2013. február 8., péntek

Damon riadó!

TVD sorozatnak most jelent meg az új promo posztere:

melyen Damon-t és egy nagyon zavaró üzenetetet láthatunk: 
"Adj neki elég kötelet" ...  mi van?!?! Ezen túlmenően, 
Nina Dobrev csak rontott a helyzeten, hogy valami nagyon tragikus esemény fordulhat elő,így tolódik az egész show. 
"Valami történik a közel jövőben, valami nagyon tragikus és szörnyű. És megváltozik minden " Nina Dobrev mondja nekünk . "Ez fogja igazán befolyásolni minden egyes ember életét,döntését.Ez különösen nagy hatással lesz Damon-re, Elena-re és Stefan-ra. Egy elég őrült és ellentmondásos módon. Az egész show meg fog változni.Vigyázat robbanás veszély!"  Mondta záróul Nina.

4x13-Into The Wild linkek

Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol felirat:
Magyar felirat:
Online magyar felirattal:
Letöltés feliratosan:
Zenék:
  • -
4x14 - Down the Rabbit Hole promó

2013. február 5., kedd

4x15-Stand By Me képek 4db


Felkelés!!:)


Újabb vámpírfilmet készítenek, mely sokak szerint nagy siker lesz. A főszereplőfiúról semmit nem tudni, de a főszereplőlány Candice Accola lesz.
Az egész vámpírmánia a Twilight (Alkonyat) című filmtől kezdődött, amely nagyon nagy sikert ért el. Ezek után a producerek a létező összes vámpírregényt megfilmesítették, de mindhiába, mert a Twilight akkor is tarolt. Ezt követően a Vampire Diares (Vámpírnaplók) aratott hatalmas sikereket, most pedig ismét újabb vámpírfilmmel készülnek.
Sokan állítják a filmről, hogy nagy sikernek néz elébe, melynek tartalma a következő: A Földön élnek vámpírok is, akik érzéketlenek és gonoszak, ám egy vámpírlány és egy vámpírfiú mégis szerelmesek lesznek. Bár tesznek azért, hogy ne találkozzanak, de ez nem sikerül nekik. Ám a vámpírmester, a fővámpír ellenzi a kapcsolatot, és természetesen először beszél velük, majd meg akarja ölni őket. Azonban a lány és a fiú csak akkor tud együtt maradni, ha halandókká válnak...
Információk szerint a főszereplőlányt, Enatir-t, Candice Accola fogja játszani, azt viszont nem árulták el, hogy kié lesz a férfi főszerep. A film címe Insurrection (Felkelés) lesz.

2013. február 4., hétfő

Malese Jow: Rehash- A View To A Kill

Apróbb spoilerek...

A múltheti epizódban sajnos el kellett búcsúznunk Koltól (Nate Buzolic) és igaz, hogy a feltámadás a 4. évadban jelentős szerepet foglal el, Kolt most láttuk utoljára a jelenben. És még egy rossz hír? Nem Kol volt az egyetlen személy,  akitől a szünet előtt búcsút vettünk. Valaki még meghal február 15. előtt. De egy apróbb jó hírrel is szolgálhatunk! Stefan régi jó barátját, Lexit ismét láthatjuk majd egy flashback keretében. Lexiből sosem elég;)
Az elkövetkezendő epizódok, és a szünet:
Február 07.: 4x13-Into The Wild
Február 14.: Down The Rabbit Hole
Február 21.:Stand By Me
SZÜNET.........................................
Március 14.: Bring It On


2013. február 3., vasárnap

Ian és Nina

A 2013-as Celebrity Beach Bowl-t Feb 2-án tartották New Orleans-ban a DTV SuperFan Stadionban, amin Ian és Nina is részt vettek.