2012. szeptember 28., péntek

Spoiler Jeremy-ről

Corey Indianapoilsban: Ne értsétek félre, szeretek Elena, Stefan és Damon felől hallani, de szükségem van valami hírre Jeremyről!
Kat Graham már beszélt Jeremy helyzetéről a 4. évadban, és úgy látszik, hogy nagy utazásnak néz elébe. "Jeremyből valaki teljesen új lesz, amit azt hiszem, hogy a rajongók imádni fognak," mondta el Kat titokzatosan. Lehetséges, hogy megint Bonnie udvarlója lesz? "Látni fogtok tőlük néhány közös jelenetet az első epizódban, ami király, és még van egy csomó jelenet," árulta el. "De azt hiszem, hogy még meg kell határozni. Azt hiszem, hogy összetőrhetett a szíve szegény Bonnienak, amikor rájött, hogy Jeremynek viszonya volt egy szellemmel. Még sok a javítani és gyógyítanivaló. Tehát, lehet, hogy ad neki még egy esélyt, vagy pedig úgy gondolja, hogy a barátság az, aminél maradniuk kellene."

CW- Joseph Morgan interjú (VÉGRE!!)

2012. szeptember 27., csütörtök

Theinsider interjú Ninával, és TIFF képek


Nina Dobrev  adott egy interjút a Theinsider.com-nak. Az interjúban nem csak az új filmjéről tudunk meg érdekességeket,de a Vámpírnaplók 4.évadáról is. Az interjú vénén a Tiff  fotósorozatot láthatjátok Nináról, ahol a színésznő gyönyörű, mint mindig ;)

CW-Candice Accola interjú

Megérkezett a CW szokásos interjúja, ezúttal Candiceval, Caroline-ról.

Újabb spoilerek

Zap2it
A 4.évad 7.epizódjában visszatérünk a minden évben megrendezett ünnepséghez,Miss Mystic Fallls,szóval ismét láthatjuk a vámpírokat ünnepi öltözékben!Caroline-nak,aki a tavalyi verseny győztese,lesznek bizonyos kötelességei,és Klaus-on kívül,aki még mindig próbálkozik nála,ott lesz neki egy ritka konfliktus Elenával. Ó,igen.... látni fogjátok azt a jelenetet,ami teljesen hasonlít az 1.évad legnépszerűbb jelenetére,konkrétan az aminek a YouTube-on több mint 2 millió a nézettsége.
Annyira szeretem Mattet a The Vampire Diaries-ben. Lesznek jó pillanatai az új évadban?
Habár Matt volt lényegében az oka annak, hogy Elena meghalt, de szerepet fog játszani Elena átváltozásának folyamatakor. Mondhatjuk, a bűntudata arra készteti, hogy bármit megtegyen Elenáért – főleg, ha Elenának vérre van szüksége.
Nem érdekel Damon és Stefan. Elena királynőmről akarok többet tudni!
Ha készen állsz arra, hogy Elena átvegye az irányítást az élete felett, akkor ez a te évadod, kis barátom. “Ez az évad nagyon intenzív különösen számomra, mert vámpír vagyok.Szét fogok rúgni néhány segget. Elena egy kemény kekszé válik az évad során. Ezelőtt a függetlenségről beszélt, most itt a lehetőség, hogy az legyen.” – mondta Nina. Úgy hangzik, mintha Elena kicsit Katherine szerűre venné a figurát ebben az évadban.

2012. szeptember 26., szerda

4x07 Spoilerek

A Vámpírnaplók sztárjai már rengeteg interjút leadtak, és miközben a 7. epizódot forgatták, mindenki beöltözött.
Helyes. A Zap2It szerint a Miss Mystic Falls rendezvény diadalmas visszatérést tervezget. Az nem biztos, hogy Elena befejezi ezt a tanévet, de mielőtt feladja a koronáját, Carolinenak sok Miss Mystic Falls dologról kell gondoskodnia — miközben a legyeskedő Klaust próbálja kerülni.
Plusz, úgy tűnik, hogy az első évadban leadott epizód ismételni fogja önmagát. Valamiért Elena és Caroline civakodni fognak egymással, és az új vámpír egy pillanatra emlékeztetni fog a Miss Mystic Fallsi felvonulásra. De vajon most is Damon lesz az, aki mellette áll, vagy pedig Stefan?

TV Fanatic interjú Kat Grahammal

Amikor a TV Fanatic megkérdezte Kat Grahamtól, hogy mi várható a 4. évadban, nem igazán vágott bele a részletezésbe, viszont egyetértett azzal, hogy Bonnie más oldalát is meg fogja mutatni a személyiségének.

"Julie Plec elképesztően csodálatos," mondta Kat. "Amikor az első epizódot forgattuk, mindegyikünkkel leült beszélgetni az alakításainkról és teljesen meglepett. Annyira vicces, két évvel ezelőtt volt még, amikor elmondta azt, ahogyan látja a karaktereket, amit mindig is tervezett, csak a megfelelő időben kellett megtörténnie. ... Nagyon érdekes látni, ahogyan a hagyma héja és a rétegek lassan kezdenek lehullani, amit az összes karakternek akart. Ezt igazán érdekes nézni."

CW interjú Candice Accolával


Spoilerek Bonnieról


Gemma:mi várható Bonnie számára a Vámpirnaplók 4.évadában?

Bonnie meg fog ismerni valakit aki nagy hatással lesz a jövőjére.Ez nagyon izgalmas"-mondta Kat Graham.Tehát ki is az új személy?Shane a helyi suli új professzora,akinek karakterét David Alpay játssza,aki hisz az okkultban és ismertet velünk egy történetet a kis helyi boszorkánnyal."Ő másképpen próbálja majd levenni Bonniet a lábáról.Majd meglátjuk,hogy mi alakul ki ebből a helyzetből"

Elena egy "kemény süti" lesz

Minden bizonnyal nagy esély van arra,hogy összekeverjük Katherinet és Elenát a 4.évadban és nem csak azért mert hasonmások.A szerint amit Nina Dobrev elmondott az E!Onlinenak,az új vámpir bekeményit.

"Ez az évad nagyon heves lesz,főleg nekem mivel vámpir vagyok-mondta Nina.Több segget is szét fogok rúgni.Elég kemény süti lesz.Eddig a függetlenségéről beszélt,most itt az ideje,hogy beálljon a változás.."