2011. november 11., péntek

3x09-Homecoming




ONLINE FELIRATTAL!
3x09-Homecoming


!!!Sajnálatosan értesítelek titeket, hogy a 3x10-es részt csak 2012.január.5.-én fogják leadni az USA-ban, így náunk is csak 6.-án lesz elérhető 
:(!!!


3x10-Witch house promo

Elvették a családját, és most Klaus egyesével bosszút áll mindenkin. Mert csak ez maradt neki... Egyedül van a világban, Egy nagy csapat ellene dolgozik...

Új vendégszereplők!



Torrey DeVitto
Számos vendégszereplő tűnik fel a The Vampire Diaries sorozat harmadik évadában is. A napokban látott napvilágot a hír, miszerint Paul Wesley felesége, Torrey DeVitto is szerepet kapott a nagysikerű vérszívó sorozatban.
Torrey neve a Pretty Little Liars sorozatból ismerős a nézőknek. Ő alakítja a Troian Bellisario által megformált Spencer Hastings nővérét. A színésznő a The Vampire Diaries januárban érkező két epizódjában már biztosan szerepelni fog, és egy különleges doktornőt, Mary-t fogja alakítani, aki segít Alaric  felépülésében.
A Stefant alakító színész és Torrey még 2011 áprilisában házasodtak össze teljes titokban, és a hölgy már többször hangoztatta, hogy nagyon szeretne feltűnni a férje mellett a sikersorozatban. A kívánsága úgy tűnik meghallgatásra talált.




Persia White


A Girlfriends sorozat egykori csillaga Persia White kapta a TVD-ben Abby Benett szerepét,-Bonnie édesanyjáét,aki egykor elhagyta őt.Először és nem utoljára a 3x12 epizódban találkozhatunk vele.Egy szép afroamerikai nő,akinek a szívét egy titok nyomja a múltból,ami miatt elkelett hogy hagyja a lányát.