2012. április 28., szombat

Paul Wesley repülőgépébe belecsapott a villám péntek 13-án.

Paul a vámpirnaplók sztárja megfontolhatta volna,kimozdul e péntek 13-án a házból.
A fiatal sztár ehelyett repülőgépre ült,27 éves feleségével hogy Torontóban töltsék a hétvégét.
Épp a repülőgépen ültünk amikor hihetetlen dolog történt.Belecsapott a villám a gépünkbe.
Pont mellettünk egy éles villanást láttam amit hatalmas csattanás kisért.Azt gondoltam;Istenem,
le fogunk zuhanni.-Mesélte a LIVE! With Kendy Monday showban.

A szinész pánikba esett,és forgolódni kezdett,hogy lehetséges menekülásei út után nézzen.Ekkor 
látta meg,hogy egy hires személy is utazik velük.

Joan Rivers volt az.Ott ült nagy nyugalomban és engem bámult.Ez tehát az utolsó felvonás:
Lezuhanok a hires John Riverssel-mesélte tovább.

Ám aztán ő is úgy látta,épp azért nem zuhanhat le a gép,mert a hires tévés személyiség
is a fedélzeten van.Azt gondoltam magamban:Ugyan már! Isten nem venne el tőlünk 
egy olyan nemzeti kincset mint Joan Rivers úgyhogy minden jóra fordul.-viccelődött a tévés.


2012. április 27., péntek


3x20-Do not Go Gentle

Letöltés eredeti nyelven:

Magyar felirat letöltés:
Letöltés Magyar  felirattal
  • -

Online magyar felirattal:
  • Indavideó
  • Itt lesz fent, olyan 5-fél 6 körül (lehetséges előbb is) én akkor nem leszek gépközelben, úgyhogy nem tudom berakni. megint csak Sorry :(
Zenelista:
-
3x21 - Before Sunset promó:



3x20-Before Sunset kanacai előzetes:
Lehet, hogy tényleg Damon fog meghalni? ://
Már egyre többen pletykálnak arról, hogy lehetséges az a hír, miszerint Damon hal majd meg a 3. évadban. Szeretném leszögezni, hogy én Damon fan vagyok, így Delenás is, ezért az én nézőpontom szerint, ha a producerek megölik Damon karakterét, azzal az én szememben a sorozatot fogják megölni. 
Többen adtak már interjút, és emlegették ezt úgy, hogy utána azt mondta az illető, hogy viccnek szánta. (Julie Plec)
De volt olyan is, aki olyasmit mondott, hogy szeretett Iannal dolgozni (Claire Holt) Bár az ő interjújában az volt a téma, hogy Rebeka kihúzza-e a 4. évadik.
A Damon halálával kapcsolatos pletykák azonban nem alaptalanok.
SPOILER A KÖNYVHÖZ!!!
Igaz nem a könyvek eseményszálán haladunk, azonban nagyon sok esemény és személy ugyanaz, vagy legalábbis hasonló. (pár példa: Vickie meghal; Tyler és Klaus között is van hasonló kapocs; Bonnie boszorkány; Meredith és Alaric összejönnek[igaz a könyvben nem ugyanazt a szerepet töltik be, mint a soriban] és itt is, mint a sorozatban, Elena a végén már nem tudja eldönteni, melyik testvért is szereti. 
Aztán a könyvben gyászos véget ér a történet, mert Damon meghal, amikor megmenti Bonnie életét. A könyv leges-leg végén (7. kötet) utalás van arra, hogy Damon újraéledt, mert egy csepp esett rá egy kicune (japán róka-ember) csillaggömbjéről. Damon ekkor ember volt, azt meg kell jegyeznem. 
Idézet a könyv legutolsó soraiból(SPOILER): "Évszázadoknak tűnő idő múlva, ami igazából csak pár óra volt, valami megmozdult a hamuban. Egy kéz szorult ökölbe. És valami megmozdult az agyban is. az öntudat. egy név. DAMON.
SPOILER VÉGE
Ez csak az én véleményem az egészről, lehet, hogy a pletykák is alaptalanok, és nagyon is remélem. Csak aki nem olvasta a könyvet, az most egy kicsit beletekinthetett.

2012. április 26., csütörtök

SPOILEREK
Claire Holt Rebekah-ról és Damon túlélési esélyeiről
Nemrég a Socialite Life szintén meginterjúvolta Claire Holtot, és válaszolt arra, hogy mi lesz Rebekah és Damon változatos kapcsolatával a Heart of Darkness című epizód után. 

"Mi történik Rebekah és Damon piszkos kapcsolatával, most, hogy felszínre törtek érzései Elena iránt?"
"Úgy gondolom, mint mindenki más, hogy Damon használta Rebekaht saját érdekből, és azt hiszem tisztában van azzal, hogy úgy csinálnak, mint Damon és Elena. Feltétlenül többet fogtok látni a kapcsolatukból, legyen az jó vagy rossz, főképp az évad fináléjában. Nagyon érdekes lesz. Minden bizonnyal szórakoztató volt vele dolgozni."







Candice Accola a bálokról és a szerelmi háromszögekről 

Candice Accola leült az E!Online-nal, hogy beszéljen az elkövetkezendő bálról, és Caroline érzéseiről a lehetséges kérők felől. 

"A nézők úgy látják, mint egy szerelmi háromszöget, de ez határozottan azért van, hogy legyen egy, de Caroline szemszögéből ez nagyon sok Caroline és Tyler ellen, ez a nagyon nagy akadály, aki egyszerűen nem hajlandó meghátrálni."
Klausról:
"Értem, hogy miért a nézők miért kedvelik annyira azt az ötletet, hogy Klaus megmutassa a gyengédebb oldalát, és ez azt hiszem, hogy Caroline-t összeköti az első évaddal, mondván 'Miért nem választanak a fiúk valaha engem is? Annyira igyekszem.' És végül itt van a fiú, aki őt választotta. Talán nem az ideális fiú, aki utána rohangál, így azt hiszem, elég vicces. A fiúnak akcentusa van, lássuk be. És nagyon szép rajzokat készített Caroline-ról és egy lóról, és ha ezt nem teszi meg, akkor nem tudom, hogy mit!"




Julie Plec  a szerelmi háromszögről

Julie Plec elbeszélgetett az Entertainment Weeklyvel a múlt heti epizódról (3x19 - Heart of Darkness), főként a fejlődésben lévő szerelmi háromszögről — Elena, Stefan, Damon. Ő is szintén beszélt egy bizonyos helyzetről Rebekahval a Do Not Go Gentle című epizódból.



Julie Plec nem akar sokat mondani, de megosztja ezt:"Ez a történet azonnal balul sül el az epizód elején. Szóval mindenki azt hiszi, hogy valójában más."


3x20-Do Not Go Gentle rendezői előzetes

2012. április 25., szerda

Joseph végre megérkezett Magyarországra!!!
A Twitter-en már többen is felraktak képeket, amit a Budapesti repülőtéren csináltak Joseph-al! Té aki fent van twitteren, írja ki ezt: #HungaryLovesJoseph 
Nemrég indult ez a trend, meg akarjuk dönteni!!! Írjátok ki :)
Lehet, hogy csak egy pletyka, de állítólag Joseph 5 hétig marad !!!:D
Kiderült, hogy Joseph az Open Grave-et forgatja, és 5 hétig lesz itt hazánkban!

KATT a képre a nagy méretért!




Joseph autogrammja ;)




Képeket készítette: ReniTVD


Ian már nem tagad!
A The Vampire Diaries szívtiprója Ryan Seacrest műsorában vendégeskedett, és lelkesedve hangoztatta, hogy régen volt már egyedülálló nőfaló.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev akarva-akaratlanul lerántották a leplet a kapcsolatukról a 2012-es Coachella Fesztiválon, hiszen a lesifotósok kamerája előtt ölelték, és csókolták egymást. Azonban a tényt, hogy együtt vannak, még egyikük sem erősítette meg hivatalosan sehol.

"Nian" a 2012-esCoachella Fesztiválon vállalta fel kapcsolatát

A The Vampire Diaries szívtipró vámpírja a napokban Ryan Seacrest rádiós műsorában vendégeskedett, ahol ugyan azt nem vallotta be, hogy Nina Dobrev és ő egy párt alkotnak, de többször említést tett róla, hogy az elmúlt másfél év alatt nagyon sokat változott az élete, és hogy a nőfaló, egyedülálló énjét már maga mögött hagyta, hiszen boldog kapcsolatban él.

Természetesen az interjú során szóba került a Damon és Elena között elcsattant csók is, amire Ian boldogan emlékszik vissza.

„Nem csak a rajongók számára volt egy felejthetetlen pillanat. Mi közben nem halljuk a zenét, csak a fejemben emlékeztem rá. De igazából a hangos szívdobogásom elnyomott mindent.” – mondta el színész, aki azt is tüzetesen bevallotta, hogy nagy Florance + the Machine rajongó és imádja az énekesnő hangját.

Vajon a sorozat követi az élet vonalát és a Nina Dobrev által megformált Elena Gilbert végül Damon mellett köt ki, vagy visszatér Stefanhoz, akinek a szerelme ugyan tiszta és őszinte, de még maga sem biztos benne, hogy ő a legjobb választás számára? Hamarosan az évadfináléban minden kiderül, sőt a hírek szerint az egyik Salvatore testvértől el is kell búcsúznunk egy időre.



3x20-Do Not Go Gentle új stíl képek
2 új fotó!
Hoztam nektek egy új, 3. évados posztert, ami szerintem nagyon gyönyörűre sikeredett ;) Továbbá itt van még egy 3x22-The Departed kulisszák mögötti fotó is. Minkettőn Nuna szerepel! Alig várom a finálééét :)


Claire Holt és Nina Dobrev a The ISF Event-en
Claire Holt elárulta, hogy egyetlen dolgot szeretne, ha karaktere túlélné az évadot. Elmondása szerint hosszabb időre szeretne maradni. 

2012. április 24., kedd

!!!HALASZTHATATLAN ÖRÖMHÍR!!!-FRISSÍTVE 
Most kaptuk a hírt, személyesen JOSEPH MORGAN twitterjéről, miszerint a színész Magyarországra látogat! :) Részleteket nem lehet megtudni a rövid kis tweet-ből, de úgy gondolom, minden TVD rajongó felvillanyozódik! 

A film címe jelenleg ismeretlen, a stáb többi tagja úgyszintén, habár olyan pletykák keringenek, miszerint Bruce Willis is részese lesz a projektnek.
„Ó, mellesleg beavatlak titeket egy kis titokba... Holnap repülök Magyarországra egy filmet forgatni ;)"


Kutakodtam egy kicsit ezzel kapcsolatban:
  • Joseph ezt tegnap késő délután írta ki, és valószínűleg még Los Angeles-ben votl, és ott akkor kb du. 2 volt. Ha jól számoltuk, nem holnap (kedd), hanem 25.-én érkezik az időeltolódás végett. 
  • Az útlezárásos honlapról:  “FILMFORGATÁS (Szabadság tér)Filmet forgatnak a Belvárosban, ezért lezárták a SZABADSÁG teret a Vécsey utca és Széchenyi utca közötti szakaszon. A Vécsey utca egyirányúságát a lezárás idejére megfordították.”
    Ez az infó nem biztos, hogy arra a forgatásra vonatkozik, amire Joseph jön, de aki a közelben lakik, annak érdemes kinézni ;)
  • Ha Bruce Willis-el forgat, akkor jó hír a rajongók számára, hogy Bruce forgatásának idelye és helyszínei fel vannak tüntetve.
Ezeket azért írtam ki, mert gondolom vannak, akik a reptéren vagy a forgatás alatt meglesnék a sztárt;)


FRISSÍTVE
21 órája ezt osztotta meg Joseph:
"Ma este felszállok egy Budapestre tartó repülőre, ami csak holnap délután érkezik meg a városba. #ValakiTaláljaFelATeleportálást"

Majd 10 órával ezelőtt:
"Itt az idő az indulásra! Találkozunk Budapesten ;)


De ezekből még mindig nem lehet megmondani, a színész mikor érkezik kis hazánkba... Bárhogy is lesz, reméljük sokáig marad:)

2012. április 23., hétfő

Candice Accola a vörösszőnyegen az Elle Magazin Partyn

InSytle Magazin-Ian Somerhalder
Csodás új képsorozat érkezett hozzánk Ianról az InSytle Magazin jóvoltából
Folytatásért kattints a "további bejegyzések"-re ;)
Zap2It SOILER! Tylerről
Azt már tudjuk, hogy Tyler rájött, hogy az Ősi hibrid érez valamit Caroline iránt, de Michael Trevino megosztotta a Zap2It-tel, hogy karaktere messze meghúzódik. Tyler szintén megfogadta magának, hogy távol marad a felbontott hűség dolog miatt, és jó okkal. 

"Most harapdálja a nyelvét néhány epizódon keresztül," mondta Michael megjegyezve, hogy Tyler úgy fog tenni, mintha még mindig hűség alatt állna, amíg ő a színfalak mögött ügyködik, tervezgetve az ő "támadását" az Ősi vámpír ellen.

"Boztos vagyok benne, hogy nagyon csúnya lesz, amikor Tyler rájön, hogy nem kötődik többé Klaushoz," mondta Trevino.
E!Online SPOILER Iannal a fináléról
Ian Somerhalder elmondott 4 dolgot a fináléról az E!Online-nak:
1.Stefan és Damon megállapodást kötnek!Ian elárulja:´´Mind a két testvér egyetért-ha téged választ,akkor én elhagyom a várost,ha engem választ,akkor te hagyod el a várost,így nem lesz furcsa.Mindketten egyetértenek ebben.És ami jó ebben,hogy ez az egyezség közelebb hozza őket egymáshoz.És szeretek erre gondolni.´´ Oké,de a te és a testvéred segged is csak maradjon Mystic Fallsban.Köszönöm,

2.A szerelmi háromszög lezáródik-´´Elena dönt.Miután Damon meghal,csak egy lehetősége lesz.´´A gyötrelmesen hosszú szünet után felnevetett és azt mondta:´´Nem tudhatjuk,minden lehetséges.Majd meglátjuk!´´

3.Ian ragaszkodik ahhoz,hogy rendben van akkor is ha elveszíti Elenát akkor is ha meghagyhatja.´´Tudjátátok mi a vicces?´´´mondja Ian azzal a félmosolyával.´´Paul és én vicceltünk ezzel,mert jól ismerjük és bírjuk egymást,és azt akarjuk hogy mindenki nyerjen,de néha a vesztéssel nyertek valamit.Ez a metafora az életben is érvényes.´´

4.Még egy dolog a fináléról.-´´A fináléban Damon és Stefan tényleg elkezdik szereti egymást.Ebben a helyzetben a szívfájdalom,a győzelem és a kudarc tartja őket együtt.Természetesen velem sok rossz dolog történik,így örülök hogy végre megtaláltuk az utat egymáshoz.És mivel ez unalmasan hangzik,a 4.évadban megpróbáljuk megölni egymást.´´ Szóval mondhatjuk,hogy talán egyiksem megy el Mystic Fallsból.
SPOILER
Esther tényleg visszatért, hogy bosszút álljon. A következő epizódokban még egyszer emlékeztetni fognak minket arra, hogy lehet a vámpírok fenyegetést jelentenek, de a boszorkányok sokkal erősebbek, mint bármely természetfeletti lény. Ó és Stefan/Elena rajongók – ha múlt héten kiakadtatok a Delenára fókuszált részen, akkor ezen a héten örülhettek, hisz most rajtatok lesz a sor.
Do Not Go Gentle webclip feliratosan