2013. január 26., szombat

Egy új 4.évados promo kép:)


Webklip #1 és Ausztrál promó

4x12-View To a Kill Webklip #1


4x12-View To a Kill Ausztrál promó (csak rossz minőség)

Elena:Istenem!Nem!
Stefan:Talán ők egy nem müködő hülyék,de összefognak,történjen bármi
EGY SZEXI VÁMPÍRNŐ KÉPES RÁ..
Stefan:Nem hiszem,hogy valaha érzek még ilyet
HOGY ELFORDÍTSSA..
Rebeka:Megbántad?
Stefan:Nem
A BARÁTAITÓL?
Elena:Meg kell találnunk a karót,és Rebekán alkalmazni.

2013. január 25., péntek

Claire és Kat :)


Happy birthday, Michael!

Michael Trevino, a mi (most már) egyetlen teremtett hibridünk, Tyler Lockwood megformálója ma ünnepli 28. szülinapját. Ezúton kívánunk az egész oldal nevében Boldog Születésnapot neki:D

2013. január 24., csütörtök

4.évad 16.rész forgatása közben:)


TVD 4x12 előzetes magyar felirattal

4x14-Dorn The Rabbit Hole hivatalos ismertető

CHARLIE BEWEY A TWILIGHT-BÓL , MINT AZ ÖTÖK EGYIKE - A szigeten Damon csúnyán összekep egy bizonyos Vaughn-al, akiről később kiderül, ő az Ötök egyike. Stefan elmondja őszinte véleményét az újbóli emberré válás lehetőségéről Elenának. Amikor a gyógymód egy újabb lenyűgöző darabjára derül fény, minden megváltozik, mindenki számára. Jeremy segít Bonnie-nak emlékezni, hogy mi valóságos és mi illúzió, Shane pedig vigasztalást kap egy nőtől a múltjából, Caitlin-től.Ezalatt Mystic Falls-ban Caroline és Tyler próbálják megfejteni a Vadász Kardjának üzenetét, ám Klaus nélkül ez hiábavaló, akinek viszont megvan a saját oka a puzzle megoldására.

TVGuide: Joseph Morgan interjú

4.12 - A View To A Kill promócionális fotók [5db]

A View To A Kill előzetes

Meghoztam a 4.évad 12.részét,ami a "A View To A Kill" címet viseli. Elég furcsa,hogy már most kiadták :D. Ezek szerint Damon nem hal meg a 11.részben :)

4x11-Catch Me If You Can Webklip II.

Köszönet érte leti-nek a chaből ;)

2013. január 23., szerda

Kelly Hu


Kelly Hu (Pearl) most a Castleben fog vendégszerepelni 

Kelly a Castle-ben Scarlet Jones-t fogja alakítani,aki Beau Randolph drogbáró egyik testőre. Kelly epizódjának címe: Death Gone Crazy  és január 14-én kerül adásba Amerikában. Reméljük,olyan jól fogja alakítani a szerepét,mint itt, a Vámpírnaplókban ;).










The Demented

Kayla Ewell (Vicki Donovan) a CW sztárja, most vámpírok helyett zombikkal találja szembe magát
Kayla Ewell főszereplésével 2013 végére készül el a The Demented című horror/thriller film. A zombis film kedvelőinek ajánlott lesz ez a film,mivel a történet szerint hat kollégiumi jó barát találkozik egy hétvége erejéig,ami során életükért kell küzdeniük,miután egy balul elsült terrorista-támadás után az ott élő lakosok dühös élőhalottakká változnak.
Kayla oldalán a filmben még Sarah Butler(Köpök a sírodra sztárja) is főszerepet játszik.






Egy kis érdekesség

Itt egy kép arról, milyen közelről egy ősi vámpír, miután leszúrják. Nem kevés smink van Danielen. Szegénykém XD
Rémisztő, nem? XD

The Originals spin-off: Elijah

Újabb hír érkezett a The Originals spin-off-ról, melyben, mint már hallottuk, Joseph Morgan és Phoebe Tonkin kapta a főszerepet. Most megtudtuk, hogy a Klaust és Hayleyt alakító színész mellett Daniel Gillies (Elijah) is jelentős szerepet kap. 

Az alaptörténet ugyanúgy a testvérekről és egy lányról, Camille-ról szól majd. Hayley kapta a női főszerepet, aki, mint már tudjuk, nem is egy átlagos lány, mint annak idején Elena volt. Hayley vérfarkas. Ha a The Originls sikerrel debütál, Daniel ugyanúgy részese lenne a dolognak. 

Annyit tudni Elijahról, hogy ott akar lenni a rossz óton haladó öccse mellett, és segíteni akar neki elintézni Marcel riválisait, ami arra vezetne, hogy Klaus újdonsült hatalomhoz jutna.

Ki kér egy szeletet? :)


4x11 - Catch Me If You Can still képek /6db/


Rehash: After School Special

Nate Buzz- Imádom az Ősi családomat

Készült egy Exluzív interjú Nathaniel Buzolic-al (Kol) a Honest Reviews corner jóvoltából. Ebben a néhány sorban Nate mesél a gyermekkoráról, a szeretetéről a snowbordozás és a fotózás iránt, hogy mit képzel el a jövőről, és persze a The Vampire Diaries-ról és benne karakteréről, Kol-ról. Itt a lehetőség, hogy megismerjük Kol megformálóját!







Kinek/ minek a hatására vagy az az ember, aki most vagy?
"Talán a legjelentősebb dolog, hogy egy szülős háztartásban nőttem fel. Imádom anyukámat, aki megmutatta, hogy kemény munkával bármit elérhetek az életben, amit csak akarok. Rengeteget tanultam tőle, jó és kevésbé jó szokásokat, és azt is, hogy amit akarok, azt magamnak kell megszereznem, hogy azt kapjam, amit akarok."
Úgy hallottuk, imádsz snowboardozni és fotózni is. Ha felajánlanának egy szórakoztató snowboardos nyaralást és egy afrikai vadvilág fotózási lehetőséget is, melyiket szeretnéd inkább?
"Ez egy nehéz kérdés. Imádok snowboardozni! Mikor a hegyről száguldok lefele, egy pillanatra elfelejtem a világ gondjait. De szeretem megörökíteni is a szépséget a világban. És a fotókon nem fog az idő. Szóval inkább a szafari mellett döntenék, csak azt remélem, sikerülne pár igazán jó képet készítenem."
Hosszú interjú. Folytatás belül...

2013. január 22., kedd

Néhány infó...

Mivel már sokan kétségbeesetten találgatunk, tényleg meghal-e Damon, összegyűjtöttem nektek azt a néhány infómorzsát, amit erről tudni lehet. Szóval figyelem! Csak néhány dolgot lehet róla tudni, ezért semmi sem biztos! Ez csak saját vélemény ;)

Először is:
Nagy méretért KATT a képekre
Nina a minap közzétett egy képet, alatta egy hozzászólássál: 

"Zach és én a 4x15 epizód forgatásán...- ez a hét egy érzelmi hullámvasút volt."

Erre Kat Graham is írt:
"Ez az egyik legcsodálatosabb epizód, amit valaha forgattunk." 

Nina erre is válaszolt:
"Igen, az. Csodálatos és szívbemarkoló."






Ebből persze semmi konkrétra nem következtethetünk. Jelenthet ugyanúgy rossz szívbemarkoló dolgot, mint jót. Szóval ettől nem kell bepánikolni. Bár az is igaz, hogy a chat-ben már valaki felhívta rá a figyelmet, hogy a képen Elena Damon gyűrűjét viseli. És tényleg, olyan mintha az lenne rajta. Ez egyből felveti a kérdést: akkor hol van Damon?

Na Ian is felrakott már képeket, 2 db, ami utalhat a karaktere halálára:


Először is: várhatóan, ha Damon meg is hal, nem végleg, hiszen egy fő karakter.

Rengeteg helyen olvastam már, hogy, idézem: "Damon meghal majd, Elena pedig ripperré válik. A kötelék megtörik, mert ugye, az egyik fél halott. Silas pedig feléleszti Damont"

Na, hát ezt nem tudom, hová tegyem. Ez NEM HIVATALOS, szóval semmi sem biztos! 

Annyit tudunk, hogy Nina egy interjú során közölte, hogy a 4. évad során 2 főbb karakter is meghal. Ez nem azt jelenti, hogy távozik, mert ez egy természetfeletti sorozat, mint tudjuk.

És az is lehet, hogy emberként tér vissza, hiszen a könyvben is van egy olyan rész, mikor Damon ember lesz. De ez meg csak az én találgatásom.

Mindenesetre, ha bármi hivatalos információ kiszivárog, hozom majd. 
És ahogy haladunk tovább a sorozattal, egyre több dologra fény fog derülni :)

2013. január 21., hétfő

Ami a legjobban fájt..:/


Revelation

Joseph Morgan, a mi Klausunk rendez egy rövidfilmet, melynek címe Revelation (Kinyilatkoztatás). A film főszereplőjét Persia White (Bonnie anyja) alakítja, akiről még a jó múltkor felröppentek olyan pletykák, hogy nem csupán baráti viszonyt ápol az angol színésszel. Ez még nyáron volt, amikor Joseph Magyarországon volt egy forgatások, aminek idejébe beleesett a színész születésnapja, így azt hazánkban ünnepelte. Itt lépett a képbe Persia, aki szemtanúk szerint még ide is eljött, hogy részt vegyen Joseph buliján. Nekem ebből megint csak ez jutott eszembe, mikor megláttam, hogy Persia a főszereplő.

Visszatérve a rövidfilmhez, megkaptuk az igen kurta előzetesét is. Sokat nem mutat, de én kíváncsi leszek rá.

Zap2It: The Originals infók

A The Originals spin-off pilotjában (ami egyben a TVD 4. évad 20. része) Klaus New Orleansba utazik, ahol összefut Camille-al, a bájos és okos lánnyal a helyi Tulane Egyetemen. Camille ember, mint ahogyan Elena is annak idején, és sejtelme sincs a körülötte zajló természetfeletti eseményekről- de vonzza a francia negyed sötét oldala. Camille felfigyel Klausra is, és minthogy ő egy okos diáklány, benne is felötlik a kérdés: mitől válik valaki gonosszá? Erre a kérdésre pedig Eredeti hibrid bátyónk tudja a választ. 
Ha jól debütál a sorozat, és magas érdeklődés miatt folytatják, akkor pedig Camille is egy állandó szereplő lesz.

2013. január 20., vasárnap

Kat Graham: Wanna Say

Csak hogy ma is legyen valami friss, elhoztam nektek Kat Graham (Bonnie) új videoklipjét, a Wanna Say-t. Szerintem egész jó lett :)