2014. szeptember 27., szombat

HollywireTV - TO 2. évad Phoebe Tonkin és Leah Pipes

TVD visszaszámlálás - 5 nap Kat Graham

Egy vacsora Phoebe Tonkin-nal

TO 2. évados poszter


2014. szeptember 26., péntek

TO 2×01 webklip 2

Heti szavazás - győztes

Véget ért a heti szavazás: Damon vagy Stefan?
A győztes pedig Damon! :)
/ Damon: 72%, Stefan: 27%/

Nina Dorbev a TO-ban! SPOILER! /2×05/

"Sok ember van, akiknek benne kellene lenniük a spin-off-ba, mi már megterveztük a miénket, szeretnénk a lehető legokosabb módon egyesíteni a Vámpírnaplók mitológiáját az Ősök mitológiájával,"- mondta Julie Plec "Klaus és Elijah megemlítette a Vámpírnaplóknak a 3. évadában egy lány nevét és hogy hogyan lettek vámpírok és hogy a lány mindkettőjük régen szerette és, hogy ez a lány az Ősi hasonmás volt, Tatia. Így Nina Dobrev megfogja látogatni az Ősöket egy kicsit az Ősök 5. részében, amit November 3-án adnak."
Mondta Julie Plec, hogy Tatia jelenléte újra elő fogja hozni a réges régen történteket: szerelmes lenni ugyan abba a lányba. "Emlékezni fognak azok akik nézték mind a kettő soroztatott a Vámpírnaplókból, hogy Klaus és Elijah ugyan azt a lányt szerették, így a történelem megfogja magát ismételni Stefan-nal és Damon-nel." mondta el Julie Plec. "És akkor Esther, az anyjuk, megölte őt, hogy ne változhasson Klaus hibriddé. Van sok titok, botrány, romantika és szörnyű tragédia, ami ehhez a karakterhez kapcsolódik. Vissza fogunk menni az időbe és látni fogjuk, hogy mi minden történt velük régebben." Szóval miért ne láthatnánk Tatia-t az Ősök sorozatba most, úgy hogy három éve volt említve a TVD-ben?" Létre hoztunk egy szabályt a kezdetekben, mint például 'Ne lopjuk el a karaktereket vagy a számokat,'"- mondta Julie Plec. "Nem akartunk csinálni még egy ' Hé nézd a sorozatot" átvezetést. Érted? De ebben az esetben, Tatia karaktere a történelem része és egy fajta lógó is."

2014. szeptember 25., csütörtök

TVD 6×03 képek


Ősz - borító szavazás

Dobpergés kérek...tramtatatramm..a nyertes páros: STEROLINE!!! Igen húú srávok fantasztikusak vagytok! 779 szavazat érkezett be hozzánk! Igen most álljatok fel és tapsoljátok meg magatokat! Nem semmi teljesítmény! ;) Az új design várhatóan hétfőn érkezik, DE addig is itt egy kis ízelítő az új borítóból...

TVD - 6x3 epizódismertető

Welcome to Paradise - Isten Hozott a Paradicsomban

CSAPÁS A TÓNÁL - Egy jókedv csináló kísérlet során, Elena rábeszéli Caroline-t, hogy találkozzon vele a kis tónál, ahol azt tervezi, hogy bemutatja neki Liam-et. Tyler, még mindig próbálkozik, hogy kordában tartsa a dühkitöréseit, ezért szívességet kér Liv-től és meglepődik amikor egy meglepő vallomással áll elő a lány. Stefan visszatér Mystic Falls-ba, hogy megkeresse Enzo-t és meglepődik mikor észreveszi, hogy Elena furcsán megváltozott. Ezalatt, a tónál, Enzo tevékenységének hatására Matt megdöbbentő kijelentéssel áll elő, és Jeremy fefedezi azt a mágia-ellenes bűbájt ami Elena életébe is kerülhet. Máshol, Damon és Bonnie nyomokra bukkannak ami ahhoz vezeti őket, hogy nincsenek egyedül.



TO 2×02 “Alive and Kicking” epizódismertető

“Alive and Kicking”

SZTÁRVENDÉG NATHANIEL BUZOLIC FELTŰNIK EGY VISSZAEMLÉKEZÉSBEN 1700-AS ÉVEKBEN — A növekvő feszültség Elijah és Hayley között, Klaus lépéseket tesz, és ez arra ösztönzi, hogy visszanyerje a vérfarkas falkát. A még mindig Davin irányítása alatt lévő, Mikael egyre türelmetlenebb, miközben megpróbálja feltárni a varázslatot, amivel megtudja védeni a szeretteit. Mikor Elijah Marcel-hez fordul segítségért egy létfontosságú dolgot tud meg, majd kényszerítik, hogy emlékezzen vissza egy régebbi időre, ahol még jó viszonyba voltak. Eközben, Davina és Kaleb egy veszélyes helyzetben találják magukat, mikor váratlan látogatók jelenek meg és együtt vacsoráznak. Végül, Klaus egyre gyanakodóbb lesz, miután a Cassie-vel tett találkozója nem úgy ment, ahogy ő tervezte.

The CW 'Heroes Within'

TVD 6. évad spoilerek

- Damon halála után láthatjuk Elena-nak egy új veszélyes oldalát.
- Stefan messzire elköltözött Mystic Falls-tól, miközben keres egy boszorkányt, aki tud beszélni a halottakkal. Még egy új "élete" és egy új munkája is lesz — és egy új barátnő!? "Megfogjuk tudni, hogy milyen vámpírként újra kezdeni és élni egy másik személyiséggel,"- mondta Caroline Dries.
- Ha érzed a feszültséget/vonzódást Tyler és Liv között a webklipben, aki te nem vagy őrült.
- A legnagyobb küzdelem a feltámadt Ősi vámpírral, Alaric-kal,aki nem vérszomjas — ez nem azt jelenti, hogy a hölgyekben hiánya lesz. "Az egyik problémája, hogy hogyan menjen el egy normális randira és, hogy hogyan legyen egy normális fickó újra,"- mondta Caroline Dries. Elena-nak lesz egy új csinos doktor mentora Jo ",aki miatt majd Alaric-nak a problémái lesznek."


2014. szeptember 21., vasárnap

Új szavazás

Elindult az új szavazás!
Talán ez a "legeredetibb" TVD-s kérdés: Damon vagy Stefan? :)
A chat felet tudtok szavazni! 
Te kire szavazol?