2011. október 17., hétfő

Társszerkesztőt keresek!
Végleges társszerkesztőt keresek, akinek van ideje az oldalt szerkeszteni, és nem csak azért jelentkezik, hogy ki legyen írva és dicsekedhessen, "van egy oldalam", hanem beleadóan dolgozik az oldalon, és törekszik a jó munkára. Olyan embert keresek, akinek van ideje hétvégén, amikor és általában nem vagyok itthon. Várom a jelenmtkezőt. (Többet is felveszek, ha úgy gondoljátok) (max 2-t)
Charlotte Petrova(Az első Petrova)
Charlotte Petrova a legelső Petrova hasonmás. A hasonmása Katherine Pierce és Kath-é pedig Elena. Annyit tudunk róla, hogy valamikor az 1200-as években született és úgy 1220 környékén változott át vámpírrá. Ha még mindig él, akkor több, mint 800 éves, vagyis ő lesz a legidősebb vámpír a VD-ben.. persze Klaus után. Ha tényleg felbukkan a sorozatban ő lesz a 3. karakter, akit Nina Dobrev fog alakítani.


Története:
Charlotte mintegy 100 évvel Klaus után lett vámpír. Nagyon beteg volt, így az anyja elment a legerősebb boszorkányhoz, a legelső Bennethez, Lucinda Bennet-hez. Az anya bármit megtett volna, hogy megmentse a lányát. Licinda azt mondta, megpróbál egy erős varázslatot, de ha nem sikerül, Charlotte vámpírrá válik. Ám meg kellett esküdnie, hogy megóvja a jövőbeli bennett boszorkányokat. Mikor Cahrlotte felgyógyult, egy este együtt vagyorázott anyjával, és mikor az behozta a marhasültet, a lány orrát megcsapta a friss vér aromája. Ellenálhatatlan volt az anyja vére, és Charlotte nem tudott uralkodni magán, megtámadta anyját, aki egy törött lemezzel elvágta a lány torkát, aki holtan esett össze. Charlotte Petrova vámpírként ébredt fel.


Candice Accola-Seventeen Magazine

3x06-Smell Like Teen Spirit előzetes