2012. május 11., péntek

3x22-The Departed
3x22-The Departed


Vélemény:

Tetszett ez a rész, de évadzárónak szerintem elég gyenge volt. Történtek benne hihetetlen dolgok, olyanok is, amikre tényleg senki sem számított, de olyanok is, amit már a legtöbben tűkön ülve vártunk a sorozat kezdetétől. (tovább spoilert tartalmaz, ha el akarod olvasni, a bejegyzés végén a tovább gombra kattintva megteheted) 
És várom a megjegyzésekben a ti véleményeiteket is :) !!



Letöltés eredeti nyelven:


Angol felirat letöltése:

Magyar felirat letöltés:

  • DATA by rhenie   


Letöltés Magyar felirattal



Online magyar felirattal:


Zenelista:
Pink “So What”
Low vs Diamond “Wasted”
Shadow Rewind “Airplane”
Metric “Sick Muse”
Sigur Rós “Dauðalogn”

2012. május 10., csütörtök

Delena Spoiler!
Van valami hír Elena/Damon párosról?
Először jöjjön a rossz hír? A fináléban lesz egy Stelena csók. Bocsi Delena fanok! Jó hír? Nina Dobrev biztosítja nekünk, hogy olyan jelenetek lesznek a karaktere és Damon között amiatt a rajongók nagyon boldogak lesznek

Jupíí!! Hajrá Delena ;)
3x22-THE DEPARTED A finálé ONLINE

Elérkezett a nagy nap, amire mindannyian vártunk! (Már aki, hiszen a 3. évad itt befejeződik, bár szeptembertől már biztosan vetítésre kerül a 4. évad is) Na de ne szaladjunk ennyire előre! Ma a CW leadja az utolsó részt, ami a hírek szerint hatalmas meglepetéseket tartogat számunkra....

 (További képekért KATT a fotókra)

Ma este hajnali 2-kor a CW leadja a The Vampire Diaries 3. évadjának utolsó epizódját. Aki nem bírja kivárni a magyar feliratot, és éjjel is jól bírja,  az online is megnézheti a 3x22-The Departed-et ezeken a linkeken:

És itt van egy kis ízelítő a fináléról Julie Plec producertől is :
Utolsó spoilerek a 3.  évad fináléjáról
Összegyűjtöttem nektek az összes fellelhető információt a 3. évad fináléjáról, a 3x22-The Departed című epizódról. Erősen SPOILERES!! Jó szórakozást ;)

1) Kérem,mondjatok valamit nekünk a Vámpírnaplókról.Remélem hogy hamarosan megismerhetünk a sorozatban egy új rosszfiút.
Egy új vér tart Mystic Fallsba,de valószínüleg őszig nem jut el oda.
´´Természetesen van néhány új érdekes karakter a tarsalyunkban a következő évadra.´´-árulta el a TVD vezető producernője Julie Plec.´´Természetesen nekünk megvan a nagycsapatunk,akiknek az a feladata,hogy megbizonyodjanak arról,hogy az irány amerre tartunk az jó.´´
2) Elena döntése 
"Természetesen lesz ott káosz és gyilkosság, s ha minden úgy megy, ahogy kell, akkor láthatunk néhány nagy pillanatot, tele könnyekkel." - árulta el Julie Plec a sorozat 3. évadának fináléjáról.

Damon és Stefan elhagyják a várost, hogy elintézzenek pár dolgot a vérvonalukkal kapcsolatban, de amikor megtudják, hogy Elena kórházban van és közben veszélyezteti őt két Eredeti vámpír és a vámpírvadász Alaric, el kell dönteniük, hogy ki megy vissza kettejük közül, hogy megvédje a lányt, akit mindketten szeretnek.
Az epizód végén Elena végre döntésre jut, amiről a rajongók egész nyáron vitatkozhatnak."Elenát olyan szituáció elé állítottuk, melyben csak az egyik Salvatore testvért láthatja egy nagyon fontos pillanatban és döntenie kell, hogy melyik az kettejük közül." - mondta Julie. "Megtudjuk, hogy melyik testvérrel szeretne maradni." - fejezte be Plec.

FOLYTATÁS a bejegyzés belsejében.... 

2012. május 6., vasárnap


Jön a Twilight szexi verziója a Vámpirnaplók sztárjával

Azt csiripelik a Hollywoodi madarak hogy Ian Somerhalder a Vámpirnaplók szexi Damon-ja kaphatja meg a főszerepet az 50 Shades of Grey cimű filmben.

Az 50 Shades of Grey egy újabb reményadaptáció,amiben Ian Christian Greyt,a 27 éves milliárdost játszaná aki egy eléggé durva és pikáns kapcsolatba kerüln egy főiskolás lánnyal.A sztori valójában egy Twilight-funfictionként indult:az irónője E.L James,a blogjában közölte Edward És Bella kikötözős szexjelenettel fűszerezett történeteit,majd miután népszerű lett,megkereste őt egy könyvkiadó.A szereplők nevét lecserélték de a szaftos részletek persze megmaradtak,és a könyv minden nagyobb bestseller-lista élére ugrott Amerikában.Miután beleolvastak két vámpir,Ian Somerhalder és Alexander Skarsgard is jelezte,hogy szivesen vállalná a főszerepet.A hir hallatán össze is gyűjtöttük,hogy miért Iannak kellene kapnia a szerepet:

1.A könyvben a főiskolás lány,Anastasia folyton arról beszél,hogy mennyire gyönyörű Christian,és hogy milyen huncutul rejtélyes a mosolya.Nem kérdés hogy Ian pont az a fajta srác,akinek tökéletes a teste és már Damonként is megvillantotta azt a rejtélyes de szexi mosolyát.

2.A filmben valószinüleg sok lesz a pucérkodás,ami nem áll távol Iantől.

3.Christian egy igazi rosszfiú akinek azért van egy érzékenyebb oldala is.Mintha Damonről beszélnénk....