemben.

2014. január 10., péntek

2014. január 9., csütörtök

2014. január 8., szerda

TO - Vademberek előzetes

Kaptunk egy elég véres előzetest amit nem tudok hova tenni...te jó isten! Mi folyok New Orleans-ban??? Mi jöhet még? Legyen már 15-e!!!