2014. április 5., szombat

TVD zenék

A CW lehetővé tette, hogy a TVD fanok el tudják küldeni nekik azok a zenéket, amelyekről úgy gondolják, hogy belerakhatnák a TVD részekbe. Akinek van kedvenc zenéje vagy csak szeretné ha valamelyik zene benne legyen a TVD-ben az kattintson IDE és írja le Tweetbe. Pl.: @cwtvd #tvdmusic zene címe - előadó. Fontos, hogy ott legyen a #tvdmusic, hogy a hivatalos CW TVD olalára felkerüljön a Tweet.
/Twitter szükséges hozzá!/

TO-új kép Elijah-ról


TVD-Caroline Dries a finálékról+NEM biztos spoilerek

- „A finálé érzelmes lesz. Lehetséges, hogy pár múltbeli barátokkal is fogunk találkozni. Igazából mindenhol ott lesznek. Csak amikor még nem gondolod át, óh ez nem lehet rossz, azután pedig meggondolod magad és rájössz, hogy mégse olyan jó ez.”-Caroline Dries
- Caroline kikapcsolja az érzéseit
- 2 szereplő megfog halni a fináléban akiket nagyon szeretünk és már nagyon régóta benne vannak a sorozatban.

2014. április 3., csütörtök

Hasonmások az univerzum szerint /időrendben/



TV Guide - Mega Dongás

Bármilyen Vámpírnaplók exkluzív hír Bonnie-ról? - Joshua
 Bonnie szerepe, mint a "túlvilág" horgonya arról szól, hogy még több extra-bonyodalmat szerezzen - és esetleg halált is. ,,Mi megemlítettük a kérdést, ‘Meg tudod egyáltalán ölni Bonnie-t? Mi történne akkor?” Caroline Dries executive producer elmondja nekünk. Szerencsére, ez erős motiváció lenne, hogy Bonnie-t életben kell tartani. ,,Amikor veszélyben van, az egész túlvilág kockázatban van, szóval elég nagy üzlet őt életben tartani.” mondta Dries.

TVD-ETALK CTV Nina-val

Nina Dobrev tegnap /nálunk ma/ egy interjút adott a Etalk CTV-nek a TVD 5. évadával kapcsolatban.

2014. április 2., szerda

TVD-5×20 BTS képek+5×21 forgatási kép+spoiler


Egy fan megkérdezte Twitteren Julie Plec-et, hogy mi várható a TVD fináléjába. Ő erre azt válaszolta, hogy egy kis testi sértés és egy újjászületés.
5×20:


 5×21:

2014. április 1., kedd

TVD-5×17 Rehash

Candoce Accola interjú + mini spoiler

Mi volt a reakciód, mikor elolvastad a finálé forgató könyvét?

 CANDICE ACCOLA: Ez egy finálé. Mindenki, főként a sorozat eltökélt nézői, tudják, hogy amit az írók beletesznek a fináléba, az egyike, az egyik  múltbeli paragrafus(ok)nak.

Főleg az Utazók vezetőjének, Markos közeledésének, Luke-on és Liv-en, van valaki esetleg aki miatt Caroline aggódna az elkövetkezendő utolsó részekben?

CANDICE ACCOLA: Bármilyen módon próbálok válaszolni erre, bajba fogok kerülni. A következő néhány epizód alatt, látni fogjuk az összes kedvenc karakterünket tényleg egységesen dolgozni. Látni fogjátok, hogy az összes dolog hogyan is kapcsolódik össze lassacskán.  Egy "továbbképzésben" lesz részünk az Utazók mitológiájában és ti megtudhatjátok, hogy hogyan állnak a nagy dolgok rendben, és ez mindenkire hatással lesz majd.

MINI SPOILER:
Jacqui: Bármilyen TVD jó hír ami megosztható?

 Mi Paul Wesley kedvenc jelenete a rendezői debütálásából? Egy Matt jelenet! Gyerünk, érezz egy kis romantikát. " Van egy jelenet Matt és valaki között, nem mondhatom el a nevét, rengeteg sorozat van, de ez egy rendkívülien gyönyörű sorozat," árulta el. " Nagyon akciódűs, Nagyon élveztem."

Befejezték az 5.évadot!

Ian Somerhalder Twitter-re kiírta 3. 29-én, hogy vége van az 5.évadnak és, hogy már össze is csomagolt.

E! ONLINE szavazzás

Az e! onlie-on egy szavazást készítettek, hogy melyik a kedvenc férfi TV sorozat szereplőd.
Jelöltek:
- Ian Somerhalder /TVD/
- Joseph Morgan /TO/
- Paul Wesley /TVD/
- Daniel Gillies /TO/
A képre kattintva tudsz szavazni!----------------------->

2014. március 31., hétfő

TVD-Nem biztos spoilerek!

Nem biztos spoilerek, de lehet, hogy igazak!:
Katherine visszafog térni a 6. évadba és ez sokakat megfog rázni, és egy új fejezett fog ezzel megnyílni, aminek köze lesz ahhoz a szereplőhöz aki haldokolni fog. Kol visszatér, mint állandó szereplő. Elena ember lesz megint. Damon megfog halni 5. évad fináléjában.

TVD-Steroline spoiler

- Kétségbe vagyok esve valamiért a Steroline páros miatt. Ők a kedvenc párosom ebben az évadban.-Paul Wesley rendezi a 18. részt, amiben sajnos kis esély van a Steroline-ra.-
- Stefan és Caroline a kapcsolata nem fog túlságosan előre haladni az általam rendezett részemben.- Mondta Paul.- Tulajdonképpen csak a telefonon beszélnek! Tehát, alapjába véve, most elfoglaltak, nem?



2014. március 30., vasárnap

TO-Who Said It?

A Paleyfest-en a TO szereplők játszottak egy játékot, aminek "Who Said It?" a neve. A lényege az, hogy mondanak egy mondatott egy szereplőtől és azt meg kell nekik mondaniuk, hogy ki mondta azt.