2012. június 15., péntek


Joseph és Persia White?


A napokban sok pletyka került napvilágra, miszerint a két színész között több lehet, mint barátság. Változó reakciók léptek fel a rajongók között, hiszen eddig nem igen híresztelte senki, hogy Josephnek barátnője lenne.

Még májusban, mikor a brit színész hazánkban forgatta az Open Gave című filmet, pár rajongó értesült róla, mikor meglátogatták Joseph-et, hogy Persia is a szállodában van, hiszen több színész is felköszöntötte sztárunkat születésnapján, amit hazánkban ünnepelt. Fel sem tűnt senkinek, hogy mit kereshet itt a boszi anyuka, páran azt gondolták, ő is itt forgat.

Azt is hallhattuk aztán, hogy Josephnek van barátnője, valami latinos beütésű nő. Mindenki egyből valaki ismeretlenre gondolt...


Persia 8 évvel idősebb kedvenc sztárunknál, valyon igaz lehet a pletka?
Személy szerint remélem, hogy nem, mert Joseph valami szebb lányt érdemelne. Amilyen jóképű és aranyos, olyan nyomi az ízlése ... Várom a véleményeket :P



2012. június 14., csütörtök

Joseph Morgan
Joseph Morganről készültek portrék, szám szerint 4 db, az 52nd Monte Carlo TV Festival nevű rendezvény kapcsán. Hoztam pár videót is, a bejegyzéseb belül mindent megtaláltok :D

Ian Penshoppe fotók
Megjelent 2 újabb fotó Ianról a Penshoppe jóvoltából. a Bejegyzés belsejében megnézhetitek a régebbiekkel együtt a legújabbakat is :P
Ian Ausztriában
Ian pár napja megérkezett Ausztriába, ahol mint tudjuk a helyi con-on fog részt venni. A városban tartózkodásáról Twitter bejegyzések árulkodnak.
  • @iansomerhalder Ausztria gyönyörű… Hideg van Bécsben, szóval itt még nincs nyár. Az emberek annyira csodálatosak számomra. Servus!
  • @iansomerhalder Időeltolódás miatti fáradság. Fent, fent és fent. Éppenséggel a jó dolog az, hogy megint megnézem az @IAMthefilm-et. Szent sz*r! Komolyan MINDENKINEK meg kell néznie ezt a filmet. wow.
Kat Graham turnéra indul
Kedvenc boszink, Kat Graham bejelentette, hogy elindul első turnéjára, hogy reklámozza legújabb lemezét. Kat így nyilatkozott:
"Nagyon izgatott vagyok az Egyesült Államokbeli promó turném miatt és remélem mindannyiótokkal találkozni fogok."
Helyszínek és időpontok:
'Against The Wall’ Promo Tour 
  • 06/14/12 San Francisco, CA
  • 06/15/12 Chicago, IL
  • 06/16/12 Bridgeview, IL
  • 06/17/12 Ontario, Kanada (Perez Hilton’s One Night in…Toronto)
  • 06/21/12 Boston, MA
  • 06/22/12 Washington, DC
  • 06/24/12 New York, NY
  • 06/26/12 Las Vegas, NV
  • 06/27/12 Wilton Manors, FL
  • 06/29/12 Miami, FL
  • 06/30/12 Tampa, FL
  • 07/01/12 Orlando, FL
Nina a 4. évadról
Interjút adott Nina a TV Line-nak, ahol ismét szóba kerül a 4. évad, így Elena átváltozása is. Nina szerint “Elena ki fog borulni”, ami valljuk be, nem is csoda. Ráadásul Ninának még nehezebb dolga lesz, hiszen most már mindkét karaktere vámpír, és két különböző személyiséget kell alakítania.
Bonnie  & Mistyc FallsSpoilerek
Van valamilyen új hír Bonnieról?
Az, hogy a fináléban segített Klausnak egy varázslattal, hogy Tylerrel testet cseréljenek (a nagyobb jóért, de ezt még nem tudják a többiek), a karakter negyedik évadbeli szerepére teljesen ki fog hatni. Bonnie-nak ekkor volt az a pillanata: ''Boszorkány vagyok, úgyhogy figyelj ide.'' Julie Plec pedig ezeket nyilatkozta vele kapcsolatban: "Bonnie hozott egy döntést, hogy ismét megvédje azokat, akiket szeret és úgy volt vele, hogy a fenébe is a következményekkel. Ha megnézitek közelebbről az egész dolgot, rájöttök: Bonnie egy igazi hősnő. Ha nem hozta volna meg azokat a lépéseket, amiket eddig meghozott, akkor nagyjából az egész csapat már halott lenne. Látni fogjuk, hogyan növi ki magát igazi, nagy erejű boszorkánnyá, s hogy mit jelent maga a boszorkányság. Valamint azt is, hogy Bonnie mit gondol mindezekről." - árulta el Plec.

Egy kis Delena Spoiler?
Lehet hogy nem a sztár párosról fog szólni a következő évad, a negyedik év az Átváltozások évada lesz. “Minden karakter fel fog nőni és le fog érettségizni, és kialakítják saját Mystic Falls-on kívüli felnőtt életüket… Vagy talán mégsem.”
Miután a szereplők leérettségiznek Mystic Fallsban, tényleg elhagyják a várost?
Vegyetek magatokhoz zsebkendőt: Julie Plec szerint ilyen döntéseket mindig nehéz meghozni. Mégis, ez az évad a változások, haladások, karakterfejlődések éve lesz. "Mit jelent vajon számukra ez az átmenet: tiniből hirtelen felnőtté válni, de szülők és minden felügyelet nélkül?" - tette fel a kérdést a producer. "A negyedik évadban még együtt lesznek, befejezik a középiskolát, aztán pedig elküldjük őket egyetemre... vagy nem." - zárta sorait Julie.
Candice újabb szerepben
Most hogy szünetel a The Vampire Diaries, Candice Accola a Dating Rules from my Future Self című web sorozat 2. évadában fog vendégszerepelni. Ő alakítja Chloe Cunningham karakterét. A 2. évad premiere augusztusban lesz.A sorozatban Taylor Kinney (Mason Lockwood), egy másik TD vendégszereplő is játszik is játszik.

2012. június 13., szerda

Monte Carlo TV fesztivál
Joseph Morgan a Monte Carlo-i TV fesztiválon beszélt Klaus jövőjéről... Hoztam nektek egy videót róla. Képeket pedig ITT találtok

MTV 10 on Top
Nemrég Joseph Morgan, Kat Graham és Candice Accola szerepelt az MTV 10 on Top műsorában, ahol épp tanácsokat adtak az érettségizőknek.
52nd Monte Carlo TV Festival
Joseph Morgan és Michael Trevino részt vettek az "52nd Monte Carlo TV Festival" rendezvényen, ami több napos esemény. A 12-én készített "The Vampire Diaries sajtótájékoztatáson" készült képeket a bejegyzés belsejében tekintheted meg :P
Kat első kislemeze
Kat Graham, a Vámpírnaplók Bonnie-ja kihasználja a 3. évad után kapott pihenőt, a napokban jelent meg első kislemeze Against The Wall címmel, rajta 3 vadonatúj dallal.
Az színésznő minden erejét zenei karrierjére helyezi a 4. évadig, első EP kislemezére korábbi The Put the graffiti on me című dala mellett 3 vadiúj szám is felkerült: a Heartkiller, a Wanna Say, és a Supa Dope. Grahamet a Vámpírnaplókban Bonnie Bennettként ismerhettük meg, a sztár színészi karriere mellett zenei pályafutását is építgeti-szépítgeti folyamatosan. Nemrégiben ért véget a sorozat 3. évada, az énekesnő nem ül tétlenül a babérjain és megannyi feldolgozás, valamint közös dal után, végre saját kislemezét is piarca dobta.
A Heartkiller című számot maga Kat Graham írta. 

A dal egy lányról szól, aki képes nemet mondani, és elszakítja magát egy olyan személytől, aki nem érdemli meg a szerelmét. Nem kap arra esélyt, hogy összetörje a szívét.- mondta az énekesnő. A kislemez megvásárolható iTunes-on, a Heartkiller pedig ingyen is letölthető az iTunes oldalán.
Comic Con

Ezen a nyáron, július 12-15 (csütörtöktől vasárnapig) kerül sor a 2012-es Comic Con-ra, ahol számos sorozat (Cult, Nikita Supernatural stb.) szereplői mellett a Vampire Diaries színészei is feltűnnek majd.

Július 12-én (szombat) Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalderés a sorozat producerei, Kevin Williamson és Julie Plec fogja képviselni a sorozatot.

Továbbá valószínű, hogy ugyan úgy, mint az előző években, a rendezvényen bemutatnak egy kis ízelítőt a következő évadról. Bár a kezdés egy hónapot csúszott, reméljük, megint kiadnak egy promó videót.

További információkat az esemény hivatalos oldalán olvashattok.

2012. június 12., kedd

Candice Accola őrülten kíváncsi

A The Vampire Diaries sztárja már alig várj,hogy tovább gördüljenek az események Mystic Falls városában


Candice Accola aki korábban énekesnőként is próbálkozott rivaldafénybe kerülni bevallotta,hogy utálja a szüneteket és már alig várja,hogy folytatódjanak a forgatások.Leginkább az foglalkoztatja,hogy Elena ezuté is olyn tökáleesen tudmegoldani az életét mint ezelőtt.

"Elena mindig mindent olyan jól kezel.Kíváncsi leszek,hogy ezt a helyzetet hogyan tudja majd megoldani.Felttelezem,hogy szokásához híven gyönyörűen és kecsesen-mondta el a szőke vámpir aki azt is bevallotta, hogy fogalma sincs róla,mi vár rájuk ebben az évben-Ötletem sincs de komolyan.Múlt évbn a harmadik szezonnál tudtuk,hogy az Ősök éve lesz de most.....teljes sötétség."

A negyedik évad Julie Plec ígérete szerint fordulópont lesz mindenki számára,hisz Elena számára a múlt egy nyitott könyvvé válik,és minden törölt emlékét visszakapja.Rájön majd dolgokra amikről eddig fogalma sem volt.Ez gyökeresen meg fogja változtatni a dolgokat...



2012. június 11., hétfő

Boldog születésnapot, Claire!

Kedvenc ősi hugicánk, Rebekah megtestesítőse, Claire Holt ma ünnepli  24. születésnapját! 


"Claire 1988. június. 11-én született Brisbane-ben, Ausztráliában és itt is nőtt fel. Hírnévre akkor tett szert, amikor főszerepett kapott a H2O: Just Add Water című titnisorozatban, de legnagyobb szerepe a mi sorozatunkban, a The Vampire Diaries-ben kezdődött, ahol egy ősi vámpírt, Rebekah-t formálja meg. Továbbá felröppentek a pletykák, miszerint Claire és Joseph Morgan, a jóképű hybrid egy pár, mikor több képen együtt szerepeltek, és a tvittere is posztoltak egy cuki fotót. Állításuk szerint csak barátok, de Nina és Ian, a TVD másik álompárja is ezt mondta... Szerintem összeillenének :P"

Több Rebekah és Klaus ♥ (juppí)
A sorozat írói a szobájukban már elkezdtek agyalni, milyen történetekkel álljanak elő a negyedik évad során. A főnöknő, Julie Plec viszont már most kész volt arra, hogy néhány titkot eláruljon az új cselekményszálakról.

Vadonatúj utak nyílnak a még kezdő vámpír Elene számára, még több vámpír lotyó Rebekaht kapunk, Klaus most is csak túlél és túlél minden ellene intézett merényletet és végül leérettségiznek a diákok. De ennél jóval többről fog szólni az új szezon.

Tovább a bejegyzés belsejében...

Vámpír-Elena útja a negyedik évad során! | Hogyan járhatsz iskolába, mint egy újonc vámpír? Hogyan eshetsz szerelembe így és hogyan szerethetsz ki valakiből? Mennyit változtat ez azon, hogy ki vagy és mit érzel? Ilyen kérdésekről beszélt Julie és a többi író, s mind úgy érzik, egyfajta első évados feelinget kap majd vissza a sorozat. A helyzet ugyanaz, mikor Stefan a városba érkezett: próbálta leplezni magát, nehogy megtudja bárki is, hogy ő bizony egy vámpír. Most mindezen Elena fog keresztülmenni.

Mit keres még mindig itt a Nagy Gonosz Farkas, Klaus? | Julie Plec elmondott evvel a kérdéssel kapcsolatban pár dolgot, amit eddig nem tudtunk. "Elmondok valamit, amit eddig nem mondtam: szándékunkban állt megölni Klaust a harmadik évad végén. Létrehoztuk a második évad végére ezt a karaktert, s a többi szereplő olyan hosszú ideig próbált rájönni, hogyan oltsák ki az életét, s próbálkoztak is sokszor, hogy muszáj volt ezt meglépnünk. De ha van olyan színészed, mint Joseph Morgan, akkor bizony fel kell rúgnod néhány szabályt. Egyáltalán nem végeztünk se Joseph-fel, se Klaus-szal. Sőt, az Eredeti család története sincs lezárva, hiszen Rebekah és Kol karakterében még sok minden rejlik." - árulta el hosszadalmasan Julie Plec. "Néha (mint író) megölsz karaktereket, mert már nem tudod, mit is hozz ki belőlük. Néha viszont azért teszed ezt meg, mert a haláluk erőteljes, s teljes kihatással van a többi szereplő életére. Az is megeshet, hogy ilyenkor hibát vétünk. Mert megöltük őt, de mégsem. Klaus és Tyler a fináléban pedig testet cseréltek." - mondta Plec, az egyik executive producer.

Rebekah, aki több szerepet kap és amolyan méhkirálynővé válik! Plec az Eredeti család immáron egyetlen női tagjáról is ejtett pár információmorzsát. "Ami miatt izgatott vagyok Rebekah miatt, az nem más, mint hogy emelhetjük vele a sorozat ember/tinédzser szintjét. Vele kaptunk egy pletykafészket, s egy olyan lányt, aki szeret a középpontban lenni és irányítani a szálakat. Az évad második felében Rebekah még mindig a városban lesz, ám olyanok ki fogják közösíteni, akik tudják, mit is tett Elenával és Matt-tel. Olyan emberek közösítik ki többek között, mint Matt, aki iránt kezdett valamit érezni, vagy mint Stefan, aki a múltjában nagy szerelme volt. Hogy élhet ezentúl úgy, hogy az évkönyvben a 'Világon a legjobban utált' címet kapja meg? Olyan emberek utálják, akiket mi kedvelünk. Milyen lesz ezentúl Rebekah élete?" - árulta el Plec.

Miről fog szólni a negyedik évad eleje? | Amit erről a kérdésről elárult Julie:"Egyértelműen Elena új útját mutatjuk be, erről szól majd jó pár epizód, s ő is lesz a középpontban. Amit viszont nem tettünk a harmadik évad során, azt most bepótoljuk. Jobban beleássuk magunkat a karakterek családi és szerelmi életébe, valamint megtudjuk, ki mit akar. Matt Donovan megkapja végre, ami neki jár; Bonnie a napon is tud már végre sütkérezni, önfeledten; Caroline pedig egy érett nővé válik. Így írhatnám le, hogyan végződik tanulmányi útjuk a Mystic Falls High Schoolban, s hogyan fejezik be életüket a városban. Szó fog esni arról is, ki merre szeretne továbblépni. Érdekes év elé nézünk, hiszen lezárunk egy nagy dolgot, eközben mégis megnyitunk egy vadonatújat." - fejtette ki gondolatait Julie Plec.

Mystic Falls végzősei 2013-ban! | És végezetül, mire is számíthatunk még ezentúl is. "A célunk az, hogy megmutassuk, hogyan is érnek véget a középiskolai évek a szereplők számára. A befejezéskor pedig várni fogjuk, tűkön ülve, hogy mi is fog történni velük az ötödik szezon során." - ezzel zárta is Julie az információáradatát.
Valami új a TVD-ről?
Ahogy Alaricból is,az egyik hősünkből is válhat teljes gonosz a következő évadban.Bonnie!Sajnos mint a többi dolog a Vámpírnaplókban,ez is bonyolult.Bonnie legutóbbi akciójának következményieről Julie Plec mesélt nekünk:´´Hogy őszinte legyen,a forgatókönyv írók sokszor beszélne arról hogy Bonnie-t átviszik a sötét oldalra,de a legnagyobb akadályunk azt,hogy nem akarunk olyan érzést kelteni mintha Willow-t utánoznánk le.´´Természetes Willowra gondolt a főboszorkányról a Buffy,a vámpírok réme sorozatból.Tehát megállítja a TVD forgatókönyvírókat ez a kultikus karakter attól,hogy Bonnieból rossz boszorkányt csináljanak?´´Köze volt valami sötét dolgokhoz... Nem tudom milyen úton keresztül hozzuk be őt a 4.évadba.Keresztül mentek azon az úton ahol már más emberek is,amikor tudjátok hogy nagyon jól csinálták?Tényleg ezt akarjátok csinálni?Vagy figyelmen kívül hagyjátok hogy mások mit csináltak ,és megcsináljátok azért mert szüksége van erre a karakternek?Nagyon kiváncsi vagyok milyen véleménnyel lesznek végül erről a forgatókönyvírók.´´Ahogy mi is Julie.