2014. március 1., szombat

BTS kép Davina-ról


Danielle Campbell-ClevverTV-ben

Danielle Campbell/Davina Claire/ a ClevverTv-ben volt, ahol kapott pár fényképet és megcsináltam a szerinte ideális párosokat/szerelmi háromszögeket.
-Rebekah Mikaelson/Claire Holt/ és Marcel Gerard/Charles Michael Davis/
-Klaus Mikaelson/Joseph Morgan/ és Hayley Marshall/ és Elijah Mikaelson/Daniel Gillies/
-Davina Claire/Danielle Campbell/ és Tyler Lockwood/Michael Trevino/
-Elena Gilbert vagy Katherine Pierce/Nina Dobrev/ és Damon Salvatore/Ian Somerhalder/ és Camille O'Connell/Leah Pipes/

TO 1×01-Always and Forever

Joseph Morgan/Klaus Mikaelson/ ezt a képet osztotta meg twitteren az 1×01 forgatása közbe:

TO-1×15-Le Grand Guignol - webclip + TVD-5×16-While You Were Sleeping - Promotional Photos

TO-1×15-Le Grand Guignol - webclip: link

2014. február 28., péntek

TVD-5×14 No Exit online-letöltés magyar felirat

Magyar felirattal online: indavideo - vidto
Magyar felirat letöltése: zippyshare

TVD-5×14 No Exit zenelista


Leahues – You Belong Here: link
The Company – Poisinos Spider: link
 Imagine Dragons – Radioactive: link
Orseten – Fleur Blanche: link

TVD - 5x15 promo HUNsub

Elkezdtem fordítani az új részt DE nem ígérek semmit! :)

TVD 3. évad szinkron

A Vámpírnaplók 3. évadát elkezdték szinkronizálni február 27-én és április 22-én 23.15 perckor a Cool-on fogják adni.

TO-1×15 Le Grand Guignol Promotional Photos + Hayley Cast Photo

TVD-5×14 No Exit online

Eredeti: Itt
Angol felirattal: Itt

TVD - 5x14 - letöltési linkek



5x14 - No Exit


Eredeti nyelven:

Felirat / angol:
- Data

Felirat / magyar:
- Podnapisi
- Feliratok.info
- Data
- Opensubtitles

Következő rész előzetes: 5x15 - Gone Girl

2014. február 27., csütörtök

TVD - utolsó rész dátum + BTS képek /4/

Így igaz, elérkezett a pillanat, hogy imádott sorozatunknak már az utolsó részének az időpontját halljuk. Ugyanis Május 15-én érkezik az áhított közönséghez ami itthon csak egy nappal tolódik el.
BTS képek /1x14.rész/:

TVD - 5x14 - Canadai promo

Voálá, jó szórakozást! ;) 
Holnap jön az új rész.

The Originals - TVLine spoiler

Meg tudnád mondani, hogy Sophie "halott" halott? Vagy van esély rá, hogy a Deveraux boszorkányok kapjanak némi igazságot? - Marko!
Ausiello: Nos, Marko, tudok szolgálni neked rossz hírrel és jó hírrel is. Igazából, csak rossz hírrel.
Sophie határozottam halott, mint ahogy az előző  részben a felavatási ünnepségén kiderült, ami tartalmazott egy rendkívüli, ám hívatlan vendéget. Az az igazság, hogy néhányan kiszolgálásra kerülnek a héten - de egyikük sem tagja a Deveraus klánnak.                                                                                
                                                                               

The Originals- utolsó rész + 1x17 epizódismertető

A CW kiadta a hivatalos utolsó rész dátumát ami nem más, mint: Május 13. 
Természetesen itthon másnap lesz.

1x17 - Moon Over Bourbon Street - 
TERMÉSZETELLENES SZÖVETSÉGEK - Miután Klaus-t azzal vádolják, hogy nem csinál semmit mialatt a Negyed összeomlik, Elijah lépéseket tesz, hogy a dolgok az ő keze ügyébe tartozzon. Elijah kap egy érdekes ajánlatot a támogató Francesca-tól, a gyönyörű nőtől aki egy hatalmas New Orleans-i családból származik. Egy kísérletre tesznek szert amiben a háborúban álló várost akarják egyesíteni. A Mikaelson család egy extravagáns party-t hoz össze, ahol Klaus egy csábító ajánlatot kínál Jackson számára. Elijah és Hayley megosztanak egymással egy táncot, és nem várt, erőszakos harc lesz a vége. Végül Marcel még akkor is egy olyan úton dolgozik ami a hatalomhoz vezet, és ő továbbra is foglalkozik Cami-val, hogy segítsen a nagybátyja, Kieran tragédiáját feldolgozni.

The Originals - 1x14 - online HUN felirattal

2014. február 26., szerda

Barátság extrákkal?!

Nina és Ian szakítása még tavaly májusban derült ki. Ezalatt a vámpírnaplók színésznőjét rengeteg emberrel hozták már szóba. Ott volt például Paul, akivel Nina együtt töltötte a 2013-as halloween-t és egy fénykép is készült róluk, amin Paul egy arcra puszit kap Nina-tól. A színésznő még aznap megosztotta a képet twitteres oldalán méghozzá ezzel a szöveggel: ,,Ki találjátok kiknek öltöztünk? Mit gondoltok szerintetek csak barátság vagy esetleg több van köztünk?" Aztán ott volt még az egyik barátnőjének bátyja Derek Hough. Az elmúlt hetekben pedig Liam Hemsworthszel hozták ,,össze,, . Most azonban újra szárnyra kaptak a pletykák. Nem Paulal, nem Derekkel és nem is Liammel boronálták össze Ninát. A pletykák azt suggalják, hogy bár Nina és Ian jó barátok ennél mégis csak több van köztük. ,,Mindketten igyekszenek titkolni a dolgot. Még nem biztosak benne, hogy újra össze jönnek hivatalosan is, főleg, mivel jó viszonyban váltak el és nem akarják tönkretenni a jelenlegi barátságukat."-árulta el egy bennfentes a Celebrity Dirty Laundrynek. De ez még semmi! Ismét jönnek a hírek arról, hogy Ninát látni vélték Liammel Atlantában. ,,Nina az ölébe ült és végig egymás szemébe néztek, miközben beszélgettek. Egész idő alatt Liammel beszélgetett"-árulta el egy bizonyos Danielle Blair nevezetű hölgy a People-nek. Vajon lesz kapcsolata a felsoroltak közül valakivel Ninának?? Már nagyon várjuk a végkifejletet. :)


Nina Dobrev és Ian Somerhalder: barátság extrákkal?

Bővebben a TVD visszatéréséről

Ahogy azt már olvashattátok egy nem is olyan régi bejegyzésben a TVD és a TO forgatása is leállt egy rövid időre. De pénteken a TVD ismét visszatér mint azt már ti is tudjátok 2 új színésszel.
Most pedig tekintsünk utána egy kicsit a részleteknek: 
  • Azt már tudjátok, hogy a TVD 6. évada is hivatalossá van téve, de, amit még nem tudtok az az, hogy Paul lehetőséget kapott a 6.évad egy epizódjának megrendezésére.
  • Amit szintén tudtatok már az nem más, minthogy Heather Hemmens és Chris Bochu lesz a két új szereplője a Vámpírnaplóknak. Na most tekintsünk a részletekbe ;) :
  • Heather Hemmensről, aki Maggie-t fogja alakítani már szó esett a TVD 5.évad 9.epizódjában, ugyanis ő Enzo szerelme, aki Dr.Withmore asszisztense volt még 1953-ban.
  • Chrisről is olvashattatok már egy bejegyzést. Hogy miért is fog olyan közel állni Bonniehoz, Carolinehoz és Elenahoz? Könnyű a válasz...Meglepő titkokat fogunk megtudni tőle a boszorkányok és a vándorok közötti harcról és arról is, hogy ez milyen hatással lesz a hasonmásokra.
  • Heather karakterével a 16. részben találkozhatunk majd először, míg Chris karakterére egészen a 19. részig várnunk kell.
  • Candice Accola is elárult egy új és meglepő kis részletet a TVD-ről. Legutóbb az történt, hogy Wes beadta Damonnek azt a szert, amitől a vámpírok csak saját fajtájukból hajlandóak inni, amikor pedig Caroline rájön erre rögtön az idősebbik Salvatore segítségére siet. ,,Caroline arra fogja összpontosítani minden figyelmét, hogy megtudja mire is képes ez a vírus. De nagy dolgokat fogunk megtudni a vándorokkal kapcsolatos történetekről is, így kiderül, hogy ki áll a háttérben és miért."
  • Amire pedig talán a legkíváncsiabbak lehettek az az, hogy PONTOSAN ki/kik is fog/fognak rájönni arra, hogy Elena testében valójában Katherine van és mégis, hogyan jönnek rá erre? Talán Matt,Tyler,Stefan,Caroline vagy Bonnie?? Esetleg közösen?? De mégis, hogyan?? Nos, én már tudom a pontos válaszokat, de ez számotokra legyen meglepetés... :)













TO - 1x14- letöltési linkek


1x14 - Long Way Back from Hell

Eredeti nyelven:
Felirat / angol:
- Data

Felirat / magyar:
- Opnesubtitles
- Podnapisi
- Data
- Feliratok.info

Következő rész előzetes: 1x15 - Le Grand Guignol