2012. december 8., szombat

Szavazz a kedvencedre!

Boldog születésnapot, IAN!

Ian Somerhalder, hevesebbik Salvatore testvérünk alakítója a mai napon ünnepli 34. születésnapját!
"Ian Joseph Somerhalder 1978. December 08.-án született Covingtonban, Louisiana államban. 13 éves volt, amikor szülei elváltak. Édesanyjával maradt, aki nagyon egészségesen nevelte. Gyermekkorában sokat úszott, horgászott és csónakázott. Katolikus iskolában tanult. Játszott az iskolai dráma csoportban. 10 éves volt, amikor édesanyja úgy gondolta, hogy fiát a modelkedés felé tereli. Azonnal alá is írt egy 3 éves szerzõdést a Ford Modelügynökséggel New Yorkban.Dolgozott NYC-ben, Párizsban, Milánban és Londonban is. Olyan cégek arca lehetett, mint a Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace.

2004-ben kapta meg a sztárok közé a belépõt, amikor beválasztották a Lost / Eltûntek fõszereplõi közé. Õ alakította Boone Carlyle karakterét. A karaktere az elsõ évadban ugyan meghal, de Ian több alkalommal visszatér - emlékezések alkalmával. 2006-ban kapta meg a Pulse / Mezsgye című horror remake fõszerepét, amiben Kristen Bell és Christina Millian voltak a partnerei. 2009-ben megkapta a The Tournament / A Bérgyilkosok Viadala címû filmben Miles Slade szerepét. 2009 Októberében írta alá a szerzõdést a Cradlewood címû filmre. A televíziós munkát sem hanyagolja, hiszen a 2009-es évben indult The Vampire Diaries sorozatban fõszerepet játszik, ahol a mi Damonunkat alakítja a mai napig."
Twitter oldalán üzenhettek neki. 

2012. december 7., péntek

Ian és Nina

Hoztam még nektek pár képet Ian és Nina December 3-i fenyőfa vásárlásukról! :)

4x09 Promo felirattal

The Vampire Diaries 4x08 We'll Always Have Bourbon Street

4x08-We'll Always Have Bourbon Street



Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol feliratok:
Magyar feliratok:
Online magyar felirattal:
Letöltés magyar felirattal:
  • -
Zenelista:
Blue Foundation – “Eyes On Fire”
TVD NOLA Band – “It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)”
Junior Prom – “Take It Back”
TVD NOLA Band – “Stop Breaking Down”
Fort Lean – “The Mall”
Dragonette – “Let It Go”
PJ Parker – “So What Do You Say”
Felicia Carter – “Hooray For You”
Morning Parade – “Speechless (Acoustic Version)”
4x09- O Come, All Ye Faithful promó

2012. december 6., csütörtök

TVD 4.08 – We’ll Always Have Bourbon Street élőben

- [link1]
- [link2]
- [link3]
- [link4]
- [link5]
- [link6]

Spoiler- A kötődés

A TVD rajongók, hogy a múlt heti rész tele volt érzelmekkel és váratlan tényekkel. Damon és Elena végre lefeküdtek egymással – és megjegyeznénk, hogy Ian és Nina közt nem semmi kémia van! De aztán pár másodperccel később kellett rájönnünk, hogy Elena kötődik Damon-höz. Szóval most valószínűleg kíváncsiak vagytok pár dologra. Úgyhogy készítettünk egy rövid interjút Julie Plec-el.
Elena tényleg szereti Damont? Vagy ez a kötődés része?
"Damon és Elena ugyanezt fogják kérdezni maguktól. Damonnek el kell utasítania, és Ő sokkal jobban meg fogja kérdőjelezni, mint Elena, akinek nagyon erős véleménye van arról, hogyan érez."
Elena mikor jön rá?
"Következő héten."
Van remény Damon és Elena számára párként?
"Ez a kötelék dolog arra kényszeríti őket, hogy mélyre ássanak le, hogy meg tudják, hogyan éreznek egymás iránt. Ez miatt kapcsolatuk sokkal erősebbé válhat, mint valaha vagy akár szét is eshet."
Stefan hogyan reagál erre az egész kötődés dologra?
"Stefan számára ez egy sokk lesz, ami reménnyé fog átalakulni, hátha ez magyarázza azt, hogy Elena és Ő miért távolodtak el egymástól. De Stefanból sokkal többet fogunk látni, ahogy megtalálja saját erejét és ahogy újradefiniálja, mit szeretne magának."

Spoilerek

Van valami híred, ami segítene begyógyítani a Stelena szakítás miatt összetört szívem?
Nem hiszem, hogy ez segíteni fog. Sok halálos esetet követel a félévzáró epizód, beleértve olyasvalakit is, akit az 1. évad óta ismerünk. Lakat van a számon, de kommentben lehet találgatni.
The Vampire Diaries
Nekünk nagyon tetszik az ötlet, hogy Matt és Jeremy szobatársak lesznek, de nem várható, hogy sok időt együtt töltenek a Bratyó Szállón az elkövetkezendő pár részben. “Sajnos, mi egy ideig nem is fogjuk látni őket akcióban” – mondta Julie. A 9. részben Jeremyt elviszik a tóparti nyaralójukba, hogy segítsenek neki. Kínos helyzet, hisz szereti a nővérét, de egyben ő az, akit a legjobban megszeretne ölni. Így amikor eljutunk a 9. részhez, látni fogjuk, hogy Elena Bonnie segítségét kéri. Bonnie szokatlan módszerekhez folyamodik, hogy helyre hozza ezt.
4x09- tények
- Damon és Elena sokat fog agonizálni azon, hogy szerelmük igaz-e vagy sem.
- Elena vajon annyira akarja ezt a szerelmet, mint Damon? Ian elárulta, hogy Elena mindenképp szereti őt, csak fél attól, hogy esetleg a kötelék okozza ezt.
- Vajon Damon és Elena meddig marad együtt? Ian szerint a történetnek mindenképp jót tesz a változás, viszont a kötődés gondot okoz, ráadásul az öccse mérges Damon-re. Szóval amíg nem tudják, hogy ez igaz szerelem, addig nem szexelnek újból. Több románc, kevesebb szex. Damon a jó irányba szeretne haladni, de elveszíteni Elenát nem egy opció számára.
- Damon segíteni akar megtalálni a gyógymódot, viszont ha vámpír maradna Elena, továbbra is kötődne hozzá. S Damon mindig is ezt akarta (a viszonzott szerelmet Elenától). Végre megkapta, aztán az arcába köpött ez a kötődés dolog.

Ian és Nina fenyőt vásárolnak

Olyan aranyosak!!! :)

Íme pár kép a forgatásról 4x08

2012. december 4., kedd

Spoiler 4X08

EGY VISSZATEKINTÉS AZ 1942-BELI NEW ORLEANSBA - Mikor Stefan gyanú árnyékában találja Damont Elena kapcsán, Damon nem tud mit tenni, segíti az öccsét a nyomozásban. Kérdésekre vadászva eljutnak a modern napjaink New Orleans-ába, hátha találnak valakit, aki emlékszik az 1942-s ottlétükre, beleértve Damon fellángolását, vagyis egy lányt a múltjából. Tyler összetűzésbe keveredik Klaus egyik hybridjével Kimberlyvel, a helyzet hirtelen elvadul. Végül, Damon tesz egy szívtörő választást.

Meg is van 2.webclip felirattal jó szórakozást :)!!!!