2014. június 21., szombat

2014. június 18., szerda

TVD - E! Online szavzás


AZ "E! Online" oldala készített 3 szavazást. Egyik a legjobb páros, ahol jelölték Damon-t és Elena-t. A másodikban nincsen jelöltek a TVD-ből. És a harmadik, pedig a szerelmi háromszög, aminek már vége itt, pedig jelölték Damon, Elena, Stefan szerelmi három szöget. Aki szeretne szavazni az megteheti ITT!

TVD - 3×09 online magyar szinkronnal / P Rékától /

TO 2. évad poszter /fanmade/

Ezt a képet egy fan csinálta, de én úgy gondoltam, hogy azért kirakom ide is.

Zach Roerig - Field of Lost Shoes


TVD 6.évad spoiler

Ian Somerhalder - 31. küldetés meglátogatása

Zach Roerig új filmje - Az eltűnt bakancsok földje

2014. június 17., kedd

Sebastian és Alicia esküvője

Sebastian Roché /Mikael/ és Alicia Hannah összeházasodtak május 31-én. 

TVD 3×09 előzetes

Let's Be Cops 2. előzetese

Megjelent a "Let's Be Cops"-nak a 2. előzetese, amiben benne van Nina Dobrev

TCA 2014 szavazás!

2014 Teen Choice Awards on FOX Végre megnyílt a "Teen Choice Awards"-nak a hivatalos oldala, ahol lehet már szavazni! Regisztrálni kell! A hivatalos szavazási oldalért kattints IDE! Regisztrálni ITT lehet! 5 fő kategória van: film, zene, TV, divat és egyéb. A TV kategórián belül van a "Fantasy/Sci-fi", ahol jelölték a TVD. A TV kategóriában van még a legjobb "Fantasy/Sci-fi" színésznő, ahol Claire Holt /TO/, Kat Graham /TVD/, Nina Dobrev /TVD/ jelölték. Szintén a TV kategóriában még a legjobb "Fantasy/Sci-fi" színész, ahol Ian Somerhalder /TVD, Joseph Morgan /TO/, Paul Wesley /TVD/ jelölték. Valamint a divat kategóriában: a legszexibb pasi díjra jelölték Ian Somerhalder-t. Minden nap lehet szavazni. Augusztus 10-én lesz megtartva a díjátadó. A "Fox" csatornán lehet majd nézni, de erről még a későbbiekben több információ lesz. Aki csak teheti szavazzon, hogy a TVD szereplők elvihessenek egy ilyen díjat :
2014 Teen Choice Awards on FOX

2014. június 16., hétfő

Legjobb színész/színésznő - E! Online

Az "E! Online" oldala indított egy szavazást, ami arról szól, hogy "ki a legjobb színész/színésznő". Ian Somerhalder-t, Paul Wesley-t, Joseph Morgan-t jelölték, mint legjobb színész díjra. Nina Dobrev-et is jelölve lett, mint legjobb színsznő. Aki szeretne szavazni az ITT megteheti. :)

Nina - Saint-Tropez-ben


REI - 2014.06.13-15.


Megrendezésre került a "Rogue Events Insurgence" 13-tól 15-ig, Birminghamban a Hilton hotelben . Ott volt: Paul Wesley, Michael MalarkeyZach Roerig, Steven R. Mcqueen, Leah PipesRobert Pralgo, Rick Cosnett, Todd Stashwick.

2014. június 15., vasárnap

Ian, mint a "történelem hőse"

Ian Somerhalder nagy környezetvédő. Most jelölték is, mint a "történelem hőse" címre. Szavazatok Ian-re ITT.

Ian vs Dylan

A "Cambio" oldala egy szavazást indítót, aminek a címe: Ki a szexibb pasi? Most már az utolsó kör van, amiben Ian is benne van. A vetélytársa, pedig Dylan O'Brien. Aki szeretn
e szavazni az megteheti ITT.

Kayla, Kat és Michael - "Children Mending Hearts 6th Annual Fundraiser"

Kayly Ewell, Kat Graham és Michael Trevino részt vettek a "Children Mending Hearts 6th Annual Fundraiser"-en.