2012. április 13., péntek

Ian Somerhalder

Vámpírnaplók 3X20 - Do Not Go Centle képek

Itt a 3.évad 20.rész képei ,amiben rendeznek egy bált a 20-as évek szerint.


Új promo poszter



Új promo poszter a 3.évadhoz. A poszteren ez áll (felül): Ennek a vérvonalnak itt a vége?

Ian Somerhalder






Egy I'm cikket hoztam most nektek! :
Ian ♥ love

"Szerelmesnek lenni a leghihetetlenebb érzés a világon.Ám ha valaki összetöri a szíved, kicsit zárkózotabb leszel, és sokkal nehezebben nyílsz meg ismét valakinek. De megteszed újra és újra. Mert mindig tallsz valakit, akitől a lélegzeted is eláll, és újból elhiszed, hogy van értelme odaadni a szívedet."


Nináért mindent?

"Ha együtt vagy valakivel, sokat tanulsz tőle. Felhívja a figyelmedet a hibáidra, és-mivel pontosan tudod, és mivel pontosan tudod, hogy mindenkinél jobban ismer téged - hiszel is neki. Meghellgatod és elgondolkodsz azon, hogy tényleg így lát-e téged kívülről. És változtatsz magadon, mert jobb akarsz lenni: magadért és érte is. "

Ian romantikája

"Egyszer azért repültem Párizsba Amerikából, hogy együtt ébredjek egy lánnyal. Romantikus és gyönyörű volt, de egy pillanat alatt véget ért, és igazából semmi értelme sem volt. Szerintem egy igazi romantika egyszerű: a legkisebb gesztisokkal, például egy ágyba vitt reggelivel sokkal jobban kifejezhetjük, mennyit jelent nekünk a másik."

Vedd meg az I'm-et és még láthatsz pár dolgot Ianről! ;)

Spoiler: TV Guide & TV Line

Mikor tér vissza Esther a sorozatba?
"Már a következő epizódban,jövőhéten visszatér,és még mindig eltökélt szándéka hogy megöli a gyermekeit.Számíthattok egy erős érzelmi jelenetre közte és Rebeka között,amiben az ´´elsők´´ édesanyja elmagyarázza,hogy miért gondolja,hogy a gyermekeinek már nem kellene tovább ´´élniük´´."
A CW nemrég végzett felmérése kimutatta,hogy a rajongók 85% Elenának és Damonnak drukkol. Kérem, adjatok nekünk valami reményt-három évad után ez minnél tovább tart, annál fájdalmasabb.
Ne hadjátok a 3x19 ´´Heart of Darkness´´ epizódot,amit 19-én ad le a CW.Higyjetek nekem!

Az évadzáróról (3x22)

A TV Guide Joseph Morgant és Ian Somerhaldert faggatta az évadzáróról:
Joseph: "Szerintem ez lesz a legambiciózusabb epizód, amely valaha volt és nagyon sok mindent el fog árulni. Akik az elejétől kezdve nézik a sorozatot, azok számára kielégítő lesz, ugyanis olyan dolgokra világít rá az epizód, amely a legelső évadig nyúlnak vissza."
Ian: "Nem csak a legambiciózusabb epizód lesz, hanem a legérzelmesebb epizód is. Tegnap este egy sokatmondó jelenetet forgattunk. Szerintem ehhez hasonlóra még a közönség sem számít, hisz én magam sem gondoltam volna Damonről. Ebben a jelenetben Damon és Elena szerepel és Damon szemszögéből láthatjuk a dolgokat. Forgatás közben eszembe jutott az első évad, a sorozat kezdete, hogy honnan indultunk és most hol tartunk, hogy mennyit fejlődtek a karakterek. Arra gondoltam, hogy mekkora utat tettünk már meg."

TV Guide Spoiler







A The Vampire Diariesben semmi sem erősebb - vagy bonyolultabb - Damonnél és Stefannál. Habár évtizedeket töltöttek már el döntések hozatalában, de most a tavaszi epizódokban újabb kérdésekben kell majd dönteniük.

"A történések között, ami érdekes az a dinamikusság a testvérek közt. Egy kötelék kezd kialakulni közöttük. " - mondja Ian a TV Guide-nak. "A következő epizódokban leküzdik egymás megvetését és rájönnek, hogy ők egy család, akik azok, akik és ha ezt elfogadják, akkor igazán erősek lesznek."

De tudjuk, hogy ugyanabba a lányba szerelmesek és ez az állandó feszültség forrása, hiszen már a kezdetektől ez van, emlékezzünk vissza 1864-re és Katherine-re. A Katherine kérdésen már talán túljutottak, de most itt a hasonmás, Elena, aki a két fiú közt őrlődik.

"Ez az egész Damon-Stefan-Elena dolog felüti a fejét. Stefan tudja, hogy Elena érzéseket táplál Damon iránt is és van annyira ember, hogy megértse, ez nem olyan egyszerű." - mondta Ian.

Paul hozzátette: "Stefan és Damon mindig is szeretni fogják egymást, de ugyanakkor mindig ugyanabba a lányba szerelmesek. Vagy így fognak meghalni, vagy így élik le egész életüket."

Ha a szerelmi háromszög eléri a csúcspontot, a testvérek el fogják tudni fogadni azt a döntést, amit Elena hoz? "Igen. A vér köteléke egy csodálatos kötvény." - mondta Paul.

Zap2it Spoiler


Ha az utóbbi időben ti is,úgy ahogy mi Lockwood hiányban szenvedtetek,akkor most szerencsétek van.Tyler januártól távol van,de ezt az égbekiálltó hibát orvosolni kell a következő epizódban {április 19} ,és aszerint amit mondanak,a mi kedvenc hibridünkre Tylerre a 3.évad utolsó két epizódjában egy nagyon erős történet vár,ami a4.évadban is folytatódni fog.Természetesen ha életben marad addig.

Hírek Delenáról


A Vámpírnaplók 3x19 ´´Heart of Darkness´´ epizód különleges örömben részesíti majd a Damon és Elena rajongókat.Mégha Elena szíve az utóbbi időben drámaian dobogott főleg Stefan javára,Delena rajongók akkor sem kell aggódnotok.Bizalmas források megerősítették a HollywoodLife.comnak ,hogy Damonnak és Elenának lesz egy ´´igazán forró´´ jelenetük már akövetkező epizódban amit április 19-én ad le a CW.És ellentétben az utolsó epizóddal,ez nem egy álom lesz,és halucináció sem.Ez a találkozó Damon és Elena között több feszültséget visz majd a Salvatore testvérek kapcsolatába.aminek van értelme,mert a sorozat vezető producere Julie Plec elárulta,az évad végén a szerelmi háromszögben döntés születik.

2012. április 12., csütörtök

2012. április 11., szerda

Spoiler Az E!Onlinetól

Spoiler Az E!Onlinetól
Az E!Online riportere, elárulta, hogy megbízható forrásból tudja az Elena-Stefan-Damon szerelmi háromszög tovább fog fejlődni, amikor a sorozat visszatér a szünetről  a  03×19 Heart Of Darkness című epizóddal.  A Delena és a Stelena páros rajongói nagy küzdelemre várhatnak, de azt se felejtsük el, hogy a sorozat producere, Julie Plec több csókot igért a 3.évad utolsó részébe, mint amennyit eddig láthattunk.
Megtudtuk azt is, hogy Tyler visszatérése is a 03×19 Heart Of Darkness című epizódban várható.Az is ki fog derülni, hogy ki tudta-e gyógyítani magát a Klaushoz való kötődéséből.

Candice Accola adott egy interjút, amelyben a következőket mondta:
Caroline csak arra használja Klaust, hogy lemondjon Tylerről. Egy játékot játszik mondhatjuk, szóval lehet, hogy vége a szerelemi románcnak. De most, még nem igazán veszi be… Ha az első évad lenne, akkor Caroline már rég Klausszal lenne, már csak az ellenállhatatlan brit akcentus miatt is. De ez a harmadik évad, Caroline már felnőtt… Nem veszi be Klaus trükkjeit."

2012. április 10., kedd

Hamarosan itt a NYÁR- Új, vidámabb design készülőben

A Vámpírnaplók adása jelenleg szünetel, de mi most sem unatkozunk. Először is, szeretném letisztázni, új taggal bővült a csapat! Mától EVELIN is szorgalmasan gyűjti majd nektek a híreket, hogy még mozgalmasabb és jobb legyen oldalunk. 

És amint a címben is láthattátok, új DESIGN-gel készülünk nektek. Mivel hamarosan itt a nyár, vele a hosszú nyári szünet is, gondoltuk, kicsit vidámabbá, világosabbá tesszük nektek az oldalt, hogy a nagy melegben se rontsa el kedveteket majd a fekete komor kinézet. Persze a vámpíros titokzatosság megmarad, hogy Bogi szavait idézzem, de ráfér az oldalra az újítás.

Szívesen fogadunk tippeket itt, és a chat-ben is az oldal új színére, de főkén a fejléc felépítésében szeretnénk a tanácsotokat kérni. Azaz: Kik szerepeljenek rajta és hogy legyen elrendezve stb... ?

Mert hát, azért dolgozunk, hogy nektek tetsszen az oldal, amihez a kinézet is hozzátartozik. 

Szóval várjuk a megjegyzéseket, de azok ne 2 szóból álljanak :D

Üdv: Bogi, Evelin, Elektra

Ian Somerhalder állatmenhelyet épít - gyerekeknek

A Vámpírnaplók köztudattan nagy állatbarát sztárja problémás gyerekeket szeretne a felelősség vállalására tanítani.

 
Ian már számtalanszor bizonyította, hogy a környezetvédelem számára nem csak egy hangzatos szózat, vagy ügyes PR fogás a rajongók szimpátiájának elnyerésére. Ezúttal saját alapítványa, az Ian Somerhalder Foundation vezetőjeként jelentette be, hogy olyan menhelyt hoz létre, ahová kifejezetten rosszcsont kölyköket várnak állatgondozónak. 
A színész elmondta: számtalan tanulmány bizonyítja, hogy az állatokkal való foglalkozás felelősségteljes gondolkodásra, türelemre, toleranciára, a felgyülemlett feszültség oldására is játszva tanít, és az sem utolsó szempont, hogy a menhelyen kialakuló kis közösség tagjai egymást is segíthetik a fejlődésben. 
Nagyon lájkoljuk!

Miranda és Grayson Gilbert

A 3x22-es The Departed Című epizódban, melyet eddigi értesüléseink szerint május 10-én adnak le Amerikában, végre megismerkedhetünk Miranda és Grayson Gilbert-tel, Elena (nevelő) és Jeremy szüleivel. 
"Az évadzáró epizódban szerettük volna bemutatni Elena korábbi, egyszerűbb életét. Voltak szülei, és mindenekelőtt nem vették körül vámpírok és vérfarkasok." nyilatkozta a sorozatunk producere, Julie Plec.
A visszatekintésekben, melyekben Jenna néni is feltűnik, látni fogjuk az autóbalesetet, melyben a Wickery-hídról lezuhanva Elena szülei életüket vesztették, és melyben Elena is meghalt volna, ha Stefan nem szabadítja ki a merülő roncsokból.
A szülőket két Atlantai színész, James McDonald és Erin Beute fogja alakítani. Mint azt már tudjuk, nem ők azok a színészek, akik az első évadban látott képeken szerepelnek.



(A régi képeken szereplő, korábbi szülők)








(Az új színészek által alakított szülők)

(KATT a képre a nagyobb méretért)







Nina egy kicsit mesélt a baleset forgatásáról:
"Olyan élmény volt, amit remélhetőleg soha nem kell átélnem a való életben"   Tudni illik, Ninának búvárleckéket kellett vennie Bora Borán,  mielőtt a baleset jelenetét 12 láb mélyen (kb 3.5 méter) leforgatták Atlantában.  "Nagyon intenzív, és kissé félelmetes volt.  Régebben sokszor búvárkodtam már oxigénpalackkal,  de anélkül teljesen más élmény volt.  2 napig, napi 8 órán keresztül forgattuk ezt a jelenetet.  Mire végeztünk, annyira elfáradtam, hogy este úgy aludtam, mint egy kisbaba"

És akik már belekeveredtek a Gilbert családfába, ahogy én is, egy kis emlékeztető: (Katt a képre a nagy méretért)

2012. április 8., vasárnap

Puszta véletlen, vagy családi kötelék kapcsolja össze a hírességeket? A tudósok mai napig úgy tartják, a világon mindenkinek van legalább egy hasonmása - így legsikerebb sztárjainknak is akadhat.
Sztárok és hasonmásaik
Akár a sármos vámpírfiú, Ian Somerhalder és a Pletykafészek sztárja, Chace Crawford is helyet cserélhetnének egy napra, hiszen alig tűnne fel valakinek.


Ian Somerhalder vendégszerepelt Nickként a Tell Me You Love Me című sorozatban, melyben egy szexjelenetben teljesen meztelenül szerepelt Michelle Borth-tal?


Ian Somerhalder a Lost forgatásai alatt azt tervezte, hogy vesz egy házat Hawaii-on, de hamarosan karaktere halálával véget ért számára a munka a sikeres sorozatban?
 
Mivel már mindenki kiváncsi a 19.részre ezért utánanéztem néhány epizódképnek!








Nem az összes amit találtam de ezek a legjobbak!