2011. október 7., péntek

Letölthető ráégetett magyar felirattal! (3x04)
Nagy  hírek, The Vampire Diaries fanok! Megvan, hogy ki fogja játszani az Elsők édesanyját, Esthert! A Zap2it megerősítette, hogy ALICE EVANS-T VÁLOGATTÁK BE A SZEREPRE, vagyis ő lesz Klaus, Elijah, Rebekah, és még ki tudja hány Első édesanya, akit hamarosan látunk a képernyőinken.

Esther először a 8. részben fog feltűnni egy visszatekintésben. Ahogy a sorozat rajongói már tudják, a mamavámpír igencsak vadóc természet, nemhiába, hiszen összeszűrte a levet egy vérfarkassal, aminek eredményeként itt van a haverunk, Klaus, az első hibrid.

Evans, akinek A FÉRJE A RINGERBEN IS SZEREPLŐ IOAN GRUFFUDD, a Lostban játszotta a fiatal Eloise Hawkingot, de emlékezetes szerepe volt a Curb Your Enthusiasm-ban is, Heather Mills-ként.

Határozottan illik a szerepbe - még ha Rebekah-val inkább lehetnének testvérekmint anya és lánya. Viszont ugyanaz az elképesztően vonzó mosoly ül az ajkukon, és ez jól működik náluk.

Az egyetlen kérdés már csak az... ELIJAH IS FELTŰNIK VAJON A VISSZATEKINTÉSBEN? És ami még fontosabb... Ha visszatér, milyen lesz a haja...?

 2x15-Az utolsó vacsora online






Itt van a 3x04 Disturbing Behavior LETÖLTÉSE egyenlőre felirat nélkül.

                        FELIRAT







3x05-The Reckoning promó

2011. október 6., csütörtök

TVD könyvrajongók figyelem!
A Vámpírnaplók várhatóan 3 új kötettel bővül, egyenlőre csak a címük és a megjelenésük ismert.
Katt
Megérkezett az első jelenet a 3x04-esből
Caroline: „Milyen volt a fociedzés?”
Tyler: „Mit csinálsz itt?”
Caroline: „Apám elől bujkálok. Itt van.”
Tyler: „Jól vagy?”
Tyler: „Akarod, hogy szétrúgjam a seggét?”
Caroline: „Igen… Nem. Én vettem neki az inget, amit rajta van, és iszonyúan drága volt. És mindennek ellenére, ő mégiscsak az apám, érted?”

2011. október 3., hétfő

PETROVA VISSZATÉR
Úgy tűnik, nemsokára megismerhetjük az első Petrovát, akinek Kethrine és Elena a hasonmásai. 
Kék szemén kívül nem különbözik semmi a másik két lánytól, de vajon a természete milyen lesz?
Izgatottan várjuk azt a részt, ahol megjelenik!


Nocsak, nocsak, kit csíptek el a The Vampire Diaries forgatásán a napokban...? Úgy tűnik, hogy egy újabb visszatekintős jelenet közeleg, ahol ismét találkozhatunk sokunk kedvencével és Stefan őrangyalával, Lexivel! Pontos vagy megerősített információ még nincs Arielle Kebbel visszatéréséről, de reménykedünk, hogy végre láthatjuk azt a bizonyos Bon Jovi koncertet, ahol Katherine is feltűnt... :D