2011. május 27., péntek

Magyarországra is jöjjön el a Vámpírnaplók!
Európa és Amerika szerte, sőt, még Ausztráliában is szerveztek és szerveznek rajongói találkozókat nagy sorozatoknak (mint a Supernatural, True Blood vagy Gossip Girl), de ide kell sorolni a The CW jelentős rajongótáborral bíró sorozatát, a The Vampire Diaries-t (Vámpírnaplók) is. A sorozatot tavaly nyáron játszotta az RTL Klub, és Magyarországon is sikerült szép kis embersereget rajongóvá tenni. Tucatszámra nyílnak a weboldalak…, amik a sorozattal vagy a színészeivel foglalkoznak, és egy-egy ilyen rajongói találkozó alkalmával megtelnek a csarnokok, hogy mindenki láthassa és találkozhasson a kedvencével.


A fejünkből kipattant egy ötlet, és bár nagyot álmodtunk, de közös erővel megvalósítható: miért ne lehetne itthon is TVD Con? Miért ne jöhetne el a kedvencünk, miért ne tehetnénk fel neki mi is a kérdéseinket? Kis ország vagyunk, és elveszünk Európa nagy államai között, de ha hallatjuk a hangunkat, fel fognak figyelni ránk!

Párizsban, Londonban, és számos más városban már sikerült megvalósítani. Nekünk is működhet! Ha úgy érzed, hogy részt vennél az első magyar The Vampire Diaries Convention-ön, akkor csatlakozz te is! A képre kattintva eljutsz a TVD facbook oldalára, ahol csatlakozhatsz!

(Időpont még bizonytalan, valószínűleg jövő nyáron, MÁR HA SIKERÜL összehozni!)

Imétlés: 2.01 - The Return

Ma este fogják ismételni a 2.01 - The Return című epizódot a The CW-n. Evvel hivatalosan is megkezdődik a visszaszámlálás, a nyári hiatus (szünet; epizód nélküli hetek, hónapok), de nem maradunk epizód nélkül. Evvel a tudással újranézni a részeket elég érdekes lehet, például levonni a különbségeket az évad első és utolsó epizódja között.


Megjegyzés: Azt ajánlom, akinek van kedve, szedje le ismét a 2.01-t (amit szeptemberben töltöttünk le utoljára), s nézze meg. Ha nem talál addig más sorozatot, akkor kezdje el ő is a visszaszámlálást a harmadik évad első epizódjáig.
Új spanyol TVD promó került napvilágra
A spanyol TNT adón CRÓNICAS VAMPÍRICAS NÉVEN FUT A THE VAMPIRE DIARIES, és most került napvilágra egy új promó. Hát én meghaltam rajta a röhögéstől, érdemes megnézni, mert Ian és Paul nagyot alakítanak, ahogy mindig. :D


és még egy...




2011. május 26., csütörtök

AOL TV Sqauad: Ian, Nina és Paul a 3. évadról! (videó)
Az AOL TV Squad-tól Jean Bentley interjúvolta meg Nina-t, Ian-t és Paul-t a harmadik évaddal kapcsolatban, a The CW Upfront-on. Szó esett arról is, hogy talán van egy sztriptíz bár a városban. További érdekességek, teóriák a videóban!

2011. május 25., szerda

Nina Dobrev: PopWrap interjú a 3. évadról

PopWrap: Nagyon szép volt a ruhád, főleg, ahogy sétáltál ott azon a zöld szőnyegen, aminek színe egyezett a ruháéval!
Nina Dobrev: Köszönöm, Jay Godfrey-féle ruha volt. Igazából megkérdeztem, milyen színű lesz a szőnyeg, és ezért lett a ruha is zöld.

PW: Gratulálok ehhez a szenzációs befejezéshez.
Nina: Egyébként én még mindig nem láttam.

PW: Szerinted is Jeremy-nek egy világot fenekestől felfordító momentuma volt a fináléban — úgy értem, szellemek?
Nina: Ugye? De sajnos nem mondhatom el, hogy a készítők mit gondolnak, mit terveznek.

PW: Csodás pillanat lehetett számodra, hogy a legjobb barátnőd, azaz Kayla Ewell visszatért forgatni.
Nina: Izgultam - hiszen nekünk sem volt közös jelenetünk, talán akkor, mikor Stefan leszúrta Vicki-t, viszont a család megint egész lett a forgatáson. Keserédes pillanat, hiszen ő visszajött, de nemrég búcsúztunk el Sara Canning-től (Jenna Sommers). De valószínűleg fantasztikus lesz a harmadik évad.

A további fordítás még nem érkezett meg
(Akinek esetleg van ideje fordítani, szívesen felveszem szerkesztőnek)


PW: The finale set up some very interesting stuff for Elena in season three. What do you think about Katherine’s comment “it’s ok to love them both” — you think that’s true?
Nina: God, I don’t know. The thing is, you can’t help who you love and who you’re attracted to. It’s not something you can just shut off, so Katherine – for once – did have some words of wisdom! She told the truth, which is rare because she never speaks the truth. Or saves the day, which she also did!

PW: And she also walked in on quite a tender moment for Elena & Damon.
Nina: Of course she did [laughs].

PW: What did you think of the kiss?
Nina: I think it was a sad, beautiful, bittersweet moment for Damon & Elena that was interrupted and short-lived.

PW: To be continued?
Nina: We’ll see…

PW: What excites you about the possibilities this raises for season three?
Nina: The entire third season is like a blank slate – I think it’s going to feel like a completely new show now that Stefan has gone to the dark side. He will be with Klaus and I think that’ll set up a dark shift because when we started Damon was the mysterious one with all the fog following him [laughs]. Now I think we’ll see that come back with Stefan and Elena is turned around because she doesn’t know what to do.

PW: Yea, Elena does have a lot of choices ahead of her.
Nina: Totally. Will she be by herself? Will she be with Damon? Will she try to find Stefan? Everything is kind of shifting, so it’ll be refreshing and different, which is nice – you never want to fall into a familiar pattern on a show. And I think Kevin [Williamson] and Julie [Plec] found a way to keep it fresh.
A Vámpírnaplók szereplőinek bejegyzései a Twitteren

Azoknak, akiknek nincs lehetőségük a Twitteren úgymond "követni" a szereplőket, beteszem ide a bejegyzéseiket! Jelenleg csak Ian Somerhalder-től kaptam úgynevezett "Tweet"-eket. Magyarra lefordítottam, mert nem
mindenki értené angolul...


(Damon)
(Damon)
(Damon)
(Damon)




2011. május 24., kedd

Kayla Ewell: Vicky Donovan a 3. évadban.

A Vámpírnaplók mindegyik rajongója várja, hogy kiderüljön, miért is tért vissza Anna és Vicki a záró epizódban. Kayla talán még nem is tudja, hogy mi lett igazából a karaktere, de azt igen, hogy a készítőknek nagy terve van vele. "Bármi is ő, szellem vagy angyal, vagy akármi, az ő ügye még nincs lezárva. Szerintem itt van az idő, mikor letudja majd zárni az elvarratlan szálakat" - árulta el a Hollywood Life-nak Kayla.

Ha Anna és Vicki tényleg szellemek, nem gondolod, hogy furcsa lesz, hogy végig Jeremy körül ólálkodnak majd a házban?
Ez a nagy kérdés: vajon mindvégig a házban lesznek ők? Az én teóriám az, hogy mivel Jeremy vissza lett hozva a halálból, mi (halottak) képesek vagyunk kapcsolatot létesíteni vele. Azt hiszem, Vicki és Anna törődni fog a fiúval, segít majd neki, hiszen Jer élete szívás volt. Annyi halálon túl kellett már tennie magát.

Ugye ez volt Vicki első jelenete Anna-val. Milyen volt?
Azelőtt soha nem találkoztam Malese-zel, de a forgatáson csakis csodás dolgokat hallottam felőle. Néztem a műsort, mikor még szerepelt benne, s ő igazán tehetséges. Élvezet volt nézni. Kíváncsi vagyok már, mik fognak itt történni. Mikor személyesen találkoztunk, nagyon örültem: olyan aranyos volt és pezseg benne az élet. Egy olyasvalakivel egy közös sztorivonal, mint Malese, egy teljesen laza lány, csodálatos lesz.

Malese karaktere olyan Jeremy számára, mint egy "finom bor". Ami öreg, vagyis az íze is finomabb. Egyetértesz ezzel?
Teljes mértékben. Malese-nek néha olyan fiús a kisugárzása, de nem rossz értelemben: tényleg nagyon laza és emellett még aranyos is. Egyike azoknak a srácoknak, akik nem tudnak erről (fiús kisugárzás), s ettől lesznek igazán vonzok.

Mi a helyzet a többiekkel? Mindenkit láttál a forgatáson, akit akartál?
Igen. Még akkor is, ha nem is volt aznap forgatás, hiszen mindenki eljött, s csaptunk egy kis bulit. Nagyon élveztem, s közben gyönyörködtem a város szépségében. Ritka, hogy ilyen csodálatos emberek vesznek körül.


The CW: Az idei év
Ősszel érkeznek a The CW visszatérő, valamint új sorozatai is (már amelyik kapott berendelést: pl. The Secret Circle). A csatorna máris készített egy előzetest, melyben összefoglalja ezeket a sorozatok. A Vámpírnaplók itt új jelenetet nem kapott (csak 2. évadost lehet látni), hiszen a forgatás még nagyban zajlik.


Régi/Új Candice Accola fotósorozat
Találtam egy fotósorozatot a gyönyörű Candice Accoláról! Most megnézhetitek ti is:)






Új képeket tettek közzé, melyeket először a vampire-diaries03 tett közzé a rajongói oldalak közül!
A fotókon NINA és IAN szerepelnek:

keptarolo.hu

keptarolo.hu

2011. május 23., hétfő

Egy kis időtöltési TIPP a nyárra :D
Míg várunk a 3. évadra,  javaslom, unatkozás helyett nézzétek meg kedvenc színészeink néhány filmját:) Íme néhány tipp:
NINA DOBREV filmjei:
Away from her-Egyre távolabb(2006)
Tudnivalók:
Az AWAY FROM HER - EGYRE TÁVOLABB 2006-os Kanadai film amely első helyen debütált a Toronto International Film Festiválon. A film alapjául Alice Munro rövid története "The bear came over the Mountain" szolgál. 
2007-ben a legjobb dráma lett a Rotten Tomatoes szerint. Továbbá, a film 8-ból 7 Genie díjat tudhat magáénak: Legjobb Rendező, Legjobb színész, Legjobb színésznő stb.

Szereplők:
Gordon Pinsent
Julie Christie
Stacey LaBerge
Olympia Dukakis
Deanna Dezmar
Clare Coulter
Thomas Hauff
Alberta Watson
Grace Lynn Kung
Lili Francks
NINA DOBREV

Egyre távolabb:
FIONA ÉS GRANT több mint negyven éve házasok, életük alkonyán rá kell döbbenniük, hogy Fiona rossz memóriája egy súlyosbodó Alzheimer-kór jele, majd a nő hirtelen el is tűnik. Mikor megtalálják, már ő sem vitatkozik: tudja, hogy ellátásra szorul, és egy otthonba vonul. Az otthon szabályai szerint azonban a betegnek egy átmeneti "orientációs" időszakra van szüksége, hogy beilleszkedjen - egy hónapig látogatni sem szabad. Grant soha nem töltött ennyi időt a szeretett nő nélkül, és mikor a harminc nap leteltével meglátogatja, legnagyobb 
megdöbbenésére a nő nem egyszerűen elfelejtette, de beleszeretett egy másik férfiba.

The poet- A költő (2007)
Tudnivalók:THE POET egY 2007-ES KANADAI DRÁMA, Colm Feore, Roy Scheider, Kim Coates és Daryl Hannah főszereplésével. Jack Crystal írta és Damian Lee rendezte.

Szereplők:
Jonathan Scarfe - Oscar Koenig
NINA DOBREV - RACHEL
Zachary Bennett- Bernard
Kim Coates - General Koenig
Colm Feore - Colonel Hass
Roy Scheider - Rabbi
Daryl Hannah - Marlene Koenig

A költő:
A II. világháború hajnalán egy rabbi lánya, Rachel, és Oskar, a kiábrándult német katona egymásba szeret, majd a háború elszakítja őket egymástól. Oskar, anyja, Marlene tanácsára szembeszáll apjával, König tábornokkal, majd hazáját és a háborút elhagyva elindul, hogy mindenáron megkeresse Rachelt. Eközben, az állapotos Rachel, beletörődve abba, hogy sosem látja viszont Oskart, férjhez megy a tisztességes Bernardhoz.
TOO YOUNG TO MARRY - KORAI NEKED MÉG A KONTY (2007)
Tudnivalók:
TOO YOUNG TO MARRY - KORAI NEKED MÉG A KONTY egy 2007-es TV-film, romantiuks-dráma-komédia. Főszerepben két 17 éves tinédzser, Max Doyle (Dillon Casey) és Jessica Carpenter (Nina Dobrev). A film rendezője Michael Poulette, a történet írója pedig 
Elle Triedman. A filmet először 2007 július 9.-én sugározta az amerikai Lifetime TV állomás.

Szereplők:
Dillon Casey
NINA DOBREV-JessicaPolly Draper
Allison Graham
Anna Hopkins
James O'Regan
Amanda Tilson

Korai neked még a konty:
Connecticut középiskolájában tanul Max és Jessica. Hamarosan befejezik gimnáziumi tanulmányaikat, készülnek az egyetemre, miközben nagy szerelem szövődik a két fiatal között. A szülők ágálása ellenére össze akarnak házasodni. Jess időközben felvételt nyer a Harvardra, ahova Max sajnos nem jut be. A fiú halaszt, hogy a következő évben újra a Harvarddal próbálkozzon. A tanév idején egy építkezésen kezd dolgozni. Jess a távkapcsolatban is hűséges marad hozzá, annak ellenére, hogy érik kísértések. Amikor a fiú végül úgy dönt, hogy mégsem próbálja meg újra a felvételit, Jess hálátlansággal vádolja...


HOW SHE MOVE - MOZDULJ ÉS LÉPJ(2007)

Tudnivalók:

HOW SHE MOVE - MOZDULJ ÉS LÉPJ egy 2007-es filmdráma, melyet Ian Iqbal Rashid rendezett. A film bemutatja az utcai tánc kultúráját.

Szereplők:Rutina Wesley - Reyanne
Dwain Murphy - Bishop
Clé Bennett - Garvey
Romina D'Ugo - Selia
Kevin Duhaney - E.C.
Shawn Desman - Trey
Brennan Gademans - Quake
Tré Armstrong - Michelle
Jason Harrow - Saját maga
Jai Jai Jones - Lester Johnson
Tristan D. Lalla - Big Man Manny
Daniel Morrison - Wayne
Keyshia Cole - Saját maga
DeRay Davis - Saját maga
NINA DOBREV - MAGAS LÁNY A FÜRDŐBŐL
Mozdulj és lépj:Raya Green nővére meghal kábítószer túladagolásban, és a tehetséges, jól tanuló lány ezek után arra kényszerül, hogy otthagyja a gimnáziumot, és hazaköltözzön szüleihez, a lepusztult, bandák-által uralt városrészbe. Itt megismerkedik egy utcai sztep-táncos csapattal, és csatlakozik hozzájuk.
Édesanyja hiába próbálja meggyőzni, hogy próbáljon továbbtanulni az orvosin, Raya nem bízik a tudásában, a drága tandíjat pedig nem tudja kifizetni.Azonban talán van némi esély arra, hogy pénzt szerezzen, ha a tánccsoporttal győzni tud a közelgő nagyszabású sztepp-versenyen, ahol ötvenezer dollár a főnyeremény! De még hosszú az út a döntőig: előbb a nevezési díjat is elő kell keríteni, és nem árt az sem, ha nem rontják el a lépéseket...

MY DAUGHTER'S SECRET - ÁRTATLANUL VÁDOLVA:
Tudnivalók:
A MY DAUGHTER'S SECRET - ÁRTATLANUL VÁDOLVA egy 2007-es kanadai krimi. A filmet Douglas Jackson redezte, forgatókönyvíró: Chritine Conradt, és zeneszerző Steve Gurevitch.

Szereplők:
Jennifer Grant
NINA DOBREVCatherine Mary Stewart
Steve Byers
James Gilbert
Andreas Apergis
Meaghan Rath
Sophie Gendron

Ártatlanul vádolva:Justine bajba kerül, amikor szerelme, Brent és annak bátyja, Reggie kirabolják az ékszerboltot, ahol Justine anyja dolgozik. Bár a lány nem tudott az akcióról, kényszerűségből őrszemként kint várt az autóban, míg a fiúk elvégezték a dolgukat. Ráadásul Reggie rálő a kedves biztonsági őrre, Albertre, aki súlyosan megsérül. Justine-nak szembe kell néznie anyjával és tetteivel.


NEVER CRY WEREWOLF - NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL (2008)
Tudnivalók:
A NEVER CRY WEREWOLF - NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL 2008-ban készült, tv-film, KEVIN SORBO ÉS NINA DOBREV főszereplésével. Rendező Brenton Spencer, író John Sheppard.

Szereplők:Kevin Sorbo - Redd Tucker
NINA DOBREV - LOREN HANSETTPeter Stebbings - Jared Martin
Melanie Leishman - Angie Bremlock
Chad Martin - Paramedic #1
Billy Otis - Charles Pope
Sean O'Neill - Steven Kepkie
Anwar Knight - Talk show házigazda
Kelly Fiddick - Clerk
Greg Calderone - Guy Taylor
Spencer Van Wyck - Kyle Hansett

Nem félünk a farkastól:Jared Martin a Hansetts ház szomszédságában lakik magányosan a kutyájával. Bár mindenki kedveli Loren Hansett nem tudja túltenni magát azon, hogy valami furcsát érez a férfival kapcsolatban. Kémkedni kezd utána, majd szemtanúja lesz egy a házban történt álítólagos gyilkosságnak.
Miközben Loren félti az életét, meggyőzi Stevent, hogy vigye el őt egy fegyverboltba, hogy ezüstgolyókat vegyen...

CHLOE (2009)
Tudnivalók:
A CHLOE egy 2009-ES EROTIKUS THRILLER amit Atom Egoyan rendezett. A főszerepekben Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, NINA DOBREV, Meghan Heffern és Max Thieriot. A történetet Erin Cressida Wilson írta alapul véve a Nathalie... című filmet melyet Anne Fontaine írt.

Szereplők:
Julianne Moore - Catherine
Liam Neeson - David
Amanda Seyfried - Chloe
NINA DOBREV - ANNAMax Thieriot - Michael
Meghan Heffern - Miranda
Laura DeCarteret - Alicia
Mishu Vellani - Julie

Chloe:Az orvosként dolgozó Catherine és professzor férje, David élete és házassága látszólag idillikus, már-már tökéletes. Ám amikor David lekési a repülőgépet, ezzel együtt a neki szervezett születésnapi meglepetés bulit is, Catherine gyanakodni kezd, hogy más is állhat ennek hátterében. Felbérli Chloét, aki tulajdonképpen prostituált, hogy próbálja meg elcsábítani Davidet, a történtekről pedig folyamatosan beszámoljon neki...


THE AMERICAN MALL
A THE AMERICAN MALL 2008. AUGUSZTUS 11-én debütált, sajnos a filmet nagyon kevesen nézték meg. A film producere a jól ismert Hight School Musical/Szerelmes hangjegyek producere is. A film középpontjában a két főszereplő ALLY(NINA DOBREV) és Joes(Rob Mayes) áll, akik a zeneileg nagyon tehetségesek, de sok akadály áll az útjukba.

Szereplők:NINA DOBREV - ALLYRob Mayes- Joey
Autumn Reeser- Madison
Bianca Collins-t Mia
Neil Haskell - Drew
Yassmin Alers-Erin
Al Sapienza-Max
Brooke Lyons- Dori
Bresha Webb-Penny
Blythe Auffarth-Alexa
Rodney- Ben
David Baum -Stavros
Wade Allain-Marcus - Ricky


THE AMERICAN MALL:A The Amerikan Mall néhány tizenéves karakterre összpontosít, a mindennapi küzdelmeikre, komikus elemekkel, és zenei számokkal. A központi cselekvő szál a történetben, hogy a két főszereplő, Ally és Joey, akik zeneileg igen tehetségesek, sok akadályba ütköznek a siker felé vezető úton.

HOLNAP HOZOM IAN ÉS PAUL FILMJEIT IS!!! :)
Nina párizsban!
Érdekes módon Nina is Párizsban van, akárcsak Ian. Még érdekesebb az, hogy egy szállodában vannak :D Na jó, szerintem most már tényleg mondhatjuk, hogy együtt vannak :) Sok hír terjed, főleg Twitteren, bár nem tudni ebből mi igaz. KülönbenIan anyukája is ott van :) Elvileg Nina és Ian anyukája még együtt vásárolni is voltak.  Itt megtaláljátok az eddigi összes képet, valamint van egy videó is Nináról, amikor kijön a szállodából. Természetesen mindenki megrohamozza :D Valamint találtam még egy videót Ianről, amikor elhagyja a szállodát. Mázlista franciák.. nem is tudják, hogy mennyire :D


















Hhe CW Upfront 2011: Képek Nina-ról, Ian-ről és Paul-ról!


hoztam  képeket a The CW Upfronts 2011-ről, melyen a sorozatunkat Ian Somerhalder, Nina Dobrev és Paul Wesley képviselt.