2014. december 31., szerda

TO 2×10 Gonna Set Your Flag on Fire - epizódismertető

MIKOR A KÉT FÉL ÖSSZEÜTKÖZIK — Vincent a pokoli bosszún túl van, Klaus elviszi Cami-t a biztonságos házba amíg ő és Hayley nem tisztázzák az egyességet. Hayley és Jackson kitalálnak egy tervet, hogy a vámpírok és a vérfarkasok között béke legyen, de a feszültség egyre nő, mikor Vincent varázslatot tesz az egyességre, és csapdába ejti a két oldalt együtt. Eközben, Elijah nyugtalansága csak egyre és egyre nő, mikor Rebekah nem jelenik meg a biztonságos háznál, ezzel arra utalva, hogy Klaus szembeszállt Kaleb válaszával. Végül, miután elfogadja anyja ajánlatát, hogy egy új testbe ugrik, Rebekah egy korábbi Aratási lányhoz Cassie-hez fordul segítségért, mikor csapdába találja magát az elmegyógyintézetben. 

6x11 epizódismertető

Woke Up with a Monster - Egy szörnnyel ébredni

URALNI AZ ERŐDET - Még erősebben, mint valaha, Kai foglyul tartja Elena-t, mialatt az újonnan szerzett erejét próbálja irányítani. A Salvatore birtokon, Liv és Alaric megpróbálja felkészínetni Jo-t a közelgő összecsapás ceremóniájára Kai-jal, de hamarosan rájönnek, hogy Jo sokkal gyengébb, mint amilyennek gondolták. Miután hazavitték Forbes Sheriffet a kórházból, Caroline Észak-Carolina-ba utazik Stefan-nal, hogy gyógymódot keressenek édesanyja betegségére. Eközben, Stefan-t, akinek megvannak a saját szándékai, hogy Észak-Carolina-ba utazzon, rajtakapják amikor Enzo felbukkan, hogy kikövetelje azt, amit Stefan rejteget. Végül, amikor Damon rájön, hogy Kai elrabolta Elena-t, kénytelen újragondolni a stratégiáját, miután egy váratlan látogató egy hatalmas csavart tesz a tervei közé.

TVD 4×15 online szinkronnal

2014. december 28., vasárnap

The CW Holiday Sizzle /Fan made/

TVD/TO - Popsugar díjak

A 'Popsugar' oldalán meghirdetett szavazásokból a TVD/TO összesen három díjat nyert.
Mikael és Esther Mikaekson,mint a Legjobb TV-s gonosz, Damon Salvatore a Legmegrázóbb TV-s halál, valamint Damon és Elena, mint a Legjobb TV-s páros.
A teljes listáért kattints a képre! :)