2012. március 1., csütörtök

E!ONLINE spoiler
Rossz hírrel szolgálhatunk azok számára, akik szeretik Nina Dobrevet a manipulatív vámpír, Katherine Pierce bőrébe bújva látni. 

Kristinnek, az E!Online riporterének információi szerint ugyanis a sorozat írói nem tervezik a közeljövőben visszahozni a vámpír karakterét Mystic Falls-ba.

Ennél valamivel jobb hírt közölhetünk a Damon-Elena páros rajongóival. Megtudtuk ugyanis, hogy bár Damon és Elena most nagyon távol állnak egymástól, ez az állapot nem fog sokáig így maradni. Hamarosan ismét össze fognak melegedni még ebben az évadban.
Túra Joseph-el KLAUS HÁZÁBAN

AZ MTVNEK KÖSZÖNHETŐEN kaptunk egy videót, amelyben a mi drága Joseph Morganünk vezet körbe minket Klaus és családja otthonában. Főként a már látott helyszíneket nézhetjük meg. Gyönyörű ház, kétség nem fér hozzá. Érdemes megnézni mindenképp. 

Újabb bál Mystiy Falls-ban
A producerek jelenleg castingot tartnak School Dance címmel, amelynek forgatására március 5 és 9 között kerül sor Atlantában. A LEGÚJABB BÁL TÉMÁJA EGYES PLETYKÁK SZERINT A 70-ES ÉVEK LESZNEK, mivel az első évadban 50-es, a másodikban 60-as évek stílusa volt. De ezt persze még nem 100% hogy így lesz. Amúgy 18-25 közöttieket várnak a castingra, bár nem hinném hogy közülünk valaki elmenne. :D Valamint valószínűleg az évad 20. részében fogjuk látni az eseményt.
Néhány Spoiler...
A romantika fellángol-Damon,Stefan és Elena nem az egyetlenek a városban akik szív problémákkal küzködnek.A TVD vezető producere Julie Plec elárulja:´´Érdekes lesz látni,hogy Tyler hiánya mit jelent Caroline és Klaus számára.´´

Gyilkossági rejtély-Folytatódni fog a bizonytalanság hogy ki {vagy mi} felelős a gyilkosságokért a tanács tagok ellen beleértve Alaricot is,és a gyanú az új barátnőjére Dr.Fell-re terelődik.

Vissza az ismerős azcokhoz-Jeremy és a hibrid Tyler gyors távozása után számítsatok arra hogy még az évad vége előtt mind a ketten visszatérnek Mystic Fallsba.De Julie azt kérdezi:´´Nemtúl késő már hogy visszatérjenek abban az életbe amit itt hagytak?´´

Az elsők megmutatják az igazi arcukat-Noha az első boszorkány Esther azt mondta hogy békét akar a gyermekeinek,az akciójából más sül majd ki.
´´Ha azt hiszitek hogy az apjuk utálta őket,akkor még nem ismeritek az anyjukat.´´

Damon múltja-Jegyezzétek fel magatoknak a naptárban a március 15.dátumot.Ez az epizód megmutatja nekünk hogy Damonból hogyan lett kaszanova akit {szeretünk és utálunk} mi már így ismerünk.
´´A szemünk láttára születik meg ez a csodálatos és szégyenletes karakter.´´-áruljta el Julie Plec.
TV Line Spoiler-Delena?

A TV Line-com szerkesztője Michael Ausiello egy sokkoló spoilert tett közzé egy ismeretlen sorozattal népszerü kapcsolatban.Ebben a spoilerben egy intim jelenetről beszél ami két karakter között fog történni májusban.Éppen májusban a TVD 3.évadának finálé epizódja,ezért az összes dolog amit nemsokára felsorolok éppen Damonra és Elenéra illik....
Jelenlegi twitter információ szerint Julie Plec most nézi át a 3x22 forgatókönyvét.Ami azt jelenti hogy Michael ezeket az információkat egyenesen a producerektől kapta,akik hajlandóak nyilvánosságra hozni ilyen fontos információkat,ezt már tapasztalhattuk korábban is.De ez a jelenet sok sorozatban megtörténhet,szóval nem biztos hogy a TVD-ben fog.Az esély nagyon kevés rá,de azért megéri elolvasni hogy miért lehet benne a pakliban:

-Ez a pár egy népszerü tv sorozatból van
-Az ágy jelenetükre nem egy álomban kerül sor,valóságos lesz
-A rajongóik nagyon boldogak lesznek
-A legtöbb rajongójuk örülni fog.Néhányuk viszont érezheti úgy hogy ez túl gyors volt,és hogy a sorozat így kihagy sok szép pillanatot,az eddigi szerencsétlen szerelmi kapcsolatuk után.
-Az intim pillanatra májusban az évadzáró epizódban kerül sor.

Szerintetek mennyi esély van rá hogy Delenáról van szó?
TVD szereplők ´´Oscar after party´´ képek 












Hétfőn került sor a 2012-es oscar gálára.Ennek részeként Elton John rendezett egy partit,amin pár TVD szereplő is részt vett.Ian Somerhalder {Damon},Nina Dobrev {Elena&Katherine},Katerina Graham {Bonnie} ,Paul Wesley {Stefan} és a felesége Torrey Devitto {Meredith}.Hoztam pár képet és videót.
3x16-"1912" STILLEK
Megkaptuk a TVD 3x16 epizód stíl képeit.Ebben az epizódban ismerhetjük meg a Sage nevü vámpírnőt.
E!ONLINE Spoiler
A TVD producerei olyan kegytelenek!!Kezdem úgy érezni,hogy a Delena csók a kapcsolauk eleje és egyben vége is volt.Valami infó a kedvenc párról?

Ne aggódjatok Delena rajongók!!Mégha úgy is néz ki hogy Damon és Elena távolabb állnak egymástól mint valaha,a forrásunk szerint ez csak ideiglenes,és hogy a bonyolult és dinamikus kapcsolatuk még ebben az évadban esélyt kap.
EW spoiler Alaric-ról
Tetszett nekem minden amit közzé tettetek az Atlantai látogatásotokról.De nagyon remélem hogy van valami Alaricról is ,mert az utolsó jelenet a legutóbbi epizódban elég intenzív volt.Ugye hogy nem ölték meg Alaricot teljesen?Remélem hogy vannak jó híreitek a számunkra.

´´Matt valami pikánsat akart Alaric számára,és megkapta.De mégha meg is kapta,a legutóbbi epizód vagy valaminek a vége,vagy a kezdete´´.

A Mercedes-Benz-divathét legszebbjei

A látogatók magukba foglalják a Gossip Girl sztárjait is – kétségtelenül rengeteg stílusjegyet láthattunk a résztvevőkön, és kedvenc sztárjaink úgy festettek, akár a modellek a kifutón. 


A Vámpírnaplók szépe, Nina Dobrev egy Christian Siriano által tervezett fekete koktélruhában volt látható a divatbemutatón, amelyen könnyed, zilált zárak kaptak helyet. A szexi, ugyanakkor visszafogott ruhájához egy egyszerű bézs cipőt viselt.














2012. február 28., kedd

Ki lehet a tettes?

Úgy tűnik ismét eljött az ideje egy bulinak a Mystic Falls-i gimiben. Ahogy az első és második évadban az ’50-es és ’60-as évek világát elevenítették fel a diákok egy buli keretében, most Klaus kedvenc évtizedének, a ’20-as éveknek fognak egy estét szentelni hőseink. Ahogy az ebben a városban lenni szokott, a rendezvényt valószínűleg most is dráma és halál fogja beárnyékolni.
Továbbra sincs információnk arról, hogy ki lehet a titokzatos sorozatgyilkos, aki immáron a Tanács 3 tagját támadta meg. Bár Meredith a legutóbbi epizód végén lelőtte Alaric-ot, mégsem lehetünk biztosak abban, hogy ő a gyilkos. A Mattet alakító Zach Roerig viccesen elhintette, hogy nem karaktere a tettes, ami az igazat megvallva az évszázad legnagyobb fordulata lett volna. A következő részben Damonnek egy korábbi gyilkosságsorozat kapcsán fog eszébe jutni Sage (Cassidy Freeman), akivel a későbbiekben a jelenben is találkozni fogunk. Lehet, hogy ő a felelős a mostani gyilkosságokért is?
CÍMEK ÉS DÁTUMOK
03×16-1912március 15.
03×17-Break On Through
03×18-The Murder of One
03×19-Heart of Darkness
03×20-Do Not Go Gentle


Az is kiderült, hogy az évadzáró epizód május 10.-én kerül adásba. Ez azt jelenti, hogy a mostani 3 hetes szünet után lesz még egy rövidebb, kb. 2 hetes szünet állítólag  tavasszal. Így , az új információkkal felszerelve van időnk megbirkózni a tudattal, hogy a nyarat kedvenc vámpírjaink nélkül kell eltöltenünk...