2012. június 22., péntek



Bonnie SPOILER
Mystic Falls lakóinak már meg kellett küzdenie azzal a tudattal, hogy a hősies történelemtanárból egyszer csak gonosz természetfeletti lény lett. 
Mivel a sorozat producere, Julie Plec egy interjúban elárulta, hogy a 4. évad a “változások évada” lesz, felmerül a kérdés: vajon mit tartogat a 4. évad Bonnie számára? 
"Bonnie már néhány sötétebb dologhoz is folyamodott” mondta Plec utalva arra a varázslatra, amivel a lány visszahozta Jeremyt az életbe. ”Nem tudom, milyen úton fogunk továbbhaladni vele a negyedik évadban. Nagyon érdekel, hogy hogyan fogjuk továbbvinni a történetét.”
Akárhogy is legyen, kíváncsian várjuk az október elején új évaddal érkező sorozat folytatását.
Michael Trevino interjú
A Monte Carlo TV Festival-on Michael Trevino arról mesél, mennyiben változott meg az élete, mióta a CW csatorna híres sorozatában dolgozik. A színész beszélt arról is, hogy mi fog történni Tylerrel, hiszen Klaus beleköltözött a testébe és nem tudni, mi lesz, ha Klaus visszaköltözik a sajátjába. A videóért katt a képre.

2012. június 20., szerda

E!Online: Joseph Morgan

Joseph Morgan az E!Online-nak adott interjút, méghozzá a Monte Carlo Film Festivalon, melyben beszélt szerepének múltjáról és jövőjéről, beleértve Klaus testcseréit Alaric-kal és Tylerrel, valamint Klaus Carolinenal való kapcsolatáról. 

"Úgy gondolom, hogy az elképzelés, hogy megöltek a harmadik évad végén, de mégis tovább élek, azt jelenti, hogy valamit jól csinálhatok." - beszélt Joseph karakterének halálközeli élményéről.-"Egyrészt mert imádom a munkámat, másrészt mert beszéltem Julie Plec-kel, a sorozat egyik fontos mozgatórugójával; beszéltünk arról, mi is lenne Klaus számára a legjobb. Azt mondta, 'Szerintem van még elég sok kiaknázatlan lehetőségünk Klaus-szal kapcsolatban.', mire én erre azt feleltem, hogy 'Egyetértek és szeretném, ha lenne lehetőségem elmesélni a közönségnek.'" - árulta el .

Szóval, milyen történeteket kaphatunk ősszel? Klaus testcseréje Tylerrel jócskán a feje tetejére állítja a Caroline-Tyler kapcsolatot, s vesz az egész egy teljesen új irányt a negyedik szezon során.

"Úgy gondolom, hogy ez az egész könnyekben fog végződni, s ez pedig Caroline könnyeit fogja takarni. Klaus nyílván a legjobb formáját hozza majd, mindent úgy fog tenni, hogy haszna is legyen belőle; nem lepődnék meg, ha így cselekedne." - mondta Joseph. -"Az sem lepne meg, ha Klaus először Tylerként csókolózna Carolinenal. De előbb vagy utóbb ki fog derülni a testcsere, már csak a drámai hatás kedvéért, nincs igazam?"
Bár Joseph még nem biztos abban, mik is fognak lezajlani majd a két karakter között, annyit azért hozzátett, hogy "Természetesen szeretném jobban beleásni magam Klaus és Caroline történetébe. Úgy gondolom, a kémia már adott kettejük között. Jó lenne Klaus emberibb oldalát elővenni ebben az évadban."

Joseph szerint karakterének mindig találni fognak testet, ha ő mégsem felelne meg az elvárásoknak. Klaus először Alaric testében tűnt fel, s a színész egyáltalán nem bánná, ha Michael Trevino vinné tovább az ő szerepét. A két férfi sokat lóg és dolgozik együtt, Joseph pedig kijelentette, hogy megbízik kollégájában. Végül pedig, Morgan elárulta, hogy szeretné, ha a negyedik évadban előkerülne Klaus vérfarkas oldala.
Ehhez annyit fűznék hozzá: Mi az hogy Joseph azt mondja, Michael is továbbvihetné Klaus karakterét???!! Hát itt aztán fel vagyok háborodva! És miért nem felelne meg Joseph Klausnak? Hát eddig is tökéletes volt! VLEMÉNYEK? :P

Videó a cikk belsejében, mert egyből elindul...

2012. június 19., kedd


Crimate Sky Con
Már többször is beszámoltunk róla, hogy Bécsben rendeznek egy cont, amely a Crimson Sky nevet viseli. A con tegnap és ma van/volt, amelyen Joseph, Ian, Paul, Michael és Matt jelent meg – ugyebár Daniel is megjelent volna, de sajnos le kellett mondania. A con még most is tart, szóval még lesznek képek és videók. Összegyűjtöttem nektek az eddig megjelent képeket, videókat és “pár” mondatot is, amit a színészek mondtak:

Minden infót a bejegyzés belsejében találtok ;) Megéri :P Kár hogy nem lehettem ott, de ha valaki volt, várjuk az élménybeszámolóját