2012. október 20., szombat

Damon hiányolja Alaricot

A TV Fanatic lehetőséget kapott arra, hogy elbeszélgessen Ian Somerhalderrel. Ian beszél arról, hogy mennyire hiányzik Alaric Damonnek .
"Alaric veszteségének nagyobb jelentősége van, sokkal nagyobb kérdéseket vet fel Damon világában." magyarázta a színész. "Azon csodálkozik, hogy 'Miért haltál meg? Mit tettem, hogy ezt érdemeltem?' "
Ez pedig egy sötétebb, magányosabb ösvényre tereli Damont.
"Hiányzik neki a legkedvesebb tesója, de arról is beszél, hogy 'Nagyon keményen próbáltam, srácok, hogy megértsétek a nézőpontomat. És most mi történt? Alaric meghalt. Elena szintén.' Damonnek igaza volt. És most azt mondja: 'Ez vagyok én. Próbáltam rendesen játszani, és tudjátok mi történt? Nem működött' "

The Vampire Diaries 4x03-The Rager Webclip

Nagyon jó nemsokára feliratkozva is megkeresem :)

2012. október 19., péntek

4x02-Memorial

Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol feliratok:
Magyar feliratok:
  • MFelirat  (Köszönjük Szaffy-nak! A ráégetés már folyik ♥)
  • Data
Online magyar felirattal:
  • Indavideó  (Megint el kell mennem, úgyhogy nem tudom egyenesen belinkelni. Indán ezen a csatornán lesz fent leghamarabb, kis csúszással, kb 15 órára. Megértéseteket köszönöm. Jó szórakozást!)
Letöltés magyar felirattal:

Zenelista:
The Gods Of Macho – Hurt
The Lonely Forest – Woe Is Me… I Am Ruined
Kopecky Family Band – Change
Marina & The Diamons – Fear and Loathing
St. Philips Boy’s Choir – How Can I Keep From Singing
Lykke Li – Youth Knows Pain
The Fray – Ungodly Hour

4x03- The Rager előzetes 


Kanadai előzetes:

Karácsony Mystic Falls-ban

Úgy tűnik, idén lesz karácsonyi epizódunk is, aminek a díszletéről kaptunk 3db képet. Hát, én mindenesetre kíváncsi leszek rá!







Joseph Morgan interjú

Ian interjú

Damon-nek hiányzik a legjobb barátja, s ez nyilvánvalóan ki isderül a 4.02 - Memorial című rész előzeteséből. Viszont Damon nincs egyedül.

"Cseszd meg Damon, hiányzik Alaric. Hiányolom Matt Davis-t az életemből." - mondta Ian.

A második részben a nézők betekintést nyerhetnek abba, hogy hogyan érinti Damon-t Alaric elvesztése, de Ian azt mondta, Damon többet vesztett annál, minthogy barátja helyét üresen látja.

"Alaric elvesztése kérdéseket vet fel Damon-ben. 'Miért vagy halott?' 'Mivel járultam ehhez hozzá?".

Zach Roerig interjú

Matt Donovan talán a legszerencsétlenebb srác Mystic Falls-ban, mely város tele van szerencsétlen srácokkal. Viszont az idei év érdekesebbnek ígérkezik Matt számára. A fiú bűntudat érez Elena halála miatt, hiszen az autót ő vezette, valamint a lány feláldozta érte az életét.

A premier epizódban Matt szinte könyörgött Stefan-nek, hogy hagyja meghalni, s 'túlságosan' nem is hibáztathatjuk őt azért, amiért Elena életét vesztette. Egy srác, aki próbál összespórolni egy kis pénzt arra, hogy a villanyt le ne kapcsolják a házában, az ex-barátnője pedig vámpírrá változik, s csak ennyit mondanak neki: lépj tovább. Matt Elena halála miatt csüggedtnek és hasznavehetetlennek érzi magát.

Remélhetőleg, az előző részbeli beszéd Stefan-tól és a váratlan hősiesség megható pillanata a ma esti epizód során segít talpra állni Matt-nek. Az epizód során Matt és a banda nagy része megáll egy pillanatra, s végigtekint azon, mit vesztettek el, s ezt meg is érdemlik jó pár pokoli, kínokkal teli hónap után. Addig is azonban, Matt talán tartozik egy köszönömmel Stefan-nek.

4. évados előzetes: Good Life

Pár új jelenettel...

2012. október 18., csütörtök

Spoilerek

Úgy tűnik, hogy Elena és Stefan rendben vannak. Ez így is marad?
Ők ketten nagyon sokáig így maradnak. Míg az első epizódban a jövőjükről beszéltek, addig az eheti epizódban már baj lesz a paradicsomban. Számíthatunk egy Elena – Stefan veszekedésre, egy különös együttműködés után Damon és Elena közt. “Ez egy nagyon fájó dolog lesz Stefan számára, amit Elena tesz, majd számolnia kell a következményekkel.” – mondta Julie.
Elena új ruhastílusáról beszél egy hölgy, egy videós interjú keretében, amit ITT tekinthettek meg.

4x04-Five című epizódból megjelent egy promó videó. Az okát nem tudom, szerintem illegális lehet, de mindenesetre itt van:

2012. október 17., szerda

Nina- SELF Magazine

Nina Dobrev, a középiskolás Elena Gilbert valamint hasonmása, Katherine Pierce megformálója tündököl a SELF Magazine ehavi számának címlapján.

A színésznő a magazin novemberi számának címlapján felfedi hibátlan alakját egy gyönyörű rózsaszín-lila színekben pompázó egyrészes ruhában, kezében egy szörfdeszkával.

Úgy tűnik, csak egy megfelelő képet kellett készíteni róla, hogy megnyíljon, és meséljen arról, hogyan tartja kondiban testét, hogyan marad fitt és egészséges.

"A vékonyságra való vágyakozás nem az én világom. Amikor nem eszem, kihat a hangulatomra," mondta el a The Vampire Diaries 23 éves színésznője a Self magazin novemberi számának. "A forgatáson feltunningolok egy kis kajával, és mindig megragadom a magas fehérjetartalmú ételeket, mint a mandula. A chai lattes és az eszpresszókávé szintén tartja bennem a lelket."

4x02-Memorial webklip 2.

Kaptunk egy részletecskét a 2. epizódból, melynek keretében Elena és Damon a kajáról beszélgetnek.

4x04-Memorial 2db új stillkép

Kaptunk 2db új képet a 4. epizódhoz kiegészítésül. A képeken Alexandert láthatjuk.
(Nagy méretért KATT a képre)

Fault magazin- Candice és Daniel

A Fault Magazin egy-egy fotósorozatot készített Candice Accolával(4db) és Daniel Gillies(7db)-sel is.

IAN- Mr. Porter fotósorozat

Iannal készült egy Mr. Porter című fotósorozat, mely jelenleg 6db képből áll.

Damon spoiler

Az első epizód alatt nagyon sokszor sírtam. Egy Damonről szóló hírtől sokkal jobban érezném magam.
Ha az első rész alatt sírtál, akor várd ki a második részt, amelyben Damonnek lesz egy felejthetetlen jelenete valakivel, aki fontos számára. Sírni fogsz, nevetni fogsz és alig várod majd, hogy még több ilyen jelenetet láthass.

Elena új ízlése ruhatéren

Elena éhsége nem az egyetlen dolog, amely változni fog most, hogy vámpír lett. A ruhatára is egy változáson megy majd keresztül.

"Egy kicsit kifinomultabb megjelenést adunk neki," mondta Leigh Leverett, a jelmeztervező, aki elmondta, hogy Elena leváltja a megszokott farmer-poló együttest más ruhákra és csizmákra.

És mióta Elenának megvan a szabadsága mindenhez, mélyebbre ugrik az ékszeres dobozába.

"Ezelőtt viselnie kellett a veréba nyakláncát, tehát ezelőtt nem igazán tudott sok csecsebecsét hordani," mondta Leverett, aki elmondta, hogy több nyakláncot láthatunk majd Elenán ebben az évadban. "Természetesen Nina Dobrev nem bánja ezt, hiszen imádja az ékszereket."

5 tény a 4x02-Memorial-ról

1. Vér és belek
Csúnya véget ér Elena és Stefan között egy nagyon forró jelenet.
2. Pofon és kötelesség
A Salvatore testvérek nem a legjobb spanok ebben a pillanatban, főleg amikor Damon provokálja Stefant. Hogyan reagál a fiatalabbik? Azzal az ütéssel, amit a promóban láttatok.
3. Zsebkendő riadó
Damontól fogunk látni egy érzelmes pillanatot, amit már az epizódismertető is elárult, ezek pedig mély nyomot hagynak benned.
4. Az anti-Alaric
Connor Jordan, az új vadász a városba érkezik, aki nem olyan, mint a finom történelem tanár, Alaric. Mondhatni a taktikái túlzottak.
5. Jeremy újabb látóképességei
Emlékeztek, amikor Jeremy elkezdte látni a szellemeket? Nos a látása ismét trükközik vele. Nem sok mondanivaló van ezentúl, de aggódunk egy kicsit miatta...

Matt jövője- azaz ráférne pár agresszív szex

Mattnek eddig mindig sikerült túlélnie a TVD-t és - ahogyan el is mondta Zach aThe Huffington Post-nak - úgy tűnik, hogy nem sokáig lesz tehetetlen.

"Ebben az évadban vége a 'Szegény Matt' szerepnek, ami mindig benne is volt," mondta Zach. "Nem tudok sokat mondani, de jó dolgok történnek vele."

"Biztosan nagyon neheztel miatta," magyarázta tovább Zach. "Még mindig nem lát keresztül azon, amit Rebekah tett - hogy abba a helyzetbe sodorta: hogy Elena mostmár vámpír, neki pedig nem sok kellett a halálhoz. Nem hinnem, hogy lenne bármi is, ami miatt a vállát rándítaná... Úgy gondolom, hogy Mattnek és Rebekahnak kéne legyen néhány agresszív szexjelenete, csak hogy kimozduljanak a megszokottból, végül talán Matt is rendesebb lenne vele."

2012. október 16., kedd

4x04-The Five epizódképek


Damon spoilerek!

Sandra!! Az első epizód nagyon sokkolt. Jobban érezném magam egy kis Damon infótól. — Amanda
Ha az első epizód megsiratott, csak várjátok ki a második végét, ugyanis Damonnek lesz egy felejthetetlen pillanata valakivel, aki nagyon fontos neki. Sírni fogsz tőle, nevetni, és reménykedni fogtok a hasonló jelenetek folytatásában. (Mindez értelmet ad Csütörtökön. Megígérem)

2012. október 15., hétfő

4x02-Memorial webclip

The Vampire Diaries: Igen, ahogy az előzetesben láthattuk, Stefan meg fogja ütni Damont az eheti részben. De azt kell, hogy mondjuk, Damon megérdemelte – hisz olyat mond neki, amellyel megbántja Stefant. Viszont ez nem egy veszekedés kezdete, hanem egy veszekedés lezárása. Azonban az epizód végén Damon egy nemes gesztust fog tenni.

Julie Plec a 4. évadról- Inside és TV Guide

Insider interjú:

Eljött a negyedik évad, láthattuk a premiert. Mik voltak a prioritásaid?
Meg szerettük volna mutatni Elena útját, ahogyan harcol. Nem akartuk csak úgy elintézni. Úgy értem, hogy ‘Boom. Vámpír vagy! Hé, nem vicces?’ Mindig is próbáltuk megtalálni az egyensúlyt a teljes vampirizmus és a valós körülmények közt. És ott van Elena, aki soha nem akart vámpír lenni, nem akartuk pár mondattal elintézni. Ezzel a döntéssel még rengeteg dolgot tudunk kihozni ebből az évad során. Az első pár epizód során kicsit beleássuk magunkat a mitológiába. Elena életútjára összpontosul: mennyit változott, mit jelent ez számára, a vámpírrá válás tető- és mélypontjai mit tesznek vele, a kapcsolatai.
 A hosszú interjú folytatása a cikken belül...

Spoiler

Bármi a The Vampire Diariesről, amit megoszthatsz?
Míg Caroline ott lesz Elenának, láthatjuk majd, hogy jelentősen megváltozik a kapcsolatuk, amikor Caroline kinyilvánítja, nem tetszik neki, ahogy Elena viselkedik. Plussz tipp: lehet vagy sem, hogy Elenának lesz egy forró jelenete az idősebb Salvatore-ral a negyedik epizódban.
BONNIE 
Bonnie az oka a nagymamája halálának (ismét). Hogyan heveri ezt ki?
Julie Plec: Nem foglalkozik ezzel, ugyanis nem tud varázsolni. Tehát előszőr hagyja magát gyászolni, amely a második epizódban fog megtörténni. Amikor pedig visszatérünk hozzá a 4. epizódban, arról lesz szó, hogy mi a leghelyesebb út az erejének visszaszerzéséhez.
Segíteni fog neki David Alpay karaktere?
Julie Plec: Megismeri az új professzort, aki nagy mestere az okkultnak és a varázslatoknak. Magára vállalja Bonniet, mint mentor, és Bonnie végül talál olyanokat, akik megértik őt, akivel beszélgethet, és segíten fog neki a professzor, hogy felépüljön.
SALVATORE 
The Vampire Diaries: Igen, láthattátok, hogy Stefan Damont ütlegeli az eheti rész előzetesében. Azt kell mondanunk, hogy valahogy Damon megérdemel -- kap néhány ököllel Stefantól, amikor egy olyan dolgot mond el, amiről tudja, hogy fáj Stefannek. Az ütés az ütközet vége, nem pedig a kezdete. Ez epizód végénél Stefan meggyőződik arról, hogy Damon egy nagyon kedves és megható gesztus része volt.