2015. január 17., szombat

TO 2×10 webklip 2

2×11 epizódismertető

TO 2×11 - Sanctuary
A LÁNY FEKETÉBEN — A furcsa összecsapások sorozata után, Rebekah elkezd érdeklődni egy lány után aki nem rég érkezett az elmegyógyintézetbe. A mocsárban, Hayley a titkaival harcol, amiket még nem mondott el Jackson-nak és meglepődik, mikor megossza velüket a saját titkait beleértve Hayley szüleit is. Eközben. megtudta Hayley és Jackson házasságának a rituáléjának részleteit, Klaus a mocsár felé tart, de előbb találkozik Jackson-nka a nagyanyjával, Mary-vel. Máshol, Vincent azon fáradozik, hogy kiderítse Klaus-nak a titkát és így Marcel-el tartja a szemét. Végül, mikor Davina rájönn, hogy Josh és Marcel veszélyben vannak, Kaleb-hoz és Aiden-hoz fordul segítségért.

Chris Wood - teenvogue fotósorozat


Ian Somerhalder eljegyezte Nikki Reed-et?

Pár napja lehetett olvasni különböző sztárokkal foglalkozó oldalakon, azt, hogy Ian eljegyezte Nikki-t,de még nem lett ez megerősítve. Lehet igaz is hiszen Ian-t kb. 1 hónapja állítólag látták LA-ben egy ékszerüzletben nézelődni (bár nem készült róla fénykép). De az is lehet, hogy ez csak egy pletyka.
Ti mit gondoltok? :)

2015. január 16., péntek

TVD új előzetes magyar felirattal

TVD új előzetes

The World Dog Awards 2015

A díjátadóról még régebben ki lett rakva képek(visszanézés ITT), most viszont ezen a LINKEN megtaláljátok online a teljes The World Dog Awards-ot! Itt csak azok tudják megnézni akik Amerikában élnek vagy a Chrome-on le van töltve a "Hola" bővítmény! /Akinek esetleg nincsen letöltve a bővítmény és leszeretné az megteheti ITT!/
Az eseményen Kat Graham, Ian Somerhalder és Ian barátnője Nikki Reed vettek részt.
Ian 11:00-től Az Év Kutyája, Kat és Nikki, pedig 38:48-tól a Hátrányos helyzetű Kutya díjat adták át.
Ha lesz másik online link, az is ki lesz rakva! :)



Az igazi Sarah Salvatore



Tristan Mays kapta meg Sarah Salvatore szerepét A CW megújult vámpír drámájában. 
Nézzük csak ki is lesz Tristan:

Az igazi Sarah-t -- a Vámpírnaplók már korábban bemutatta a kamu Sarah-t, aki egy régi barátja Sarah-nak -- úgy lehetne leírni, mint egy okos és tehetséges fényképész tanulót, akinek az élete felfordul, amint megoldja az igazi családja történetének a rejtélyét.

6x13 epizódismertető

VÁMPÍRNAPLÓK

The Day I Tried To Live - A nap, mikor élni próbáltam

BOLDOG SZÜLINAPOT, BONNIE - Elszántan, miszerint megünneplik Bonnie születésnapját, Elena meggyőzi Jeremy-t, hogy Bonnie is ezt akarta volna. Miután összerakták a törött emelkedő darabkáit, Elena, Jeremy és Damon megpróbálnak egy üzenetet küldeni Bonnie-nak, de a helyzet szörnyű fordulatot vesz, amikor egy irányíthatatlan felfedezésre tesznek szert. Eközben, miután Stefan titka lelepleződik az unokahúgáról, Sarah Salvatore-ról, Enzo kényszeríti a vonakodó Matt-et, hogy segítsen neki a lány életébe avatkozni. Máshol, Stefan szemmel tartja Caroline-t, amikor a lány nem a megszokott módon próbál megbirkózni, az őt körülvevő dolgokkal. Végül, amikor rájön, hogy talán itt az idő, hogy tovább lépjen az életében, Jeremy fontolgatja Mystic Falls elhagyását örökre.


Michael Malarkey és a rajongók

Hozzá szoktál már a Vámpírnaplók rajongótáborához? Volt valaha valamilyen bizarr találkozásod rajongókkal?Michael: Teljesen felkészületlenül kezdtem el a sorozatot. Annyit néztem, amennyit csak tudtam, mármint ameddig a sorozat elment. Megpróbáltam megnézni minden egyes részt, ami kijött már. Színészként az is a munkám része, hogy tájékozott legyek. Tehát láttam jó pár részt, de fogalmam sem volt, hogy a rajongói bázis ilyen széleskörű. Szerintem ez a legnépszerűbb sorozat a közmédiában és a világon, mármint van itt néhány száz millió néző világszerte. Sejtelmem sem volt, hogy ilyen óriási. Megrázkódtatás volt számomra. Nagyszerű volt, és a rajongók részesei annak ami a sorozatot azzá teszi, ami; nélkülük nem igazán lenne műsorunk. Néhány és múlva kaszálva lett volna a sorozat. Sokat köszönhetünk nekik és fontos, hogy képesek legyünk visszaadni nekik mindezt, szóval sok személyes megjelenést teszünk és rendezvényekre megyünk. És a fejemben van egy gondolat, amit mindannyian mondunk; megbecsülünk titeket. Tényleg. Csodálatosak vagytok.

2015. január 15., csütörtök

SPOILER ALERT - Jeremy

"Nem merném megölni Jeremy-t; szerintem minden fajta módon kegyetlenség lenne részemről. De azt viszont tudom, hogy ő egy felnőtt férfi, már nem az a kis srác aki volt és most már élnie kell a saját életét. Itt az idő, hogy nekivágjon," mondta a producer Julie Plec az E!News-nak a 2015. Téli TCA /Televizió Kritikus Társulat/ turnéján. " Minden búcsúzás most sokkal erőteljesebb és érzelmesebb lesz, mert valódi. Ahogy egyre haladunk tovább az évadokban, lehetséges, hogy több embertől is el fogunk búcsúzni."

"Amint folytatjuk növelni és hozzátenni az új karaktereket és mindeközben felneveljük a sajátjainkat, minden évben felbecsüljük, hogy merre tartanak a karaktereink és eldöntjük, hogy mikor van itt az ideje felnőni és továbblépni, vagy mit hozhat ki a saját karakterükből ha távozik," - mondta. -"Megnéztük a maradjon vagy menjen egy adott ponton, mellette és az ellene szóló érvek súlyát, ami egyébként frissen tartja egy kicsit a sorozatot az nem más, mint a tényleges búcsú az emberektől."




Joseph és Persia kutyusa

"Én és a feleségem örökbe fogadtunk egy új kutyát," mondta Joseph a 2015. Television Critics Association /Televízió Kritikus Társulat/ téli Vámpírnaplók és Ősök paneljén, a Yahoo-nak hála. "Megpróbálok éjjel-nappal ezzel a kutyussal lenni, például, amikor nem nyugodt, nyafog, ugat meg ilyenek. Szóval, minderről ki fogom kérdezni Phoebe Tonkin-t."

Ian megkezdte a rendezést


"Az új irodám!!!!!" Ian megosztott egy képet magáról Instagram-on , az az ajtó előtt, ahol rendezőként szerepel. "Köszönöm mindenkinek, aki segített, hogy elérjek idáig, remélem velem tartotok. Egy részt rendezni ehhez a sorozathoz nem könnyű mutatvány és nagyon hálás vagyok ezért a kihívásért. Emellett a család mellet dolgozni, amit az évek alatt építettünk fel egy kivételes emberekből álló csapattá, akik rendkívül tehetséges színészek. Köszönöm. Tényleg." Rakta ki a közösségi oldalára az immár rendező-színész.

<- nagyobb képért kattints ide






2015. január 14., szerda

TO spoiler

Megfogjuk tudni, hogy miért féltek annyira Esther és Dahlia Michael-től? -Tom 
Ausiello: Sok mindent megfogsz tudni Esther és Dahlia érzéseiről Michael irán ebben az évadban, de előbb Esther hozni fog egy nagy döntést: "Nem igazán tudom megmondani, hogy mit fod tenni," mondta el Julie Plec, "De megfogjuk tudni az következő részben, hogy hogyan fog dönteni."

A 2×04-ben és a 5×05-ben láttuk, hogy Klaus és Camille közelebb kerültek egymáshoz. Látni fogjuk még a köztük lévő csodálatos kémiát?
-Melissa
Ausiello: Igen fogunk, de ne igazán számíts rá, hogy Klaus bevallja az érzéseit Camille iránt — vagy bárki más iránt, leszámítva Hope-ot — ami hamarosan bekövetkezik. "Klaus az a valaki, aki abban hisz, hogy a szeretett gyengévé tesz, és ettől fél, mégis a szívét megnyitja a lányának és ez olyan dolgokat tesz a szívével, mint még soha," mondta el Julie Plec. "Túl sok érzelem kavarog benne, és szerintem nem fog egy hamar románcra vágyni."

Kai & Delena hírek

Damon és Elena próbálják megtalálni az utat egymáshoz. Lassan. Romantikusan. Kínoz minket Plec:
"Végre van egy Damon-ünk és egy Elena-ánk akik azon dolgoznak, hogy egymás felé közeledjenek, és megpróbálnak elérni egy működőképes boldog kapcsolatig, ami az egyetlen dolog, amire soha nem volt alkalmuk eljátszani - látni őket nyugodtnak és boldognak egymással, mindenfajta belső harc nélkül."

És Ian Somerhalder biztatóan hangzik amikor a karaktere szerelmi életéről beszél.
"Sok mindenen keresztülmentek már. Minden szerelmi ütőkártyán. Tehát, amikor meglátod, akarni fogod, hogy megnyerje." mondta a színész az újságíróknak.

De nem csak édes csókok és hosszan tartó stírölések lesznek.
"Az idei vezetőszál a sorozatban a Gemini Boszorkánygyülekezet megismerésén alapul," mondta a producer, Caroline Dries. "Kai elnyerte az összes mágiát Mystic Falls-ban, most szuper erős, és csak egy dolog foglakoztatja: Meg akarom ölni az ikertestvéremet, és a Gemini Boszorkánygyülekezet vezetője akarok lenni."

"És ezt a történetet fogjuk nézni, ami rengeteg drámával és halállal fog a tetőfokára hágni."


TVD 4×17 online szinkronnal

Gia kérdez - Delena hírek

Gia: Még mindig Julie Plec azon Tweet-jén gondolkodok, ami a kapcsolatok eltörléséről, szakításáról és összejövéséről szól az elkövetkező Vámpírnaplók részekben! Van valami hír ezekről?

Nos, ezek nem ugyanahhoz a párhoz köthetők. Plec elmondta nekünk, de meg is osztja veletek: "Elmondhatom, hogy a a kapcsolat eltörlése...nos, inkább...nagyon boldogok lesznek azok, akik szeretik az esőt."



2015. január 12., hétfő

TVD&TO - TCA spoilerek+Jeremy-től búcsúzunk

Téli TCA 2015:

•"Damon és Klaus tesznek rossz dolgokat, de jó ügy érdekébe."-Ian Somerhalder
•"Az utolsó dolog amit felvettünk az az volt, hogy egy táskányi levágott fejjel sétálok."-Joseph Morgan mondta el, hogy Klaus milyen irányba javul.
•"Mostanában mackóval járkál mindenhova."-Mondta el Caroline Dries, hogy Damon kezdi egyre jobban elveszteni a gonoszságát.
Joseph Morgan azt mondta, hogy katartikus játszani Klaus-t."És ez mind Phoebe Tonkin-nak köszönhető."
Julie Plec elmondta, hogy az ő "tökéletes befejezése" megváltozott, mert nem gondolta volna, hogy eddig eljutnak. De a lények ugyanaz lesz."
•"Nagyon fontosak számunkra a rajongók"-Joesph Morgan "NAGYON fontosak"-Ian Somerhalder
•"Az évek alatt sok kisebb hibát vétettünk, de ha végig gondolom..semmit nem változtatnák meg"-
Julie Plec
•"Harvard-on tanult agy, football test"- mondta el Ian Somerhalder Michael Narducci-ról
•"Mikor csatlakoztam a TVD stábjához, akkor még nem annyira voltam odáig a vámpírokért."- mondta el Joseph Morgan a sorozatbeli emberekről, hogy milyenek a vámpírfogak mögött.
•A TVD-ben Kai nagyon megakar majd mérkőzni és legyőzni a többieket. "Nem fog túl jól menni."
 •Julie Plec mondta el, hogy Damon és Elena "boldogak lesznek együtt" és nem fognak foglalkozni a körülöttük lévő drámákkal.
•Látni fogjuk a Delena-s "nászutat (nyár)", ami a 4 hónapot átugrott még a korábbi TVD részek.
•"Dahlia elfog jönni Hope-ért" ez lesz a TO 

legnagyobb kérdése ebben az évadban.
•Mi történne ha Klaus-nak és Elijah-nak lenne különböző megoldásuk arra, hogy megvédjék Hope-ot?
•"Nem gyakran szoktuk látni Damon, mikor igazán boldog"- mondta el Ian Somerhalder, mikor arról beszéltek, hogy látni fogjuk a Delena-s nyarat.
•"Megérdemlik már"-mondta el Ian Soemrhalder, Damon és Elena boldogságáról.
•Julie Plca, Caroline Dries és Michael Narducci terveznek egy TVD&TO közös részt.


Elbúcsúzunk Jeremy-től?
"Elfogunk búcsúzni egy szereplőtől a 14. részben,"mondta el Julie Plec a TVGuide.com-nak. "Jeremy egy művészet iskolába fog menni. Látni fogjuk, hogy mi a következő szakasza az utazásának, és, hogy már felnőtt és készen áll már a tovább lépéshez, így elfogunk tőle köszönni. Így Jeremy már csak visszatérő szereplő lesz! Lesz neki egy tortája és beöltöztetjük majd egy szuperhősnek és rendezünk neki egy bulit!"-tette hozzá Julie Plec.

Instyle Golden Globes Partin

Ott voltak: Nina Dobrev, Kat Graham, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Chris Wood, Julie Plec, Kevin Williamson.

TVD&TO panel - Téli TCA 2015

Részt vettek: Ian Somerhalder, Joseph Morgan, Julie Plec, Caroline Dries és Michel Narducci