2013. december 21., szombat

E! Online frissek

Shania: The Vampire Diaries infót azonnal!
Egy új, dögös karakter érkezik majd a Whitmore-ra, a téli szünet után! A fiú el fog tölteni egy kis időt Caroline-nal. A srác nem lesz beleesve a lányba, ugyanis - bár jóképű és szarkasztikus - Luke meleg. A főiskolára jár a húga, s bármit megtenne értene, sőt, fel is áldozná magát, hogy megvédje őt.






Becca: A The Originals a kedvenc újonc sorozatom! Mi vár ránk a szünet után?
Hölgyek éjszakája! Igen, a 10. epizód során a főszerepet a hölgyek kapják (és Rebekah is a visszaemlékezéseivel együtt, ami meg fogja magyarázni a város egyik legnagyobb rejtélyét.) "Szép lesz látni, főleg, hogy a sorozatnak két erős, férfi figurája van, hogy az epizód most a lányokról fog szólni." - árulta el Phoebe Eljött az idő, amolyan 'most már elég' módon. A saját dolgunkat fogjuk csinálni. Főleg, ha ott van neked Davina, a legerősebb boszorkány és Rebekah, az egyik legerősebb vámpír. Itt az idő, hogy ezt elismerjék."
Tonkin. "

Meg van, hogy ki lesz az ifjú Nadia


Nemrégiben a TVD castingolt egy kislányt, hogy eljátssza az ifjú Nadia-t. És megtalálták! Igen a Ashlyn Jade Lopez foglya alakítani az ifjú Nadia-t! :) Hát nem cukik együtt? 

2013. december 20., péntek

Péntek esti frász #2

Bármilyen infót elfogadok, ami a Vámpírnaplókkal kapcsolatos. Esetleg Caroline-ról van valami híretek? - Chery

Ha véletlenül egy új románc után szaglászol, keresve valakit a szerelemben szerencsétlen lánynak, Caroline Dries veled van. "Lesz egy vicces pillanat a 100. epizódban. Mikor kiderül, hogy Stefan és Katherine együtt aludtak, Caroline így fog reagálni: 'Micsoda?! Miért én vagyok az egyetlen, akinek senkije sincs?'" Dries pedig megszellőztetett ennyit: "Remélhetőleg találunk neki egy új valakit."

Ian és Paul hozta a formáját

Köztudott, hogy Ian és Paul paneljei messze a legszórakoztatóbbak a közönségtalálkozókon. Ez a hétvégén Orlandóban sem volt máshogy. A két mókamester igazán kitett magáért. Íme egy kis ízelítő.

Ian: Nem akarnátok hozzám jönni. Állandóan dolgozom, sosem vagyok otthon, 8 háziállattal élek együtt. [...] (A kutyáiról van szó) Ők a legcsodásabb teremtmények, akikkel valaha találkoztam.
Paul: Azt hittem én vagyok a legcsodásabb teremtmény, akivel valaha találkoztál.
Ian: Azt mondtam egy vagy közülük.
Paul: Azt mondtad én vagyok A legcsodásabb.
Ian: Paul, beszéljük ezt meg később.
Paul: Rendben.
Ian: Ez az, amiért nem jönnétek feleségül egyikünkhöz sem. Mert mi ketten tulajdonképpen házasok vagyunk. A munka olyan, mint a házasság, csak ... nélkül.
Paul: Igen, nagyjából.
Ian: A munka házasság, csak szex nélkül.
Rajongó: Rosszul csináljátok.

Csók csata

Kiderült, hogy az új évben várható egy (reménybeli párról), hogy kisebb csók csatába ütköznek. Ez a kis csavar, majd hamarosan az új év után fog következni. De itt is vannak a várható párocskák:

Stefan és Caroline - TVD
Elijah és Hayley - TO

Na ki várja az új évet? :D

2013. december 19., csütörtök

Új Klaus promo kép + 4 casting



KERESÜNK KAUKÁZUSI FIÚ IKREKET, 7 ÉS 9 ÉVES KOR KÖZÖTT
Egy ijesztő hallucinációs jelenethez keresünk ikerfiúkat mely egy régi szanatóriumban lesz. (A Ragyogás - nekik csak állniuk kell a bejárat végén, egy kis vérrel "felszerelve", hogy ijesztőnek tűnjenek)

TOVÁBBÁ EGY AFRIKAI-AMERIKAI FÉRFIT, 65 ÉS 90 ÉV KÖZÖTT
Tiszta, levágott haja vagy kopasz legyen, egy 1920 jelenethez.

ÉS EGY KAUKÁZUSI NŐT, A 30-AS ÉVEIBEN
Nagyon vékony legyen, egy visszaemlékezés/hallucináció jelenethez, egy régi szanatóriumban - egy kis véres sminkkel természetesen.

Spoiler zuhatag a Wetpaint jóvoltából :)

Valamilyen infó a The Originals-ről? - Mary
Ausiello: Vajon mi történhetett Tyler-rel Marcel 'börtönében'? Válaszok - és egy lehetséges szabadulás a hibridnek - hamarosan érkeznek. "Határozottan látni fogjuk, mik zajlanak a Kertben." - mondta az executive producer, Michael Narducci. "Nem Tyler az egyetlen, akit eltemettek oda. Mikor jövőre visszatérünk, láthatjátok, hogyan kezd el erre a helyre tekinteni Rebekah, s hogyan válhatna mindez az előnyére." A producer elárulta azt is, hogy a Vámpírnaplók irodájában dolgozók nagyon várják, hogy Michael Trevino visszatérjen Mystic Falls-ba. Először persze meg kell oldani azt a problémát, hogy Tyler jelenleg a Kertben tartózkodik.

Mi vár Bonnie-ra horgonyként a The Vampire Diaries folytatásában? - Renee
Ausiello: Nagy bajok, árulta el Caroline Dries. "A személyisége kezd megváltozni a furcsa szituáció miatt." - mondta az executive producer. A lány továbbra is kezeli a természetfeletti lények rajta való áthaladásának ügyét, ám lesznek váratlan látogatói is Bonnie-nak, melyek gondot is okozhatnak. Ráadásul az ex-boszorkány kapcsolata Jeremy-vel több próbán is keresztülmegy. "Egyik kapcsolat sem hosszú életű a sorozatban. Itt is kissé felgyorsítjuk az eseményeket."

Damon és Elena végleg szakítottak a The Vampire Diaries-ban? És most újból visszatérünk a háromszöghez? - Eloise
NATALIE: Erre azért ne vegyetek mérget! "Nem mondanám, hogy szüneteltetjük a háromszöget." - mondta Caroline Dries. "A sorozat megmutatja, hogy a szereplők nem hoznak olyan döntéseket, mely után azonnal megszüntetik a másik által táplált szeretetet, akit előtte nagyon szerettek. Damon és Elena kapcsolata mély, ennek pedig nem lehet hátat fordítani. Elena mindig is érezni fog iránta valamit: ha veszekednek, ha szakítanak. A jövőbeli epizódok során pedig rádöbbenünk, hogy a kapcsolatuk eléggé zűrös lesz, minden értelemben."

A legjobb igazi hármas

A SpoilerTV szavazást indított "A legjobb igazi hármas"-t keresve. A Vámpírnaplók is benne van mégpedig:
Damon/Elena/Stafen hármasával. Eddig a 4. helyet érdemeltük ki de segítsetek a szavazatotokkal! :)
A linket itt találhatjátok meg. Hajrá TVD! :)

2013. december 18., szerda

Ki tudja mi lesz lefordítva?

Amint látjátok összevágtam pár másodpercben, hogy mi is várható..szerintetek mi lesz lefordítva nektek? :)

Khm...NIAN ÚJRA!?

                                                      Újra együtt Nina Dobrev 
és Ian Somerhalder?

Májusban robbant szakításuk híre, azóta pedig Nina elméletileg Derek Hough-fal is járt – bár elég rövid ideig. Most pedig úgy tűnik, a Vámpírnaplók sztárpárja újra egymásra talált, vagy legalábbis ismét közelebb kerültek egymáshoz néhány forrás szerint.
hirdetés

„Még korai azt mondani, hogy ismét együtt vannak, de határozottan egyre forróbb köztük a levegő és ismét kezdenek összemelegedni” – mondta egy bennfentes az E! Online-nak, akinek szavát a Vámpírnaplók 100. epizódját ünneplő partin készült képek is csak megerősítik.





2013. december 17., kedd

Twitter





Halihó fanok! Ha valakit esetleg érdekelne, hogy mikor lesznek fent leghamarabb új webklipek, előzetesek netán vicces TVD-s videók magyar felirattal akkor kövessetek a twitteren! :)
(Katt aképre és már is ott vagy)

TVD - Rehesh - 5x10 - Fifty Sahdes of Grayson

2013. december 16., hétfő

TVD - S3 - magyar szinkron /részlet/

Itt is van egy részlet magyar szinkronnal a TVD 3. évadából. Nem eredeti szinkron de szerintem a semminél jobb! :) Még több szinkronos "rész": link.