2015. április 10., péntek

TO 2×20 epizódismertető

City Beneath the Sea
FENYEGETŐ HATÁRIDŐK ÉS CSÁBÍTÓ JAVASLATOK — Mikor Dahlia kiterveli, hogy hogyan nyerje el Klaus-nak a figyelmét, felfed néhány ijesztő részletet Hope babával kapcsolatban, ezzel hagyva őt egy csábító ajánlatot fontolgatva. Máshol, miközben Elijah és Freya nézeteik nem egyeznek, hogy hogyan kezeljék Dahlia-nak a fenyegető határidejét, Rebekah, Davina és Cami együtt előállnak a saját stratégiájukkal. Eközben, az egyre növekvő feszültség Elijah és Jackson között a mocsárban, Hayley-nek egy bonyolult döntést kell hoznia a saját és Hope jövőjéről. Végül, Vincent, aki erősen próbálja maga után hagyni a múltját, tesz egy ajánlatot Davina-nak, ami kíváncsivá teszi őt.

2015. április 9., csütörtök

6x20 epizódismertető

VÁMPÍRNAPLÓK

I'd Leave My Happy Home for You - Érted elhagynám a boldog otthonom

A GYÓGYÍR - Amint Alaric és Jo vonakodva részt vesznek a legény- és lánybúcsújukon, Damon és Elena megvitatják a következményeit Damon egyik megfontolás nélküli ajánlatának. Bizonytalanul, hogy mit csináljanak, Elena Bonnie-hoz és Jo-hoz fordul tanácsért de konfliktus alakul ki, amikor Bonnie felhoz néhány váratlan nyugtalanságra utaló dolgot. Amikor Enzo rájön, hogy Lily egy veszélyes lehúzó spirálban áll, Stefan-t kéri meg, hogy segítsen neki közbelépni, mielőtt túl késő lenne. Végül, mikor már elege van a várost gyötrő természetfeletti fenyegetésektől, Matt Tyler-en vezeti le a feszültségét, miközben Alaric megfontol egy életet megváltoztató tanácsot.

TO 2×18 webklip #1 #2


2015. április 7., kedd

TO 2×17 online magyar felirattal

TO 2×19 epizódismertető

When the Levee Breaks
ÖNFEJŰ MÓDOK — Közeledve a véres harchoz, Dahlia határidőt szab Klaus-nak és Hayley-nek, hogy átadják Hope babát. Elijah próbálja meggyőzni Klaus-t, hogy együtt kell dolgozniuk a Dahlia-val szembeni harcban, de Klaus ragaszkodik az ő veszélyes tervéhez, így mindenkit aggódva hagyva a következő lépése miatt. Eközben, mikor Hayley rájön az esélyeire Dahlia-val szemben, kialakít egy rizikós tervet és igénybe veszi Aiden-nek a segítségét. Máshol, Freya végső felszólítást ad Rebekah-nak és Elijah-nak, és Marcel figyelembe véve Klaus-nak a változó viselkedését, próbál a lehető legjobban alkut kötni vele.

2x17 letöltési linkek/online linkek



Letöltési linkek:
- FileFactory
- Rapidgator
- ASfile

Online linkek:
- Felirat nélkül
- Angol felirattal
- Magyar felirattal

Felirat / angol:
- Addic7ed
- Opensubtitles
- Podnapisi
- Feliratok.info
- Aliensubtitles
- Data.hu

Felirat / magyar:
- Opensubtitles
- Podnapisi
- Feliratok.info
- Data.hu /Bells felirat/


Következő rész előzetes: 2.18 - Night Has A Thousand Eyes

Nina kiszáll a Vámpírnaplókból


A napokban Nina Dobrev túlságosan sok képet osztott meg, mint általában és mindegyiken ott virított a #TVDFamily. A rajongók ezt észrevették és tegnap Nina a hivatalos Instagram oldalán bejelentette, hogy VÉGLEG KISZÁLL A VÁMPÍRNAPLÓKBÓL!
Elhoztam nektek Nina búcsúbeszédét. 
NEKÜNK ÖRÖKKÉ TE MARADSZ ELENA! <3

Legkedves TVD Family.
Georgiában a  Lanier tavon most töltöttem el e legszebb hétvégémet a saját TVD családommal, a stábbal és a Vámpírnaplók színészeivel. Szeretném, ha tőlem hallanátok elsőként, hogy ez nem csak egy nyaralási buli volt, hanem egy búcsú parti. Mindig is tudtam, hogy Elena történetét egy hat évados kalandban szeretném megörökíteni és ezzel a hat évvel egy életre elegendő utazásban volt részem. Voltam már ember, vámpír, hasonmás, őrült halhatatlan, egy ember, aki hasonmásnak adja ki magát. Már elraboltak, megöltek, feltámasztottak, kínoztak, megátkoztak, voltam halott és élőholt, és még mindig annyi minden jön a májusi fináléig. Elena nem egyszer, hanem kétszer lett szerelmes két epikus lelkitársba, és magamnak tudhatom őket, mint legjobb barátaimat és megépítettem egy hatalmas családod, amit örökké szeretni fogok.

Sokkal több jön még mielőtt ezt az egészet befejeznénk, és én megígérem nektek, hogy hallani fogtok minden tapasztalatomról a következő hónapban, ahogy közeledünk az évadzáróhoz, (Egy exclusive interjút adtam a júniusban megjelenő SELF Magazinnak, és izgatottan várom, hogy megnézhessétek!) de, addig is meghívlak titeket, hogy ugorjatok fel Elena Gilbert életének hullámvasútjára és csatlakozzatok hozzám, hogy megünnepeljük őt és felkészüljünk a búcsúra tőle, - és a munkatársaimtól - és az életem következő fejezetébe léphessek. Meg szeretném veletek osztani ezt a búcsút, mindannyiótokkal (azok a képek, amik a hétvégén jöttek ki, az csak a kezdet). Te egy csodálatos rajongó vagy, aki több szeretetet, támogatást és szenvedélyt adott, mint, amit bárki elképzelhetett volna hét évvel ezelőtt, amikor egy fiatal Degrassi lány Kanadából megjelent LA-ben egy meghallgatásra egy ' Twilight TV műsorhoz'! ;-) Mindannyiótkat szeretem. Biztonsági öveket bekapcsolni. Ha azt hiszed, hogy mi következik, hát nem tudod.

Szeretettel, Nina

TO 2×19 új kép