TVD könyvek


Az írónőről:
L. J. (Lisa Jane vagy Ljane) SMITH amerikai írónő, jelenleg California-ban él. Könyveit leginkább a fiatal-felnőtt korosztálynak írja. Stílusát kombinálja a horrorral, sci-fi-vel, fantasy-val és KÖNYVEIRE JELLEMZŐ a szokatlanul gyönyörű karakterek, emberek és természetfölöttiek, fiatalok és annak látszóak. Történeteiben mindig szerepe tkap a sötétség/fény, jó/rossz konfliktusa, miközben egy központi téma körül forognak az események. kétértelmű karakterek, hősnő elcsábítása a sötétségbe, egy élet vége majd újászületés, hőssé válás jellemzi..A sötétség és fény harca megfigyelhető a Night World sorozatában és a romantikából sincs hiánya.1998 UTÁN egy 10 éves szünet érkezett el az életében, de visszatért új honlappal és új novellákkal továbbá annak a hírnek a bejelentésével hgoy az abbamaradt könyveit befejezi. A Vampire Diaries-t újra kiadták miközben 2007-ben elkezdte írni a The Secret Circle trilógiát.Továbbá a The Vampire Diaries-nak új trilógiát írt melynek első kötete The Return: Nightfall melyet 2009 február 10-én jelentettek meg a boltokban.természetesen a romantikával. 

Vámpírnaplók eddig megjelent részei:

Vámpírnaplók 1. Ébredés   

 Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 209

Ismertető:
HALÁLOS SZERELMI HÁROMSZÖG
Elena: az üdvöske. A királylány, aki minden fiút megkaphat, akit akar.
Stefan: komoly és rejtélyes. Szemlátomást az egyedüli, aki ellen tud állni Elenának, még ha próbálja is védelmezni saját múltjának kísértő retteneteitől.
Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen, aki elárulta. Elszántan próbálja megszerezni Elenát, és gyilkolni is hajlandó érte.
Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.
Pillants bele a Vámpírnaplókba és merülj el elborzasztó titkaikban!
Ébredés majd Küzdelem! És űz a szenvedély...

Vámpírnaplók 2. Küzdelem  

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 190

Ismertető:
KÉT VÁMPÍRFIVÉR KÖZT ŐRLŐDVE
Damon: elhatározta, hogy megszerzi Elenát. Saját testvére életére tör, hogy az övé legyen a lány.
Stefan: elkeseredetten vágyik a hatalomra, hogy elpusztítsa Damont és megvédje Elenát. Kénytelen engedni vérszomjának.
Elena: a lány, aki bárkit választhatna, egy szerelmi háromszög kellős közepén találja magát... és megtörténhet a tragédia!
Kövesd a Vámpírnaplók titkát, ne maradj le az egyre drámaibb fordulatokról.
Küzdelem után árad a Harag. Mivé fajul a szerelem? Mivé fajul a gyűlölet?

Vámpírnaplók 3. Tombolás

Oldalak száma: 200

Ismertető:
A TÉVÉBEN IS BOMBASIKER!
Elena: átváltozott, az iskola üdvöskéje azzá vált, amitől egykor rettegett, és amire egyben vágyott is.
Stefan: pokoli kínokat élt át Elena elvesztése miatt, és elhatározta, hogy egyszer s mindenkorra leszámol a bátyjával, Damonnel - kerüljön bármibe. De lassan kezd ráébredni, hogy talán nem a testvére az egyetlen és a legfőbb ellensége.
Damon: végre megkaparintotta Elenát. De megkeseríti-e a győzelmét az öccse iránt táplált bosszúszomj? Vagy sikerül szövetséget kötniük egy utolsó, nagy csata erejéig?
Mindez kiderül a Vámpírnaplók harmadik köteteből, ami a két vámpírtestvérről és a közöttük Őrlődő lányról szól.
Tombolást sötét szövetség követ. És még nincs vége...

Vámpírnaplók 4. Sötét szövetség

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 223

Ismertető:
A TÉVÉBEN IS BOMBASIKER!
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedik részéből, ami nem kevésbé izgalmas és fordulatos az előző köteteknél.
Kövesd a Vámpírnaplók titkát, ne maradj le a legdrámaibb fordulatokról!
Még a Halál sem választhatta el őket egymástól. Az utolsó összecsapás... Az utolsó halálos csók...


Vámpírnaplók 5. A visszatérés: Leszáll az éj

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 479

Ismertető:
Hogy megmentse a két vámpírfivért, akik szeretik őt, Elena Gilbert feláldozta az életét.
Miután a természetfeletti erők feltámasztották Elenát halottaiból, a jóképű, gondterhelt Stefan másra sem vágyik, mint hogy biztonságban tarthassa őt. De amikor elcsalják Fell's Churchből, a vonzó, nagyhatalmú Damon kihasználja a lehetőséget arra, hogy meghódítsa Elenát, nem is tudva, milyen veszedelem fenyegeti mindkettejüket. Egy gonosz lény szállta meg a várost, és egyre erősebbé válik. Képes a kedve szerint irányítani Damont, ugyanakkor Elena és a lány új képességei is vonzzák. De nem csak Elena ereje kell neki: a lány halálára szomjazik.
Elena története folytatódik.

Vámpírnaplók 6. A visszatérés: Árnyéklelkek        

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval


Oldalak száma: 487

Ismertető:
A TÉVÉBEN IS BOMBASIKER!
Stefant, a vámpírt fogságba ejtette és egy nem evilági börtönbe zárta két rókadémon, akik ezzel egy időben Fell's Church városát is feldúlják. Elena meg akarja találni őt, és ezért az életét Stefan bátyjának a kezébe adja. Damonéba, a jóképű, de halálosan veszélyes vámpíréba, aki Elenát akarja testestül-lelkestül. Elena mindenáron meg akarja menteni a szerelmét, de minden egyes nap során csak egyre jobban vonzza Damon, akivel folyvást nő köztük a feszültség, és Elenának egy rettenetesen nehéz döntést kell meghoznia: melyik testvért akarja ő igazából? Mindeközben Bonnnie és Meredith a várost a hatalmába kerítő gonoszt próbálják kiismerni. A kutatások során komoly felfedezésekre jutnak, és nemsokára ők is csatlakoznak Elena eddigi legveszedelmesebb kalandjához. Otthonuktól távol, egy idegen, bíborvörös, démonok lakta világban kell helytállniuk és az ellenségükkel szövetkezve megmenteniük a barátjukat.
Sötét csáberők! Merre vezet a szív?
Vámpírnaplók 7. Visszatérés: Éjfél

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 466

Ismertető:
A TÉVÉBEN IS BOMBASIKER!
Démonok foglalják el Fell's Church városát, és szállják meg szinte az összes lakosát. Az emberré változott Damon bármit megtenne, hogy visszaváltozhasson vámpír-önmagává, de ehhez vissza kell térnie a Sötét Dimenzióba, ahova egy véletlen baleset folytán Bonnie is vele tart. Mindeközben Elenát nem csak a két fivér iránt érzett vonzalma szaggatja ketté, hanem azt is nehezen tudja eldönteni, hogy szeretett városát védelmezze, vagy Bonnie és Damon után menjen, hogy visszahozza őket. Amikor az utóbbi mellett dönt, szó szerint meg kell járnia a poklot és a mennyeket is a kiszabadításuk végett.
A kötet végére kiderül, hogy ki áll a gonosz rókadémon-ikrek mögött, megmenekülhet-e Fell's Church városa, milyen sötét titkot rejteget Meredith családja, és melyik fivért választja Elena a küldetésük után, ahova négyen indulnak, de ahonnan csak hárman térnek vissza.
 

Vámpírnaplók 8. A vadászok: Fantom

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 334

Ismertető:
Kísért a múlt...
Elena Gilbert és barátai megmentették Fell's Churchöt az elpusztítására törekvő gonosz szellemektől, a város felszabadítása azonban nagy árat követelt: Damon Salvatore életét. Damon halála mindent megváltoztat. Szintén vámpír öccsével, Stefannal sokáig ádáz küzdelmet folytattak Elena szerelméért. Most, hogy Damon halott, Stefan és Elena végre egymáséi lehetnek. Akkor viszont Elena miért álmodik egyre csak Damonról? Miközben a lány Damon iránti érzelmei egyre mélyülnek, Fell's Churchben újabb sötét erő ébred. Elena megjárta már a poklok poklát, de ehhez a démonhoz foghatóval eddig sosem szembesült. A gonosz egyetlen célja, hogy megölje Elenát - és szeretteit, mind egy szálig.
Keresd a Vámpírnaplók többi részét!

Vámpírnaplók 9. A vadászok: Holdének

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 327

Ismertető:
A gonosz sosem pusztul el...
Miután megmenekültek a Sötét Dimenzió borzalmaitól, Elena és barátai alig várják, hogy megkezdhessék tanulmányaikat a Dalcrest Egyetem gyönyörű, borostyánnal futtatott falai közt, ahol annak idején a lány szülei megismerték egymást. Elena élete Stefannal szebb, mint valaha, s tudja, hogy legjobb barátaival, Bonnie-val, Meredithszel és Matt-tel az oldalán biztosan ez lesz az eddigi legjobb évük. Damon pedig úgy tűnik, tényleg megváltozott, végre jól kijön mindenkivel. Azonban Elena hiába költözik el Fells Churchből, a sötét múltat nem hagyhatja maga mögött. Miután több diák is eltűnik az egyetemről, hirtelen minden új ismerős potenciális ellenséggé válik. Hamar elterjed a pánik, és a barátok küszködve igyekeznek megvédeni egymást. Aztán Elena leleplez egy régóta őrzött titkot, amely végtelenül megrendíti, és rádöbben, hogy a tragédia talán elkerülhetetlen. Képes lesz elmenekülni a sorsa elől? És ha kudarc fenyegeti, vajon Stefan vagy Damon lesz a támasza?
Keresd a Vámpírnaplók többi részét!

Vámpírnaplók 10. A Vadászok: A végzet hatalma

Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma: 327

Ismertető:
Végzetük a veszély…
Elena számtalan megpróbáltatással nézett már szembe: elmenekült a Sötét Dimenzióból, legyőzött egy fantomot, megtudta, hogy Őr. De ahhoz semmi sem fogható, hogy választania kell élete két szerelme, Stefan és Damon Salvatore között. Elena és Stefan ismét egymásra találtak, a kikosarazott és megbántott Damon pedig komor és kiszámíthatatlan lett.
Elena most azon vívódik, Damon lelkét mentse meg vagy Stefanhoz maradjon hű.
Ám mielőtt Elena eldönthetné, kihez húzza a szíve, a Dalcrest Egyetem kampuszát vámpírok özönlik el, elszántan mesterkedve gonosz ősük, Klaus feltámasztásán, aki bármit megtesz, hogy végezzen Elenával… és mindenkivel, aki közel áll a lányhoz. Miközben Elena egyre többet tud meg a végzetéről a földet a gonosztól megvédő Őrként, rádöbben, hogy mielőtt legyőzhetné Klaust, fel kell áldoznia egy szerettét. El kell döntenie, mennyiről – és kiről – hajlandó lemondani, mielőtt még késő lenne…

Vámpírnaplók 11. A megváltás: A láthatatlan

Várható megjelenés: ? 

 Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma:

Ismertető:


Vámpírnaplók 12. A megváltás: A ki nem mondott

Várható megjelenés: ? 

 Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma:

Ismertető:Vámpírnaplók 13. A megváltás: A leleplezett

Várható megjelenés: ? 

 Letöltés | Megrendelem vékony/vastag borítóval

Oldalak száma:

Ismertető: