2012. január 28., szombat

A vámpírsorozat legtöbb szereplőjének nem csak a sorozatban kellet már szembenéznie félelmeivel.a-vampirnaplok-sztarjait-kiserti-a-halal-10170544.jpg



Mystic Falls városában az összes lakó veszélyben van, és soha nem tudhatjuk, hogy ki a következő, akit elveszítünk. A The Vampire Diaries sztárjairól azonban kiderült, hogy legtöbbjük már a valóságban is átesett egy-egy halál közeli élményen, amit a napokban megosztottak a rajongókkal is.


Joseph Morgen , a sorozat rosszfiúja éppen autóval járta be Buenos Aires városát lehúzott ablakokkal, amikor egy piros lámpánál egy megtöltött fegyvert fogtak a fejéhez. Az elvetemült vámpír megformálója őszintén beismerte, hogy még soha nem félt annyira, mint akkor.


Paul Wesley 17 évesen autóbalesetet szenvedett. Tizenkétszer pördült meg vele az autója, míg végül fejre állva megállt. A szerencséje az volt, hogy 5 perccel a történtek előtt bekötötte a biztonsági övét.


Ian Somerhalder akkor félt életében a legjobban, mikor a Miami repülőtérről felszállva egy elektronikus probléma volt a repülővel, és a gép több száz métert ereszkedett, ami olyan hatást keltett, mintha zuhannának. Alattuk csak az óceán volt, amely egyre csak közeledett. A rettenthetetlen Damon szerepébe bújt színész szerint égi szerencse, hogy akkor túlélte az utat.


A sorozat lányai sem voltak eddig szerencsésebbek. Kat Graham saját magát fojtotta majdnem vízbe, amikor 12 éves korában Cannes-ban úszni ment az óceánba és bepánikolt. Candice Accola egy olyan repülőgépre szállt fel, amelyen bombariadó volt, míg Nina Dobrev egy allergiás reakció során majdnem életét vesztette, és hosszú hetekig kezelték kórházban.


Reméljük, hogy a jövőben már csak a sorozatban történnek velük sokkoló események, és még sokáig láthatjuk őket a képernyőn.

The Vampire Diaries Webclip 3x13 - Bringing Out the Dead [HD]




Fordítás:
Damon:Öltözz fel,elmegyünk.
Stefan:Bocsi,de nincs kedvem.
Damon:Én nem kérdeztelek.Én és Elijah terveztünk egy régimódi összejövetelt veled és Klausszal.Mit mondasz a feketére?Igazi gazembernek nézel ki benne.
Stefan:Klaus nem megy bele semilyen megállapodásba Damon.
Damon:Nem is kell.Csak időt kell nyernünk,hogy a bosziknak legyen lehetőségük kinyitni a koporsót.
Stefan:Szóval ez a te terved?Meglopni Klaust?
Damon:Ha nem lett volna a te megszállottságod a hibridekkel,lenne több lehetőségünk.
Stefan:Szóval segítettél egy eredetinek kiszabadulni a koporsójából?
Damon:Elijah kiszabadítása a koporsóból okos dolog volt,Stefan.Viccelsz?Azok után amit Klaus vele tett bosszút akar majd.És ez nagyon jó.
Damon:Hinni Elijah-nak egyáltaln nem okos dolog,Damon.Már egyszer kicseszett velünk,amikor megakartuk ölni Klaust.
Damon:A legutóbbi viselkedésednek köszönhetően talán annyira bízom benne mint benned.
Stefan:Nos,természetesen ez kétoldalas,ugye?
Damon:Ó,ne már.Itt az Elenával való csókról van szó.Ne feledd,ha nem lett volna Klaus,akkor belőled nem válik ilyen hülye,és az a csók soha nem történt volna meg.Szóval készülj,dobj egy mosolyt,mert megyünk tárgyalni egy hamis békét Klausszal,és én nemakarom hogy a hozzáállásoddal ezt elrontsd.

2012. január 25., szerda

Robert Richard:Bonnie és Jaime kapcsolatáról

Jeremynek igenis nyomós oka van visszatérni Mystic Fallsba, és ez az ok nem más, mint Jamie. Bár Bonnie állítólagos "új szerelme" nem igazán sokat volt a képernyőn látható, Robert biztosítja a HollywoodLife.com-nak, hogy visszatér, hogy néhány új varázslat történjen. "Van több jelenet, amit meg kell említeni, és ez fog Bonnie felé sodródni, mert, azt hiszem, neki egy nagyon hibás szerelmi élete van," mondta el Robert. (Hát igen... ez egy kicsit enyhe kifejezés.)

Mint a legtöbb ember a sorozatban, Robert a sötétben vezetgeti Jamie jövőjét Bonnieval, de azt mondta a nézőknek, hogy valószínűleg számíthatnak a szál kifejlődésére kettejük között, különösen azért, mert közel áll Bonnie édesanyjához, Abbyhez. 

Oké, az első benyomások — Milyen volt belépni a sorozatba, mint egy újonc?

"Ez egy igazán jól működő készlet volt, és az elején, megrémültem, hogy milyen óriási a sorozat. Egy olyan sorozathoz kapcsolódni, melynek már így is óriási követettsége van, minden anya, minden lány, mindenki akivel beszéltem úgy volt, hogy 'Hű, te egy igazi nagy sorozatban vagy benne' Így elhatároztam, hogy belevetem magam, és keményen dolgozom, és hogy igazán jól teljesítek. Azt hiszem, hogy ez nagyobb nyomást gyakorol rám, mint amikor a CSI: Miami - ban vendégszerepelhettem. "

Az a pillanat, amikor Jamie meglőtte Stefant, elcsodálkoztató volt. Milyen volt dolgozni Paul Wesleyvel?

"Ez a gyerek annyira tehetséges! Nagyon sok fiatal férfival dolgoztam már, és én talán neki adnám a legnagyobb dicsőséget, mert ő nagyon laza és jó volt a forgatáson. Ő csak jött és pontosan tudta, hogy mit akar csinálni. Szuper magabiztos volt."

Ismerted már a sorozatot, vagy szükséged van egy gyors tanfolyamra? Kicsit bonyolult.

"Ez vicces, én magam kerestem meg a tagokat és beszéltem velük, hogy mi is történik. Leültem az egyik íróval is ebédidőben, és feltettem egy csomó kérdést. Nagyon segítőkész volt, és határozottan irányított engem a helyes irányba."
Rebekah visszatér!
Kaptunk egy fülest, miszerint Rebekah hamarosan újra színre lép. Már előre sajnálom Elenát!  Rebekah-t (Claire Holt) a 14. , azaz a Dangerous Liasons című epizódban fogjuk újra látni. Ezt az epizódot ugye február 9.-én vetíti a CW. Alig várom! :)
E!Online Spoilerek!

Annalisa: Imádom a Klaus és Caroline közt levő kémiát. Félelmetes páros! Mi fog történni velük? Valami hír esetleg?
--Azt hallottam,hogy van a The Vampire Diaries íróinak egy kedvenc jelenete ebben az évadban,de ne számíts rá,hogy új kapcsolat születik. Caroline még mindig erősen hisz benne,hogy Tyler (aki nem fog az elkövetkezendő 5 epizódban szerepelni) átküzdi magát az igézéses problémáin. Azonban ne várd,hogy majd Klaus meghátrál. A február 9.-ei Dangerous Liasons epizódban többet látunk majd a Caroline iránti érdeklődéséből-amely megmagyarázza a still képeken látott közös táncukat.
Heathmonterrey: Stefan és Elena—van még remény a számukra?
--A szerelmi háromszög határozottan felmelegszik a következő néhány epizódban. Stefan és Damon próbálják újra építeni a testvéri kapcsolatukat,annak ellenére,hogy ugyanazt a lányt szeretik.
FrankLewis97: Van rá bármi esély,hogy a végén Stefan rosszabb lesz mint Klaus, és Klaus kissé puhány lesz? Szeretem a rossz Stefant.
--A producerek azt mondták nekem,hogy megesküdnek arra,hogy Klaus nem fog puhány lenni,de ez nem azt jelenti,hogy nem fogjuk látni az emberibb oldalát-kivéve ha épp Stefannal harcol. Miért van az,hogy Stefannak mindig sikerül kihoznia a legrosszabbat Klausból?
Nicole_Gutierrez: Mikor láthatjuk újra Jeremy-t?
--Az a hír járja,hogy Steven R. McQueen még mindig Atlantában van,szóval van még remény a Jeremy rajongók számára.
Michael Trevino
Ma ünnepli születésnapját a The Vampire Diaries vérfarkasát, Tylert alakító, immár 27. éves színész. Ezúton kívánunk Boldog Születésnapot neki a két szerkesztő és az összes látogató nevében! :)

Michael Anthony Trevino 1985 Január 25-én született Montebelloban, Kalifornia államban. Mexikói és Amerikai szülõkkel rendelkezik. Montebelloban nőtt fel, majd szüleivel átköltöztek Valenciába.
Wetpaint interjú Joseph Morgannel



A Wetpaint elcsípte Joseph Morgant a TCA-n, hogy beszéljenek Klaus legújabb rajongásáról valaki iránt. Gondolom mindenki tudja, hogy kiről van szó, de azért érdekes kis interjú :)
Wetpaint Entertainment: Min megy Klaus át a közeljövőben?
Joseph Morgan: Fogunk látni több réteget, több szempontját a karakterének. Itt ugrik be a szerelem.
Mit kell tudnunk a nőről?
Nos, hogy mit kell tudnunk róla? Semmit. Csak annyit mondhatok el, hogy Klaus nagyon beleszeret valakibe, és az nem biztos, hogy nem kapja meg a maga módján. És ez a személy egy új kihívást jelent a számára, amely tovább löki őt a jövőben, egyedül ez teszi őt még határozottabbá. 
Ez egy nagy dolog nekem, mint színésznek, mert egy olyan oldalát fogom játszani, amelyet még nem láthattunk ezelőtt, egy lágyabb oldalát, egy olyan oldalát, amely átcsábít másokat, próbál flörtölni, próbálja meggyőzni ezt a személyt, hogy ő nem csak gyilkol ezer éve. Ő nem rendelkezik nagy ismeretséggel a kúltúra iránt, a művészet iránt, a zene iránt, és mindezek a dolgok iránt.
Mi van ezzel a nővel, aki fellebbez Klausnak?
Nos, a tény az, hogy ő nem csak azt mondja, hogy 'Igen. A tiéd vagyok. Veled megyek.' Tehát nem fogadja el őt azonnal. Van valami róla. Azt hiszem ez úgy kezdődik, mint egy rajongás, de úgy érzem, hogy ez annál mélyebb lesz.
Úgy érzi, hogy Klaus az a fajta fickó, aki már volt szerelmes ezelőtt?
A legelső epizódomban, megtettem, azt mondtam Elijah-nak, hogy 'A szerelem a vámpír legnagyobb gyengéje.' Azt mondom, hogy 'Mi nem érzünk, és mi nem szeretünk.' És ő azt mondja 'Megtettük egyszer,' és én azt mondom 'Ez túl sok évszázaddal ezelőtt volt.' Annál a pontnál azt gondoltam, hogy ő már volt szerelmes. Valami történt. Többet fogunk tudni arról, amikor ő ezelőtt szerelmes volt, és ami a történet mögött volt, amit ez jelentett, egyfajta gyanusítás volt az első epizódban. Bizonyos mértékig, ő az a fajta, aki kitölti a réseket a háttér történetével, de próbálok nem túl sok egyértelmű döntést meghozni, mert aztán ki fognak húzni valamit a kalapból, és úgy leszek, mint 'ó, Istenem, teljesen megváltozott az, amit róla gondoltam.' 
Ez volt a sorozat legjobban várt karaktere. Éreztél bármilyen nyomást?
Én úgy tudtam, hogy egy öreg vámpír leszek a Vámpírnaplókban.  És azt hiszem, ha tudtam volna ezt, talán nem kaptam volna meg, mert óriási nyomást éreztem volna. Emlékszem, miután meghallgattak, és tudtam, hogy lelkesek voltak, megnéztem a karaktert, hogy lássam ő volt a könyvben vagy sem, ha volt valami, amit kaphattam, hogy megismerem Julie Plecet és Kevin Williamsont, akik a sorozatot készítették. És megtaláltam ezeket oldalról oldalra, hogy kinek kellene játszania Klaust, és 'Azt hiszem Adam Brody tökéletes lenne', és mindenesetre úgy voltam, hogy 'Ó, Istenem. Ó, Istenem. Ez egy nagy dolog.' 
És miután beválogattak?
Adtak 5 epizódot, mint vendégnek, és azt mondták, hogy esely van rá, hogy rendszereződjön. Szóval tudtam, hogy tulajdonképpen ez egy kód, miszerint 'Ha elrontod ezt a négy epizódot, akkor nem jösz vissza.' Az első jelenetem amit felvettek, a 19.-ik epizód utolsó jelenete volt, ahol kiléptem egy nagy bőr törzsből, azt mondtam 'Így már sokkal jobb.' És ők megmondták 'Rendben. Jó volt. Megcsinálhatjuk újra, és most talán megmondhatjuk, hogy mi volt a forgatkönyvben?' A legrosszabb dolog, ami megtörténhetett, meg is történt, tehát most én vagyok az akadály.
Mit fogunk látni, mármint Stefan és Klaus között az évad hátralévő részében?
Biztosan látni fogjuk, hogy milyen messzire képesek elmenni mindketten, és nem hiszem, hogy ő egy munkakerülő. Ő nem az a fajta, aki visszavonul, és aki próbálja elfogadni mások feltételeit. Szóval több akciót fogunk látni. Felvettünk egy jelenetet néhány nappal ezelőtt, ami igencsak akciódús volt. És úgy érzem, hogy szükségünk volt erre, mert ott volt mindez a veszély. Fogjuk látni őt, amint egy az egyben fenyeget valakit. Forgattunk egy jelenetet, amely tényleg kétségen kívül hagy, hogy ez a fickó hozza a javakat, amikor szüksége van rá. Tehát ez annyira felizgat engem.
Érzed úgy, hogy van egy szavatossági ideje a karakterednek? Gondolok azokra az emberekre, akik meg akarnak ölni.
 Igen. Azt hiszem. Úgy gondolom, hogy jó a győzelem a gonosz felett, vagy pedig a kisebbik diadala. Ő jó lesz és lógni fog ki a Mystic Grillbe, és el fogják őt feledni Jenna miatt. 'Ó, Jenna? Évekkel ezelőtt volt. Ő most jó.' Nem igazán veszem be. Szóval igen, azt hiszem, hogy lehetséges. 

2012. január 24., kedd

Michael Trevino élvezi a szerelmi jeleneteket

A Vámpírnaplók vérfarkasa elárulta a forgatással és a Candice-szel kapcsolatos tapasztalatait.

A Latina magazin meginterjúvolta a sorozat Tylerét. Rögtön a tárgyra tértek, hiszen már első kérdésük a Tyler–Caroline páros pikánsabb jeleneteivel volt kapcsolatos. Michael nevetve nyilatkozott.

„Ez volt a mi évadkezdésünk. Sok ember szereti a Tyler–Caroline párost, szóval a rendező már az első epizódban bedobta ezt a sztorit. Szerintem remek volt, és nagyszerűen forgattuk le. Én és Candice nagyon közel állunk egymáshoz. Remek barátok vagyunk, de a kémia is lenyűgözően működik köztünk. Csak egymáson ugráltunk és nevettünk. Gyönyörű lány, élvezem a közös jeleneteket” – mesélte a The Vampire Diaries vérfarkasa.

A páros szerelmét azonban sok-sok körülmény veszélyeztetheti. Kíváncsian várjuk, vajon Klaus közbeszólhat-e a kapcsolatukba.
Katerina Graham imádja a 2NE1-t
Kat Graham egy interjú során nyilvánította ki, hogy szereti a 2NE1 nevű lánybandát.


A Vámpírnaplók Bonnie-ja nemrég adott interjút a STAR magazinnak, amiben megemlítette a 2NE1 lánybanda nevét is. A riporter megkérdezte az énekesnőként is sikert arató Grahamtől, hogy melyik együttest hallgatná, ha egy fantasztikus estét szeretne magának.


„Van egy koreai csapat, a 2NE1, nagyon szeretem őket. Az időm nagy részében tőlűk szoktam hallgatni valamit” – hangzott a felelet.

Nem ez az első alkalom, hogy Kat megemlíti a lánybanda nevét, hiszen már Twitter-fiókján is csiripelt róluk, sőt, tavaly Nina Dobrev is azt állította, hogy kedveli a lányokat.

A 2NE1 tagjainak pedig mostanában igen jól megy a szekér, hiszen díjat nyertek Amerikában, újabb jelöléseket kaptak, és a Times Square-en is felléptek pár számukkal. Sok koreai nagyon büszke lehet a lányokra, hogy külföldön is elismerik a tehetségüket.
Torrey DeVitto is a rosszfiúkat szereti
A Vámpírnaplók legújabb karakterét megformáló Torrey DeVitto szerint Stefannak nagyon jól áll a rosszfiús szerep.


Paul Wesley párja, Torrey DeVitto szintén szerepet kapott a népszerű sorozatban, és a színésznő nagyon örül, hogy férje melett dolgozhat. Az Entertainment Weekly interjúja során elárulta: sokkal jobban szereti Stefan sötétebb oldalát.


„Paul egy nagyszerű színész, és ezt nem azért mondom, mert elfogult lennék. Szerintem igazán csak most derült ki, hogy mire képes. Nagyon izgalmas nézni, ahogy a karaktere egy teljesen más oldalát mutatja meg. Elég vicces, mert a barátnőim és én is ezt az énjét kedveljük jobban, ő meg mindig azt mondja: »Betegek vagytok! A régi Stefan sokkal vonzóbb«” – mondta Torrey, majd hozzátette - „Örök rejtély miért mindenki a rosszfiúkat szereti. Szerintem ez azért van, mert a lányok általában élvezik a veszélyt, és ez valamilyen szinte vonzza is őket.”


Bár Stefan és saját karakterének még nem volt közös jelenete, ellentétben Ian Somerhalder által megformált Damon Salvatoréval, Torrey azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a Meredith és Damon-jelenetet a csütörtöki epizódban.


„Mindkét karakter egy nagyon erős szemilyéség. Ez egyfajta ellenségeskedéshez is vezethet. Meredith nem dől be Damonnak, nem hiszi, hogy csupán Alaric miatt kereste fel. Rögtön rájönne, hogy Damon szeret szórakozni az emberekkel, és Meredith nem az a fajta, aki hagyja ezt neki.”


Az is szóba került, hogy Torrey melyik vámpírfivért találja vonzóbbnak, de a válasz elég egyértelmű volt: „Természetesen ez nem kérdés, bár Ian nagyon jól megformálja a humoros, veszélyes vámpírt, mitagadás, igen nehéz ellenálni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek” – mesélte nevetve a színésznő.


Elmondása szerint saját karaktere inkább Alaric iránt táplál gyengéd érzelmeket. De hogy egy újabb szerelmi szál veszi-e kezdetét, az kiderül a sorozat következő epizódjában.
XX
Seventeen Magazinnak  van egy interjúja Ninával, amiben megtudjuk, hogy hogyan ünnepelte meg a születésnapját, és hogy mi várható a TVD-ben a közeljövőben:
17: Tudnál mondani nekünk valamit az epizódokról?
Nina: Egy 'labda' közeleg Mystic Fallsba, és az összes főbb szereplők meg vannak hívva. Ne tudják, hogy mit várhatnak, mert nagyon sok a feszültség, és ez a party olyan lesz, mint egy időzített bomba. Mindenki arra vár, hogy kimenjen. Van dráma be- és kikapcsolva a táncparketten —  néhány karakter csatlakozik vagy a jóra, vagy a rosszra. És az utolsó dolog, amit mondhatok az az, hogy van néhány dolog, amit már kimondtak, és nem tudják visszaszívni. Óriási meglepetésként éri majd a közönséget!

Nina Dobrev kábítószerfüggővé válna

A népszerű színésznő mindenkinek belopta magát a szívébe. Lehet pont ezért nem hiszik el róla, hogy tökéletesen meg tudna formálni egy lezüllött drogfüggőt.
Nina Dobrev a The Vampire Diaries sorozatnak köszönheti a hírnevét, de a színésznő már kacsingat a filmvászon felé is. Ősszel érkezik a The Perks of Being a Wallflower című alkotás, amelyben Emma Watson és Logan Lerman mellett kapott lehetőséget a bizonyításra. Ugyan a népszerű sikersorozatban is kettős karaktert kell megformálnia, ő mégis bízik abban, hogy ennél komplexebb szerepek is várnak még rá a jövőben, és saját bevallása szerint szívesen alakítana egy kemény drogos csajt is.

„Különböző személyiségek bőrébe akarok bújni. Punk akarok lenni, vagy egy kedves lány, de akár kábítószerfüggőt is szívesen alakítanék. Annyi dolog van, ami felfedezésre vár bennem. Sokszor azt gondolják, hogy kicsit sivár vagyok, vagy nem tudok elég ideges lenni egy-egy karakter megformálásához. Ez hatalmas csalódást okoz nekem. Egy üres vászon vagyok, és azt kívánom bár több nyitott gondolkodású ember lenne” - mondta el őszintén a színésznő a Nylon magazinnak.
Ian Somerhalder kedvese, akit segítőkészsége miatt is csodálnak rajongói úgy tűnik nem elégszik meg a szende szerelmes lány, és a gonosz, ámde annál szexisebb vámpír megformálásával. Azért reméljük, hogy a sorozatban még sokáig csodálhatjuk két jóképű vámpír között őrlődve. Február 2-án kiderül hogyan folytatódik a széria.
Szavazz Delenára!
Most, hogy így nézelődtem a neten, ráakadtam egy szavazásra, melyen több sorozat párosai versenyeznek. Szavazzunk a Delena párosra, és legyen a TVD a nyerő:)  SZAVAZZ
3x13-Bringing out The Dead stillek


NYLON MAGAZIN FOTÓSOROZAT

Már hoztunk a Nylon Magazinból scaneket,amiben Nina szerepel.Most itt az újság számára készített fotósorozat is.








E!Online interjú Candide accolával

Az E!Online elcsípte Candice Accola-t pár szó erejéig. Beszélt a Klaroline párosról és a Disturbing Behavior című részről is, ami február 2-án kerül a képernyőkre.

“Annyira izgatott vagyok,van egy epizód, amiben lesz egy bál. Mindenki szépen fel fog öltözni” -mondja. “Báli táncleckéket vettünk emiatt. Igazán mókás volt. Izgatott vagyok, hogy lássák az emberek azt a részt, mivel sokkal több ok van a mögött, hogy így felöltöztünk. De nem akarom megmondani az okokat.”

A “Klaroline” fanok örülni fognak, hogy Caroline viseli azt a karkötőt, amit Klaustól kapott a 18. születésnapjára. Lehet, hogy Caroline titkos érzéseket táplál a hibrid iránt? Ha ez nem volna elég, az epizód leírása elárulja, hogy Caroline Klaus egy olyan oldalát fedezi fel, amiről senki nem tudott.
Joseph Morgan interjú


Muszáj beszélnünk Klaus szerelmi érdeklődéséről. Mit tudsz nekünk mondani róla?
Valakin megakadt a szeme. Ez nem lesz könnyű számára. Meg kell teremtenie az útját és ez nem lesz olyan könnyű. Ezt a nőt nehéz megkapni és ez nehéz lesz Klaus számára. 1000 év után most akadt valaki, aki iránt érdeklődik és lehet, hogy egy új fejezet lesz az életében. Szóval most lesz egy új kihívása és egy része azt érzi, hogy válogatós. Már 1000 élsz és annyi mindenen mentél keresztül, annyi minden történt, szóval most egy új kihívást szeretne és ez ösztönzi. Szóval nagyon élveztem az utolsó pár epizódot, ahol különböző oldalait láthattuk: láthattuk az emberségét, az érzelmeit és láthattuk valakivel, akinek udvarol.





Nemsokára láthatjuk a testvéreit, Kolt és Finnt. Klaus és köztük dinamikus a kapcsolat?
Az írók sajátos személyekké tették őket. Nem két rossz fiú, hanem ugyanolyanok. Persze ettől függetlenül a személyiségük különböző, Elijah és Klaus is különbözőek. Azt sem mondhatjuk, hogy Kol egy kicsit olyan, mint Damon vagy olyan, mint valaki. Mert nem. Meg van a saját személyiségük, kapcsolataik. Érdekes lesz látni őket.

Az, hogy ők is be lesznek mutatva az jó vagy rossz Klaus számára?

Tisztázzuk: Ő törődik a családjával, hisz törődik a koporsókkal. Bár ő karózta le őket. Jó pár évig úgy éltek, hogy azt hitték, hogy az apjuk ölte meg az anyjukat. De ugyebár kiderült, hogy Klaus tette. Szóval ez eléggé rossz hír lesz számukra, amikor kijutnak a koporsókból. Lesz mit megmagyaráznia.

Stefan kemény ellenfél a koporsóbizniszben és Klausnak eddig nem sok szerencséje volt. Mi lesz most?

Ez egy háború, nem egy csata és Klausnak vannak jó stratégiái. Ha volt valami, amit Klaus megtanult 1000 év alatt az a türelem. Lesznek megtett lépése, amikre nem számít, de jól kezeli ezeket és ki fog rá találni egy jó stratégiát arra, hogy hogyan győzedelmeskedjen. Az, hogy mi van a negyedik koporsóban nagyon izgalmas dolog.

Mondhatjuk, hogy Bonnie egy csapatban van Stefannal. Ez miatt lesz konfliktusa Klausszal?

Abszolút. Ha nem vele vagy, akkor ellene, nem igaz? Ezzel ő is tűzvonalba került – akárcsak az anyja.

Az utolsó nagy ütközet a gimiben történt, ami eléggé csúnya volt. Számíthatunk még egy ilyen nagy összecsapásra?

Van rá esély, igen. Vicces, mert szeretem Kat Grahamt. Jól kijövünk és a sorozatban alig van közünk egymáshoz. Tehát ha arra kerül a sor, akkor egy kicsit többet szeretnénk. De igen, látni fogjátok ezt a két karaktert újra a képernyőkön.

Beszéljünk egy kicsit a Tylerrel való kapcsolatról.

Ez egy olyan kapcsolat, amitől egyre többet és többet akar, Klaus kényelmetlen helyzetbe hozza ezzel. Ha szeretné, hogy Tyler valamilyen számára kényelmetlen dolgot tegyen, akkor legközelebb még rosszabbat akar vele megcsináltatni. Egy erős kötelék van köztük, ami ellen Tyler ugyan küzd.

Julie Twitter chat beszélgetése egy rajongóval
A Vámpírnaplók vezető producere Julie Plec a twiteren chatelt a rajongókkal.Válaszolt néhány nagyon érdekes kérdésre,és főleg azért érdemes elolvasni,mert ezúttal nem szerkesztők tették fel a kérdéseket,hanem a TVD hü rajongói.

Rajongó:Mi lesz Elenával?A boldog énjével?Bocsi,csak szerintem lehet hogy figyelmen kívül lesz hagyva.
Julie:Elena 18 éves.Egyszer tudja hogy mit akar,máskor nem.Tudtad hogy mit
akartál amikor 18.voltál?
akartál amikor 18.voltál?
Rajongó:Szeretném tudni hogy mi fog történni Mattel.Most hogy Tyler és Jeremy
nem lesznek képen,kap majd a történetben több szerepet?

Julie:Talán egy kicsit.
Rajongó:Delena vagy Stelena inkább?
Julie:Elég egyértelmüen elmondtam hogy team Salvatore vagyok.Azt szeretném
ha mindketten boldogok lennének,de néha ez nem lehetséges.
ha mindketten boldogok lennének,de néha ez nem lehetséges.
Rajongó:Az egyetlen ami nem tetszik nekem az Stefan. Biztos vagyok benne hogy nem
volt semmi joga ahhoz hogy haragudjon,miután a 3x11 -ben majdnem megölte Elenát.

Julie:Ő nem volt dühös,inkább összetört.Felismerte hogy valójában mi történt.
Szomorú volt.
Szomorú volt.
Rajongó:A 3x04 epizódban láthattuk hogy mit csinált Stefan,mielőtt visszatért
Mystic Fallsba.Láthatjuk majd valamikor hogy mit csinált Damon az elmúlt
150 évben?

Julie:Igen,látjuk majd!
Rajongó:Ha ez nem spoiler,megmondanád nekünk hogy milyen kapcsolat van Meredith
és Logan Fell között?

Julie:Unokatestvérek.
Rajongó:Remélem hogy ti is azt akarjátok hogy Klaus boldog legyen.
Julie:Azt szeretném ha maga Klaus akarna boldog lenni.
Rajongó:Értem hogy Elena megérdemli hogy boldog legyen,de nem lehetne egyszer
az hogy mit érdemelnek meg a Salvatore testvérek?

Julie:Szerintem most éppen az van.Most éppen mind a ketten benne
látják a boldogságot.
látják a boldogságot. 
Rajongó:Mi a legjobb szerinted Elijah-ban?
Julie:Minden.
Rajongó:Az utolsó epizód óta kicsit elvesztettem a reményt Elena és Damonnal
kapcsolatban,mert látható volt hogy Elena még mindig tagadja.
Láthatjuk hamarosan előbbre lépni őt?

Julie:Soha ne vesztjétek el a reményt.
Rajongó:Szomorú hogy Stefan első reakciója azt volt,hogy Damon nemérdemli meg
Elenát.Damon azért mást mondott róla.

Julie:Lehet hogy nem fogsz egyet érteni,de Stefan a szavaival nem vádolta
Damont,inkább az Elena iránti csodálatát jelezte.
Damont,inkább az Elena iránti csodálatát jelezte.
Rajongó: Ki az a szexi vámpírnő Damon ágyában?{mintha tervbe lenne hogy megmondod XD
Julie:Ha.Azt nem mondom el.
Rajongó: Látunk majd valaha testvéri szeretetet Damon és Stefan között lányok nélkül?
Julie:Remélem.
Rajongó: Elena gondol majd a fősulira,most hogy az éretségi évben van?
Julie:Igen,de inkább a következő évadban.
Rajongó: Eddig melyik epizód a kedvenced?
Julie:The Reckoning.
Rajongó: Végre láthatjuk Stefant póló nélkül,köszönöm nektek.
Julie:Igen.Február 2-án,a 3x13 epizódban.
Rajongó: Mit gondolsz,kinek hiányzik jobban az emberség?Damonnak vagy Stefannak?
Julie:Hmm. Jó kérdés. Ma este azt mondom hogy Damonnak.
Rajongó: A Stelena rajongók örülhetnek ebben az évadban még valaminek?
Julie:Igen,nem és talán.{Bocs,egy kicsit provokatív vagyok}
Rajongó: Stefant mindig könnyedén kezelted.Talán azért nem szeretik őt az emberek.
Még a sem segít neki hogy minden interjúban dicséred.

Julie:Nem dícsérem folyton Stefant.Én Pault dícsérem Stefanként.Ez különbség.
Kewin Williamson interjú


Hogyan működnek a folyamatok? Miért pont most, a 10. részben csókolózott Elena és Damon?
"Ebben a sorozatban az a jó, hogy mindenki szeret mindenkit. Nem számít, hogy mennyire utálják egymást, akkor is szeret mindenki mindenkit. És ez jó, ugyanis így a szálak egyszer majd eggyé válnak. Most a harmadik évadnál tartunk. A rajongóinknak köszönhetjük, hogy itt tartunk. Ők tartják a sorozatot életben. Szóval néha figyelembe kell vennünk, hogy ők mit szeretnének. De eközben a karakterekhez is hűnek kell maradnunk. Szóval nem lehet az, hogy egyszer csak kitaláljuk, hogy Elena csak úgy tegyen meg valamit, például feküdjön be valakinek az ágyába. Ezeknek egy hosszú folyamata van. A második epizódban találkozott Elena Damonnel, amikor Damon besétált a Salvatore házba. Damon még a kezét is megcsókolta, itt kezdődött el minden. Két és fél év kellett ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy ‘Igen, most már csókolózhatnak."

Mi a helyzet a Stefan vonallal? Mennyire messzire viszitek el? Akár annyira is, hogy ne legyen helyrehozható?
"Ez nehéz kérdés, hisz Stefan a fő karakterek egyike. Annyira jó szíve van. És most szörnyű fordulatot vett és ezen a ponton már nem számít, hogy mit tesz, soha nem fog tudni magának megbocsájtani. Szóval ha saját magának nem fog tudni megbocsájtani, akkor hogyan várhatja el attól a nőtől, aki szereti őt? Soha nem lesz képes szerelembe esni. Ez egy út. Szomorú nézni azt, hogy milyen helyzetben van. Ő egy igazi tragédia hős a legjobb értelemben, még annál is jobb, mint Damon valaha volt. Ez egy jó vonal, és kihasználjuk ezt az egész tragédiás dolgot, reméljük a nézők szeretik ezt és továbbra is szeretik őt, még ha néha szörnyű utakra téved. Remélem a közönség szeretni fogja és még akkor is majd, amikor visszanyeri régi énét. Damont is szeretjük és Damon is szinte minden héten kinyír valakit. Tudtuk, hogy ha Damon megöli Lexit, akkor a közönség ellene lesz majd."

Van bármi, amiért izgatott vagy?
"Nagyon izgatott vagyok a Klaus-Stefan-Damon háromszög miatt, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. Illetve még itt van az Elsők családja is, akikről egyre több információt tudunk meg és egyre több Elsővel fogunk megismerkedni. Az évad második felében pedig Alaric nagyon vicces lesz. Most már készen áll, hogy belevesse magát a dolgokba. Nagyon jó története lesz, alig várom már, izgatott vagyok miatta."

Mi volt a legszomorúbb dolog, amit meg kellett tenned?
"Nem szerettem volna megölni Jennát. Még mindig hiányzik. És Anna is, de őt egy kicsit vissza is hoztuk nemrég. De Anna talán az egyik legnehezebb döntés volt, mert minden nap mikor felmentem Twitterre láttam, hogy mennyien szeretik őt. Az egyik részem azt mondta, “Öljük meg! A rajongók izgatottak lesznek miatta, még ha nem is jó irányban. Balhé lesz belőle.” Utálok ilyet tenni. Julie és én majd megint leülünk megbeszélni a dolgokat és ha ő sír vagy én, akkor tudjuk, hogy valami szomorút tervezünk."

2012. január 22., vasárnap

Katerina Graham az "Underworld Awakening" film premierjén

Kat Graham részt vett az Underworld Awakening film premierjén.Pár képet és videót is hoztam róla.