2012. szeptember 7., péntek

Két új szereplő

Amikor a sorozat visszatér, akkor majd hamarosan találkozhatunk Klaus új hibridjeivel. A TV Guide jóvoltából most megtudtuk, hogy Blake Hood és Alyssa Diaz lesznek azok, akik a hibrideket játszani fogják.

Blake Hoodot a 90210-ből és a The Young and the Restlessből, míg Alyssa Diazt a The Nine Lives Of Chloe Kingből és a As The World Turns-ből ismerhetjük.

Blake Deant, míg Alyssa Kimberly-t fogja játszani. Mindketten hibridek, akiket Klaus irányít. Blake az ötödik epizódban, míg Alyssa a hatodikban fog debütálni.

Mikor utoljára láttuk Klaust, akkor Tyler testében volt, szóval nem halt meg, mint tudjuk. Ez miatt érdekes lesz Caroline-al a helyzet, amikor a sorozat visszatér október 11-én.

Újabb interjú: Steven McQueen

A CW pár órával ezelőtt egy újabb interjút adott ki, ezúttal a Jeremy-t alakító Steven beszél nekünk egy kicsit a sorozatról..

2012. szeptember 6., csütörtök

Paul Wesley újra gyilkolni akar

A Vámpirnaplók sztárja imádta Stefan sötét oldalát ezért szeretné ha a 4.évadban is előjönne a vámpirfiú gyilkoló énje.
A Vámpirnaplók jófiújaként elkönyvelt fiatalabbik Salvatore testvérről már kiderült hogy nem volt mindig példavámpir,hiszen a múltban "Ripper Stefanként" elhiresült fiú hatalmas gyilkológép hirében állt.Azonban a legjobb barátja Lexi átsegitette őt ezen az időszakon és sokáig és sokáig relytély maradt Mystic Falls lakói számára  Stefan sötét oldala,de a 3.évadban Klausnak hála ismét visszatért mad ismét jó lett.


Nina álmai...

A 23 éves színésznő legnagyobb filmes álmairól mesélt legutóbbi interjúja során.
Nina Dobrev hatalmas hírnévre tett szert a Vámpírnaplók című sorozattal, ugyanis 2009-ben megkapta Elena Gilbert szerepét és ezzel berobbant a köztudatba. A The CW sikersorozata előtt is szerepelt számos filmben és jó pár sorozatban is kapott epizódszerepeket, de a bolgár származású színésznő a világhírnév elérése után sem áll le a munkával.

Legutóbb az Ocean Drive nevezetű magazin szeptemberi számának címlapján tündököl Nina és az elmaradhatatlan interjú során szóba kerültek jövőbeli tervei és legnagyobb filmes álmai is.

Egy kicsit ki akarok próbálni mindent. Álmaim szerepe egy James Bond-filmben lenne, vagy ha csinálnak egy másik Lara Croft, vagy akár egy előzmény Lara Croft-filmet. Ezt szeretném csinálni, hogy szisztémát váltsak. Ismeritek az August: Osage County című darabot? Most megfilmesítik és Julia Roberts és Meryl Streep fogják játszani az anyukákat. Álmaim szerepe lenne a lányukat játszani. Azt hiszem akkor fogják forgatni, amikor én a Vámpírnaplókat, de ezeket a fajta dolgokat szeretem. Erős karaktereket akarok játszani és igazi emberekkel akarok dolgozni.” – mesélt álmairól a 23 éves színésznő.

Nina legutóbbi filmje a Perks of Being a Wallflower, melyben a Harry Potter-filmek sztárjával, Emma Watsonnal játszik szeptember 21-én kerül az amerikai mozikba, így egyelőre főállású vámpírként fog tevékenykedni a közeljövőben.

Boldog szülinapot!

Katerina Graham, kedvenc boszink alakítója ma ünnepli 23. születésnapját. 
Katerina Alexandra Graham 1989. Szeptember 5-én született a svájci Genfben. Édesapja Joseph Graham, libérai, míg édesanyja Natasha, egy orosz származású zsidó asszony. Los Angelesben nõtt fel. A nagypapája ENSZ nagykövet volt. Katerina héber iskolába járt, ahol elsajátította az angol nyelvet, megtanult spanyolul és franciául, ezen felül beszél egy kicsit portugálul és héberül is. Katerinát kiskorától kezdve különféle kulturák és társadalmak vették körül, és õ úgy érzi, ez csak az elõnyét szolgálta a tanulmányainak. 16 évesen érettségizett le.
Manapság Kat sikeres színész, énekes és táncosnő. Rengeteg videoklipben szerepelt már, és több filmben is, de nagyobb hírnévre sorozatunk, a The Vampire Diaries által tett szert. A sorozat sikere is közrejátszott abban, hogy egyre népszerűbbek a klipjei, melyek remek hangját fitogtatják. 

2012. szeptember 5., szerda

4. évad előzetes

És végre! A Cw kiadta az első 4. évados promóvideót,  amiben elég sok új jelenetet láthatunk. Elena/Stefa/Damon jlenetek, Jeremy/Bonnie, Caroline/Tyler (akinek a testében még valószínű, h Klaus van)  Hát, mindenesetre, izgalmas év elé nézünk!

MAGYAR FELIRATTAL
 

Továbbá a CW kiadott egy interjút Torrey DeVitto-val, egyet pedig Daniel Gillies-sel, ezeket a cikk belsejében érhetitek el.

Damon reakciója a vámpír Elenáról


A The Vampire Diaries fináléja után a negyedik évadban egy teljesen más Mystic Falls-t láthatunk majd. A negyedik évad ott folytatódik, ahol abbamaradt, mindenki a harmadik évad fináléjában történteket dolgozza fel. Már korábban írtunk arról, hogy Bonnie hogyan dolgozza fel Elena átváltozását, most Damon sora következik.

Szegény Damon. Nem volt elég, hogy Elena Stefant választotta, órákon át azon fog gondolkodni, hogy a nő, akit szeretett, meghalt. Ha ez nem lenne elég, a barátjai a szeme láttára halt meg.

Szerencsére, Elena szervezetében az idősebb Salvatore vére folyt, így most vámpír lett. Először Damon megkönnyebbül lesz, hogy Elena kapott egy második lehetőséget az élettől. De tudja, hogy milyen nehéz elveszíteni az emberi életet, szóval több empátiát tanúsít majd. Elena bánni fogja, hogy olyan jövője lett, amilyet soha nem szeretett volna. Ha egyszer feltételeket szabna, Damon kész lenne belemenni, ami súlyos károkat okozna az emberekre nézve.

“Az eszében ott van, egy vámpírnak elkerülhetetlen, hogy hogyan jusson túl ezen az egészen. Kirúgja Elenát a kis fészkéből és hagyja, hadd essen le vagy hadd repüljön.” – mondta Julie Plec. Természetesen Damon és Stefan nem értenek egyet a dolgokban. “Stefan szeretné megvédeni Elenát a vámpírság árától, míg Damon teljesen másképp gondolja a dolgokat.”

Damon szerint elkerülhetetlen, hogy Elena embert öljön, szóval lehet Elenának túl kéne jutnia ezen. De az új vámpírnak vannak ezzel problémái – makacs és nem az embervér híve. Azonban Damon elég meggyőző tud lenni, volt egy hír, hogy egy zebra volt a forgatáson (talán Elena első vámpírkajája?), szóval úgy gondoljuk, hogy Elena hamarosan elkezdi kapisgálni a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy táplálkozni valakiből és nem megölni.

Csak azért, mert Damon segít Elenának ebben az egész vámpír dologban még nem jelenti azt, hogy ne lenne mérges. Matt volt az, aki a kocsit vezette, amikor a baleset történt. De Damon gyakran amilyen gyorsan mérges lesz, olyan hamar meg is bocsájt, szóval reméljük, hogy Matt meg tudja győzni arról, hogy Rebekah jobb célpont. Mondjuk Rebekah meg tud gyógyulni, Matt-tel ellentétben, akinek egészségügyi biztosítása sincs.

Damon nem biztos, hogy rosszul jön ki a dolgokból, hisz Elena emlékezni fog mindenre, amit Damon elfeledtetett vele. Ez a változás lehet kínos vagy érzelmekkel teli. Elena számára még fokozottabb lesz.

SPOILEREK

Sajnos nem fogjuk látni, hogyan ünnepli meg a Halloweent a Mystic Fallsi banda, de egy csepp kísérteties hangulatot azért még is kapunk. Damon, Elena és Bonnie meglátogatják a közeli főiskolát, ahol Bonnie nagymamája tanított – és igen, Jenna néni is itt szerezte meg a diplomáját. Míg a kampuszon vannak, meghívást kapnak a testvériség éves ‘Murder House’ nevezetű partijára, ahol mindenki kedvenc gyilkosuknak vagy kedvenc gyilkossági áldozatuknak öltöznek be.
Végre megnéztem a The Vampire Diaries harmadik évadjának fináléját. Alig várom, hogy a sorozat visszatérjen október 11-én. Bármi hír?
Ahogy a november beköszönt, Elena úgymond egy vámpír kurzuson fog részt venni – hogy megtanulja, hogyan táplálkozzon az emberekből anélkül, hogy megölné őket. Még két további kérdést kell feltennetek: ki az, aki mellette fog állni és ez a fickó mit fog csinálni?

DISNEY WORLD: Nina, Candice, Kayla

Nina Dobrev, Candice Accola és Kayla Ewell a minap Floridába látogattak, pontosabban az ottani "Disney World"-be. Hoztam néhány képet róluk. Látszólag nagyon jól érezték magukat, és úgy látszik, ők hárman nagyon jó barátnők lettek az évek során :) Ennek mi csak örülünk!

STNDRD Magazin: Candice

Úgy tűnik, sztárjainkat "kapkodják" egymás elől, Nina, Ian, most pedig Candice. Hát, kedvenc Caroline-unk is kitett magáért, gyönyörű fotók születtek a színésznőről! És Candice Accola gyönyörű, mint mindig :)

Ian a Defy Magazin címlapján

Ian  sem kerülte a feltűnést a nyáron, vele a Defy nevű magazin készített nemrég fotósorozatot. Javára legyen mondva, csodás képek születtek !

Nina a SEVENTEEN címlapján

Nina ismét a neves Seventeen magazin címlapjára került. Mint mindig, kedvenc színésznőnk most is gyönyörűen festett. Elhoztam nektek az egész fotósorozatot, továbbá egy forgatási videót is ;)

Elijah-ot a 4. évadban sem kell hanyagolnunk

Már tudjuk, hogy a 4. részben lesz egy visszatekintés az 1100-as évekbe Rebekah által. Nos, Elijah visszatér ebben az epizódban.

Amikor az MTV elcsípte Daniel Gilliest épp a Vampire Diaries forgatásáról jött, ahol egy 11. századi visszatekintős részt vettek fel. Nem árult el semmit arról, hogy miről fog szólni az epizód, csak az mondta, hogy a rajongók csatolják be az övüket és készüljenek a parókára.

„Már számos hajvágáson estem túl ez miatt. Már néha tartozéknak érzem ezt. –viccelt. Úgy érzem magam, mint egy Krumpli Fej vámpír. Azt hiszem, ez volt az ötödik frizurám.”

Daniel elárulta, hogy nem hiszi, hogy Elijahnak mennie kell a sorozatból a közeljövőben, még ha két sorozatot forgat akkor sem. „Julie igen nagylelkű és biztos vagyok benne, hogy amilyen gyakran csak tudnak, használni fognak a VD-ben. Amíg van Vampire Diaries, addig Elijahnak is lennie kell. Egyik nem létezik a másik nélkül.”

Elijah visszafog térni, de mire számíthatunk a szerepét illetően? „Azt gondolom, Elijah rendet fog tenni. Ő egyfajta stabilizátor. Mindig van változás az egyensúly terén. Azt gondolom, ő az egyetlen, aki visszatudná tartani a testvérét. Szerintem ha a családja hallgatná rá, most egy megfelelő helyen lehetnének ebben a nagyon kortárs világban, ami elakarja őket űzni. … Nem hiszem, hogy az Ősiek egy hamar elhagynák Mystic Fallst.”