2012. október 27., szombat

4x04-The Five Webklip

Phoebe Tonkin- /TV.com interjú

PP: Legutoljára, amikor meginterjúvoltalak az a The Secret Circle miatt volt és akkor azzal viccelődtél, hogy a kollégáid Britt Robertson és Shelley Hennig déli akcentusa már bántja a füled. Most egy igazi déli karaktert alakítasz a The Vampire Diariesban, tervezed, hogy átmész teljes déli kiejtésre?
Igen, Hayley déli származású. Egy igazi világutazó, aki már sok fele járt, ezért úgy gondolom, hogy mindenből van egy kicsit benne. És ő egy árva, szóval nem igazán tudjuk honnan jött és hogy milyen akcentussal bír.


PP: Milyen Hayley eddig? Kedves? Vagy nem? Pimasz vagy esetleg félénk?

Fiús. Fiatalkorában elvesztette a szüleit és a vérfarkasok közt nőtt fel. Ő egy szabad szellemű, magabiztos és ellenálló, de gondolom azért is, mert saját magára kellett vigyáznia sokáig. Ja, és nagyon erős is. De abban az értelemben jó ember is. Azt hiszem, saját prioritása van, de nem gondolom, hogy olyan manipulatív lenne, mint Faye. Faye azt tett volna, amit csak akar. Hayleynek vannak titkai és információi, amiket keres, amik Mystic Fallsba hozták. Megpróbál megtalálni valamit.

2012. október 26., péntek

Claire Holt-ScreenSpy interjú

A ScreenSpy készített Claire Holt-tal egy interjút,beszélt Rebekahról, a Klausszal való kapcsolatáról és a The Five (4.04) című részről.

SS: Klaus nem halt meg a 3. évad végén. Megkönnyebbültél, amikor az írók így döntöttek Klaust/Joseph-et illetően?
Abszolút. Ő az egyik legkedvesebb barátom az életben. Szerintem, ő nagyon tehetséges és remek kémia van köztünk. Szeretek vele dolgozni. Nem gondoltam, hogy csak úgy kiírják. Túl tehetséges ahhoz, hogy abban a koporsóban maradjon sokáig.
SS: Klaus inkább Caroline-t mentette meg Rebekah helyett az évad premierjében. Őt lényegében megtagadta a bátyja. Hogyan fogja ez befolyásolni a kapcsolatukat ebben az évadban?
Rebekah mindig ott volt a bátyjának. Emlékezzünk vissza arra a jelenetre a premierben, amikor azt mondta neki “Mindig itt voltam neked. Nem Elijah. Nem Kol. Nem Finn. Hanem én.” Szóval ő úgy érzi, hogy rendkívül elárulta a testvére, ez minden bizonnyal hatással lesz a kapcsolatukra az évad alatt. Annyira makacs, akármennyire is akar egy összetartó családot és szereti a bátyját, de akkor is nagyon mérges az árulásért. Azt hiszem, ez egy igen érdekes dinamikát fog létrehozni kettejük közt. Akármennyire is szeretem, amikor Klaus és Rebekah egy csapat, de annyira jók azok a jelenetek, amikor konfliktus van köztük. Azt tudom mondani, hogy ez egy kifejezetten nagy szerepet fog játszani ebben az évadban.

4x03-The Rager


 Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol feliratok:
Magyar feliratok:
Online magyar felirattal:
Letöltés magyar felirattal:

Zenelista:
The Lumineers – “Ho Hey”
Santigold – “Disparate Youth”
Wild Belle – “Keep You”
Ladyhawke – “Girl Like Me”
Grouplove – “Don’t Say Oh Well”
Alex Care – “Too Close”

4x04-The Five előzetes

2012. október 25., csütörtök

4x03-The Rager élőben

Itthoni idő szerint hajnali 2-kor ismét nézhetitek élőben a CW adásában a TVD epizódját. Linkek:
- CW (ILIVE)
CW

Nem voltam a héten....

Gondolom észrevettétek, hogy a múlt héten nemigen voltam aktív :/ Sajnos az időbeosztásom nagyon szűkös, így alig tudok feljönni, nemhogy képeket keresgetni, és fordítani... Nem ígérek semmit, de egyelőre még fenn tudom tartani az oldalt, néha-néha akad szabadidőm... A 2. részt is csak tegnap tudtam megnézni, úgyhogy ne szidjatok :D 
DE ha  lenne valaki, aki vállalkozna egy társszerki szerepére, akkor az nagyban segítségemre volna.... Elmondom a fontosabb dolgokat, csak így kicsit élettel telibb lenne az oldal. 
Megszűnni nem fogunk, még ha nem lesz segítség sem, mert a felrakott részeket azért tudnátok így is nézni.., Egyelőre még a leállás sem következik be, de akkor ha valakinek van egy kis szabadideje, és remélhetőleg a legtöbb hétvégén is fel tud jönni, szívesen fogadom a segítségét.
Írjatok: vampire-diaries03@freemail.hu
Addig is xoxoxo ;)

Kanadai előzetes

4x03-The Rager összes megjelent VIDEÓ

Előzetes

Webclip I.

Webclip II

Spoilerek összegyűjtve

Tudom, hogy rég nem voltam, és meg is indoklom, de előbb: összegyűjtöttem a híreket, amik kimaradtak azóta, hogy nem tudtam jönni:
Bármi Phoebe Tonkin karakteréről? Alig várom, hogy lássam őt!
Nemrég beszéltünk a The CW új, szép lányfarkasával a karakteréről, Hayley-ről és Phoebe azt mondta, hogy a nézők számíthatnak arra, hogy Hayley Klaus ellen fellép. “Ő előbb beszél, minthogy gondolkozna, főleg ha veszélyes emberekről van szól. Ez miatt bajba kerülhet.” – mondta Phoebe. Sajnos a való életbeli barátnőjével, Claire Holttal, aki Rebekah-t játssza a sorozatban, még nem volt közös jelenete. De hallottuk, hogy Rebekah pár epizód erejéig eltűnik (és ez miatt Klaust lehet hibáztatni).
Connor tetoválásáról:
Elsőként az új irány, amely képek formájában is megjelent minden színészről a különleges latin feliratokkal. Jeremy képén a kezén egy ugyanolyan szimbólum található, mint amilyen Connor tetoválása és kaptunk az új szereplő Alexander-ről is egy képet (4.04 – The Five) az ő kardján szintén ez a szimbólum található.
Ennek a szimbólumnak a neveAegihjalmur “Helm of Awe” vagyis a Rettegés Sisakja. Ez egy ősi viking mágikus szimbólum. Az idők során a Félelem Sisakja megváltoztatta értelmét és már nem egy jelet jelentett, hanem egy valóságos sisakot, ami láthatatlanná tesz. A jelentése függetlenül, hogy hol hordják (sisak, tetoválás vagy tárgyakon) – rettegést kelt az ellenségben, megvéd a hatalmat bitorlóktól, egy szerencsehozó amulett. A harcban is használható, láthatóvá téve az ellenfél számára félelmet kelt. Az ismeretlen negatív szándékok, sugallatok, befolyásolások ellen is véd.
Még rengeteg érdekes dolog van, nézz bele a cikk belsejébe ;)