2015. április 4., szombat

6x19 epizódismertető

VÁMPÍRNAPLÓK

6.19 Because - Azért

ELMONDJAM VAGY NE MONDJAM EL NEKI - Azzal küzdve, hogy vajon elmondja-e Elena-nak a gyógyír újonnani létezését, Damon inkább felhozza kettejük jövőjét és a gondolatot, miszerint az életük emberként milyen lehetne. Eközben, minden kéz a fedélzeten van, amikor az érzelemmentes Caroline-t megállítják nem úgy sül el, ahogy arra számítani lehetett. Máshol, amikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, a saját kezébe veszi a dolgokat, aminek hatására láncreakciók sorozatát zúdítja a nyakába és ezzel Damon-t egyedül hagyva. Végül, miután kikényszerítették, hogy a tragikus múltjához forduljon, Enzo válaszok után kutat és meglepődik, amikor megtudja az igazságot vámpírrá válásának napjáról. Paul Wesley, Zach Roerig és Matt Davis is szerepel a részben.

Ian és Nikki összeházasodnak?

A Hollyscoop szerint Bevery Hills-ben a Törvényszéki irodában látták őket, miközben sorba álltak, hogy kiváltsák a házassági engedélyüket. A Kaiforniai törvény szerint, miután kiváltják a házassági engedélyt 60 napon belül kell megtörténnie az esküvőnek, ami azt jelenti, hogy május végére már biztosan házasok lesznek!

Interjú Jodi Lyn O'Keefe-val!

A TV Line egy interjút készített Jodi Lyn O’Keefe-val, amit most lefordítva elhoztam nektek! :)

Az interjút a további bejegyzésben megtalálhatjátok!

2015. április 3., péntek

TV Line spoiler tippelgetések

Az őszi sorozatok hamarosan véget érnek és a TV Line kirakott egy összegzést, hogy mire számíthatunk még! Ezekből lehet kérni, hogy adják meg pontosan, hogy ki/kikről/miről van szó, de ez bizony akkor lehetséges, ha sok az érdeklődő a bizonyos témánál.
  • Születések száma:  1
  • Párok akik szexelnek, csókolóznak vagy először mondják, hogy "Szeretlek" száma:  6
  • Terhességek száma: 2
  • Esküvők száma: 1
  • Pár újra egymásra találásának száma: 9
  • Halálesetek száma: 10
  • Szakítások/válások száma: 4
  • Lehetséges halál esetek száma (amiből a következő évadban derül ki, hogy mi történt): 6
  • Szereplők akik elhagyják a várost száma: 3
  • Feltámadások és/vagy nagy egyesülések száma: 3
  • Lövések/lemondások/felmondások száma: 6
  • Eljegyzések/nagy kérdések száma: 3
  • Idő változások száma: 1
  • "Földön kívüli" szál száma: 1
Mit gondoltok, melyik vonatkozik a TVD-re és TO-ra? :)


TO 2×17 interjú

TVD 6×19 képek


Ian Twitter oldalát megheccelték!

Nina közzétett egy képet a Twitter oldalán (link ITT!), amit Ian kedvencnek jelölt. Persze erre a Nian fanok folyamatosan megosztották ezt, írtak róla. Akkor vált ez az egész érdekessé, mikor Ian törölte az összes kedvencnek jelölt Tweetjét. Később Ian kiírta, hogy megheccelték és hogy ki akarja deríteni, hogy ezt ki csinálta, mert ez már nem az első alkalom volt! Így jött létre a mostanra már nagyon híressé vált "#heck". A fanok egy része hisz Ian-nek, hogy csak a heccer tette ezt, de vannak olyanok akik azt mondják, hogy ez nem igaz, hiszen miért törné fel valaki az ő Twitter oldalát csak, hogy kedvencnek jelölje Nina-nak egy képét és ha már feltörte, akkor miért nem osztotta meg a Tweetet vagy írt valami megjegyzést? Ti mit gondoltok erről?

2015. március 29., vasárnap

Heti videó ÚJRA TÖLTVE!

Bizonyára rájöhetettek, hogy az eheti videót (TVD-Blank Space) letiltotta a Youtube a hanganyag miatt! Próbáltam újra feltölteni, de nem tudtam, mert azt írta, hogy ezt a videót már feltöltöttem. :/
Ezért az eheti videót a Blogger-be tudtam csak feltölteni! 
Holnap jön a következő heti videó! ;)