2012. augusztus 20., hétfő

Nina Dobrevet nem zavarja a korkülömbség

A színésznő elmondása szerint,egyáltalán nem izgatja a közte és Ian Somerhalder
közötti bő tíz év korkülömbség,sőt úgy tűnik kifejezetten örül neki.
Ian Somerhalder és Nina Dobrev bizony már hosszú ideje alkotnak egy párt.Bár a sorozatban nem éppen felhőtlen a kapcsolatuk,a való életben viszont nagyon jól megvannak.Nina a kanadai Fashion magazinnak mesélt erről,ahol elárulta, a tíz év korkülömbség-ahogy a sztárvilágban az már megszokott-egyáltalán nem akadály számukra.
"A nők sokkal gyorsabban érnek mint a férfiak,szóval sosem tudtam eldönteni,hogy összeillünk-e,vagy sem"-magyarázta a párjánál sokkal fiatalabb színésznő.
"Szeretem a kihívásokat.Szeretem ha tanítanak és inspirálnak.Általában,ha valaki olyannal vagyok együtt aki idősebb nálam,érzem,hogy sokkal több élettapasztalattal rendelkezik mint én.Éretteb és más ismertségei vannak,ebből kifolyólag nagyon érdekes beszélgetéseink szoktak lenni."-Bár nevet nem említett a színésznő,valószínűleg Ianről beszélt.

A házasságról is szó esett.Nina már korábban is kifejtette határozott véleményét ezzel kapcsolatban,állítása szerint nem fog egyhamar férjhez menni és ezzel Miley Cyrus példáját követni.

"Manapság az emberek többsége később házasodik és vállal gyereket,én sem vagyok kivétel ez alól.Rendkívül fontos,hogy az ebereknek legyen elég energiájuk és idejük egy gyerekreés arra,hogy megfelelően adja át a szeretetét és figyelmét egy másik embernek."-fejezte be a Vámpírnaplók bájis sztárja.

Úgy tűnik Nina Dobrev fiatal kora ellenére is nagyon bölcsen gondolkodik.Nem is baj ha nem tervez mostanában családalapítást,így minden erjét a Vámpírnaplók forgatásánakentelheti,ugyanis a sorozt október 11-én tér vissza a képernyőkre.