2014. október 24., péntek

TO 2×04 webklip 2

TO - 2x4 előzetes magyar felirattal

Igen amint észrevettétek, hogy az előző webklipeket nem fordítottam le. Hát ez azért van, mert mostantól CSAK és KIZÁRÓLAG előzeteseket fordítok! Így szerencsétekre felkerült a listámra a The Originals is! :) Remélem megértitek, hogy nekem nincs tengernyi szabadidőm, de ha lesz akkor lehet, hogy 1-2 feliratozott webklip még belefér! :D

TVD - 6x4 letöltési linkek


6.04 - Black Hole Sun

Eredeti nyelven:

Online:

Felirat / angol:
- Alien Subtitles

Felirat / Magyar:
- Alien Subtitles
- Feliratok.info
- Data

Következő rész előzetes: 6.05 - The World Has Turned and Left Me Here

TVD - 6.07 epizódismertető



Do You Remember the First Time? - Emlékszel még az első alkalomra?

EMLÉKEK EGY MÁSIK KORSZAKBÓL - Amikor a múlt visszajön, hogy kísértse őt, Elena kénytelen szembenézni a problémáival. Egy éjszaka után a Whitmore Orvosi Adománygyűjtő Központjában, Jo megnyílik Alaric-nak a saját, tragikus múltjával kapcsolatban. Eközben, Stefan, Matt és Enzo extrém intézkedésekbe kényszerül, amikor Tripp visszatartja az információt a vámpír-gyilkos művelete kapcsán, és Caroline versenyt fut az idővel, amikor Forbes Sheriff-et elkapják egy veszélyes terv kellős közepén. Máshol, Tyer és Liv közelebb kerülnek egymáshoz, és Damon rábukkan egy megdöbbentő bizonyítékra, ami visszahozza a hitét.

2014. október 23., csütörtök

TDV 6×04 interjú

TO 2×04 webklip 1

TVD 6×04 webklip 2

"The Ian Show" 1-2 rész

TVD 6×04 új előzetes

Nina Dobrev - "Alcon AIR OPTIX COLORS"

2014. október 21., kedd

PCA 2015!

                                                 Ma kezdődött el a "People's Chocie Awards" szavazása!

Még nincsen meg minden jelölt/kategória, így lehet még jelölni több jelöleteket és kategóriákat is!

Egyenlőre: a TVD-t és a TO-t jelölték a Legjobb Sci-fi/Fantasy sorozatra, Ian Somerhalder-t, Paul Wesley-t, Joseph Morgan-t a Legjobb Sci-fi/Fantasy színészre, Nina Dobrev-et a Legjobb Sci-fi/Fantasy színésznőre, Ian Somerhalder-t és Nina Dobrev-et a Legjobb TV Duo-ra.
Aki szeretne szavazni az megteheti ITT!
A díjátadó 2014.01.07.-én /nálunk: 2015.01.08.-én/ lesz megrendezve, élőbe majd a ABC csatornán lehet nézni, később linkek is lesznek! :)



TO 2×03 letöltés/online

2×03 - Every Mother's Child

Eredeti nyelven:
- FileSwap

Online:
- Magyar felirattal

Felirat / angol:
- Alien Subtitles
- Addic7ed
- Opensubtitles

Felirat / magyar:
- Opensubtitles
- Feliratok.info
- Podnapisi
- Data
- Alien Subtitles

Előzetes:

TVD 6×03 Rehash

2014. október 20., hétfő

Új videó!

Új TVD-s videót csináltam a "I Want Your Bite" című számhoz nézzétek meg! :)  

TVD 6×04 webklip 1

Kitiltotték Nikki Reed-et a Vámpírnaplók forgatásáról?

Nem biztos a hír, mert egyenlőre csak egy oldalon találtam meg ezt a hírt és az is egy magyar oldal volt, szóval nagyon nem megbízható!
•Forrás: starity

"Nikki Reed mindenhova követi párját, és többször részt vett már a Vámpírnaplók forgatásán is, de ezt a stáb nem nézi jó szemmel.

Ian Somerhalder és Nikki Reed románca felborította a Vámpírnaplók stábjának életét, ugyanis a színésznő egyre többször jelent meg a forgatásokon és a hírek szerint ennek Nina Dobrev egyáltalán nem örül.

„Ian és Nikki kapcsolata sok bonyodalmat okoz nekünk. Elértük azt a pontot, hogy a producerek megkérték Iant, hogy ne hozza magával új barátnőjét a forgatásra amikor Nina is ott van, mert félnek attól, hogy a lányt elveszítik. A show pedig teljesen darabjaira hullik, ha a főszereplő hölgy távozik” – árulta el egy bennfentes.


Nina Dobrev szerződése egyébként a hatodik évad végéig szól és egyelőre nem akart aláírni hosszabbítást, mert szeretne a filmes karrierjére koncentrálni. A stáb reménykedve a hetedik szezonban, jelenleg úgy bánik az Elenát alakító színésznővel, mint egy porcelánbabával és lesik minden sóhaját."

•Forrás: starity

Mint mondta nem nagyon lehet megbízni egy olyan cikkbe, amit csak egyetlen egy oldalra tesznek ki és az is magyar! De persze attól még lehet igaz!

TO 2×05 képek /első képek Tatia-ról/