2014. szeptember 19., péntek

Heti szavazás - győztes!

A hét elején indult el a: "Salvatore vagy Mikaelson"szavazás.
A győztes, pedig a Salvatore testvérek! :)

Th CW előzetes - TVD/TO

Vacsora Nina Dobrev-vel

2014. szeptember 18., csütörtök

TVD - 6x2 epizódismertető

EGY HOSSZÚ ÚT HAZA - Tudván, hogy meg kell emésztenie Damon elvesztését, Elena Alaric-hoz fordul, hogy segítsen neki továbblépni. Enzo meggyőzi Caroline-t, hogy csatlakozzon hozzá amíg ő lenyomozza, hogy hogyan hozzák vissza Damon-t és Bonnie-t, de Caroline megdöbben amikor egy váratlan kerülőútra térnek és felfedezik, hogy eddig mit is csinált Stefan. Eközben Matt Jeremy miatt aggódik, aki Sarah-val tölti ideje nagy részét, a rejtélyes lánnyal aki mostanában költözött Mystic Falls-ba. Máshol, Tripp, a közösség védelmi program vezetője, egy érdekes vallomást tesz Matt-nek a várossal való kapcsolatáról. Végül, az örökre eltűnt és elpusztított Túlvilágon, Damon és Bonnie vonakodva szövetkeznek, hogy felfedezzék azt, hogy hol vannak és azt, hogy hogyan tudnak hazamenni.

TVD 6x1 webklip

PCA 2015 +3 kategória szavazás!

Az év első díjátadója!


People's Choice Awards-on a TVD/(To) sok díjat nyert már itt van pár győztes: Damon&Elena - Legjobb Kémiai páros, Ian Somerhalder - Legjobb színész, Nina Dobrev - Legjobb színésznő, TVD - Legjobb Sfci-fi/Fantasy sorozat, Paul Wesley - Legjobb színész, Joseph Morgan - Legjobb szereplő egy új sorozatban stb... 

Az 2015-ös PCA-t 2015 január 07-én rendezik meg Los Angeles-ben 9 PM-kor azaz nálunk 2015. január 08-án 02:00-kor! Egyenlőre még a jelölteket nem lehet tudni, de most már lehet szavazni, hogy melyik 3 új kategória legyen még! Maga a szavazás az október 22-én kezdődik. Aki szeretne szavazni az megteheti ITT!
További információk a díjátadóról később...

Akit esetleg érdekel itt van pár elérhetősége a PCA-nak:
- Hivatalos oldal: ITT
- Twitter: ITT
-  Facebook: ITT
- Instagram: ITT


Még régebben feltöltöttem az indavideós oldalamra pár People's Choice Awards-os videót, akit érdekel az meg tudja nézni ITT!

A tavalyi PCA-n ott volt: Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Joseph Morgan, Olga Fonda.
People's Choice Awards 2014-es képek:

Nina és Derek Hough újra együtt? forrás:ALWAYS-NINA.COM

•Forrás: ALWAYS-NINA.COM

A Hollywood Life, a világháló talán legkevésbé hitelesebb online bulvármagazinja azt állítja, hogy Derek Hough és Nina Dobrev ismét összejöttek. Íme a cikk:

Úgy tűnik, Nina Dobrev és Derek Hough adtak a szerelmüknek egy második esélyt. Tegnap reggel a korai órákban (szeptember 17) látták őket a Spare Room-ban, és állítólag nagyon közel kerültek egymáshoz.

A 25 éves Nina Dobrev, és a 29 éves Derek Hough tavaly novemberben szakítottak mindössze pár hetes kapcsolat után, de úgy tűnik, ismét tombol a szerelem. Szeptember 17-én állítólag kettesben érkeztek a Roosevelt Hotelbe Los Angeles-ben, és a HLife forrása szerint erősen flörtöltek.

A HollywoodLife forrása azt is elárulta, hogy a már korábban említett premieren nem jelentek meg együtt, de később kettesben távoztak, és félrevonultak beszélgetni.

,,Egy gyors helló után ,,elrabolta” őt, felkapta, és táncolni kezdtek. Miközben beszélgettek simogatták egymást, nevetgéltek, és határozottan szerelmesen néztek egymásra, Derek tényleg megpróbálta lenyűgözni Ninát.”

Körülbelül 00:40-kor távoztak a Spare Room-ba, majd kettesben voltak a Public Kitchen & Bar helyen.

,,Beszélgettek és ittak a bárban, és elég keményen flörtöltek. Derek keze megpihent az övén, és határozottan látszott, hogy Ninának tetszik a helyzet. Még mindig elbűvöli őt Derek.”

•Forrás: ALWAYS-NINA.COM

Zach és Michael "Field Of Lost Shoes" premier Los Angeles-ben


Nina LAX repülőtéren Atlantába megy


TO cast promo képek /7db/

TO 2×01 képek /11db/

TO 2×01 videó

2014. szeptember 16., kedd

Ian Somerhalder Climate Projekt

Ian Somerhalder hetekkel ezelőtt New York-ban volt a Climate projekt miatt és most már itt van a videó is.
weboldal: ITT!
/Ian-en ott van a közös nyaklánca Nikki Reed-el/

Kat Graham "The Kelly Cutrone Project."

Ian Nikki és Nina-ról Instragmon

Ian Somerhalder megint reagált a negatív kommentekre Nikki Reed-nek az Instagram oldalán.:
@scooby_dooby420 Nikki és Nina találkoztak egymással 4-5 alkalommal az életükeben, ennyi az egész. Nem a legjobb barátok! Hagyj békén kérlek, ne vedd sértésnek de nulla fogalmad van arról, amiről beszélsz. Ez egy csodás poszt, ami segít az állatoknak, ez nem Nina-ról szól.

TVD 5.évad DVD különkiadás - Kat Graham




TVD 6. évad képek+poszter

TVD 6. évad képek


 TVD 6. évad hivatalos poszter

2014. szeptember 15., hétfő

TVD - 6×01 promo képek + BTS kép

6×01 promo képek


 BTS kép

Nina Dobrev kiszáll? /NEM BIZTOS!/

Régebben azt lehetett olvasni, hogy Nina Dobrev nem nagyon örül Ian Somerhalder és Nikki Reed kapcsolatának. De most már ÁLLÍTÓLAG nem fogja megvárni a 6. évad végét és kifog szállni!
Pár oldalon olyan hírek voltak, hogy mostanában Ian és Nina nincsenek túl jó viszonyba. A napokban, pedig több stábtag is azt nyilatkozta, hogy Nina azt tervezi, hogy azonnali hatállyal kiszáll a TVD-ből, és még azt sem érdekli, hogy ezzel megszegi a szerződést, és nem mellesleg cserben hagyja a rajongóit. ÁLLÍTÓLAG Nina teljesen kivan borulva, hogy Nikki Reed mindennap meglátogatja Ian-t a forgatáson. Ráadásul több szemtanúnak is feltűnt, hogy Ian és Nikki sokszor órákra eltűnik Ian lakókocsijában, és ilyenkor félreérthetetlen hangokat lehet hallani. Nina, pedig ezt nem hajlandó elviselni, és ezért ÁLLÍTÓLAG már a producerekkel is beszélt, és most a menedzserével együtt azt próbálják elérni, hogy kiírják minél előbb a sorozatból.


- Ha engem kérdeztek, még a nyáron megrendezett San Diego-i Comic Con-on is látszott azért, hogy Ian és Nina között nem stimmel valami. 
- Meg olyat is olvastam,hogy, mikor egy másik Con-on volt Ian és Nina, akkor is elkísérte Nikki Ian-t. A Con után egy bárban voltak mind a hárman, de nagy ívbe kerülte Nina őket.
- Plusz én már nagyon régen nem láttam képet vagy olvastam, hogy Nina Atlantába lenne, amit furcsállottam is.
- HOGYHA EZ IGAZ, akkor én azért nagyon remélem, hogy Nina még nem lép ki és leforgatják a 6. évadot.


Ti mit gondoltok erről? Igaz?

TO 2. évad videó