2012. október 5., péntek

4x01 Growing Pains Kanadai előzetes


Promókép és 4x03 stílképek

Nagy méretért KATT a képre.
Kaptunk egy olyan 4. évados promóképet, amin mindenki rajta van. Szerintem lenyűgöző lett :) Továbbá elhoztam a 4x03-The Ranger stíl képeket,  nézzétek meg a cikk belsejében. Személy szerint nagyon érdekesnek tartom a képen látható eseményeket, de majd elválik.

2012. október 4., csütörtök

A Fő szerelmi háromszögről

Igazán Sexi Stelenára számíthattok.Persze jellemzően édes és romantikus jeleneteik Stefannal,aki Elenára naponta felhúzza a nappali gyürüjét,hogy szó szerint együtt töltsék az örökkévalóságot,nem lesznek.De az igazán forró,feszült szikrás jeleneteik már vagy egy éve nem voltak.Ezért végre a Stelena rajongók örülhetnek a 4x02 epizódnak.

De ez a jelenet nem úgy végződik ahogy kellene.{Hányással végződik.Vér hányásával.Sok vérrel.Figyelmeztetve voltatok}

És aztán itt vagy Damon,aki Elena választása után a 3.évad utolsó epizódjában,még mindig keserüséget érez,de akkor kész arra hogy a barátja legyen.De a kapcsolatuk bonyolult lesz,miután Elena emlékezni fog azokra a dolgokra,amiket Damon kitörölt az emlékezetéből.A Delena rajongók imádni fogják,ahogy ezekre a jelenetekre emlékszik-frissel éli át őket.És igen,Elena inni fog Damon véréből,miután Stefan diétája nem lesz jó az emésztésének.

Sok szempontból úgy tünik majd ,hogy a szerelmi háromszög újra helyreáll.A régi ´´nem tudom mit érzek´´ előhozakodás helyett Elena új helyzete új problémákhoz és új kapcsolatokhoz fog vezetni közte és a Salvatore testvérek között.

Glamour Magazin- Nina fotósorozat

Nina Dobrev ismét címlapon. Az utóbbi időben egyre több újságban kap helyet, legutóbb  az Amerikai Glamour Magazin  készített vele interjút és fotósorozatot. Kedvencünk most is gyönyörű volt:) A többi kép belül található...

Candice Accola interjú

Candice részt vett az iHearth RADIO eseményen (Kat Graham szintén), és adott egy interjút a 4. évadról, és a forgatásokról...

CW interjú- Paul Wesley

Egy újabb interjú a CW jóvoltából, ezúttal Paul Wesley-vel. Jó szórakozást :)

4. évad "előzetes" -Nyitás

Igaz nincsenek benne új részek, érdemes megnézni, egy kis összefoglaló ;)

4x01- Hollywood Life Spoiler

1. Elenának nagy pillanatai lesznek Stefannal és Damonnel, habár a mi kis hasonmásunk határozottan csak egy testvér felé hajlik. A premier részben mindkettővel lesznek nagy pillanatai.
2. Érkezik egy nagyon különleges meglepetés vendég. Azok a rajongók, akik régóta követik a sorozatot imádni fogják, hogy újra láthatják. (Elektra,: ooo, vajon ki lesz az? Van már tippem.. Szerintetek?) 
3. Mindkét Salvatore testvérnek lesz egy egyedüli-könnyes pillanata.
4. Damon nagyon sok dolog miatt dühös és ezt másokon is levezeti, (pl .:szegény Matt) beleértve Elenát is.
5. Nagy benyomást fog tenni Michael Trevino Klausként. Az alakítása hűvös, szexi és kiszámíthatatlan.
6. Jeremy ismét érettebb lesz, mint egy jó bor. Az egész szünetet az edzőteremben töltötte.
7. A premier részben Mystic Falls-i tanácsban nagy változás történt.
8. “Tyler” (vagyis Klaus) kényszeríti Bonnie-t egy élet-halál döntésre – és igen, következményei is lesznek.
9. Matt esélyt kap, hogy bizonyítsa mennyire rosszul érzi magát Elena halála miatt.
10. Lesz egy röpke pillanat Caroline és Rebekah között, de ez nem fog sokáig tartani. Rebekah újból egy szemét ribanc lesz.
11. Elena mondata az évad legjobbja “Minden meg fog változni.” (ű És az egész évad erről szól majd)
12. A befejezés kicsit robbanásveszélyes.

Zap2It Spoiler

1. Elenát bénává teszi az együttérzése vámpírként 
Tekintettel arra, hogy Mystic Falls a vérfürdők városa, a tény, hogy Elena együtt érez az emberekkel, az hatalmas probléma. Mint általában, most is meg akar győzni mindenkit arról, hogy jól van, de a megnövekedett érzései később hatással lesznek rá.
2. Bonnie elképesztő. 
Sok szempontból megkapja a hős címet az első részben. Miközben szinte mindenkit kirúgnak a tanácsból (akik okosabbak, mint vártuk), Bonnie kezdeményező, erős és kulcsfontosságú.Úgy dönt, hogy ideiglenesen megöli magát, hogy visszahozza Elenát a halálból. Ami ezután történik, mély hatással lesz rá. Kat Graham egy igazán kiemelkedő szereplő a premier epizódban, a második részben valaki olyat hív a házába, aki azelőtt még nem járt ott. És ez nagyszerű.
3. Meglepetés riadó.
Természetesen nem áruljuk el, hogy ki lesz a meglepi, ezért is szeretjük ezt a munkát, de olyan személy lesz, aki az utolsó visszatérők közt lesz az első két epizódban.
4. Klaus Tylerrel keresztezve fantasztikus. 
Mindannyian szeretjük Joseph Morgant, aki vissza fog térni, de időközben ne feledkezzünk meg élvezni Michael Trevino alakítását Klausként, mert nagyon jó munkát végzett és egyben jó móka nézni. (Egyébként Klaus és Caroline összemelegednek egy rövid ideig, amíg Klaus Tyler testében van, de Klaus javára legyen, hogy elfogja mondani az igazságot a lánynak, mielőtt telibe kapná.) Később, mikor Tyler visszakapja a testét, látunk majd egy nagyon hősies jelenetet, amire már régóta készült. Ami Klaust illeti, amikor már a saját testét birtokolja, az első dolga az lesz, hogy brutálisan összetörje valaki szívét.
5. Jeremy képessége
Azt feltételezzük, hogy Jeremy még továbbra is látja a szellemeket, de nem ez az egyetlen dolog, amit ő lát és más ember nem. Hmm.
6. Elena és Damon??
Azt beszélik, hogy Damon egy “nem várt barátot” fogad a bizalmába a második részben és ő tényleg így tesz. De nyilvánvaló, hogy nem helyettesítheti könnyen Alaricot. Képes lesz kényszeríteni Elenát, hogy válasszon egy másik széket, amikor a lány megpróbál leülni Alaric régi helyére a Mystic Grill bárban.

2012. október 2., kedd

Julie Plec válaszol

A The Vampire Diaries 4.évad premierjére már 9 napot kell várnunk. A sorozat vezető producere Julie Plec ismét kiválasztott pár rajongói kérdést a twitterről,amire válaszolt.Vigyázat,SPOILER!

4x08-09 Casting

A SpoilerTV szerint megismerhetünk egy újabb karaktert,Adriant, akit egy bizonyos Micah Parker fog alakítani. Sajnos többet nem tudunk róla, egyelőre csak a nevét, és azt, hogy a 4. évad 8.-ik vagy 9.-ik epizódjában fog felbukkanni.

Megvan Alexander, a vámpírvadász megformálója

A skót származású szívdöglesztő színész, Paul Telfer kapta meg a vámpírvadász, Alexander, szerepét, akit úgy írtak le, hogy "jóképű és karizmatikus". Továbbá pedig szintén ő az a vámpírvadász, aki kapcsolatban állt Rebekah-hoz még az 1100-as években, és aki visszatekintésben fog felbukkanni éspedig a 4. évad 4. epizódjában.

Spoiler


 The Vampire Diaries: Már láttuk korábban a Salvatore tesókat a polgárháborúban, és most újra visszaugrunk az időben - méghozzá a második világháborúhoz. Ebben az időben Stefan az, aki harcolni megy… és igen, látni fogjuk egyenruhában. Ó és igen, jól fog kinézni. Ha már a visszatekintésről beszélünk, elmondhatjuk, hogy Paul Telfer fogja játszani Alexandert, a vámpírvadászt, akivel az 1100-as visszatekintésnél találkozhatunk.