2012. június 8., péntek

Zap2It SPOILER
Amikor a Vámpírnaplók sorozat visszatér a képernyőkre a 4.évaddal,láthatjuk majd Stefan és Caroline barátságának tovább fejlődését,amit már annyira kértek a rajongók.
´´Mindig úgy néztem Caroline-ra mint Stefan második jövőbeli Lexijére.´´-árulta el a sorozat vezető producere Julie Plec az ATX televíziós fesztivál alatt,amire ezen a hétvégén került sor.´´Már láthattatok kettőjük között pár baráti pillanatot,és úgy gondolom hogy végül Caroline nagyon fontos része lesz az életének.´´

1.Elena átalakulása során Stefan Caroline-hoz fordul.
´´Úgy is mondanám hogy Caroline -Stefan jobbkeze a józanság iskolájában,szóval száz százalékosan támogatni fogja őt.´´-mondja Julie Plec.´´Emlékszem amikor a 2x03 epizódban Stefan a védő szárnyai alá vette Caroline-t,a kémia tökéletes volt közöttük... öröm nézni kettőjüket.´´

Folytatás a bejegyzésben..
SPOILER
Bármilyen TVD hír? Klaus meddig marad Tyler testében?
“Nem sokáig.” – mondta Julie. “De elég sokáig ahhoz, hogy elhitesse, Ő Tyler.”
3. évados DVD
Augusztus 28-án Amerikában megjelenik a Vámpírnaplók harmadik évada, ami 5 DVD lemezt fog tartalmazni és a következő extrákat tekinthetjük meg:

- egy cenzúrázatlan lemez
- vérfarkas jellemzői: 3 mítosz feltárása, vérfarkasok rejtelmei, Michael Trevino átalakító sminkje
- Nina Dobrev ábrázolja Elena és Katherine szerepét
- Tökéletes szerelmi háromszög: vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és különféle romantikus belegabalyodások elemzése
- Soha nem látott felvételek
- Audiókommentár Kevin Williamson-al és Julie Plec-el

-Nem sikerült felvételek
-Képek a bejegyzés belsejében

2012. június 4., hétfő

TVD 1. évad újra adásban
pontosítás

Phoebe Tonkin is vámpír lesz?
A sellőként és boszorkányként is elragadó színésznő lehet, hogy hamarosan a The Vampire Diaries című nagy sikerű sorozatban is feltűnik.

Phoebe Tonkint a világ sellőként ismerte meg, majd sokak örömére egy amerikai sorozatban, a The Secret Circle-ben is bizonyította a tehetségét. A szériát ugyan egy évad után törölte az anyacsatorna – ami, mint kiderült, nem mindenkit érintett rosszul –, de a színésznő játéka megragadta a The Vampire Diaries készítőjének fantáziáját is.

Kevin Williamson egy interjúban elmondta, hogy nagyon tetszik neki Phoebe játéka, és van rá esély, hogy szerepet adnak neki a népszerű vámpíros sorozatban is. A lányt nemcsak a készítő látná viszont szívesen a szériában, hanem a Zap2it oldal szerint is helye van a vámpírok közt.

A rajongókat leginkább az foglalkoztatja, hogy milyen szerepben tündökölhet majd Phoebe, aki maga is The Vampire Diares-rajongónak vallja magát. A legtöbben Damon legújabb szerelmét látják benne, aki végre kiszakíthatja a kék szemű vámpírt az Elena utáni vágyakozásból, de van, aki újra boszorkányszerepben szeretné a lányt, Bonnie oldalán. Vajon a sorozat negyedik évadában újra együtt dolgozhat Claire Holt és Phoebe Tonkin, csak most mint vérszívó vámpírok? Néhány hónap múlva biztosan kiderül.
4. évad promókép
Kiadta a CW az első hivatalos promóképet a 4. évadról, melyen Elenát láthatjuk GAME ON ELENA felirattal. Ha belenéztek a bejegyzés belsejébe, láthattok pár rajongói képet is, amik szintén nagyon jól sikerültek, elmennének hivatalosnak is ;) Véleményeket nyugodtan írhattok :P
Szakított Candice Accola és Zach Roerig
Az Us Weekly információi szerint szakított a The Vampire Diaries két sztárja, Candice Accola és Zach Roerig.

Valószínűleg sokan nem gondolták, hogy egy párt alkot a Caroline Forbesot játszó szőke színésznő és a Matt Donovant megformáló sármos színész, mivel nem verték nagy dobra kapcsolatukat. A fiatalok azonban posztoltak néhány árulkodó Twitter-bejegyzést, képet és egy ideig a sorozatban is alakítottak szerelmespárt.

Tavaly októberben Candice feltöltött egy képet Twitter-oldalára Zachről a következő kommenttel: „Szurkolok a barátomnak élete második evezőversenyén. Szétrúgott pár nagy segget!”


Ez után a kék szemű srác is posztolt egy fotót, amin a vámpírlány bikiniben pózolt egy tengerparton „Hajrá Zach!” felirattal a hasán, Roerig pedig „Az elsőszámú rajongóm!” címet írta alá.
Nina emberi akar maradni

Nina Dobrev eddig is nagy lehetőségnek, és komoly megmérettetésnek tartotta két teljesen különböző karakter megformálását a The Vampire Diaries sorozatban, de most úgy érzi, még nehezebb helyzetbe került. A színésznő a negyedik évadtól két vámpír karaktert alakít, akiket szeretne még jobban megkülönböztetni egymástól, hiszen míg Katherine egy menő csaj, addig Elenában meg kell tartani az emberséget vámpír mivoltában is.

„Eddig Elena ember volt, és volt egy ember és egy vámpír. Így könnyű volt. Most, hogy Elena vámpír lett, meg kell oldanom, hogy egy jófej és menő csaj legyen, de mégis más. Elenának meg kell küzdenie mindennel, azzal is, hogy megtartsa az emberségét. Eddig is természetfeletti volt az élete, de most nem volt saját választása, és ezzel kell együtt élnie tovább.” – mondta el a hamarosan Kellan Lutz oldalán főszerepet alakító színésznő.


Nina egyébként folyamatosan utazik, és rajongói találkozókra jár, így a finálét sem látta még, ami szerinte is elképesztő. A forgatáson részt venni és látni a kész munkát nem ugyanaz, és mindenképpen tervezi, hogy végignézi az epizódot.


„Mindenki azt mondta, hogy nagyon szomorú volt, és hogy sírtak rajta. Alaric halála, látni Elena szüleinek a balesetét, ráadásul ott van az is, hogy Elena Stefant választja, miközben Damonnal találkozott először. Nagyon sok minden történt. Mindenképpen megnézem. A negyedik szezonban pedig még egy új gonosz is érkezik.”

Ian Somerhalder barátnője, aki más filmben nem szeretne szerelme oldalán feltűnni úgy érzi, hogy egy teljesen új szintre emelkedik majd sorozat, és még a rajongók is elképednek majd az események láttán.
Erősebb lesz a szerelmi háromszög?
Julie Plec és Nina Dobrev elárultak pár morzsát nekünk a Vámpírnaplók 4.évadáról a digital spy-nak.

A Vámpírnaplók rajongók előtt áll egy hosszú nyár várakozással,mire megtudhatják hogy hogyan hatott Elena vámpírrá válása a sorozatra.Mielőtt meghalt autobalesetben,döntésre jutott.De a vámpírrá válása megváltoztathatja az érzéseit a Salvatore testvérek iránt?

Lehetséges.Ebben a sorozatban minden lehetséges.A 3.évadban Elena nehéz szituáció elé volt állítva.Tudta,hogy érez valamit mindkettő Salvatore testvér iránt,de ezek különböző érzések voltak.Az átváltozás után az érzései hatalmas sebességgel dolgoznak majd benne,és ez érdekes helyzethez vezethet Damon ,Elena és Stefan között.A TVD vezető producere Julie Plec azt sugallja hogy Elena átváltozása erőssen felevenítheti majd a fő szerelmi háromszöget.Elena megváltoztathatja a 3.évad fináléjában tett választását,ami Stefanra esett.A kérdésre hogy Elena továbbra is Stefan kitart Stefan melett,Julie így felet:´´Az összes közül ez a legjobb kérdés.Minden megváltozott.Nem kell hogy ezek a Salvatore testvérek iránti érzelmei legyenek,hanem a személyisége.Ez olyan közel hozhatja őt Stefanhoz ahogy eddig még soha,vagy megerősítheti a kötődését Damonnal.El kezd emlékezni pl.olyan dolgokra ,hogy Damon elfelejtette vele az első találkozásukat.Ezek az emlékei visszajönnek,és még több olajat öntenek a tüzre.´´Julie hozzá teszi hogy a rajongók egy nagyon érzelmi és bonyolult 4.évadi első epizódra számíthatnak.

Maga Nina Dobrev {Elena&Katherine} is lelkesen mondta,hogy nagyon kiváncsi arra,hogy milyen vámpír lesz Elenából.
´´Olyan vámpír lesz belőle mint amilyen Stefan,és nyulakkal meg mókusokkal fog táplálkozni?Vagy olyan lesz mint Damon,és a személyisége teljesen átváltozik erőszakos gyilkossá?´´mondta Nina.