2012. december 29., szombat

Ki lesz a gonosz az évad második felében?

Elena -A legnyilvánvalóbb ő lenne, hoszan már ölt, Connor kivégzésével, és Damon befolyása alatt áll. Damon pedig képes sötét dolgokra, hiszen nem ő a város mintapolgára.
Bonnie-Ő is egy ideje kacsintgat a sötét oldal irányába, és ez a változás neki jót tenne, hiszen jobban kiaknáznák a karakter lehetőségeit. Egy motivációja van, ami a vámpírok ellen irányul, Jeremy ráadásul már most is vadász.

Jeremy- Jeremy még mindig szimpatikus, annak ellenére is, hogy próbálta már megölni Elenát. Tavaly nem sokáig láthattuk a gonosz Alaric kibontakozását, de azt mondanánk, hogy a legvalószínűbb jelölt idén Jeremy.
Caroline - Ez lehetne a legérdekesebb. Klaus mellett Caroline igazán gonosszá válhatna, hiszen együtt egy félelmetesen jó csapatot alkotnának. Mivel Rebekah nincs mindig Klaus mellett, lehetne Caroline helyette.
Tyler - Az ő esetében az okot a gonosszá válásra édesanyja elvesztése adhatná, akit ellensége gyilkolt meg.

Stefan - Stefan egyszer már gonosszá vált, de aztán ismét jófiú vált belőle. Elképzelhető, hogy mielőtt véget ér a 4. évad, a sötétség újra beszippantja Stefan-t. Úgy érzi, hogy elárulták, dühös, ráadásul Elenát is elveszítette.

TV Line Spoiler

Damon, mondhatjuk, hogy megtörte a köteléket, de Stefan számára már így is későn cselekedett. Milyen hatással lesz ez a kapcsolatukra? 
Ez szomorú, mert Damon kicsit megkésett a felismeréssel, hogy önző volt, de végül jól cselekedett Stefan érdekében. A dolgok felpörögnek, mert Stefan már tudja, mi zajlik Elena és Damon között. Ezt rossz lesz. Stefan szíve darabokra tört. Dühös, és úgy érzi, elárulták. Rengeteg dolgot látunk majd az ő szemszögéből a jövőben. 
A promó videóban láttuk, hogy Stefan jól kiosztotta Elenát.
Igen, mint mondtuk, Stefan irtó dühös. Amikor a szakítás "nem olyan vészes", az általában egy sörét dolog előszele. Minél nagyobb a szakítás, a következménye is annál hatalmasabb.

Ian és Nina Sanghaj-ban

Ian-t és Nina-t a Sanghaji repülőtéren találtuk tegnap.
Pár kép még az Americai repülőtérről is! :D



TVD humor part 3

Napi Paródia 18-19



2012. december 25., kedd

Candice Accola

Candice meglepte kedvesét karácsonykor és felrakta ezt a képet.
(Sajnos nem a sorozatbeli Tyler kapta :/ )

NapiParódia 10-11.



Moke

Nina és Ian beöltöztették Moke-t, Ian cicáját mikulásnak. Nina ennek a mondatnak a kíséretében tette közzé a képet :
"Merry Christmas from my Little Santa Claus..." :)