2013. szeptember 28., szombat

Paul és Phoebe?

Szerintetek igaz vagy kacsa?

Még csak két hónapja, hogy Paul Wesley és felesége, Torrey DeVitto bejelentették válásukat, a sármos színész máris továbblépett! Méghozzá nem is ment messzire ismerkedni, az új barátnő szintén a Vámpírnaplók szereplője, csak úgy, mint ex-felesége. Wesley papíron ugyan még mindig nős, a szíve azonban már egyértelműen a csinos Phoebe Tonkin-ért dobog.
Bizony, a szexi vámpír új barátnője a sorozatból ismert vérfarkas lány, Hayley. Bár a rajongók arra tippeltek volna, hogy a sorozatbeli se veled, se nélküled partnere, Nina Dobrev (Elena) lesz a "befutó", a 31 éves Paul látszólag oda-vissza van a 24 éves Phoebe-ért. Hogy a sorozat doktornőjét, Meredith-t alakíró Torrey mit szól ex-férje gyors továbblépéséhez, nem tudni, de reméljük az új románc nem fog konfliktust okozni a Vámpírnaplók forgatásain...

Facebook-os kérdések

Ian és Paul facebook-on feltett kérdésekre válaszolt Caroline Dries-nak, amit a The Vampire Diaries fb oldala osztott meg.



Ha bármilyen szupererőtök lehetne, mi lenne az?
Ian: Az igézés. Csak ránéznék valakire és azt csinálná, amit akarok.
Paul: Behúzni egyet valakinek anélkül, hogy visszaütne.
Ian: Wow, látjátok a különbséget?

Beljebb a többi kérdés:

5 nap és premier

Igen már csak 5 nap választ el minket imádott sorozatunktól! Nos sokan kérdezitek mikorra várható PONTOSAN!
Akkor engedjétek meg, hogy válaszoljak:


És Caroline!

Megkaptuk Caroline-ról egy képet, hasonlót, mint amilyen Tyler-é volt.
Vajon mire utalhat ez a nagy feketeség? Mintha valami még gonoszabb jönne? 


TV Guide infók

A legutóbbi frissek az E! Online-tól

Tudtok mondani valamit erről a várva várt Stelena pillanatról a premier epizódból? - Brandy
Mielőtt izgalomba jönnétek, elárulom, ez nem úgy fog lezajlani, amint azt sokan elképzeltétek. Minden bizonnyal egy csavarral lesz dolgunk (mert, emlékezzetek, nem egymás szomszédságában van a két, szóban forgó személy). Ha nem fog eközben majd dagadni a szívetek, akkor olyan szívtelenek vagytok, mint Katherine (volt?).
Szükségem van Vámpírnaplók-infókra! Könyörgöm! - Brianna
Ha sírni fogsz a premier epizód alatt (márpedig sírni fogsz), akkor készíts elő extra adag zsepit az évad negyedik epizódjára. Egy órányi színtiszta hazugság.

TVD promo felirattal

És íme egy teljesen más és új promo felirattal!

Sneak peak time!

Megkaptuk az első kis részletet. Nemsokára hozzuk nektek a feliratot is! :)

2013. szeptember 27., péntek

5x3 epizódismertető + képek (11)

5.03 - Original Sin: Hivatalos epizódismertető


A MÚLT TITKAI - Mikor Elena és Katherine ugyanazt álmodják, miszerint Stefan veszélyben van és szüksége van a segítségükre, meggyőzik Damon-t, hogy segítsen nekik megkeresni. Tervüket viszont meghiúsítja egy Tessa nevű rejtélyes, fiatal hölgy, aki mindent tud Stefan múltjáról. Egy messzi és régi visszatekintésben Tessa sokkoló titkokat fed fel múltjával kapcsolatban, s hogy mit tervez a jövőben. Ráadásul Damon-nek is van egy zavaró üzenete a saját jövőjét illetően. Silas egy vonakodó bűntársát kényszeríti arra, hogy segítsen megtalálni Katherine-t, mely egy zavaros és életveszélyes helyzethez vezeti Matt-et. Végül, Silas felfedi, miért is akarja megtalálni Katherine-t, Elena és Damon pedig egy zavaros, új valósággal néz szembe.


Beljebb a képek:

2013. szeptember 26., csütörtök

Siles...SILAS RIADÓ!!!!!!!! MENEKÜLJ HA TUDSZ! :D

5. évad: TV Guide - Új, szkennelt kép és cikk
 Paul Wesley interjú beljebb.












Most talált új promo kép

Tyler mindenképpen az 5.évadban szerepel, hiszen Caroline szívét összetöri...
De íme a képe:


Fekete...és...tűz?? Tyler mi a fenét csináltál? Nem lesz ennek jó vége....

Tisztázzuk amit tisztázni kell! :D









A TVD és a TO első részének időpontja:

Október 4.!

(Amerikában okt. 3. de magyar idő szerint okt. 4. hajnalán várható az új rész)

Szóval felirat várhatóan:

Október 4. délután / kora este!


Amennyiben van még kérdésetek megújult e-mail címünkre írjátok! :)

És még több TO promo kép (13)



Beljebb folytatódik:

Újabb remény Klaroline-nak?

A legutóbbi frissek az E! Online-tól

xPepperssPotts: Van valamennyi remény Caroline és Tyler számára?
Megdöbbentően elég, bár nehéz úgy egy kapcsolatot ábrázolni, ha igazából csak az egyik felet láthatjuk a képernyőn. Tyler nem tűnik fel a premierben, de Caroline nem feledkezett meg róla - annyira, hogy teljesen (és nevetségesen) visszautasít egy aranyos srácot. Annyit elárulhatunk, hogy Tyler meg fogja siratni kedvenc szőke vámpírunkat, s ezért szétrúgnánk a vérfarkas hátsóját.

The Originals S1 promo képek (10)


Beljebb folytatódik:

Nina újra pasizik? :'(

Felrebbent a hír, hogy Nina újra randizik és, hogy nem is akárkivel! Mindenesetre én ezt csak egy kacsának nézem...nem hinném, hogy Ian után ilyen hamar "felépült" volna...-.-
Mindenesetre a linket itt megtalálod.


2013. szeptember 25., szerda

TV Guide infó

A legutóbbi frissek a TV Guide-tól

Valamilyen infó Bonnie-ról az új évadban most, hogy már halott? - Jonah
NATALIE: Mikor a szezon elkezdődik, még mindig Jeremy lesz az egyetlen, aki látja Bonnie-t, s tud vele beszélni. Az új körülmények közelebb is hozzák egymáshoz őket. "Egyfajta intenzív meghittség alakul ki, mint barátok között, mely sosem volt köztük eddig." - mondta Kat Graham, mikor meglátogattuk őt a forgatáson. "Persze voltak köztük nézeteltérések, de mindig meg tudták beszélni. Az évad elején pedig sokszor összedolgoznak majd."- árulta el a színésznő.

Intejú had - Ian/Kat/Paul


Beljebb a többi:

5x2 True lies promo képek (7)



Beljebb folytatódik:

5x2 True lies



ELTŰNT SZEMÉLYEK - Anélkül, hogy elmondaná Elenának, Damon Forbes seriffhez fordul segítségért, hogy megtalálják testvérét. Elena és Caroline megpróbálja kideríteni, hogy ki takargatja az egyetemi gyilkosságot, és egy Jesse nevű diák elmond néhány érdekes információt Elenának Wes Maxfield professzorról. Miközben Jeremy küzd, hogy visszatérjen régi életéhez, továbbra is ő az egyetlen aki képes beszélni Bonnie-val, de nem tudja meggyőzni arról, hogy itt az ideje annak, hogy a többiek is megtudják, hogy feláldozta magát a fiúért. Miután megtudta, hogy Silas Katherine után kutat, Damon megkéri Jeremy-t és Mattet, hogy tartsák a lányt látótéren kívül, de a helyzet gyorsan kicsúszik az irányítás alól. Végül Nadia erőszakhoz folyamodik, hogy tartsa magát a napirendjéhez.

5 hír amit tudnod kell!

5 hír amit tudnof kell az 5. évaddal kapcsolatban!

Beljebb folytatódik: