2012. március 15., csütörtök

Paleyfest Fotók
                          5 új spoiler a vámpirnaplók következő epizódjáról

A TVD 3x16 ´´1912´´ epizód közeledik,és kaptunk egy újabb spoilert,ezúttal  Carina MacKenzie-től a 
 
Zap2it.com-tól.
 
Mint azt már tudjuk ez az epizód vissza visz minket 1912-be amikor Damon és Stefan hosszú idő,majdnem fél 
 
évszád után visszatértek Mystic Fallsba egy temetés miatt.
 
1.Alaric a Meredith-es fegyveres incidens után börtönben ébred fel.{Remélem nem gondoltátok hogy megölte őt?
Hiszen még elsem jutottunk a májusi finálé epizódhoz} A mellén a seb begyógyult,és Forbes sherif szeretne neki fel tenni pár kérdést.

folytatás a cikk belsejében....

 
2.Matt és Elena-a különleges tinédzser nyomozók együtt benrekednek egy szekrényben.Valójában ebben az epizódban Elena és Matt sokkal közelebb kerülnek egymáshoz.Matt még meg is kérdezi Elenát hogy mi volt Stefanban {még az első évadban} ami benne nem volt meg,Elena válasza erre a kérdésre teljesen váratlan és üdítő. 

 
3.Megismerhetjük Sage-t-A nőt aki valójában Damon ´´Lexije´´ volt,aki megmutatta neki a vámpírok széles világát 1912-ben.De ezt már tudjátok.Továbbá felfedezzük a meglepő kapcsolatot ami az elsőkhöz köti őt,ami egy érdekes csavar lehet a jövőbeli részvétele kapcsán Mystic Fallsban.{ami arra késztet minket hogy elgondolkodjunk a sírós fotójáról a “A Murder of One” epizódból}

 
4.Damon és Stefan majdnem az egész epizódot együtt töltik-a napjainkban és 1912-ben is.A jelen időben a testvérek szeretnék megerősíteni a testvéri kapcsolatukat {elmennek valamit inni} ,de minnél inkább idegesebb Stefan a vérdiétája miatt,annál kevésbé szórakoztató.Ráadásul Elena egy alkalmatlan időpontban látogatja meg őket,ami kicsit hátráltathatja a kapcsolatukat.Vissza 1912-be ahol megnézzük a fordulópontot,hogy miért nem volt semmi közös 20 évig Damonban és Stefanban.De minden alkalommal amikor azt hisszük,hogy a testvéri kapcsolatuk megoldódott...

 

5.Megtudjuk ki a sorozatgyilkos Mystic Fallsban,aki ebben az évadban felbőszítette a tanács tagjait örökre.
És amit nem láthattok:Ebben az epizódban Bonnie,Stefan és Caroline nem szerepelnek.{természetesen Jeremy-t és Tylert sem}.Bonnie és Caroline Abbynek segítenek az átváltozás során,és Klaus valószínüleg képeket fest háziállatokról.Megígérhetem nektek hogy sok szerelmet láttok majd.Eddig ez a kedvenc epizódunk.
 

2012. március 13., kedd

Ha már más sorozatokról beszélünk...
A CHATBEN már többen kérdeztétek, hogy milyen jó sorozatokat tudunk még ajánlani a TVD mellé... Hát, én összegyűjtöttem nektek a kedvenceimet, egy kis ismertetővel és képpel mellékelve, hátha kedvet kaptok hozzájuk :) Ezekkel nem unatkoznátok egy jó darabig XD

GOSSIP GIRL- A PLETYKAFÉSZEK 
Online itt
(ne tévesszen meg a cím, én sem akartam elkezdeni, de mikor nekiálltam, napi 6-8 részt is néztem)
Ugyanúgy a CW sorozata, mint a TVD, és a CW-ről tudni illik, hogy ő adja a legjobb sorozatokat Amerikában... Hol is kezdjem... Igazi tini sorozat. New York-ban játszódik, Manhattanben. A főszereplők nagy része gazdag családok sarja.  Teli izgalommal, váratlan fordulatokkal. Mihez is hasonlítsam? igen, TVD! Bár nem misztikus, de imádom. Bulik, gyönyörű ruhák, szerelmi szálak, nem várt csavarok/cselszövések. A CW már az 5. évadot adja, ez is a nagy rajongótábornak köszönhető, ami megint csak azt bizonyítja, hogy nagyon jó. Érdemes belevágni, kicsit nehezen indult be, de már hazánkban is 3 évadot szinkronizáltak. Ha elkezded nézni, egy ideig biztos nem lesz szabadidőd, én még este, mikor lefeküdtem, utána is azon gondolkodtam, vajon mi leyg a kövi részben?

Hivatalos ismertető: (1. évad)
A New York-i elit tinik élete ismét nagy változás elé érkezett, ugyanis mindenki kedvenc "IT" lánya, Serena van der Woodsen, visszatért a városba rejtélyes eltűnése után. Vajon miért ment el? És miért jött vissza? Valóban megváltozott Serena? Vagy az egész egy színjáték? Ha érdekel, az első évadból kiderül.
THE SECRET CIRCLE-A TITKOS KÖR 
Online itt
Az alapja ugyanúgy L. J. Smith tollából származik, mint a TVD,  azaz a Vámpírnaplók testvérsorozata. Itt a főszereplők boszik, ez is tele izgalmakkal, hisz a rendezője Kevin Williamson, mint kedvenc sorozatunknak.. Ezért is kezdtem el nézni, és mit ne mmondjak, nem jártam rosszul.  Igaz, még csak az 1. évadnál tart, már  egy tucat bonyodalommal találkozhattunkÉrdemes belekukkantani XD

Hivatalos ismertető:

A történet középpontjában Cassie Blake áll, aki édesanyja tragikus halála után egyetlen élő rokonához, nagymamájához költözik Chance Harborba, ahol megmagyarázhatatlan események sorát éli át. Később a helyi középiskolából öt osztálytársa, Adam, Diana, Faye, Melissa és Nick felfedik előtte az igazságot, azt, hogy egy több évszázadra visszamenő boszorkánykovenhez tartoznak, és hogy Cassie-vel teljes a koven. A lány természetesen nem hisz nekik, ám Adam megmutatja neki hogyan tudja használni varázserejét. Később Cassie talál egy levelet az édesanyjától, amiben nemcsak a sorsával kapcsolatban kap válaszokat, hanem megtudja azt is, hogy a boszorkányság vonzza a sötét erőket, azokat az erőket, amelyek megállíthatatlanul közelednek a város felé, és amelyek miatt többé már sosem lesznek biztonságban…



PRETTY LITTLE LIARS- CSINOS KIS HAZUGSÁGOK
Online itt

Ezt a sorozatot az abc Family adja, de ez is nagyon jó időtöltés. Főszereplője 4 nagyon csinos csajszi, mármint 5-en lennének, ha Alison, a csapat összetartója el nem tűnt volna... 

Hivatalos ismertető:
A sorozat nyomon követi Aria Montgomery , Spencer Hastings , Hanna Marin  és Emily Fields  életét, akik négyen mindig is nagyon jó barátnők voltak. Ám egy nyári éjszaka folyamán legjobb barátnőjük Alison DiLaurentis hirtelenjében eltűnik. Egy évvel Alison eltűnése után a négy lány furcsa üzeneteket kezd kapni egy bizonyos "A"-től, aki azzal fenyegetőzik, hogy felfedi a lányok sötét titkait. A négy lány eleinte azt hiszi, hogy Alison áll az üzenetek hátterében, de amikor megtalálják a lány holttestét az üzenetek továbbra is jönnek és jönnek a rejtélyes "A"-től...
E!ONLINE spoiler
Valamit Carolineról!!! - AKAAnderson647
Készüljetek, mert az a szomorú hírünk van, hogy a következő részbensem Caroline, sem pedig Klaus nem szerepelnek, utóbbi pedig az azutániban sem. És ami Tylert illeti, mikor megkérdeztük Julie Plecet a visszatéréséről és hogy nevezhetjük-e ezt a felállást szerelmi háromszögnek, azt felelte, hogy inkább féltékenységi háromszögnek kéne hívnunk a hármójuk helyzetét. Érdekes megfogalmazás, nemde...??
Újabb promó a CW-től
A CW kiadott az e heti TVD és a The Secret Circle részből egy előzetest, ami még tovább fokozza a sorozatok rajongóinak izgalmát...
3x16 jelenet
TV Guide interjú

Csak mert Stefan visszatért a sötét oldalról a The Vampire Diaries-ban, az még nem azt jelenti, hogy Damon esélyei elpárologtak volna az Elena szívéért folytatott küzdelemben.


Miután Damon végre - viszonzottan - megcsókolhatta Elenát, ki is lépett a képből, mikor Stefan újra érzéseket kezdett mutatni a külvilág felé. Habár Damon ragaszkodik hozzá, hogy ő jobb, ha rosszfiú marad, Julie Plec elárulta a tvguide.com-nak: távolról sem adta még fel igazán.

A szombati PaleyFest-en elcsíptük Plecet, aki beszélt a Damon/Elena/Stefan háromszögről, Alaric jövőjéről, és az Elsők következő megpróbáltatásáról. Ráadásul azt is megtudjuk, hogy miért sírt annyit az elkövetkezendő évadzáró miatt.


SZÁMÍTHATUNK STEFAN ÉS ELENA KIBÉKÜLÉSÉRE MOSTANÁBAN?
Julie: Számíthatunk próbálkozásokra, áttörésekre, őszinte beszélgetésekre és némi frusztrációra is, míg próbálnak rájönni, hogy a régi érzelmek élnek-e még, és olyan erősek-e mint voltak. Vajon végleg elmúltak, és Stefan mindent tönkretett? Vagy Elena még mindig hajlandó és képes lenne szeretni őt? Emellett pedig ott a kérdés, hogy pontosan mi történt Damon és Elena barátságával, ami annyira közel fűzte őket egymáshoz mostanában. Az évadnak ez a része csak ezekről a kérdésekről fog szólni.

A teljes tartalomhoz kattints a tovább gombra..


Tragédiával zárul a 3. évad?
A sorozat egy hosszú szünet után most csütörtökön tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon és a hírek szerint ezzel az epizóddal fognak csak igazán beindulni az események Mystic Fallsban.

Nina a PaleyFest alkalmával elárulta, hogy Stefan ismét közeledni fog Elenához, ami persze nem nyeri el mindenkinek a tetszését, de mást is megosztott a finálé epizóddal kapcsolatban.

Hatalmas pillanatok lesznek, vidám pillanatok, de természetesen a végén tragédiával fog zárulni” – mondta el a színésznő az interjú során.

A rajongók elkezdhetik rágni a körmüket, hogy vajon melyik karakter lesz Julie Plec áldozata a harmadik szezon végén, de persze még számos kérdés nyitva áll a tragikus végkimenetelig. Vajon Klausnak sikerül meghódítani Carolinet? Damon ismét a rosszabbik énjét érvényesíti? Bonnie édesanyja hogy bírkózik meg új életével? És Elena? Vajon végül melyik Salvatore fiú oldalán találja meg a boldogságot? Május végéig mindenre választ kapunk.
Matt Davis is bebújna Nina Dobrev ágyába
Nina a TVD-vel egy csapásra hatalmas népszerűségre tett szert, és nem csak ő, de sorozatunkban megformált karaktere, Elena is többezres férfi rajongótáborral büszkélkedhet.
Ő a gyengepontja a salvatore fivéreknek, és a legfrissebb hírek szerint az egyik első vámpír, Elijah is gyengéd érzelmeket táplál a jókislány iránt. 

Matt Davis is hangot adott véleményének, miszerint csodálkozik rajta, hogy Alaric még nem kapott lehetőséget, hogy bebújhasson Elena ágyába. Persze, mindezt csak viccnek szánta, hiszen tisztában van vele, hogy ő pótszülőként van jelen a hősnő életében, bár egyáltalán nem bánna egy-két romantikus jelenetet Ninával.

Nina szíve, azonban egyre biztosabb, hogy a kék szemű Ian Somerhalderért dobog, akivel ugyan még mindíg nem erősítették meg a kapcsolatukról szóló híreket,  de számtalan fotót láthattunk már, melyen egymás kezét fogva kapták el őket.