2015. január 9., péntek

Boldog Születésnapot Nina!

Ma ünnepli Nina Dobrev a 26. születésnapját!

2×12 epizódismertető

“Brotherhood of the Damned”
A CSALÁD AKIÉRT HARCOLSZ— Nagyobb erővel, mint valaha, Vincent egy bonyolult varázsigét hozz létre, amivel fölénybe kerül Klaus-sal és Elijah-val szemben. Rájönt, hogy Kaleb csapdában van, Davina-nak nincs választása, de egy csapatba áll az Ősiekkel segítségért. Az előző rész halálos történések után, Marcel meg kell próbálnia megnyugtatni a szenvedő vámpír seregét, miközben visszaemlékezik arra a napra mikor az I. Világháború alatt tesztelték a képességeit. Végül, Hayley megakard, mikor megtudja, hogy neki és Jackson-nak egy különleges és szoktalan rituálén kell részt venniük az esküvő előtt, ami miatt mindketten veszélyes helyzetbe kerülnek.


6x12 epizódismertető

VÁMPÍRNAPLÓK 6.12 - Prayer for the Dying - Ima a haldoklásért

AZ ÖSSZECSAPÁS - Amikor Liv és Luke apja megérkezik a városba, hogy megünnepelje gyermekei születésnapját, a testvérpár megpróbálja meggyőzni őt, hogy engedje meg Jo-nak és Kai-nak elfoglalni a helyét az összecsapás ceremóniáján. Miután Tyler rájön, hogy az összecsapás hamarabb történik, mint amire számított, sürgetve kéri Liv-et, hogy beszélhessen az apjával. Eközben, miután Caroline terve, miszerint meggyógyítja édesanyját, egy váratlan és végzetes fordulatot vesz, Elena, Stefan és Damon a kórháznál gyülekeznek, mialatt Jo megpróbálja megmenteni Forbes Sheriff életét. Végül, az összecsapás kezdete előtt, Damon kockázatos terve hamar kicsúszik az irányítás alól, ami arra kényszeríti az ikrek egyikét, hogy a saját kezébe vegye a dolgokat.







2015. január 8., csütörtök

PCA 2015!

Tegnap Los Angelesben 9/8 c (nálunk ma 03:00-kor) megrendezésre került a People's Choice Awards 2015-ös díjátadó! A vörös szőnyeges bevonulás 8/7 c (nálunk ma 02:00-kor) kezdődött.
Jelölések:
- Ian Somerhalder - Legjobb Sci-fi/Fantasy színész
- Paul Wesley - Legjobb Sci-fi/Fantasy színész
- Nina Dobrev - Legjobb Sci-fi/Fantasy színésznő
- The Vampire Diaries - Legjobb Sci-fi/Fantasy sorozat
- Ian Somerhalder&Nina Dobrev - Legjobb TV Duó

Nyertes(ek):
- Ian Somerhalder&Nina Dobrev- Legjobb TV Duó

A többi győztesért kattints IDE!

Az eseményen se a TVD, se a TO stábja nem jelent meg!


2015. január 6., kedd

Hírek Jeremy-ről


Julie Plec elmondása szerint: "Jeremy-nek rá kell jönnie, hogy mit is akar az élettől, és ez az utazás egy lökést ad ahhoz, hogy rájöjjön, a saját börtönében él."





The CW 2015

KÖSZÖNJÜK!

Immár büszkélkedhetünk /még jobban, mint eddig/ Facebook-os oldalunkkal!
Köszönjük skacok, imádunk titeket! <3 
Love Ya All! P Réka & damon4ever

2015. január 5., hétfő

TVD 6×11 spoiler + új kép

Elena elhatározásai 2015-ben beleértve a Kai-tól való megmenekülést -- kit hívhat ezen a képen? -- és feleleveníteni a Damon-nel való kapcsolatát. Eközben Caroline minden lépését figyeli Sheriff Forbes betegsége miatt (létezik valahol egy gyógyír?), ami miatt több időt kell Stefan-nal töltenie. "Látni fogjuk, hogy hogyan kezd alakulni a kapcsolatunk az anyukája betegsége véget," mondta el Caroline Dries. Máshol, Bonnie visszafog térni a jelenben az új "kemény" reményeivel. "Megtanulta, hogy magát helyezze első sorba," mondta Julie Plec, aki hozzá tette, hogy Bonnie nagy változásokon fog keresztül menni. "Jeremy-nek rá kell jönnie, hogy mire van szüksége az életben, és az utazása alatt hirtelen rájön, hogy a saját börtönében van."

Heti videó!

Damon&Elena - Love Don't Die

Paul Wesley&Phoebe Tonkin - Mexikó


Ian Somerhalder Los Angelesben

Farmers Market

Loja das Jóias ékszer üzletben Nikki Reed-el

6.évad epizódcímek

Vámpírnaplók 

6.12 - Prayer For the Dying - Ima a haldoklásért
6.13 - The Day I Tried To Live - A nap, amikor élni próbáltam